Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 988
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Вчера беше един ден, да не ви разправям. Преди малко ни пуснаха нета. Като заспат дребните или довечера по-късно ще пиша.

Целувки на всички!

Наде  Hug

НафасимаHug

# 151
  • загубено
Здравейте момичета  bouquet
Извинявайте че ви нахълтвам така в темичката.
Има ли някоя от вас от Дубай?
Ако да ще помоля за малко инфо.
1.Можете ли да ми кажете цена на виза за 1 седмица?За Бг гражданин?
2.Някой основни цени,за които се сещате.
Мъжът ми отива за седмица служебно там,и не знаем нищо.
А колко е горещо сега?

Благодаря Ви предварително  bouquet

# 152
Melani добре си пристигнала  Hug, почини малко и после разказвай, че настана голяма скука. Всяка снимка е добре дошла Simple Smile  Laughing
мамаК надявам се дубайските мами да се включат с повече инфо, ама няма да е лошо и ти да прескочиш до там, малко е жежко сега там, ама какви магазини  #Crazy

# 153

Добре дошла на Рафаела  bouquet
Деси-и ние имаме същия проблем-мъжа ми иска да се връщаме,но няма билети до25 за моя радост.Добре ,че сте успяли да запазите.Колко ще седите в БГ?
Свеар-как сте с бебо?
Мелани-пристигнахте ли вече или си още в БГ? Praynig
Кате 2-за по-бързо си купи от тестовете за овулация-много са точни и дано скоро имаме добри новини от теб . Hug

# 154
  • загубено

мамаК надявам се дубайските мами да се включат с повече инфо, ама няма да е лошо и ти да прескочиш до там, малко е жежко сега там, ама какви магазини  #Crazy

Благодаря Nadia Jasem,и тук(Атина) е топличко.Май няма голяма разлика в Т.
дано има някоя мама от там,че аз късно се сетих да питам.
След малко тръгва мъжът ми.
А за магазините,олелееееееееееее само да ми паднат Simple Smile

# 155
  • Варна
Dtti дано  Praynig пътуването ви да мине добре, че в тези жеги....после да кажеш как е било, че може би и ние ще пътуваме септември до Сирия
Мелани бебока е много сладък  Heart Eyes

# 156
  • по пътеката
добър ден за дежурните ,дето сдават наряд в темата! последен денпод  пустинното слънце, като 4е сме готови поне с багажа! къщата спретната, зазимена както му се вика! даже не ми се яде днес, може би е от жегата! Tiredно какво ни 4ака, 36  4аса път с камили! не можахме да намерим кола под наме, ще се лашкаме утре  с луаж и после таксита до ве4ерта до самолета! дано издържи линда, уж е дромадер4е! Thinking
деске, браво,4е си уредила билетите!  Peace
линда е супер мързел днес, само на компа седи и по-скоро пре4и дори да му се вика помагане! хи4 я няма!  #Crazy
мама к ,жеги4ка си е по дубайско , все пак си е пустиня! ама нека си седи 4овекът по моловете и бизнес местата, транспортът мисла е  климатизиран, по-скоро да не настине! хехехе ало емирките ,как са децата? newsm78
мелани, това вклю4ване от ливанско ли е? Peace
наде, нафасима   Hug, секси, рафаела, и вси4ки други по сянката  bouquet

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 16:32 от marsy

# 157
marsy-лек път и дано по-бързо пристигнете в бг,а за сянката ти благодаря ама на мене слънце ми даи Laughing и плаж,нищо друго не ми трябва...еееех как искам да е вечно лято,ама няма,още два месеца и край smile3518
целувки на всичкии

# 158
Кате   Ахлен  уа  сахлен    bouquet

марси   аз  съм  под  жегата     Mr. Green за  теб  поне  има  надежда  че  ще  си  починеш   за  малко  от нея  Laughing

Днес   както  и  от  седмица  е  46     48  гр    на  прозореца  Sick

а  днес  мен   и суук  ме  чака Joy

за  разлика  от   дубайските   наште  магазини   са  под  слънцето  hahaha
но    не  мога  да  се  оплача  после   аср   и  витрец  има  и  добре  че  влагата  я  няма  че  тогава   ще е  тука ли  си  там  стой  #Crazy
а  чакаме  следващия  месец   да  си  надуем    басеина   в  градината  но  май  тая  година ще  е  на  тавана  че и аз  да  се  пльокна    ей     колко  е  кофти  да  си  бреме в  таз  жега

А  що  се  отнася  за дъжд    не  искам  и  не ми  пращайте  #Cussing out
че  като  плъзнат    едни  ми  гадинки  Joy Joy

Кой  бе  от  Германията     Hugнякоя  от  Мариамките ли  newsm78  аз  съм   била  3  пъти в  Рощок  и  Берлин  на  лагери  преди  да разбият  стената  bowuuНаистина  лятото  им  е  противно  Sick  

нАДЕ    в   Кувейт   ккакви  са  температурите  newsm78

Деска     моите  гледат  по  тв   Баб  ал  хаар   2  сериал  ей  само  за   сирийски  манджи  ми   говорят много  им  харесва а  за  къщите  да  не   говорим  Прелест  честити  ви   билети   bouquet

# 159
  Привет момичета,днес отново големи жеги,ама какво ли се оплаквам като гледам Свеар за какви температури пише...
Деси,честити Ви билети!Най -после и вие се организирахте,а ние още се чудим...
Снежке,стискам палци за понеделник ,дано е такова каквото искаш.
Мама К,имаме мами в Дубай но още никоя не се е включила,много късно си се сетила.Погледни тук http://www.almaholidays.net/resort.php?id=16 ,може и да има нещо което ще ти е от полза.
Мелани,най-после Hug,какво ново в Бейрут?
Амал,как си?Пускай по някой ред от време на време. Hug
Марси,да не мислиш ,че съм те забравила?Кога пристигаш?Тук ще ти кажа къде да отидеш и се обадиш.
Аз днес си хванах белята,купих на момчетата някаква пръскаща топка на въже и познайте какво е в къщи.....не мога да смогна с парцала.Някой има ли новини от Дуа?Как са?Защо ни забрави съвсем?

# 160
  • по пътеката
светле, да бе голяма жара е!тука направо жули от жега, не знам дали има жива душа навън!  сега изкъпах линда! след малко ще се побъхтя на аеробиката за последно, 4е някоя капка сланина може да отиде под душа! остава да си по4ина  след туй по женски на бла-бла по нета!
магде, мерси, този път сме за малко няма да оставаме, то трябва да оберем хазната ,4е да покрием нормите за документи! но мерси, сутринта  на 7 идваме у софето, справки за срещи при рали, отпуснали сме време за сладки приказки, само да се доберем до автогарата!та една молитва за  спокойствие няма да ми е излишна при това напрежение! Praynig Hug
ох ,ние имаме пръскащи оръжия, пистолети, малки ,големи, с бутала, с нам си какво, линда е фен на мотори и оръжие,като нас с баща й! аз съм фен на стрелбите, татко й не е помирисвал военно  стрелбище!нито знае равнис-мирно и строева в 5 сутринта! но пък той на мотори е фен , даже луд- Tired опасна комбинация!

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 17:44 от marsy

# 161
Обява: приказлива мароканска снаха търси ютия - за краткотрайно старателно ползване - по предназначение. Черпи сладолед и айс-кафе!

Момичета, вода тече от мен: бях на конна езда на "Хиподрума". От старание скъсах едни панталони - цепнаха се между краката - на дясното бедро - протрих ги, кащото се правих на джигит. Добре, че си носих други.  На коня му излезе пяна на устата, той цвили, аз крещях. Направо голям кеф беше. После пуснаха Джипси Кингс и Алабина и танцувахме фламенко и изпихме литри вода - направо по една водоноска на човек. Товаза танцуването няма да споделя с любовта, че реагира доста зле, ама не ми се танцуваше сама в ъгъла и ме поканиха с тълпата - към 10 човека.

Сега в чест на марси реших да се спретна в една тъмно-синя рокля - тип селка даскалица. Моята туристическа изпълнителна ютийка обаче реши, че няма да ми служи вече... Докато си взема друга, си търся една за временно ползване - за около 10 минути...  Grinning Викам след малко да се емна по входа - както са ми "напомпани" ръцете от ездата - едни изпъкнали жили..... една ютийка ли не мога да си издействам?     

# 162
Хе, хе Кате 2- имаме три ютии- да ти метна една, щом ти трябва  Laughing Успех с бебеправенето... ще си стискаме палци взаимно  baby_neutral
Мелани- ха добре пристигнала, как е при вас обстановката, децата как понесоха пътуването?
Марси- и ти ли си идваш, мила? Абе, да вземем да си направим това лято една общонационална среща и да тръгнат "влакове от всички страни" на БГ  Grinning

# 163
Момичета отворете страницата на БТВ и пуснете да гледате на запис новините от 19.30, даваха репортаж от пазара в Дамаск и давахе един сириец, дето знае и БГ Simple Smile

http://www.btv.bg/

# 164
няде-къде е това интервю немога да го намеря от коя дата е?

Общи условия

Активация на акаунт