ОКТОМВРИЙКИТЕ си правят нови срещи в идващите дни горещи

• 10 120
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Бебочка, в моята книга за бременни, която е седмица след седмица
се описва размерът на матката, който се увеличава всяка седмица,
защото и бебето расте. Тя се мери от определено място - мисля
срамната кост и някак разбират до къде стига. На мен миналата седм.
на 10.06 ми казаха, че е 24 см. и беше над пъпа според тях.
Има някаво значение, но не мога да кажа какво точно.
Май няма да съм много полезна с тази информация, но се постарах.
 Embarassed

Благодаря ти Еленце,
В понеделник съм на преглед ще я питам моята докторка за повече инфо  bouquet

# 76
И на мен размерите на матката ми ги казваха първите седмици. След това никой не е отварял дума, мерят само бебето на размери.

Аз още съм зле с кръвното и продължавам да издирвам кардиолог, може пък да намеря Simple Smile

Само на мен ли ми се струва или темата ни заприлича на вестник с обяви  newsm78  Доста е дразнещо при положение, че си има специална тема за това.

# 77
gery_roz, преди 3 седмици махнахме памперса и за 4 дни се научи детето направо с детска дъска на голямата тоалетна чиния. Моето е малко по-големичко от твоето. Когато се напишка не го преобувай веднага. нека му е малко некомфортно в мокрите гащи Simple Smile и преди да сложите сухите задължително на гърнето  Peace преди това не съм правила никакви опити за отучване първо по лекарски съвет, после по изчетена информация из нета и книгите и наистина стана от раз  Wink Противник съм на ранните опити към приучаване на гърне. Ако не стане за 3-4 дни прекрати опитите за 2 седмици и после пак пробвайте  Peace
Ние се приучваме от доста време, но чаках да стане топло за да махна памперса.Той като се напика в гащите сядаме на гърнето а мокрите гащи си сваля сам hahahaНа дъска вече не иска да седи само на гърнето.Надявам се до октомври да свикне че толкова памперси  Rolling Eyes hahaha

# 78
За протокола - моята матка беше 23 см. като ми я мериха миналата седмица.
Искам да попитам някои ще ходи ли на лекцията за сърмене на 21.06

# 79
А и забравих да питам. Гледам, че май срещата ще е за НДК, кое заведение, че аз нищо не се сещам наблизо  newsm78

# 80
  • София
Ради, на мен ми се ходи на лекцията на 21.06,
обаче отивам да гледам кучето на мама в Люлин
и не мога да си представя как ще се класирам в събота в 9.30
в МД.. За сега го мисля още.
Ти ще ходиш ли?

# 81
А и забравих да питам. Гледам, че май срещата ще е за НДК, кое заведение, че аз нищо не се сещам наблизо  newsm78

Аз си мислех за сладкарница "Неделя". Какво ще кажете?
Мими, да те влкюча ли и теб за 21.06.?

# 82
Включи ме, само да отбележа че в тази неделя има 4 маси общо.  Не знам дали ще се съберем там.

# 83
 Laughing Виж, това не го знаех, никога не съм ходила точно в тази Неделя

# 84
Малко е тесничка наистина Simple Smile Но при хубаво време може да се седне отвън.

# 85
Абе как се стерилизират тези шишета, ако нямаш стерилизатор,изваряват ли се?Сори за тъпия въпрос,но ми е чудно...А в микровълновата как става?
За кърменето ми казаха,че ако са ви разранени зърната или много ви боли имало някакви силиконови зърна ,които се слагали върху собственото.
Кажете малко повече за тази лекция бе момичета,какво ви обясняваха там?

# 86
   Момичета там наблизо има доста заведения като Дон Домат(който е доста голям и на 3 нива),О'Шипка,които имат и маси в градината....и още да не ги изброявам сигурно ги знаете.

# 87
Еленцето, ако се съберем мами може да отидем, това имах предвид и
след това може да седнем някъде или пък да отидем на НДК да изчакаме останалите.
Незнам точно как може да го групираме, просто питам.

# 88
Здравейте мами-октомврийки!

Днес голямо ходене изходих….
Та… да ви почвам наред  Laughing

Северинка, Bidapet, защо не им купите нещо за домакинството – примерно, ако нямат гювеч, това си е хубав подарък. Ние напоследък на семейните все такива неща взимаме – ето, днес сме на рожден ден и купихме на рожденника барбекю, дървени въглища и разните му там принадлежности като щипки, шишове, вилици, лопатки и т.н.

Йоличка, добре дошла!   bouquet Харесай си ден и си измисли  някакъв приблизителен термин  Mr. Green

Таня, мерси за съвета за витамин Е! За първи път го чувам. Аз си мислех да пия Центрум Матерна докато кърмя, но може и да ги редувам.

Мис Фейри, няма да те убеждавам, но всеки е различен, майка ми не е имала кърма и съм кърмена със зор 2 месеца, а аз кърмих сина си 2 години! Пък и тогава е било друго, не се е изцеждала, пазела е да има кърма за следващото хранене и е получила мастит. Много неприятно….  Confused Така че, ако се настроиш предварително и много положително, може и да успееш  Hug  Разбира се, трябва да се подплатиш с много инфо от форума.

Гери, и моят Дени се научи на тази възраст да пишка в гърнето… за около 2 седмици… въпреки че ако застудее, може да почне да се напишква дори и да се е научил. Не махай, обаче, нощния памперс

Манана, никакво такова предчувствие нямам – ти си мъжка майка, като мен, а и я си погледни таткото, мислиш ли, че това е татко на момиченце  Mr. Green  Просто, след някоя друга година се явяваме на поправителен, та ако ще и резултатът да е... тримата братя (без златната ябълка)  Joy  Риск печели, риск губи… риск патки пасе  hahaha
По-късно пак ще пиша, имам идеи за нови темички, че сега стана мнооооооооого дълго!

# 89
  • Варна
Еленце, как се казва книгата ти?

Общи условия

Активация на акаунт