Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 252
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на бате Ичи, желаем му много здраве верни приятели и щури игри   bouquet
 Hug на всички. Сори но при мен много работа от 8.30 до 23.00-24.00  Whistling та ще се включвам по нататък
Само да успокоя притесняващите се за гърнето и ние нямаме напредък, и за всяко нещо е Не даже като му давам нещо което обича и после се замисля и си го иска  Mr. Green
Денис, гаджето на сестра ми правеха части за Икеа но вече май спряха, фирмата е Пловдивска но цеха им е между Пловдив и Пазарджик, до Цалапица може и да го знаеш, ако няма и друга фирма де

# 166
Честит рожден ден, Ичи! Весели детски игри с много усмивки!

Моми4ета, 4ета за ваканции и по4ивки и благородно ви завиждам. Имате си лято! Тук не спира да вали, 15 градуса , а  аз от 10 дни съм без помо6тта на мама, у дома с двете бебета. Справяме се някак. Филип се прави на бебе, иска да му сменям памперса на 3 4аса, като на бебето, иска да лежи в ко6арата и в коли4ката при бебето, иска да го гу6кам и лулам на ръце, както приспивам бебето  Crazy Определено иска пове4е внимание от мен, но вярвам, 4е е период на ревност и 6те свикне и  6ТЕ МИНЕ, нали Меги ??? Flutter
Само аз ли не съм фен на Икеа? За декорация и текстил стоките си струват, но ка4еството на мебелите  Naughty

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 13:03 от MariaF

# 167
Момичета, страхотни сте, много Благодаря  за пожеланията Hug

Нямам време да пиша, само искам да почерпя за здравето на порасналото ми момче, разбира се с торта с актуални любими герои (менят се на определен период любимците  Mr. Green )

# 168
Честит Рожден ден, сладък Ичи! Много усмихнати дни и щастливи детски игри!

Ех, момичета, как ми липсвате, а напоследък все по-малко време за писане намирам. Но пък ви чета с удоволствие и ви се радвам! Ние сме в Бургас и прекарваме приятно. Момичетата ми се забавляват страхотно на плажа. Мими не излиза от водата, обаче Веселушка е страхлива. Пълня и с морска вода бебешкия басейн и си седи до мен под чадърчето. Така определено по-лесно се справям с двете на море. Щото Васко постоя с нас само през уикенда. тази вечер го очакваме отново и в неделя се прибираме семейно.
Надявам се да се видя тук с Алина и Весана.
Ирини, изглеждаш прекрасно! Коремчето е много сладко! Heart Eyes Знам колко е неприятно да установиш, че нечии чужди ръце са ровили из твоите неща. Close Ужасно съжалявам за случката, дано не се повтаря! Хубаво е, че не са взели почти нищо.
Ренка, да разкажеш как е минал днешния празник! Като ти гледах снимките, ме подгони една носталгия...  Heart Eyes Ще потретваме с тебе, то е ясно! Laughing
МарияФ, нормално е поведението на сладкия Филип. Ще му мине, разбира се! Сладури! Heart Eyes
Марлелка, и аз съм в очакване на новите епизоди! Laughing Нали знаеш, и в най-добрите сериали, героите се сменят, така че няма страшно, всичко е под контрол! Спри да се вторачваш в твоята прелест Мария, щото ще дойда и ще ти се скарам! Naughty
Цунки-гунки на всички! Ставам, че веси пак ме задърпа. ooooh!

# 169
Rени, да ви е живо и здраво порасналото момче, много да ви радва, по-малко да ви ядосва (само колкото да ви държи в час)! Желаем щастливо и безгрижно детство, много детски смях и забавления!

Аз пък все забравям да ви кажа как Мими свири на хармоника. Ще кача едни клипче тези дни и ще ви дам линк да се посмеете.

Хубав ден от мен!  Hug

# 170
                           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на БАТЕ ИЧИ!
                    Да е живо и здраво и много щастливо дете!

# 171
Хей,здавейте!!!!!
Все ви хвърлям по едно око,но обикновено е в движение и права,за да следя положението около мен Crazy
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЧИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И САМО ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО!
Марианка,радвам се,че прекарвате добре на морето и аз искаммм,живот и здраве август. Wink
Марлелка,добре дошла у дома,поздрави на музикалната Мими Hug
Ирини,изглеждаш чудесно,а име измислихте ли на малката прицеса,ще я кръщавате ли на някой или не,ако не си суеверна нещо ще ми е интересно да споделиш Hug
МарияФ, трудничко ще ти е самичка без помощ,знам,че близнаци се гледат по-лесно дори от деца с малка разлика,но няма начин ще се справиш Hug
Денис, за мен хубав подарък,който остава и за спомен е например една хубава икона,всеки ще намери място в дома си за такава Peace
Вики81,много работиш,не се ли уморяваш много,имаш ли почивни дни?
Меги,благородно ви завиждам за морето,много го обичам Wink
За нас,вече сме добре,дано сега се закрепят децата и да не се разболяват скоро PraynigДнес бяхме на прощъпалник на племенницата ми,изкарахме страхотно,много беше весело,Дари и Ради много странно я гледат като ходи,не са свикнали да се движи между тях Mr. Green
С мъжа ми този уикенд ще ходим до морето,малко да отдъхнем и да си ангажираме една квартира.В началото на август сме планували да ходим с децата и със свекърва ми,само да сме здрави Praynig Без помощ не се навивам да ходим Crazy ,а и така ще можем вечер да излизаме с таткото Party
Това е от мен засега,целувки на всички и обещавам по-честичко да пиша! Hug

