Отговори
# 75
Отново  smile3523от мен Laughing.

В нашия град небето и земята са едно, вали проливен дъжд и гърми. Тази вечер ще се спи. Е, не че мога да спя в последно време, защото имам някакви странни кошмари  #Crazy.

Аз ще се запиша за лекциите през целия месец юли, но на колко ще дойда  newsm78.

Северинка, аз по принцип съм душманин на плодовете, и преди и сега ям много, няма наваксване, но диня толкова много никога не съм яла. Днес си купих една десеткилограмова, и полувината вече я няма.

# 76
аууу, много интересно звучат лекцииките, няма пък да ги изпусна... кат магаре на мост ша са запана ама няма кой да ме накара да ги пропусна  Joy
alliss3 аз по принцип съм унищожител на плодове.. така че сега само ме яд на моменти, че ми се е посвил корема и не мога да изям "още една..." Лакомия съм си аз... зат'ва съм и на това положение... ама после ще свалям като се въртя около девойката  Crazy
Гале айде с нас на лекции очертават се интересни Simple Smile

# 77
друго още щях да пиша ама пуста глава съвсем изкуфя  hahaha

Еличка мама - толкова си сладичка, това все едно го беше написала за мене  hahaha hahaha  love001

# 78
  • Варна
Цитат
Искам и аз на морее - някой да ме осинови за 1 седмица и да ме води на море - има ли ?Ще си нося храна и напитки.Мога да спя и на под 

Айде де. Аз и преди те бях поканила ама се ослушваш.
За тия лекции дето ги посещавате у Софето, малко ви завиждам, но от  друга страна пък аз май няма какво ново да науча.Нали съм минала веднъж по този път. newsm78

# 79
Кхм-кхм, аз съм последния човек, който се вманячава по тия неща, обаче ще повдигна въпроса за лаптопа от миналата тема- вредно е не излъчването от монитора, а вълните от безжичнич интернет (даже наскоро гледах по новините, че мъжете, които си държат лаптопа на коленете, рискуват да си повредят тестисите по тая причина). И другото, което с очите си прочетох в упътването на моя лаптоп (Тошиба някаква), беше, че в кабела за захранването имало известно количество живак, и изрично си пишеше, че може да има нежелани ефекти при бременни, да се внимава.

За рибката не завиждам на никой, щото от вчера планувам обяд с риба, сега се каня да подготвя една зелена салата и пържени картофки към нея, което ми е основния зор, щотоми се спи, та две не виждам, но ще се прежаля за общото благо.  Crazy  chef

За отслабването след раждане си мисля- някои са късметлийки и свалят доста още в болницата, други като мен- не само са качили доста по време на бременността, но и от кърменето хич и изобщо не свалят.
Струва ми се, че при някои стреса и лошия сън водят до отслабване, а при други ефекта е обратен... но поне знам какво ме чака, и ще си правя диети чак като спра да кърмя малката... дотогава ще съм заоблена и щастлива.

# 80
  • София
Трикси, аз пия Центрум Матерна от началото на 4 месец, всеки ден. Никога не ми се е гадило от тях, но доки ме предупреди да не се пият сутрин на гладно. Аз се сещам за тях обикновено със следобедната закуска (и аз като малките деца не я пропускам  Wink).
Ти и гъби ли завъди? Чувала съм, че изписват някакви вагинални глобули.

Жанита, аз искам за нашата бебка дървено легло. Винаги съм си го представяла в бяло. Сега харесах еднo в бледо жълто и бяло на Дибо, но незнам как изглежда на живо. И ние мислим в 8 месец да пазаруваме, че август ще боядисваме спалнята и няма да има къде да скатая всичко.

Инче, интересни сънища сънуваш  Mr. Green. Аз сънувах червено цвекло, щото от два дни врънкам на мъжа ми, че трябва да ми купи да ям заради хемоглобина. Знам, че и елдата много помага и вчера като разгледах линка на Хип, който Пуки е дала видях, че имат плодови каши с елда. Много ли ще е откачено да си купя една кутия бебешка каша  Joy

Таня, 3те...ки,  честити ви девойки!

Оооо, Гери, добре дошла отново! Сега у вас сигурно е страхотно след ремонта. Гледай да не изчезваш вече да не те мислим.

Сев, наистина е много рано да се мисли за позицията на бебето. Още колко пъти има да се въртят вътре. Аз спрях да го мисля. Смятам, че както и да се наложи да родим (дори не по предпочитания от нас начин), важно е всичко да приключи благополучно.  Peace
И  стига си се притеснявала за размерите на бебето! Като имаш предвид какви отклонения дават апаратите, тези грамове са много относителни. Понеже апарата смята теглото на базата на направените измервания, всеки мм в повече ще даде по-голямо тегло. А и не всички ще родим 3,500 кг бебоци.

Шикимики, в голямо приключение сте се вкарали. И сте големи ентусиасти като гледам. Аз в леглото едва се обръщам, а ти на палатка.  Crazy Евала! За подобни ситуации с колата да ви кажа ние се бяхме измъкнали като мъжо сложи стелките от колата пред предните гуми, за да не буксуват и да могат да “захапят” на нещо.  

