МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 483
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Люси, честит рожден ден!
да добавя към устните пожелания и писмени: много успехи в личен план, прекрасни семейни моменти и много, много усмивки и весело настроение!

# 226

ЛЮСИ
Желая ти много здраве, много любов и щастливи мигове, успехи и късмет във всичко, с което се захванеш!
Весел и щастлив рожден ден с много изненади и хубави емоции!!!

# 227
  • София
Люска, Ч.Р.Д! Желая ти да си безкрайно щастлива, удовлетворена, усмихната и обичана! Здраво детенце, за да не се отказваш от идеята за второ  Mr. Green, грижовен и (все така) внимателен и мил съпруг и мнооого приятели, които да са винаги до теб!

# 228
Люси, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие, любов и успехи. И дано Тери да е здрава, за да не се притесняваш за нея, а да се наслаждаваш на живота и семейството си.

Галя, честит рожден ден на патерица! И на теб ти пожелавам да сте здрави, да се обичате, да бъдеш много щастлива с малката сладурана и татко й. И когато сте готови да се радвате на още едно момченце или момиченце!

# 229
  • София
eееех, никога толкова не ми се е събирало да чета, хихи, много сте скоропишещи Party

на рожденичките люси и галчето много здраве и радост ви желая! 
bouquet

на олчето честито и все така да се обичате  bouquet

мамчета, изчетох ви, но не мога да си събера мислите, понеже днес се върнахме в нова при мама и ми е още едно ваканционно и отпуснато Simple Smile)

за кърменето, руми, след 2 навлизаме в съвсем нов етап и е много дълго да го описвам, който иска да почете дългокърмещи майки и да с епосмее на бисерите на големите говорещи кърмачета. но само в резюме: след 2 години или може би дори по - рано , кърменето вече не е равносилно на храна, а на любов, миа , както и другите големи магаренца, си има отношение към кърменето и много гальовно се отнася към цокенцата  Flutter, както тя ги нарича  Heart Eyes

много сладки снимки видях, и още имам да гледам, а моите ще кача в софия, че пак забравих, че не съм с лаптопа Crazy и тук нямам слот за картата.

целувки ви пращам докато са солени и весела ваканция Peace  family 1swing newsm41

# 230
Честит рожден ден Люси-мноооого здраве  и щастие на теб и цялото ти семейство   bouquet  bouquet

# 231
  • Плевен
Много ви благодаря за пожеланията момичета!  Hug

Галя, Честит рожден ден и на теб ( на патерица)!Желая ти много здраве, късмет и силна любов!

Току що се завърнахме от малкия, но весел празник, който си спретнахме семейно. Коронния номер на вечерта естествено беше на малката ми чаровница. Тъкмо щях да я хваля как от 1 месец си ходи сама по нуждите и на нейното малко гърне и на седалка на голямото гърне ...и тази вечер тъкмо щяха да ми носят тортата и чувам рев до себе си...помислих, че се е ударила, но се беше напишкала. Преди вечеря изпи една бутилка с минерална вода и явно улисана в игрите и емоциите е забравила да ми каже , че й се пишка. Аз естествено, че не носех резервни гащи (но вече ще нося) и татко й беше така добър с едно такси да иде да й вземе. Има малко снимки, но утре ще ви ги постна.
Лека и спокойна нощ!  Hug

# 232
  • София
  chef добро утро Simple Smile

сервирам кафе за всички работещи и почиващи Simple Smile

приятен ден на всички Simple Smile  Nature Sunny

# 233
  • София
С малко закъснение, но с най-прекрасни пожелания: Люси, ЧРД!!!

На нас с Коси днес ни е ден - минавайки сутринта през кварталния детски клуб, той се присети, че иска да играе. Аз много се зарадвах, защото покрай неприятните преживявания с частната детска, така се беше стресирал, че не искаше и да минем покрай клуба, камо ли сам да играе. Набързо купихме папмпа и чорапки отсреща и отиваме в клуба - оказа се, че има РД, но не са сложили табелата. Аз го подбирам да си ходим, той настоява да играе... цирк!!! По едно време таткото на роженничето дойде да ни покани да останем и колкото и да беше неудобно, приехме. Заигра се Косьо, аз си говоря с познати и изведнъж като наддаде рев мойто Щурче - изкарах си акъла  Shocked Пищи, жалва се, ужас! Оказа се, че едно детенце го цапардосало, като не могли да се разберат за играчка. Косьо обаче го прие толкова надълбоко и лично - милият беше много потресен, как може да се държи някой с него така ... Оказа се, че въпросното детенце е в нашата детска и са в една група - вместо да си имаме приятелче, да не му е абсолютно непознато в началото, те отсега се бият  Rolling Eyes май по-добре да не го мисля това адаптиране отсега... дето се казва, "който се треожи предварително, се тревожи двойно"  Confused

# 234
  • Пловдив
Честито на патерица на Галя и Люси!!!
Много щастливи и обичани бъдете!!!

# 235
Ех Руми кофти случка,но стават такива работи и в детската ще има такива ..Така,че не ги мисли от сега,Косьо ще се справи ,сигурна съм  Peace

# 236
Честит рожден ден на патерица на Галя и Люси! Много здраве, щастие и любов ви желая!

Много пусто в нашата тема  Rolling Eyes...

Аз днес бях в Цюрих и се срещнах с една българска компания мами. Много ми хареса и искам така всеки ден ама нямаааа  Sad

Баща ми ми е на гости и имаме всеки ден почти програма, затова не се включвам редовно.

Все забравям да кажа на Люба за формата на снимките - това е от фотоапарата - той снима 16:9 формат.

Лека вечер!

# 237
  • Велико Търново
Добро утро,сладурани Heart EyesСлагам по едно кафе и пожелавам на всички хубава седмица Hug

Аз,започвам една дълга седмица с 12 часов работен ден и не знам дали изобщо ще имам време да вляза във форума,но да знаете,че ми липсвате Hug

Аркова,от твоите уста в Божиите уши и ти обещавам най-яките ток-шоута Crazy

Божа случи на най-стархотната детегледачка и аз съм много спокойна,ако щете вярвайте дори не се обаждам по телефона CrazyМожете да добиете представа колко съм спокойна Blush

Това е от мен Hug

# 238
  • Varna
  Честито на патерица на рождениците  bouquet  bouquet  bouquet
Олче, честито.
 Сиска, мерси за кафето, дано да ти е по лека тази седмица.
   Аз днес имам цели 4 свободн стаи в хотела и ми е много спокойно, за разлика от предната, където не ми достигаха стаи.
  А и чакаме Михайлова да се включи от Варна.
 Хайде и да ви покажа и куклата и да си стягам багажа....

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263491&pid=6451508
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263491&pid=6451510
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263491&pid=6451511

# 239
  • Варна
Добро утро и от мен  Mr. Green
Макси си е вече при нас  Heart Eyes но реши че ще става в 6 часа  Crazy вече преровихме 5 пъти всички играчки  Mr. Green

Сисе дано е поне лека работната седмица и мине бързо  Hug
Иночка и на теб спокойна работна седмица  Hug много е нежна Бети  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт