Време вече не остана, през АВГУСТ аз ще стана мама

• 21 114
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте маминки!
Стела стискам палци всичко да е наред,аз също съм лежала в болница с миналата бременност и знам колко е неприятно,но в името на детенцето всичко си заслужава!
Ние също нямаме климатик и сме на втори етаж на къща и жегата е ужасна,ама да ви кажа толкова важни неща ни предстоят,че сега климатика ни е последната грижа все ще изкараме,а догодина се надявам да се обзаведем с един!
Гръбчето на моето бебе също е на дясно,и така се дупи милото,много е интересно лявата страна на корема ми хлътва,а на дясната излиза огролна буца!
Утре отивам при моя доктор да си взема 45дневния болничен и да питам как са ми изследванията,миналата седмица ги правих,че днес бяхме на един детски рож.ден и сега като се прибрахме гледам краката ми отекли,дано всичко да е наред!
Аз отивам да почивам лека вечер на всички!

# 166
А чудех се аз каква е тази топка където щтръква от дясно и се мести малко на ляво и пак си се връща а то дупе бло божеееееееееее.И аз го милвам ли милвам като си мисля че е главица.Баща му го целува постоянно еи сега ще кажа че по дупито го целува.

# 167
хаха, ани, т'ва моето явно е wishful thinking - иска ми се да е застанало "правилно", все едно това ще промени нещо в плана за раждане...
Поправям се - гръбчето й е отдясно, а би трябвало да е отляво - това е оптималната позиция за вагинално раждане. Иначе пак става, но може да отнеме повече време, защото главичката не се ангажира плътно в малкия таз. Заради което си има упражнения за обръщане.

# 168
  • София
Върнахме сеее Mr. Green

Леле, момичета изкарахме си супер. Бяхме с едно приятелско семейство и мъжете ни на барбекюто, а ние си берем череши Mr. Green Сигурно съм си набрала 5кг, че и повече.. на вилата има 5
дървета с череши Laughing Даже казах на мъжо утре като отиде да ми донесе още Mr. Green
ioli, честито миличка Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност, а на финала най-красивото и сладко бебче да гушкаш Wink

# 169
Купих един брои български ританки много на далавера Party
Мислех да взема още, но ми казаха за един магазин дето са на още по-добра цена. В сряда ще го проверя и ще пиша.

При мен изпъква нещо кръгло, което преминава отляво надясно в областта около пъпа ( и обратно). Ама дали е дупе или глава не знам. В същото време имам едни натискания напред, които си болят. Имам чуството, че си забива крак или ръка и натискаааа. Преди риташе в пикочния мехур.  Миналата седмица ми натискаше нервите на гръбнака и два пъти бях като парализирана. Имам чуството, че Дърки си прави купон там вътре.

Другото, което забелязвам е, че като хълца (или това което определям като хълцане) преди го усещах отдясно , а сега ниско долу  newsm78

Морска, а какво точно се усеща като се обръща?

shiiila. гледай да не се стресираш и си слагай колана. Аз така си докарах пиене на нош-па и магнезий след поотенциялен инцидент, обаче си бях изцяло виновна. В смисъл сама щях да се ударя и се стресирах, ама така се стресирах, от собствената си глупост.  #Cussing out

ioli, честито   bouquet Леко бременеене!

Приятна вечер и лека нощ от мен и бебчо

# 170
  • София
Не винаги се усеща когато бебето се обръща Flutter
Аз също не съм усетила кога но пък и моя щурчо беше много палав в корема Mr. Green

# 171
Бритт,аз го усетих доста силно.Бях ме си легнали и ве4е се унасям ,и  в един момент се разтреси спалнята Laughing Моя мил мъж подско4и и вика да не би да ми е станало нещо Mr. Green Казах му не,но бебето се завъртя Laughing в на4алото се шашнах,но после и бебето се укроти и заспах ме.Явно тогава се е обърнало лицево Thinking

# 172
  • София
Франи,кво е това обръщане бре ooooh!

# 173
Франи,кво е това обръщане бре ooooh!

ако се разровиш в старите ни теми,как съм го описала,ти падне шапката,но да не пълнем темата с глупости Blush

# 174
Добър вечер мами!
Stell_a, миличка стискай зъби малко остана. ПО добре да сте там отколкото да се притесняваш сама в къщи.
Ioli, честито, и аз се присъединявам към думите на Ася, т'ва февруарчетата сме много хубави хора.

Аз да Ви кажа усетих кога се обърна беб. В 7ми месец бях и беше, като едно салто в корема ми, не така да ме подпира от тук от там, ами направо ми размести всичко.

Аз също не знам кога и къде с какво ме подпира. Със сигурност обаче сърцето му е от дясно леко долу, което означава, че гръбнака му е от дясната страна и си вири дупето отдясно под ребрата ми. Иначе понякога ме натиска и точно надолу и имам чувството, че ако реши направо ще изпадне някои път.

Днес и ние цял ден бяхме на вилата на мъжа ми , от където донесохме един голям плик с череши и вече преядох с тях.

Коте Марта, аз бях това с мътната урина, че чак лаборантката ме попита от кога е. Утре ще си взема изследванията и дано всичко да е наред.

Аз вчера също неможах да стигна до лекцията и ми беше криво след това. Закъснях много и реших, че няма да влизам.

Във вторник съм на преглед при една лекарка в Шейново, при която отиде кака ми, която живот и здраве ще е януарска мама и тя ми записа час., но въобще не ми се иска да се обвързвам с лекар. Кажете ми как да се обвържа с лекар, за който имам инфо само от форумите и не сме се виждали даже.  Аз съм много доволна от лекаря ми в ЖК, но той не изражда. Като споделих мнението си, че съм решила д раждам в Шейново без уговорки и той каза Ок.
Дано всичко да е наред с нас и бебчетата ни и само Бог да ни пази  Praynig

# 175
Бритт все едно описваш моя Алекс LaughingСъшото го усещам и аз усещам как ще играе ножа. Дано да се обърнат бебоците де. Praynig

# 176
Добро утро, поспаланки  Laughing! Как сте днес?
Аз да ви кажа не съм запомнила как и кога точно се обърнал, но нямаше как да пропусна още същия ден страхотното облекчаване на пикочния ми мехур - бебо (също като батко си) така танцуваше отгоре му, че на моменти чак съм подскачала от чувството че се изпускам. И изведнъж лекота и доста повече от 5 минути без да пишкам  Crazy. Също така и постоянно ме болеше кръста докато беше с дупето надолу  Confused. Е, просто бях сигурна, че се е обърнал, и вярно - после и доки така каза.
А сега в повечето случаи ме рита здраво по десните ребра, а понякога и от ляво и от дясно - сякаш се опитва да се протяга - явно му е тясно и да се поопъне  Wink. Лошото е, че преди 2-3 дена май се смъкна долу ниско в таза, защото пак започнах да пишкам през 5 минути. И най-вече много ми тежи и ме боли срамната кост и между краката. Отначало се притесних (Ники се смъкна ниско в деня преди да ми изтекат водите вечерта), но май вече може и да му е време на смъкването. Аз утре пак съм на доктор и ще видим какво ще каже.
Е, това е засега от мен. Желая ви хубав и положителен ден (и без много контракции  Wink)!  Hug

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 08:45 от valeni

# 177
добро утро!   bouquet
тук е над 30 градуса отсега  Crazy  ooooh! подух се само докато дойда до офиса и май вече ще работя от вкъщи и без това работата ми е за час-два.  Thinking 
колежката ме вика да пием кафе в другата стая  Crazy

# 178
Dobro utro i ot men. Sorry za latinicata, no samo za dnes Simple Smile. Shte vi cheta bez da se vkljuchvam, che i men me drazni....

# 179
Здравеите в шок и ужас съм.
Сега се връщам от ЖК и какво мислите ми казва тая моя лекарка след 20 минутно търкъне по корема ми напрово ми преби бебчето.Натиска и това прескача по кокалчетата му горкото и без да каже нито дума ми вика мисля че ще е момиче но не съм много сигурна даже изобщо еми тогава защо ми го казва само да страдам че всичко ми е в синьо.Нито ми каза как е добре ли е каза само че се обърнало с главичката надолу както си трябва и си било свило краченцата та за това не виждала добре пола.Взеха ми кръв и урина и аиде чао.А този доктор при които ще раждам ми каза 100процента че е сигурен че ще е момче тестисите даже ми показа пишока ми снима как виси ами кажете ми сега какво да мисля много се ядосвам.
Коте ще те помоля да ми кажеш какво значат тия съкръщения та да разбера бебче колко е порасло.OFD   HC2.
Иначе бебче тежи 1700гр отговаря си на седмиците и се успокоих че се е обърнало че се бях притеснила каза че така ще си остане милото успяло е да се обърне но не ме ритка в ребрата.
Е оплаках ви се

Общи условия

Активация на акаунт