ОКТОМВРИЙКИТЕ си правят нови срещи в идващите дни горещи

• 10 130
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, имам проблем..
Искам да ви питам вие всеки ден ли усещате бебто?
Има ли моменти, в които не го усещате?
Аз през деня не го усещам много-много, може би само след като
хапна е по-активно. Вечер като си легна, ако е в настроение се ритаме,
понякога е мнгоо силно.
Обаче не знам дали трябва да се пртеснявам, ако не го усещам няколко часа..
Четох, че за час трябва да има м/у 20 и 60 мърдания, а при нас май не е така.
И помня тук в една от темите една дама беше писала за нещастието на сетра си
и от тогава това не ми излиза от главата.
Моля ви кажете дали не прекалявам! Обаче мнго ми е тегаво някак!!!

# 91
  • София
Пуканка, ето - Вашата бременност седмица след седмица
Глейд Къртис, Джудит Шулър.
Аз съм доволна, имам си занимание всяка седмица : )

# 92
  • Варна
Еленце, аз усещам бебо основно вечер. тогава е доста буен. През деня се движи рядко и движенията са по-леки.

# 93
Аз го усещам само след като се събудя и вечер. Вчера не го усещах цял ден, но тая сутрин сигнализира Simple Smile

# 94
  • София
 Cry Пуки, syconium  - много благодаря!
Чак ми се доплака /ма то май много лесно ми се случва напоследък!/
искам да спра да си мисля глупости и да си чакам бебката, ама
ми е сложно..
Аз мисля, че не съм се записала с термин и пол и име, ако не е късно бих се радвала
да ме включите: първа бременност, термин 01.10.2008, момиче, смятам да е Николета,
живот и здраве  Simple Smile

# 95
Момичета, имам проблем..
Искам да ви питам вие всеки ден ли усещате бебто?
Има ли моменти, в които не го усещате?
Аз през деня не го усещам много-много, може би само след като
хапна е по-активно. Вечер като си легна, ако е в настроение се ритаме,
понякога е мнгоо силно.
Обаче не знам дали трябва да се пртеснявам, ако не го усещам няколко часа..
Четох, че за час трябва да има м/у 20 и 60 мърдания, а при нас май не е така.
И помня тук в една от темите една дама беше писала за нещастието на сетра си
и от тогава това не ми излиза от главата.
Моля ви кажете дали не прекалявам! Обаче мнго ми е тегаво някак!!!
По всяко време, понякога вечерта, понякога сутринта, понякога по цял ден никакъв го няма. Не се тревожи, не може вечно да е активно или на определен интервал от време. Плюс това на ФМ видяхх че той се движи активно, но аз не го усещам защото движенията му не са толкова силни.

# 96
Feel_u,какво направи бе мила,2 години кърмене?!Не ти ли увисна бюста?
Еленце,не се тревожи,няма как да го усещаш беби постоянно,поради простата причина,че понякога спи newsm47 Аз събота и неделя почти не го усещах и таткото компетентно се изказа:Какво искаш ,почивни дни са,почива си детето!
Матката мисля ,че се мери като се натисне докъде е матката и надолу.Не съм сигурна,даже сега загрях,че това е мерила доки.Нищо не ми каза,само се подсмихна.

# 97
Еленце, мисля си, че трябва да се притесняваш ако не си го усетила повече от едно денонощие... Аз също през деня по-рядко го усещам, а вечер се намества за малко и пак заспива. Не ми е притеснено, въпреки че брат му не спираше да се върти и имах усещането, че ще ми пробие корема  Joy

Мис Фейри, увисна, да, и стана дори по-малък отпреди след като спрях да кърмя, но това не ме притеснява... кърменето ми е спестило много неудобства, пари и е имало моменти, в които, ако не беше то, детето ми трябваше да лежи обезводнено на системи  Wink

# 98
  Еленцето,аз затова много не исках да ви казвам какво се е случило със сестра ми,ама при нея си беше до известна степен и лекарска немърливост.Не се притеснявай нали го усещаш всеки ден,а тя не го беше усещала 3 дена и беше правила какво ли не да го предизвика да се размърда.Спокойно и не си пълнете главите с глупости,че ще се побъркате Hug

# 99
Аз през деня го усещам, ако седя повече (което е почти нон-стоп де), но ако ходя, съответно коремчетое като люлка и май така се приспива. Вечер като се загледаме в някой филм и се поотпусна пак се усеща, понякога и през нощта ако съм се поразбудила също го усещам.

Я аз да ви питам кой какви приказки чете на коремчето си? На мъжа ми само му казвам да ни чете приказки, той си мисли, че се майтапя, та сега съм с бойната задача да изидря какви приказки да четра на бебчо в коремчето. Давайте идеи, моля ви!

# 100
  • Варна
Еленце благодаря за заглавието. Поръчах си я сега от интернет, но ако не те затруднявам погледни довечера за тези размери на матката.
Пък за момичетата дето се чудите, матката се мери със шивашки метър от акушерката която ви води консултацията. Със шивашки метър от срамната кост нагоре, опипвайки и натискайки леко за да й хване края.Размера се записва в картона ви.

# 101
Нашия татко е със смесена кръв и чете на бебчо "Мечо Пух" на руски.

# 102
Ина, нямам време за приказки... поне досега, но веднъж приспивах Дени рано и реших да му прочета, а после заедно д аразкажем приказката за Грозното патенце... Е, ако ти опиша какво мърдане беше, май бебето го вълнуваше приказката повече от батито  Laughing

# 103
   Момичета там наблизо има доста заведения като Дон Домат(който е доста голям и на 3 нива),О'Шипка,които имат и маси в градината....и още да не ги изброявам сигурно ги знаете.

Дон домат е на Цар Асен, предполагам него имаш предвид.  О'шипка няма в района на НДК. Има Мистър Пица /2 преки след Патриарха/, Угото е пряката преди Солунска и другите вече отиват доста далечко от срещата.

# 104
Аз също усещам бебо главно вечер. Снощи ритна кака, а тя така се стресна горката-реши че му е направила нещо. Това за ВИТ. Е  съм го пробвала Дени кара салмонела на 2м. - тогава кърмата ми намаля и се наложи да я дохранвам. След като почнах да го пия след 2 седмици спрях да я дохранвам.

Вижте амбулаторните листи от ж.к. RR-кръвно; N-височина; Т-тегло; КО-коремна обикалка; FU- мисля че това е размера на матката при мен в 19г.с. е била 15 см.

Общи условия

Активация на акаунт