Отговори
# 90
sfkbfk, разби ме тоя малкия  Heart Eyes! И с хубава музика го захранвате  Laughing, то добре че сте далече оттук с всичките ни Милко Калайджиевци и сие  Peace

# 91
Младежа е 10 кг звер- скорпионче, който днес и сиропа за апетит специално изпратен от баба му ми отказа... голям ми е зора с неговото неспане и неядене, та се надявам, че сестричката ще е по- полушна  Crazy... Благодаря за милите думи по негов адрес  Grinning Stop   bouquet
За рибата и киселото мляко- нещо май много белтъци се натрупвали, бях чула някъде (дали е вярно незнам  newsm78), но смятам че нещата с мярка на никой няма да навредят... Спокойно си яж, според мен, tediko  Peace

# 92
  • София
Софкобофко, аз се чудя защо това дете така ми хареса, че и билета си предложих (на никой до сега не съм го предлагала), а то било от моята кръвна група - СКОРПИОНЧЕ.  Mr. Green Ама като гледам все такива ги произвеждате, че и второто такова.  Laughing Верно инати сме, ама като  решим да сме добрички цена нямаме  Mr. Green Ние ако си дочакаме термина ще сме трима скорпиони в къщи.

И стига си го гонила с тоя сироп за апетит, че всичко което си написала ми напомня за моето детство, никакво спане, злояда колкото си искаш и дежурния ссироп за апетит. Ама на гледай каква мома станах.  Sunglasses Подозирам, че тия сиропи почват да действат след около 20г. , защото чак сега имат ефект при мен.  Laughing Едва се спирам.

Женита, ами лежа, защото предния път пак като получих серията контракции беше от разходка и то в къщи. Затова сега внимавам повече. Айде лека полека и не се натоварвай. Peace

# 93
  • Велико Търново
Майчета, имам една позната, която е поредната параноясала на тема пластмасови стъклени. Някой в по-старите теми беше писал за цифричките, които са отдолу - кои са лоши и кои не. Моля ви напишете ги пак, че немога да ги намеря. Благодаря предварително Simple Smile

# 94
  • София
Наде, веднага, душко! Simple Smile

Да се избягват обозначенията - 3,6,7
Не са опасни - 1,2,5,РР

Взех ги от някаква тема тук в бг мама и не гарантирам за достоверност Wink

# 95
sofkobofko явно вашия мъж ще е танцьор.... в кръвта му е Simple Smile
аз съм чувала че комбинацията от мляко и риба е отровно.... не знам защо и дали има определени видове риба... това съм чувала и избягвам... да си призная никога не съм чела повече по въпроса  newsm78

повече по темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=296504.msg7586549

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 20:52 от Elichka_mama

# 96
  • София
А тогава защо има рибни рецепти с млечни сосове  newsm78 На мен една от любимите ми рецепти е с филе от бяла риба със сос, който се приготвя със заквасена сметана. Сега ме хвърлихте в размисъл. Rolling Eyes

# 97
момичета, благодаря за разяснението Hug
mylili мисля,че става въпрос за рибите от консерва, а не за прясната newsm78

# 98
Надежда радвам се че си отишла и на мен ми беше за сефте миналия път  Grinning жалко че са само два пъти в месеца лекциите.....
Пуки много голяма риба  Shocked   сама ли я издърпа,то и аз съм ловила ама все малки ми се закачат  Laughing
Мис Фери тъкмо се чудех някой няма ли да пусне линк за именцата  Grinning
Рибка си хапвам даже и по два пъти на седмица.

Сега ви желая лека нощ   bouquet

# 99
Добро утро,мамчета!
Тази сутрин за пореден път се събуждам от глад в 05:50.Вече си хапнах. eat
mylili,и ние с мъжлето сме скорпиони,свекървата като ми разбра термина каза:"Напълнихте ми къщата със скорпиони!"/Майка й и мъжа й са също в отбора/ hahaha

# 100
здарвейте мацки Simple Smile мале ама много готини танциори сме имали в отбора Simple Smile
ей момичета върха сте Simple Smile все се опитвам да ви настигна но уви Simple Smile май ще трябва да понамаля работата и да се отдам на ходене на училище за бременни и четене на темички Simple Smile
еха аз също още не решила как ще раждам Simple Smile ама с мъжото ще водим люти битки за името  Twisted Evil
целувки от мен и приятен ден

# 101
Добро утро, момичета Hug
Весел и спокоен ден Grinning

# 102
  • София
Здравейте мацки!
Тая тема май трябваше да се казва "рибната тема".  Laughing Гледам,че надълго и нашироко сте обсъдили въпроса  Laughing Аз само да кажа,че наистина не трябва да се яде консерва от риба и кисело мляко, поне не и в един и същи ден. За други млечни продукти не съм чувала,ама имаше май нещо общо с консервантите в рибата и млечно-киселата бактерия в млякото. Т.е. не трябва да се консумират заедно,води до натравяне на кръвта.

Аз да се оплача. Вчера се събудих с адски болки в стомаха и после цял ден ту  Sick, ту  smile3550  Ужас, цял ден прекарах в тоалетната  ooooh! А и всичко това съпроводено с някаква страхотна отпадналост,едва се надигах от леглото за да стигна до съответното място  ooooh! Незнам какво ми стана,добре че днес съм вече по-добре,ама още не смея да ям нищо, че току виж пак ме върнало  Sad

Софкобофко,голям сладур си имаш, лелеее като знам какви диванета стават на тези годинииии  Shocked

# 103
Добро утро, хубавелки Hug.

Сиси, нещо да не си яла, което да ти е раздразнило стомаха?

Аз пробвах преди малко да се свържа с офиса на 9М да се запиша на лекцията, но днес не работят явно. В понеделник, ако не е късно. Много искам да дойда на тези лекции, този месец се очертава интересен. Мъж ми май ще пътува но не разбрах кога.

# 104
  • София
Добро утро, сладурки!  Heart Eyes
Ние сега ставаме с милото, пием кафенце и ще ходиме малко на пазар!
sisilia, мила, да не те е хванал летния вирус, оправяй се бързо!  Hug
galinaig, аз вчера забравих да се обадя да се запиша на лекциите на училището и аз ще звъня в понеделник, дано не е късно! През юли наистина ми се струва, че има много интересни лекции!
Желая ви приятен съботен ден!

Общи условия

Активация на акаунт