Ариана, лаптопа не си го държа върху мен, че много топло ми става. Стои си отдясно на мен и не е по-близо от компютър, който си е на бюро, а ти си на стола. За компютрите четох, тя и Барабина  го е обяснила, че е опасно да седиш зад монитора (на колегата си примерно), но от тези старите с кинескоп, незнам дали това касае LCD мониторите. Не ме притеснява. Ако знаете на колко други лъчения сме подложени всекидневно, компютъра да ни е проблема. А без него сигурно вече щях да съм се обесила след няколко месечно лежане.  Mr. Green

Тедико, свещичките да не са били Гинодактарин?

Шарийз, хапвай си спокойно рибката! Аз до сега съм яла скумрия, пастърва, бяла, морски дарове и калмари. Даже и нещо да не е много препоръчително не мисля, че от една порция ще ни стане нещо. Да не се втелясваме. Заинтригува ме с тази риба ключ, не съм я срещала. На мен не ми подразнихте змейския глад докато Пуки не описа така живописно пържената рибка.  Crazy Сега моя ще трябва да купува и да пържи.
А Пуки, с тоя шаран на снимката изби рибата днес  Shocked

Галина, дано да си по-добре вече! Сигурно много си се стреснала! Незнам какво да ти кажа за отношението на хората. Животни сме и туй то!  #Cussing out

Жанитка, на теб не ти ли казаха да лежиш, на какви лекции ще ходиш? Ама и аз като една дърта свекърва  Mr. Green

Алис, ама много си права, че хич нямам проблеми с подуването на краката. Ама може вече атрофия на мускулите да имам  hahaha Незнам как ще напъвам като дойде момента.

# 81
Кхм-кхм, аз съм последния човек, който се вманячава по тия неща, обаче ще повдигна въпроса за лаптопа от миналата тема- вредно е не излъчването от монитора, а вълните от безжичнич интернет (даже наскоро гледах по новините, че мъжете, които си държат лаптопа на коленете, рискуват да си повредят тестисите по тая причина). И другото, което с очите си прочетох в упътването на моя лаптоп (Тошиба някаква), беше, че в кабела за захранването имало известно количество живак, и изрично си пишеше, че може да има нежелани ефекти при бременни, да се внимава.
Мда, права си. Бях забравила безжичния интернет. Но ако говорим за безжичния интернет, да не изключваме и мобилните и радио телефоните от списъка. Виж, това за живака в кабелите много ме озадачава. Щом е написано, явно си е така. И все пак ме озадачава...
А онова за мониторите го казах за хората, които още живеят със спомена за оловните защитни екрани, препасани с каишки през монитора  Mr. Green

# 82
Пуки освен да ги подсещаш ако забравят нещо Simple Smile

# 83
  • София
Не знам за лаптоп-а, но за мобилните телефони е вече доказано, че мъжете, които си ги носят в джоба или на кръста имат увредена спермограма, така че момичета, предупредете мъжете си!
Някъде в началото на бременността си бях чела за всякакви подобни уреди действащи с електро-магнитни вълни, включително и загряващи одеала - няма данни за увредени бебета, но е добре да се избягват по време на бременност. Та за това се запитах какво е положението с лаптоп-а.

# 84
Тоя линк утре ще го дезактивирам, моля, не го цитирайте, че остава в уеб пространството во веки веков, но вижте моля, бъдещия ни батко какви танцови стъпки си измисля сам  Joy:
http://www.youtube.com/watch?v=7rmZTN0AAns

П.С. моя док за болките в опашката и кръста ми каза, че може 2 пъти на ден по 10 минути да се загрявам, но до сега не съм го правила... от липса на време, щото все търча след чудото...

# 85
  • Варна
Браво на дететооооооо. Laughing Laughing Laughing Party Party

# 86
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=8qXRkd7XUIc&NR=1
Веднага си подарявам билета за концерта за Металика  Laughing (Софкобофко, нали това пак е твоето детенце?)

# 87
  • София
[sfkbfk], ма той много сладък итанцувален твоя малчо!Да ти е жив и здрав!

# 88
mylili почти съм 100% убедена, че бяха гинопаверин, мисля че от 10 мг. или нещо такова newsm78
софкобофко страшен е младежа, направо ми обра точките Grinning сладурчо Heart Eyes
момичета, по въпроса за рибата, някоя от вас да е чувала, че като се яде риба от консерва не трябва да се консумира кисело мляко newsm78 дали има такова нещо, като ми го казаха и сега не смея да си хапна риба тон Rolling Eyes
3te...ki честита ти девойка  bouquet

# 89
Mylili и аз съм си мислила за дървено легло. Да миличка казаха ми да лежа ама смятам,че няма толкова да ми навреди една кратка разходка, а пък и трябва да ходя до офиса да си взема визитки, документи на клиенти и да си кача информацията на флаша за да поработвам от къщи. Ти как я караш, лежиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт