Отговори
# 180
  • Варна
Без банел ли е този?

# 181
  • София
Добро утро и от мен! Хубаво се поспах до 10 часа, даже телефона ме събуди.
Сев, споко, мила, не се само ти депресивна и раздразнителна и аз съм така на моменти, не знам дали е от хормоните, от страх или заради неразположенията по време на бременността, но старая да мисля положително в името на бебка! Желая ти успех на прегледа!
Аз също днес съм на контролен преглед в Шейново и сърцето ми се е свило!
Приятен ден!

# 182
  Без банели е,много е мекичък и удобен.

# 183
  Да точно тоя.Доволна съм,много е мекичък и удобен.

Мерси, Съни, ще го поръчвам  Simple Smile
trixy, успех и на теб днес на прегледа. Ти как се чувстваш сега, до кога си си вкъщи да си почиваш?

# 184
Запис в новата тема!

Пропуснах една, но тази ще гледам да прочета... малко по-късно, че съм за няколко часа в Добрич и имам да размразявам хладилник и да чистя дамаски

Не знам какво става с вас... само видях, че отборът ни се е увеличил... добре дошли на новите мами!   bouquet

Аз съм вече черна, черна, ходя на плаж, засега съм добре и не ми пречи слънцето, но гледам поне главата ми да е под чадъра. Много яко се плувало с корема, бе - въобще не се усеща! Е, ако плувам малко по-бързо, после се позадъхвам малко, ама това да е...
За мамите, които не са ходили и не са се топкали още, а им предстои да си кажа - от студената вода може да се появят малки контракциики. И още... едва ли ще ходите на дълбоко, но не се изкушавайте. На мен ми се схващат мускулите на краката докато спя (което си е нормално, заради дефицита на магнезий) и се усещам как и във водата съм на ръба да ми се схване прасецът... затова си плувам на плиткото.

Така.... изчезвам да си върша работата и после пак ще се вясна  Hug

# 185
  • София
Сев, по - принцип болничния ми е до края на месеца, но на прегледа днес ще говоря с доктора дали трябва да продължавам да лежа у дома или ще се връщам на работа. Кръвното ми е много ниско и пак си получавам контракции!

# 186
  • София
Срам не срам да си призная, че се събудих в 11ч.  Blush И то защото ми беше изтръпнала ръката. Обаче вечер едва заспивам, кукувам посред нощите.Поне бебка не се събужда преди мен.

Пуки, много полезни и интересни линкове. Сега трябва да ни събираш членски внос за библиотеката  Mr. Green

Ели78, къде се губиш бе, жена? Онзи ден си мислех за теб.

Бебочка, много гадно за зъба. Много ли се счупи или..? Пийте си витамините, защото всяка липса ще ни се отразява и кой знае на къде ще избие!

Инче, тези кремове изглеждат обещаващи. На мен сега ми свършва крема на Мустела против стрии и се чудя дали да не пробвам с тези сега.  newsm78 Ако някой е ползвал и двете марки, моля да направи съпоставка!
Инче, този линк на Орифлейм , който си дала веднага ме заплени с лосиона против окосмяване.  Mr. Green Смятам да си намажа корема с него, че косата на баба се е показала.  Joy От сега мога да почна да й правя прически.  hahaha Не бе, не съм се окосмила по корема толкова обаче ми се случва за пръв път и ми е доста неприятно.  Sick

Сев, всички имаме такива моменти и единственото,успокоително нещо, което мога да кажа е, че тези неудобства скоро ще изчезнат. Под сърцата си носим най-голямото съкровище!  Hug

Който ще ходи на преглед днес – чакаме да ни зарадва с хубави новини! Трикси, я по-добре си вземи още един болничен, хич не ти трябва да ходиш по жегите.

Feel u, липсваше ни вече  Hug  Представям си какъв кеф ти е на плажа! Прати малко морски бриз насам  Simple Smile

Ама не мога да не се похваля, че лентичката ми вече е в 6 месец  Mr. Green Мислех, че е залепнала в 5-тия  Laughing Пуки, честито и на теб!

# 187
Добър ден и от мен!
FEEL_U,къде се изгуби бе мила?Точно снощи си мислих за теб и тъкмо щях да питам ама ти взе ,че се появи PeaceЗавиждам ти благородно,че си почерняла аз колкото и да се мъча си оставам червена като рак обелвам се и дотам.Ама като съм си бяла като сирене никой не ми е виновенДнес е пак супер горещо и вече се чудя къде да се свра newsm78Направо ми е кошмар то детето е вир вода ,пък какво остава за мен.
Я да попитам мамчетата дето си поръчват тия сутиени как точно става далаверката,че досега нищо не съм си поръчвала,незнам как става.А искам да го направя,че поне ти го носят до вас (нали?),а в тая жега нито ми се обикалят магазини,нито имам как с детенце.Благодаря предварително! Hug
Айде толкоз за сега отиваме да наняме.аааааааа още нещо се сетих ЕЛИ 78 защо ходи при друг лекар и при кой,ако не е тайна ,че и аз нещо взе да ме хваща яд на нашия Mr. Green
Айде вече наистина чао.

# 188
Трикси и на мен ми ниско кръвното, ходя като пияна гарга Tired
mylili счупи се много при това, от една костилка на нектарина, зейнах като вещица беззъба afwitch
Бях на зъболекар, сложиха ми една упойка по - лека ли беше не знам, ма ме болваше от време на време като ме пилиха, та затова голям зор ми беше #Silly  Момичета внимавйте, че зъбите ни са много чувствителни и лесно се чупят сега Peace Иначе, честито на теб 6ти месец  bouquet  Със заспиването и аз имам вече грижи, почнах да се въртя като шило, докато заспя, сутрин едва ставам, луда работа Crazy
За крема за крака, смятам да си купя на МУстела, Крисси го беше похвалила някъде по - напред, ще и се доверя  bouquet  Wink

# 189
Eй много ми харесва тази темичка за бременното коремче на плажа а пък никой не гласува за нея  Sad
Браво за линковете на първа страничка аз като гледам юлските и августовските мами колко неща са си сложили там им завидях, ама сега ще ги конкурираме  Peace
Абе за тази Мустела аз има спомен пък че Пуки имаше лоши отзиви, ама то на всеки различно. Гледах крема на Матерн за след раждане и мисля него да си купя-май ще излезе хубава марка.
Феел Ю с това описание за плуването така ни изкушаваш  Wink

# 190
Здравейте и от мен момичета! Трикси можеш да ме пишеш в отбора с болничния за един месец и мен от днес. Вчера бях с конреакции. Днес при доки слава богу моето момиченце е добре но имам много къса маточна шийка. И хоп в къщи моят болничен ще бъде с продължение и така. Момичета пазете се и не хидете по тези големи жеги.
Така, че аз ще бада редовена яитателка на форума. Лек ден на всички мами.

# 191
Здравейте и от мен!
Радвам се,че всички сте добре  Hug
Вчера бях на преглед  видях бебока,но доктора каза,че бил застанал лошо - настрани и към частта където е матката нямало нещо по - плътно /нещо такова беше/ та да внимавам много в смисъл никакви физически натоварвания.Не можа да ми каже колко е голям - ехографа не можел да го измери целия а само отделни части,тегло също не ми каза  Sad ама нищо - като цяло сме добре и доста шавливи.Каза,че другия път, което ще е към началото на юли ще слушаме тонове. Отчетох се  Grinning
А за спането ще ви се оплаквам - не мога да си намеря удобна поза  Sad както каза  mylili почти всеки път като тръгна да се обръщам на ляво усещам все едно някакво разстягане и опъване и докато се наместя ми се отщява да спя.Нощес се събудих по някое време и като си пипнах корема - ми той беше се събрал в ляво  Simple Smile и си мисля - малее аз се въртя и горкото бебче и то милото по мен се мести/то едва ли е така ма шашавия ми акъл такива ще ги измисли  Crazy/ а на дясно не мога и да си помисля да се обърна- опъва,тежи...най- ми е добре по гръб ама нали се казва,че не било хубаво - та да ви питам защо не беше хубаво - за нас ли не е ,за бебето ли - някъде се казва,че се притиска вена и може да ни прилошее,на други места се казва,че не се оросява правилно бебето - и вече се обърках и незнам на къде да лежа. Tired
Пуки хубави линкчета си дала  Hug
Криси късмет на прегледа на Трикси също   bouquet
Бебочка внимавай със зъбите ей  Wink
На който е в болнични пожелавам да се оправя и да си почива   bouquet

# 192
  • София
Момичета, току що говорих с моя близка, която ме предупреди, че в Тина Киркова върлува страшна вътрешно-болнична инфекция. Има 8 заразени бебета, едното е в кома  Cry, нея са я предупредили да не ражда там...направо съм в чуденка какво да правя и на къде да се ориентирам...

# 193
Момичета, и вие ми липсвахте  Hug
Аз предположих, че може да нямам интернет и се оказах права, братът на Митко не го е плащал и е спрян. Всъщност, предложихме да го платим, но ни беше отказано, не знам защо...  Rolling Eyes

Енигма, ти какво... да плува срещу течението ли искаш бебока?  Mr. Green

Ариана, и миналия октомври имаха гаф в Тина Киркова, едно бебе беше починало, даже се съдеха, тъй като майката заченала инвитро и било дълго чакано.... Оффф, и аз раждах там, преди 3 години, по същото време (юни) и нямаше никакви проблеми, не знам защо така става напоследък в тая болница... Но няма гаранция за никоя болница, дори и за частните клиники, да ни пази Господ, само това мога да кажа Praynig

# 194
Момичета, току що говорих с моя близка, която ме предупреди, че в Тина Киркова върлува страшна вътрешно-болнична инфекция. Има 8 заразени бебета, едното е в кома  Cry, нея са я предупредили да не ражда там...направо съм в чуденка какво да правя и на къде да се ориентирам...
Оф пазил ни Бог, сестра ми като я изписаха от болницата бебчето беше с някаква инфекция на очите, та му слагаха на милото някакви капчици. А то едно мъничко, с едни залепнали очички от гурелчета Confused Като бях в Тина Киркова, едната от докториците обясняваше за въпросната инфекция, за която Феел Ю споменава, че бебчето се заразило и починало. Родителите съдели болницата, според докторката случвало се да има инфекции в болниците. Абе какво да кажа, да се молим всичко да е наред при нас Praynig
Енигма аз спя само наляво, но просто така ми е удобно. За слушанвто на тоновете на бебето и аз нямам търпение Hug

Общи условия

Активация на акаунт