# 172
Хайде и ние да поздравим бате Ичи, макар и със закъснение! Рени, да ти е живо и здраво момченцето и много да се гордеете с него!

Вчера не ни беше ден. Сашко бе ужилен от пчела по ръчичката, която се бе подула, пък на Дани бихме втория Тетраксим и също беше кисел повечето време. Общо взето реваха на два гласа. Сега трудно гледам и ще взема да си полегна.

Приятна почивка на всички край моренца, полянки и горички! Денис, приемам всякакви идеи за почивка, макар, че и на мен не ми липсват такива.

Марлелка и Чочи, радвам се, че сте се приземили благополучно!

Ирини, дните ти са пълни. Ти не се спираш. Съжалявам за апартамента - повече от гадно е да ти рови някой така.

Йоана, честито прохождане на племенничката ти!

ААААА, Дани ме зове!

Хубав уикенд от нас!

# 173
Здравейте момичета!
Поздрав и от мен за РД на Ичи!
Прочетотох ви наведнъж и доста ми се омотаха нещата, затова и аз ще коментирам в следващите постове. Чудесни снимки на пораснали деца, сладки коремчета, бебчета ...!
И ние бяхме за един уикенд на моренце. Отрази ни се много зареждащо. Никол в началото се страхуваше от водата, но не искаше да излиза от надуваемата лодка. На пясъка пък стоеше и не смееше да мръдне - много смешна. На връщане се отбихме в МОЛ-Варна и познайте колко пъти се возихме на ескалатора. Ето снимки и клипче
Сега Никол е от началото на седмицата на селото на свеки близо до В. Търново и направо си умирам от мъка  Cry. Нямам търпение да отидем там утре да я вземем. Докато я няма използвах да си търся материали и да започна да чета за държавни изпити.
При нас за памперса - вече не прави бели докато е без пелена, но все още не иска и да седне на гърнето, стиска се докато не й сложа памперс. Веднъж така откара повече от 2 ч и половина - направо бях забравила, че под роклята е по голо дупе  Shocked и така се и разходихме, после пазарувахме в Кауфланд. На касата баща й я взе на ръце и се чуди защо детето е без памперс, а то майка му - за убиване. Добре, че не се изпишка в количката за пазаруване, че голям срам щях да бера  hahaha
Ето и  снимки от ежедневието ни.

# 174
 Хай пай..
Мария , ще мине ми как , чувала съм , че това е така нормално..
 Тонита, много е сладка момата, нашите момчорля са зажадняли за дамска компания
 Ави имай сили.. ще мине
 Аз прекарах скучна сутрин наплажа, нещо хич не съм на кеф, ангел не ще да седи на плажа, Лаци иска аз със него и сама.. може да се каже, искам екшън.. липсва ми софия ,вчера бяхме така малко  и задачите не ми дадоха и на кола маска да отида, дано другата седмица остане време.. Чакам сестра ми или приятелки да идват към нашия край, че така не се живее.. аз съм стадно животно и почивката почивка ама.. Свършват манджите от баба и имай ще трябва да готвя в количества за бръмбъра, че поне обедите на това лежив иначе вечер си яде с нас по ресторонтите, много обича Иба (риба) и Ап ( хляб) освен , че е дебел и черен и много забавен, слуша ме момчето и вчера до 12 на кръчма не се напишка нито веднъж поне 5 пъти дойде да ми каже ,че има пиш, много съм доволна..
Е и аз също ще полегна , така и така няма какво да правя... до скоро

# 175
Хелоу!
ренка, как изкарахте вчера? Ичи беше ли щастлив, а Бобо изпя ли му познатия припев?
МарияФ, оххх... предполагам само какво ти е. Мен приятели напоследък ме питат какви са ни плановете с таткото з а отглеждането на 2те бебета... установих, че ясне план нямам  Embarassed Но и аз като теб /и меги/ се уповавам на истината, че всяка трудност отминава. Само искам да родя здраво бебе, другото са бели и поправими неща.
Йоана, чудесно е, че сте здрави, а още по-чудесно е ако останете така дъъълго време. За името - не ми е присъщо преди бебето да  се е родило да го представям с име пред обществото... Затова както и със Спаси, с татко му ще оповестим името на детето, заедно с неговата поява.
Марианка, дано си поизлязла от депресията. Слънцето и мама винаги дават чудесен резултат
денис, аз сигурно късно се включвам с коментар за сватбения подаък, но да си кажа - зависи много от бюджета. Ние като кумувахме, подарихме почивка в Гърция и разни други дребни пера от осватбата покрихме. Иначе имам подарък, който е универсален и върши чудесна работа за сватби - луксозно спално бельо. Картини и икони... еми мен не всичко ми харесва и още имаме около 6-7 картини и икони, които са без място в дома ни... просто не са ми по вкуса.
Доника, нищо не казваш ти за бременността си?! Как се чувстваш? Имаш ли неразположения и т.н.
Спаси се чувства добре на Боровец. Имало много деца и по цял ден е навън с тях. Има кончета, няма почти никакви коли... Свобода. сигурна съм, обаче, че му е мъчно за нас... Остава още един ден. С татко му се чудим какво весело да измислим за посрещането му. Купихме му страхотен фотьойл /той много обича да седи и ползва вещи в малък размер, т.е. специално за него/, ще му направя бисквитена тортичка...  Blush еееххх... Иначе той все още не проговаря. Миналия ден моя приятелка с дете на 2.7 годинки ми съобщи, че нейната е проговорила преди седмица... Не че не се разбираме, и не че не казва инцидентно разни думи, но като цяло не търси начин да се обяснява членоразделно. Има ли още непроговорили дребосъци?

# 176
  • София
Ирини, то зор ни е сега да проговорят, пък после ще искаме да мълчат hahahaХриси разбираемо ползва около петнайсетина думички...другото разбирам с голямо въображение от моя стана и ли се получава играта познай думата, че ако не го разбера и се ядосва... За бременността какво да кажа - засега съм добре, все още ми сегади, но слава Богу, че и преди и сега това се случва вечер, за разлика от повечето жени.  Sick съм само 2 пъти и то като се замисля, не от бременността, а от друго. Имам леки болки в корема, но докторката каза, че все още червата ми се наместват, ама аз нали съм малко притеснена заради секциото...Значи вие сте решили бебка да е в отделна стая? И на нас това ни е дилемата - имаме възможност, но поне на този етап Мартин не иска и въпроса е при нас или при Хриси. Ако е при нас-Хриси ще ревнува. Ако е при него-аз няма да съм спокойна, пък и ще се будят взаимно. Той нали все още си се буди нощем...Смеем се-да не стане така, че бабт да буди бебето(много се моля поне то да не се буди толкова, ама...)
Ави, МарияФ...и нас това ни чака-ама Рени каза, че няма страшно Joy
Меги, ако не беше толкова далече ей сега пристигаме с Хриси да ви правим компания на плажа Simple Smile
Йоана, весело изкарване на морето Laughing
Тонита, аз Хриси щях да го зарежа да се вози на един ескалатор в Търново...
Денис, напоследък всеки подарява картичка hahaha - така правим и ние-хем не се чудиш какво да купиш, хем младоженците са доволни...
Марианка, много малко ще стоите при мама Sad
Аз моята я изпратих вчера, а Хриси беше най-доволен. Още рано сутринта взе да я бута към вратата и да и вика - тао, тао. Горкия, все го е страх да не го вземем с него и все си я пошляпваше. Затова пък реших през август ние да отидем при нашите за 2 седмици - хем да свиква с тях, хем и там има с кого да си играе...На нашата улица има деца, но като ни видят, че излизаме и всички си изпокриват децата, заключват се вратите. Толкова обидно ми стана последния път, че чак ми се насълзиха очите-все едно сме последните цигани...И то защото Хриси бил много палав и пипал навсякъде. А то горкото ги гледа децата как си играят по дворовете - чак ми става жал. Но такава ни е улицата за съжаление. Поне в яслата ще е сред деца-щом и свекърва ми дойде на това мнение, виждайки го как търси с кого да си играе...
Иначе този уикенд ще е доста празничен - утре сме на рожден ден на един приятел, в неделя Хриси е на 2 рождени дни...пълна програма Simple Smile

# 177
Леле,петък вечер.Аз още съм на работа....
Тонита страхотни снимки.Много ви е цветно ежедневието както и почивката на море.Страхотни тоалети има Никол.
Меги,каква скука бе...ти не си се спряла.Една спокойна сутрин на плажа и ти скука....Аааа.То и аз съм същата,но я си лежкай с Лаци на пясъка и си релаксирайте.
Доника,направо ме втрещи с разказите за вашите съседи.Що за хора  Rolling Eyes Като начало сигурно ще искате да си гушите бебето при вас и после ще е с Хриси в една стая.Мариаф вие как сте се разпределили?Ави,вие?
Йоана,дано изкарате добре на морето и сег аи после с децата и без болести.
Ирини,сигурна съм че с огромно удоволствие ще се прибере Спаси,а като каза за бисквитена торта......мммм...как ми се дояде.Никога не съм правила.Дайте някоя рецептичка.
За идеите за сватбен подарък няма закъснели.Имам време от около 3 седмици.Не искам да давам пари,защото това е нещо което тези хора имат в най-голямо изобилие.Имат нов дом подреден с много вкус,имат много интерестни картини донесени от другия край на света.Икона е последното нещо което има къде да сложат в този дом.Просто не би стояла добре.А после заминават за Бали,Сингапур,Дубай...Та затова съм в голяма чуденка.Да е нещо оригинално и различно и нещо което биха се радвали да имат.Ако някой се сети приемам идейки.И аз също мисля.....
Арен е пак в Пловдив и утре заминава за Циговчарк.По телефона вчера брои; "еноо,деее,тиии....мамоооо./като маха с праст  Naughty /.....пет" ...след което пада страшен смях.И на мен много ми липсва,както и вашите деца на вас,но пък го виждам ,че никак не страда и приема добре това,че пътува и е с различни хора.След една седмица прибиваване у нас ,като стягахме чантата и той помага с радост.Метна се на седалката в колата.И маха с ръка,праща въздушни целувки.Метнал се е на майка си в това отношение.Та го разбирам и знам,че му е добре.
Лека вечер.Да позвърша още малко неща тук и да потеглям към дома  Hug

# 178
Здравейте от прохладна Пещера! Hug

Ние пристигнахме вчера тук на гости... Даже аз и Даная вчера се качихме на Експреса до Пловдив за да я кача на влакче да видя как ще реагира, а баща и ни чака в Пловдив на гарата и от там на колата и право в Пещера. Даная се качи с желание на влака, после се настанихме и гледа тати през прозореца и му махаше с ръчичка докато тръгне влака. Много и хареса, гледахме през прозореца колите където се виждаше пътя, магаренцата в селата, птичките и така нататък, но общо взето много и хареса. Имаше едно момиченце на 5 годинки и си играха с него през почти целият път. Wink Сега си игаре и не иска да ляга, само едно ме притеснява, че не е акала от сряда вечерта, и явно и е надуто стомахчето и ми отказва и да яде, само по 2 -3 залъчета и до там. Този номер ми го прави за първи път, дано се изака.... Sad
........Ох това е, че ме е задърпала да лягам с нея. Лека нощ на всички. Сега поне една седмица ще съм редовно на линия  Simple Smile.

Чао, до утре! Hug

# 179
Здравейте пак!
Първо да успокоя Ирини, че и ние сме от непроговорилите. Повечето думи са едносрични, а за изречения дума не може да става. Иначе като си разперя ръката започва да брои, но то по интонацията по-скоро се разбира и по това, че посочва пръстите ми един след друг. Допреди 2-3 мес. сякаш повече се притеснявах, че не говори, а сега някак си имам усещането, че и това ще стане и то скоро. Иначе, чудесно посрещане сте замислили за Спаси.
mama_meggie, я покажи някоя прясна снимка на малкия  "дебел и черен и много забавен" сладур.
Доника, въпроса със спането на бебчето ще се реши от самосебе си като му дойде времето, но това не пречи нали да се обмислят всички варианти. Помня и аз като бях бременна, все си казвах, че е рано да мисля за това или онова, нооо те хормоните мислеха вместо мен за всичко накуп денонощно.  Hug   А за съседите ви - нямам думи ...
dennis, повечето тоалети на Никол са от леля й в Австралия (сестрата на мъжа ми). Супер дрешки ни изпраща, да е жива и здрава. Страхотно качество на страхотни цени. За подарък за сватба се сещам, че някой тук беше предлагал за друга сватба, да се наеме добър фотограф и да направи фотосесия на младоженците до различни предварително подбрани забележителности и градинки. После тези снимки, подредени в специален албум, с разни други оригинални нещица из него, ще им остане хубав спомен, със сигурност често ще си го разглеждат и запазят завинаги. А може и това да е една част от подаръка. Аз от моята сватба имам само студийни професионални снимки и малко ми е тъжно, като знам какви хубави стават снимките навън, че не се сетих за нещо такова. Ама аз тогава бях една отвеяна, повечко лежах и повръщах, че не ми беше до снимки...
Кузманка, браво на вас и аз много искам да се повозим с Никол с влак, знам, че и на нея ще й хареса. Много обича да пътува. 

Общи условия

Активация на акаунт