МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 488
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Добро утро,мили ми момичета HugНе съм вярвяла,че ще стане време да нямам време да пусна компютъра ooooh!Признавам,че само надникнах в темата на диагонал Crazyно реших да ви сервирам по една кафе Heart Eyes

Видях,че ме питате за работата-вече дишам във врата на Виф.Заплатата ми до понеделник е 300 лв. от там нататък ще ми я увеличат Mr. GreenНе само,че работим по 12 часа,ама и не спираме и в завода работят 3 линии едновременно и от жега не може да се диша,най-хубавото,обаче е,че съм отслабнала с 5 кг. но то това е и благодарение на фитнес и диета де EmbarassedБожа не ме вижда почти,но се надявам като влезнем в график по 8 часа да имам по-вече време за нея.Това е от нас Hug

Разгледах снимките всичко са супер,но да кажа на Страйпер,че и двата тоалета са супер и каквото и да избереш няма да сбъркаш.
Радвам се,че видях и Надя в Пловдив.Страхотни деца са всички Hug

Хубав ден на всички!Надявам се скоро да прочета и разпиша на спокойствие! Hug

# 136
Пак не съм чела,но нашата одисея приключва-Петър утре работи за последно нощна смяна и ще имам мноооого време за вас!Освен това от днес си имам лаптоп и мога да пиша от леглото,кеф!Че моето си е вече излагация!
Ели,аз бих купила памучното.Септември,колкото и да е студено,зима няма да стане,а памучните за мен са по-практични.Тоалетите са страхотни!
Аз още не съм изпрала бебешките дрехи,ужас.
Обаче имам да се хваля-бяхме с Елфи два дни в Дисниленд в Париж и на нея страшно много й хареса.Вчера се върнахме и сега се говори само за Ники Маус\не било Мики ми обяснява\.Купих й тениска с Мини и сега не ми дава да я изпера от мерак.90% от въртележките бяха подходящи за нея,направих милион снимки и,ако щете ми вярвайте,през цялото време си мислех за вас,така че ще ги кача.
И второто при нас е,че Елфи вече е без памперс,отне точно два дни.Първия пишкаше упорито в гърнето,но не смогваше да свали гащичките навреме,а втория вече почти нямаше гафове и това беше.Явно е била готова.
Ох,мами,много й се карам за глупости вечер като ме хванат нервите и ме налегне умора.Чувствам се ужасно,ще стресирам детенцето тотално и нищо чудно да му увредя психиката.Да израстне мислейки,че нищо не прави правилно.Трябва да се стегна и да спра с глупостите.
Айде,ще чета и наваксвам.И отпочивам,само,живот и здраве,Петър да остане вкъщи вечер,че така съм яхнала метлата...

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 05:46 от ira_d

# 137
Еееееех,то морски снимки ли да гледаш,пловдивски ли....напълни ми се душата!Че аз ни море ще видя скоро,ни пловдивчанки.А гледам трябва да стягаме Ивчо,че се заплесвал по Калинка! Naughty
Пиле,до кога сте в Париж?Нашата кола има бг застраховка и трябва на 6 месеца да напуска страната.Петър се опита да мине по тънката и да отиде сам до Кале,ама аз скочих веднага-за 150км по-добре до Париж да се иде.Не сме сигурни още дали за тази или следващата съб и нед.Пък и съм в 9-я пусто и се чудя дали да тръгвам.

# 138
Добро утро!
Страйпър благодаря ти за линка. Наистина почти няма избор вече на намалените неща! Но аз като не разбирам френски едва се ориентирам на магия!
За одеялцата най ми хареса памучното като десен. Но като си имаш 3 памучни може и на поларено да заложиш. От поларените повече ми хареса това със зайчето.

Ирка , честит ти лаптоп със здраве да си го ползваш и по честичко да постваш с него! Чакаме снимките от Дисни ленд!

Сиска , какво и дишаш във врата на Виф, направо си я минала! Тя поне вече и свърши майчинството, да се надяваме че взима нормална заплата , а не се води в неплатено майчинство още половин година.  Grinning

Децата ви започнаха ли с въпросите? Ние май навлизаме в този период. Постоянно ме пита къде е това, къде е онова. Това са най честите въпроси, от време на време вкарва и въпроси с "кой". На мен засега ми е интересно да обяснявам, защото не са безкрайно много. Преди това беше в периода на "защото", много сладко си обясняваше сам някои неща. Сега вече пита. Научил е няколко стихотворения, които аз или майка ми му казваме от време на време и ги е запомнил и вече сам си ги рецитира когато му хрумне, но в яслата не се изявява хич. Лелите дори не знаят че им знае имената. Изобщо не се изявява в конкурентна среда.

