МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 479
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • София
даа, люба, опитва го и вика: били! демек бира било  Laughing

дано ме довее вятъра къмто пловдивско, да, и каква рокля извади,  Heart Eyes, един път е Flutter Flutter

ЛЕКА ОТ МЕН!

# 121
Добър вечер!

Напълнихте ми душата със снимките, а Люба ме накара да завиждам и да се замислям за следващото ми посещение в градската градина  Thinking.

Олче, Вели е толкова сладък  Heart Eyes и е много пораснал.

Пилето, много сте хубави двамата с Гого!

Люба, роклята ти е страхотна!

Аз спрях да кърмя окончателно и сега започвам да качвам килограми  Sad. Вече не знам какво да правя  - ходя два пъти на фитнес и един път на аеробика час и половина и пак същата работа.

Килиан имаше вчера температура, а днес вече няма  newsm78, дано и за напред да не вдига  Praynig.

Желая на всички болни дечица бързо оздравяване!

Лека нощ!

# 122
  • София
хайде,
виртуално ви каня тук:

и ви пожелавам хубав ден и спокоен и дано няма опасност , както тръгнаха новините тази сутрин........

кате, радвам се че се разписа, килиан спря да търси ли? ех, останахме с духи фронтовачки стари хахаха Flutter

# 123
Добро утро!
Страхотни снимки сте сложили всички - морски, градски, а и малката Калина видяхме, че и Марти... забравихме го това момче!
Люба, много добър избор е направил Асен! Определено разбирате от бира ващо фемили!  Laughing
Дано неразположението на Килиан да е било само за един ден ,като при нас! Кате от какво пълнееш бе мила, с тая спортна програма просто няма начин!  Wink

# 124
Много се радвам, че повечето болнички вече оздравяват. Дано и Ники да е оцелял след инцидента, защото и Аркова не дава подробности как е Wink . Морските снимки са страхотни и се радвам, че малчовците са били послушни. Олче, бабата на Вели изглежда много добре. Приятно прекарване в Париж и на Пилето. Люба най-благородно ви завиждам за веселите компании дето заформяте из вашия вилает. Нали сте в центъра на България и имате доста визити, а аз като съм на гъза на географията.......
Ани апарата е страхотен и чакаме снимков материал от него.
Вчера бяхме на детски рожден ден от 7 часа, но нашия на обяд не спа и познайте какъв беше Twisted Evil Добре, че баща му го изведе, пък мама да пиине биричка на спокойствие. Прибрахме се в 9 и както е заспал, още не можи да отлепи. Това е рекорд за него. Иначе става в 7,30-8.
Наистина новините тази сутрин не са особено добри и дано няма жертви.
Ванилка, настанявам се на красивата маса за кафенце Wink

# 125
  • Варна
Добро утро и от мен!
Наитина страхотни морски снимки - Гого, Вели, Маги. А пък у пловдивско - то там си им е запазена марка на мамите и децата да са убави  Peace
Кате, ще се нормализират нещата. А и с тази програма се чудя къде качваш.....

Ние си сложихме нова врата, но после се наложи да се зида, маже, шпаклова... Днеска трябва да чистя, а като поизсъхне шпкловката ще трябва да боядисам и се надявам в събота одисеята да е приключила. Оставихме Макси при майка на село, че тук е стр площадка и да не се цапа и диша боклуци. А аз след малко хващам парцала и се мятам на боклука по земята и праха по мебелите Mr. Green

Сиска да се разпише и да каже как е минал работния ден? Божи как е? да не се спотайва....
Ани, ти като си си купила нов апарат, няма ли да ни покажеш как снима?!?!  Mr. Green Да си го ползваш със здраве...

От мен толкова, че стана обед още нищо не съм почнала, а и работа служ има  Tired
Хайде слънчев и лек ден, а на Сф мами и деца им пожелавам и чист въздух!!!

# 126
  • София
Да драсна и аз 2 реда  Rolling Eyes
То съм на работа, ама тъкъв мързел се заформя да ме превземе.......
Чакам с нетърпение вече отпуската и да видим със Стоян морето   grinning039 sun По този повод да кажа на Варненки - пристигам сигурно на 13,07 и ще остана около седмица. Днес ще ходя да купувам билети и ще пиша окочателната дата утре. Та ще ми бъде приятно да се запозная с вас. Мойте тел са нула осем осем осем шест пет едно осем четири шест и нула осем девет четири седем седем девет нула седем. Ей голяма коспирация hahaha
При нас нещо ново  newsm78
Дано болничките оздравеят бързо  Praynig
А сега дългът ме зове  atwork

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 11:03 от nMihailova

# 127
Здравейте да се разпиша и аз - днес ни пуснаха от работа защото сме близо до зривовете и сградата ни е пострадала малко та за това имам време да пиша, че иначе имам работа за целия китайски народ и ги чаках ли чаках да дойдат ама те не дойдоха и се заех аз да я върша и немога да вдигна глава просто не ми остава време за нищо.
Мариса е в гр.Септември с майка ми и тя казва че е супер доволна и даже си ползва гърнето сама събува върши работа обува няма пропуски вече трети ден като не са си в къщата ми разказва как си сваля гащите и кляка не давара да я издъпжа нищо е няколко пъти си опикава гащичките щото не давала да й покаже как да си ги държи. Та мисия гащи май върви успешно нямам търпение да дойде събота да отидеме да си я видиме дори и за няколко часа но ще отидеме...аз нали карам шофьорския и трябва да чета и ще използвам днешния ден за това оставям ви...
Разгледах чудесни снимки браво за морското включване размечтах се то и на нас ни остана малко до тръгването ни натам от 18 до 28 сме в китен. хип хип ура ура
Честит апарат на ани чакам снимкиииии много снимки..кате сигурна съм че си внушаваш че пълнееш не само фитнеса ами и работата е свързана с много движение и просто не ми се вярва това...
хайде чао и дано няма повече страхове за софиянки.....

# 128
Аз днес си взех апарата да го разуча, че уж за днес нямам много работа и да не скучая. Още не съм снимала нещо официално, но може да кача някоя снимка дето щтракнахме за проба след малко.
Забравих да ви разкажа една случка от вчера дето не е много смешна, но мен ме беше напушил такъв смях накрая ,че едва шофирах от хилене.
С моя приятелка решихме да заведем децата да си играят в квартално заведение което посещаваме често. Обикновено правят по някоя магария, но вчера бяха просто върха и ние с приятелката ми само подвиквахме след тях: носиха камъни, лягаха по всички маси, разнасяха пепелниците, събаряха празните столове, късаха цветята, закачаха се с хората, ръсиха бисери и все неща от тоя род. За капак на всичко Ивко се напика два пъти и се изака един път в гащите, при условие че го изпикавах през 20 мин и също така скоро е нямал такива аварии, дори и за акането си казва! Обаче второто изпикаване ми дойде вече в повече - докато плащам сметката го гледам си събул гащите до масата и пишка и момиченцето което е по голямо от него като видя и тя се събу и клекна. Голям срам! И като тръгнахме вече такъв смях ме напуши от всичките тези истории и се прибирам у нас и през сълзи разправям на Дидо в детайли и Ивко реши че да се напикаеш в гащите е нещо супер забавно и се изпика за пореден път насред хола. Е това вече преля чашата .... Супер не възпитателно се държах при все че му обяснявах кое е правилно и кое не, но накрая като си представих каква сме картинка от страни и му ударих един смях!

И аз тук следя новините за зривовете, дано да няма жертви и пострадали!

# 129
на мама с шапката съм много хубава Grinning  това заведение имаше много хубави детски рисунки  малко семейна идилия както казва Маги-това е моят чичи  на разходка в Несебър 
Дано всички да си изкарат добре на морето и не само там  Hug
Всички болнички да оздравяват по-бързо  Praynig Praynig Praynig
Олче страхотна тема  bouquet
Разгледах много хубави снимки на прекрасни деца Heart Eyes
Нищо цял ден не ми е добре, та по-подробни отчети от утре Sick Надявам се да няма изплашени и пострадали мами в София (на баща ми работаа е много близо и каза че наистина е било доста страшно и прашно)  Hug Praynig Hug

# 130
Ехоо,здравейте и от нас.Не съм писала от месеци,но все нямам време...
Сега вече няма изпити и съм по-свободна от към време ,но Ави боледува вече трети месец и сме напрегнати .Даже сега ви оставям понеже трябва да я водя на манипулация в болницата...
Поздрави на всички   bouquet

# 131
Качих две снимки дето имаше в апарата, но те бяха по 6МВ и реших да ги намаля, че не можеха да се прикачат и взех че ги направих по 1МВ. Ще гледам да си наместя апарата така че да мога да качвам без да намалям, че с това намаляне яко ги орязвам. Ето ги:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259967&pid=6283469&lp=30

# 132
  • Русе
   Ех, че пъстра и оживена станала нашата темичка! Много ми беше приятно да разгледам всички снимки на мами и дечица, морето, градската градина в Пловдив... Чак ме е срам, че аз не мога да се похваля с нищо хубаво, но ще ви споделя все пак, че Дарито отново се разболя Sad (Въпреки Есберитокса и витамините, и какво ли още не дето й давам с надеждата да е по-здрава). Този път ходи на яслата само 3 дни и пак е с хрема и конюнктивит. Има и малко Т, под 38 градуса. Как ми се иска да се разминем поне с антибиотика този път Praynig Сега ще си постои повечко у нас, че да е здрава за морето, а там дано да се позакали малко.
   За капак на всичките ни тревоги от тези дни тази сутрин колата ни се счупи ooooh! Отказа скоростната кутия - по точно първа и втора скорост  - едвам успяхме да се придвижим до сервиз! Направо беше ужас по светофарите, ние не можем да потеглим, всички ни свирят, колата гасне, абе страшна работа!
   Мами софиянки, как е положението при вас?
   Днес много ме впечатли едно изказване на Бойко Борисов по бТВ сутринта - "Който може да не диша"!!! Shocked

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 14:09 от Mimeto78

# 133
Дзак!
Какво правите? Аз по нощите намерих време малко да надникна при старите познайници...Нямам мира от моите 2 глиста, Люба ме беше сбарала в една тема на мушка, ама се изплъзнах полекичка...айде да не обещавам, но се надявам да съумея да сложа скоро снимки да се порадвате на бебетата ми.  Heart Eyes

# 134
Жалко, че почти никой не пише. Сигурно нямате време. Аз съм направо шашната. Ужасно ми е топло и едва понасям жегите. На всичко отгоре сутринта не бяхме чули нищо за зривовете и аз реших да ходя до митницата, за да взема бебешко столче. И си карах на отворени прозорци, тъй като беше много приятно и прохладно.  А там - всичко беше в стъкла. Никой не работеше. Жените ми разказаха какво се е случило сутринта и аз сериозно се замислих дали да не се прибирам или да отида на работа. Но понеже имах работа - заминах към офиса. Затворих прозорците и карах на климатик. А и се притесних нещо да не се случи на бебето от мръсния въздух. Макар, че в центъра на София винаги е мръсен.
Утре ще си седим в къщи и няма да ходим никъде.

Много са хубави снимките. Ани, честит фотоапарат!

Пиле, приятно изкарване в Париж. Да се нарадвате на красотата му и да си починете хубаво с мъжа ти! И дано всичко по време на сватбата да е както го искат младоженците.

Ани, съжалявам, че не ти дадох линк към намаленията в редут. Но много се ядосах - каквото и да харесвах - беше вече свършило. Все пак ако имаш нерви - разгледай сайта: www.laredoute.fr
Аз търся или по принадлежност на дрехите - мъже, жени, деца, бебета и подреждам цените от най-малката към най-голямата, или на тази страница: http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx  въвеждам par prix et      (в дясно горе) и пиша 1 (за 1 евро).
Така ми дава всички супер намалени неща.

Имаше много сладки долнища на Пума за Макси за по 1-2 евро.

Накрая искам да ви попитам за съвет за одеало за изписване - кое е по-подходящо за изписване за началото на Септември - памучно или поларено одеало?
Mайка ми kaza, че е по-добре да вземем поларено, тъй като може да е хладно, а и после ще ползваме полареното за излизане - все пак идват по-студено месеци. Имаме 3 памучни одеала от батковците. Но за изписването искам нещо ново.
Много се чудя кое одеало да поръчам.

Памучно: Поларено: Поларено:

А бебето ще е облечено с едно от двете:

Общи условия

Активация на акаунт