Отговори
# 165
Айде добро утро и от мен.
Лек и прохалден ден ви желая, мили мамчета. Hug

# 166
Доро утро и от мен,
Нямма време да пиша, че имам много работа, да ви се оплача строши ми се зъъъъъб и вчера бях на зъболекар. Най - гадното е че беше преден и ми зееше устата, като на стара беззъба бабичка hahaha Оправиха го, но бая зор видях, още ме наболява Crazy
Гмурвам се да ви чета, че много сте писали за един ден Wink

# 167
Здравейте момичета! Как сте?Аз вчера бях на изследвания  и след малко приятелят ми ще ходи да ги вземе.

# 168
Нали ще поместим линкчетата на Пуки на първа страница, мисля че са полезни, а не могат да се прочетат наведнъж.  Praynig
Добро утро сега от мен, нека да ви е лек и слънчев денят  bouquet

# 169
Добро утро сега от мен, нека да ви е лек и слънчев денят  bouquet

Mоля те само слънце недей пожелава, нека си пожелаем дъжд Simple Smile

# 170
ssissi, марш моментално на първа страница! ААА поглеждай първо де  Laughing

Ох, през нощта не се спи вече... тази жега е ужасна, а и тежестттттта... а през деня по цял ден на климатик, ужасно е. Ту студ, ту пек... няма угодия)))

Да ви кажа, че си купи комплекта за запознаване на MATERN. Намзах се с кремчето против стрии и оставя хубаво чувство по кожата, за друго още не мога дакажа. Ето и линкче, да си разпечатате талонче, защото имате право на безплатен продукт.

http://www.krasivamama.com/?p=promo
http://www.krasivamama.com/?p=talon

# 171
Здравейте, момичета! Тия дни имам много работа и нямам време да чета и пиша  Cry Освен това разни неразположения са ме подгонили и вече си мечтая да идва по-бързо времето бебо да се ражда. Хващат ме и едни депресии и някаква супер раздразнителна съм станала, направо ужас  ooooh! Най-новото е, че като седя банелите на сутиена ми се опират в корема и после тая област е изтръпнала и боли ужасно. Като лежа пък ми подпира ребрата или ме боли гърба ... А бе айде съм се оплаквала. Поне днес съм на преглед и ще видя бебка. Дано после ми стигне времето да ви изчета.
Целувки на всички и лек и прохладен ден! Heart Eyes

# 172
ssissi, марш моментално на първа страница! ААА поглеждай първо де  Laughing

Извинявам се, наистина не бях погледнала Praynig doh doh, вземам си думите назад Peace Hug

Мими - ако можеше слънце без жеги, ама тъкмо чета че до август ще ни морят жегички, а дъжд след 2 седмици newsm78, ще трябва да се свиква Hug, но пък след жегите идват още по-хубавите моменти за нас, така че ще ги изтърпим няма как Hug

# 173
  • Варна
Инче, аз имам същия комплект. Вътре има и две тестерчета- за крака и за гърди. От това тестерче всъщност разбрах че Матерн за крака е в пъти по-добър от всичко друго.

# 174
Добрутро и от мен!
Ина,мерси за талончето.
Успех на мамите с изследвания и прегледи!Криси,стискам ти палци за утре,да е наред всичко и най-накрая да видиш пола.Да разказваш после,а може и наживо ако искаш може да пием по една кафенце.
Приятен ден на всички мамита! newsm51

# 175
ssissi, едва ме склони да ти простя  hahaha

ПуканкаZ, да същото. Но честно казано от това за крачетата аз съм най-доволна от ето това:

Охлаждащо кремче за крака с аромат на диня

# 176
  • Велико Търново
Аз на MaternProgram съм ползвала само ежедневния лосион за бременни. За крака досега не ми се е налагало да тарся някакво специално средство...

# 177
  Привет мамчета!!!
 Да ви се похваля,че сутиена от Данет днес ми дойде и ходих сутринта до офиса им да си го взема.Много съм доволна,веднага си го сложих.И аз като Северинка се бях измъчила с тия банели,ама вече край Naughty.
  Лек ден ви желая,аз направо ще умирам в офиса от тая жега,ама да видим докога ще устискам.Доктора всеки път ме гони с болничния,ама аз не та не.

# 178
sunny_77, ти този ли си го взе http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_218&products_id=1038 Кажи какво са ти впечатленията, предполагам че не убива така, както обикновените сутиени. Аз също ще си повъчм сутиен за бременни, че вече ми се плаче от тия с банелите

# 179
  Да точно тоя.Доволна съм,много е мекичък и удобен.

Общи условия

Активация на акаунт