# 139
  • София
Добро утро.
Ели, на мен също ми харесва памучното одеалце. Нещо много розови неща за момиченца, та това бялото е супер за новородено бебенце.
Евка все още вдига температура, днес татко и ще я води на доктор. Няма никакви други симптоми, ама изгоря с тая висока температура.
Сиске, какви се тия работни дни, какви са тия заплати! ooooh! Това си е жива експлоатация. #2gunfire

# 140
Добро утро.
Евка все още вдига температура, днес татко и ще я води на доктор. Няма никакви други симптоми, ама изгоря с тая висока температура.
Добро утро.Ави беше по същия начин-изкара първо 8 дена,после още 5 дена с 39,7...И никакви други симптоми...
Голям ужас беше,но слава Богу попаднахме на разбиращи доктори и вече е добре.Днес сме изписани официално от болницата.
Пожелавам ви бързо оправяне без усложнения   bouquet

# 141
  • София
Здравейте и от нас!

Наистина много хубави снимки сте пуснали  Heart Eyes

Да не пропусна да благодаря за предложенията за почивката на включилите се   bouquet запазила съм си ги за по-натам! Този път в крайна сметка успяхме да намерим къде да спим във Велинград и не съжалявам. Градчето се е превърнало в доста приятно място за почивка с деца. Чистота, паркове, зеленина, хубави детски площадки и детски кътове с аниматори в хотелите, детски басейнчета с 30-градусова минерална вода. не беше пренаселено и не беше скъпо. Косьо откри детските басейни и направо се влюби във водата  Laughing ставаше и лягаше с "ай п'аж, ай", като на плажа през 90 % от времето киснеше във водата. Малко си имахме проблеми с мазането със слънцезащитен крем, но не го оставях ненамазан, в резултат н акоето не изгоря, за разлика от възрастните, които на деца стават в това отношение - особено баща му  Rolling Eyes

Понастоящем ние сме се евакуириали на село. След вчерашното фиаско сутринта /при нас на 10-я етаж взривовете се усещаха много силно, по посока изток не се виждаше почти слънцето и на фона на всичко това - по медиите почти час от както започнаха експлозиите никой от управниците нищо не казваше  #2gunfire ние си помислихме, че са взривили Кремиковци.../, решихме, че е по-здравословно да се махнем от София. Коси е много доволен от което  Laughing за разлика от моя шеф  Mr. Green

Гледам летните вируси не са пропуснали много от дечицата... дано бързичко се оправят  Praynig

на всички почиващи пожелавам идеална почивка.

Ели, аз щом имаш вече три памучни - вземи полареното. От показаните две на мен най-ми хареса последното, макар че хич не си падам по розовото и както ми потвърдиха  stork-girl голям зор ще видя с набавянето на не-розови бебешки неща  Crazy

При нас операция "памперс' е до под кривата круша. Косьо упорито не иска да му слагаме памперс, явно вече не му е комфортен, но пък идеята да седне на гърне или на детската седалка в тоалетната му е много противна, явно... И засега сме зациклили на пампата. Трябва да се мобилизираме с баба му /която хич не й се разправя с това и никакъв ентусиазъм не проявява/ и да минем на гащи - белким като се понамокри и оклепа - дозрее до мислълта, че трябва да сяда на гърнето   33uu

# 142
  • Варна
Аааа Сисе, дишай, дишай ми във врата. То лошо няма, ама стискам палци скоро да си с голяма заплата и по-кратко работно време  Peace
Ани, в неплатен отпуск съм. И сега взимам наполовината на това, което докарвах докато имаше платено майчинство... абе работя си благотворително, докато Макс не го вземат на ясла.. Тогава или ми дават нормална заплата, или си търся друга работа, или си стоя в къщи. Но аз на детегледачка 400-500 лв няма да дам защото толкова ми искат всички, щото и на мен никой няма да ми даде заплата, дето да има смисъл да работя.
Страйпърче, вземи което най-ти харесва. Поларено или памучно - все се ползват. На мен и трите ми харесват, нали са розови, а в къщи всичко е в синьо  Mr. Green Ама май първото и третото повече ми харесват.
Иркааа, то не останало бе пиле  Heart Eyes Браво на Елчо за пампата... А ти свиркай с уста и почивай, че съвсем скоро те чака едно сладко малко човече за гушкане  Heart Eyes

Хайде всички болни да оздравяват  Peace
Приятен ден   bouquet

# 143
  • Русе
   Привет!
   Тази сутрин заведохме Дарито пак на лекар и се оказа, че има гнойна ангина! Имало такъв вирус в момента.  За сега е само с 1 налеп, но отново ни изписаха антибиотик - 3-ти поред за един месец Cry Иначе малката маймунка изглежда добре, не вдига висока Т, най-много 38 градуса, палува си и по цял ден ме пита за децата и лелите в яслата. До 20ти юли няма да ходи при тях, после пак ще опитаме и ако продължава така с болестите ще мислим други варианти... А аз трябва да почвам работа през август и картинката става много весела.
   Като заговорихме за работа и заплати - и тук в Русе заплатите варират средно между 300 и 500 лв, а и работодателите не изгарят от желание да назначават майки с малки деца Confused Да е жив и здрав нашия тати Пламен, че той ни гледа и издържа основно(работи като програмист) Heart Eyes
   Ирка, Руми, Страйпър, добре, че се разписвате, мислим ви и стискаме палци всичко да е наред Hug
   Страйпър, аз съм за полареното одеалце със зайчето(това по средата). На изписването на Дарито - 1ви юни - валеше дъжд и беше доста хладно, та едно такова одеалце си беше тъкмо на място, а и ви предстоят хладни месеци.
   Ани, за въпросите - Дарито от извество време сочи даден предмет и пита "Мама, ко кой?"(какво е това). Напоследък любимото й изречение е "Мама/ Тати купа ..."(обикновено бобобо - бонбони, обожава мечетата на Харибо) или "Дари чупа"(като разглоби или скъса нещо из къщи). Често повтаря - Беби боса, мама боса, тати боса(нали е топло и ходим боси сега) Simple Smile
   Весел ден на всички! Grinning

# 144
Здравейте!

Мимето, защо ви дават антибиотик като гнойната ангина е вирусна? Взеха ли ви секрет от гърлото? Тук за вирусна гнойна ангина се дават само бонбончета за смучене. Бързо оздравяване желая на малката Дари!

Ирка, радвам се ,че се разписа! Браво, че сте успяли да отидете на Дисниленд. Аз моя мъж въобще не мога да го накарам да отиде на такива места, хич не ги обича. А ти Париж успя ли да разгледаш? И аз ще ходя с една приятелка, само не сме уточнили дата, но мислим да е през следващите 5 седмици.

Ани, честит ти нов фотоапарат! Със здраве да си го ползвате и много снимки да направите!

Ето малко снимки и на Килиан http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/Kilian/?action=v … rent=P1090340.jpg - започват от тук, паролата е mallorca.

И забравих да ви се похваля, че ще ставам леля през февруари  newsm44!

# 145
  • Русе
   Кате, не ни взеха секрет от гърлото. Лекарката каза, че сливиците са зачервени и подути и няма да мине без антибиотик. Това, че е един налепа било добре, много от децата правели усложнения и стигали до инжекции. Аз бях толкова притеснена, че не ми мина през ума да питам по-подробно, а за секрет пък изобщо не съм се и сетила. Благодаря ти, че сподели!
   Лека бременност на сестра ти!

# 146
  • София
И Евка имала налеп (въпреки, че аз не мога да го видя), но било някаква инфекция. Докторът е изписал някакво лекарство (пие се на 12 часа, но не е антибиотик) и нещо за мазане. Ама как ще я мажем, като е доста "здрава" и се бори като тигър, ако нещо не и харесва?  newsm78

# 147
Айде и аз при разписалите се Grinning..............виждам,че моето напомняне има ефект/макар и с неколкомесечно закъснение Риен се е разписала....ама нея поне я разбирам...представям си екшъна в който е/........ама дайте малко повече  информация/и за пренцесата от Ст.Загора се отнася/,че то така с два реда и без снимки....незнам брои ли се Thinking
Гледам на топлото време бая болни дечица............дано да се оправят бързо и без много лекарства/Миме,и аз съм изненадана от антибиотика за вирусна гнойна ангина..особенно след като сте пили вече два за друго.....ама дано педката ви да знае какво прави/...и да се запиша и аз при страдащите-от вчера ми се е стегнал корема,ама чак ми се гади от стягането.........но още не мога да определя какво може да е newsm78.......но гледам повече да лежа...и съм оставила домочадието да се самоуправлява...,но определено си личи,че положението е извънконтрол-но ooooh!...и  ooooh!а да е пълна картинката-няма вода и милият служител на В и К,ме успокои по телефона,че не се знае и кога ще има....аварията е през две улици от нас......ама са настъпили усложнения.....и........вкъщи е страшно #Crazy......добре,че имаше поне достатъчно мокри кърпи/ако го знам кой е изобретателят им-ще му напиша прочуствено благодарствено писмо/
Свате,честит ти лаптоп-да си го ползваш със здраве,но да знаеш,че е голяма зарибява-откака се научих да гледам филми на него,познай колко спя нощем Embarassed...а за Калинка/с риск майка и да ми се обиди/,ама тя е такава гушкателна..,и пуска език като се целува......а Иво е просто мил и неможе да устои на нежностите и Wink....а ти  да се сети да снимаш Ел,Дисниленд,коремчо Thinking.....май не Crossing Arms...да вземеш мерки и да се отчетеш преди да сте станали четиричленно семейство,че тогава ще има да чакаме..........
Сисе,дано поне медали да раздават на тая работа...........или да има перспектива за растеж/например това да е начина да станеш голям шеф/......иначе аз разумно обяснение `що  си там не се сещам/е,това за кг е хубаво ,ама има и по-лесни начини за свалянето им/...Не,че нещо,ама усещам,че ако останеш на тоя гърч,ще те четем най-много два пъти годишно.... Crossing Arms
Виф-че ти още ли си на благотворителни начала във фирмата?Айде,вземи ги стегни тия твоите шефове-все пак двама души им работите,да вземат да плащат подобаващо и да не се правят на две и половина,щото такива като теб -трудно се намират Naughty
Кате,честито ....много се радвам на сестра ти ,дано да и лека и спокйна бремеността:peace:...а от снимките ви ми стана едно прохладно.....особенно като отидох по-назад и имаше едни снежни...и все се каня да те питам-от апарата ли са ти в такъв формат..или от сайта-`щото са едни такива тесни и дълги?
Пиле,да не забравя пак-приятно прекарване на сватбата в Париж/за снимки няма да казвам-ти си знаеш/.
Руми,и ние сме доникъде с чишкането и акането/а днес се опаковахме и вкъщи с памперс...иначе слагам само вечер и навън/....но пък аз забелязах,че като е без гащи и стиска повече....,че като му сложа гащите се чуства длъжен да ги напълни на момента.......и затова се подмята Иво из къщи като херувимче/но без крилцата/...а като чета хорските деца колко бързо разбраха за какво иде реч....,но нищо,ще чакам и нашият момент за "узряване"
Стайпърче,всичките одеалца/и дрешките/ са страхотни Peace........което и да вземеш,все е хубаво...но да ти кажа,аз от поларените бях много доволна-`щото съхнат бързо и стават и за топло и за студено време.......пък и нали си имаш памучни.....
Ани,ни сме далеч от въпросите,но аз не бързам...че вече давам заето от питанките на баткото...незнам колко трае тоя период,но според мен е безкраен.......Иво все още е само на потвърждаване и отрицание и на индиански викове"Мамооооооооо",които се отнасят и за баща му,когато иска да му се обърне внимание.......но пък с мученето е направо вече виртуоз-то са нюанси,то е е интонация...А,ти пусни още снимки с апарата,че да  видим качеството/пък и вас,че сме се затъжили/,че нали и аз съм още в процес на избор/макар,че аз съм се ориентирала към нещо малко и по възможност по-евтино,че нали много фира дават при мен техниките/

Айде,стига толкова,...пък и да полегна,че нещо пак ме присвива,и да се стягам,че моето вече на нищо не прилича.......

# 148
Ох какъв е тоя вирус какви са тия температури за всички болнички сладурчета

Руми добра идея е изнасянето от София вчера (не го мисли шефа ти) аз се радвам че Мариса е на 100км от тук и си мислех че при проблеми потегляме натам е слава богу не се наложи. Утре ще си я нагушкам макар и за няколко часа но сме решили с баща й да отидеме да си я видиме  Cry
Ох чакам с нетърпение снимките от Дисниленд моля моля те пусни ги по скоро - обожавам това място и дано го видя някой ден - това ми е мечта  Embarassed  Пиле чакам и твойте снимки и разкази от тази край на европа...приятно изкарване!
Люба дано и при тебе отминат тия болки че да сложиш ред в къщи а за пампа май наистина при децата всичко е с времето си.
Мимозата къде сиииииииииииииии? Що снимки обеща да ни показваш кой знае колко имаш и да разказваш......хайде появи сеееее.
Беше толкова хубаво как май месец покрай рождените дни на децата си толкова много мами се сетиха за нас и сега пак се покриха...е с малки изключения де...
Сиске внимавай да не зачезнеш съвсем и дано наистина има финансов смисъл да работиш на такъв режим и при такива условия...
Кате честито на сестричка ти. Лека и безпроблемна!
Ани давай и ти снимки...Как гърми навън със сигурност чака да стане 17 и ще завали точно като тръгвам...дано разхлади малко..
Приятен ,уикенд на всички!  bouquet

# 149
Снимки да кача днес не ми остана време, ако успея от нас ще кача! Че и днес съм сама.... а сега ще бягам към фитнеса.
Люба то и при мен техниката дава фира, но като си ми беше мерак за качествен апарат ,какво да се прави!
Виф, как в неплатена  Shocked
Кате, лека бременност на сестричката!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт