дано ме довее вятъра къмто пловдивско, да, и каква рокля извади,
, един път е

ЛЕКА ОТ МЕН!
.
и е много пораснал.
. Вече не знам какво да правя - ходя два пъти на фитнес и един път на аеробика час и половина и пак същата работа.
, дано и за напред да не вдига
.
. Морските снимки са страхотни и се радвам, че малчовците са били послушни. Олче, бабата на Вели изглежда много добре. Приятно прекарване в Париж и на Пилето. Люба най-благородно ви завиждам за веселите компании дето заформяте из вашия вилает. Нали сте в центъра на България и имате доста визити, а аз като съм на гъза на географията.......

По този повод да кажа на Варненки - пристигам сигурно на 13,07 и ще остана около седмица. Днес ще ходя да купувам билети и ще пиша окочателната дата утре. Та ще ми бъде приятно да се запозная с вас. Мойте тел са нула осем осем осем шест пет едно осем четири шест и нула осем девет четири седем седем девет нула седем. Ей голяма коспирация 
на мама с шапката съм много хубава
малко семейна идилия
както казва Маги-това е моят чичи
на разходка в Несебър

Надявам се да няма изплашени и пострадали мами в София (на баща ми работаа е много близо и каза че наистина е било доста страшно и прашно)
(Въпреки Есберитокса и витамините, и какво ли още не дето й давам с надеждата да е по-здрава). Този път ходи на яслата само 3 дни и пак е с хрема и конюнктивит. Има и малко Т, под 38 градуса. Как ми се иска да се разминем поне с антибиотика този път
Сега ще си постои повечко у нас, че да е здрава за морето, а там дано да се позакали малко.
Отказа скоростната кутия - по точно първа и втора скорост - едвам успяхме да се придвижим до сервиз! Направо беше ужас по светофарите, ние не можем да потеглим, всички ни свирят, колата гасне, абе страшна работа!
Поларено:
Поларено: