Отговори
# 3 495
  • Бургас
Здравейте, момичета!  Hug

Как сте днес?

Иля, мила, искам да те питам нещо.... Лосионът 24 часа хидратация на Клоран само в разфасовка от 400мл ли се продава? И на какво мирише? Вчера го гледах, единствено ме спря това, че е голяма опаковка, а на мен бързо ми омръзват. Иначе е супер, че е с помпичка. Много уважавам разфасовки с помпичка.  Peace

# 3 496
  • София
Супер, значи шапки за ru  и бански  за Lu-lq . Прието, веднага изпълнявам.  Flutter

# 3 497
  • София

Как сте днес?

Иля, мила, искам да те питам нещо.... Лосионът 24 часа хидратация на Клоран само в разфасовка от 400мл ли се продава? И на какво мирише? Вчера го гледах, единствено ме спря това, че е голяма опаковка, а на мен бързо ми омръзват. Иначе е супер, че е с помпичка. Много уважавам разфасовки с помпичка.  Peace

Здрасти, миличка  Hug

Да, само в голяма разфасовка е.  Confused Но по- добра хидратация от това лосионче, не съм срещала. И за лятото, и за след плаж е супер и за зимата също.  Peace

# 3 498
Мацки, здравейте! Hug Аз стягам куфарите за Бургас! Whistling

# 3 499
  • Сливен
мерси все пак за отговорите Hug
аз си взех днес ще я пробвам до няколко дни и ще споделя Wink Peace

# 3 500
  • Бургас
ОК, мила! Ще си го взема аз, то се е видяло, гложди ме отвътре  Mr. Green Я кажи само какъв му е ароматът?
Ооо, Мари_Анка, ще идваш към нашия виалет?  Heart Eyes

# 3 501
  • Сливен

....
здрасти Hug
здрасти и на теб Simple Smile

# 3 502
  • Belgium
iva i moni какъв цвят си взе?

# 3 503
Бургазлийка съм, сладурки, та ще ида да видя мама и сестричка. Междувременно и децата на плаж ще заведа, щото то е ясно че аз от почивка няма нищо да разбера... Tired

# 3 504
  • Сливен
ice blond Peace

# 3 505
# 3 506
  • Бургас
Бургазлийка съм, сладурки, та ще ида да видя мама и сестричка. Междувременно и децата на плаж ще заведа, щото то е ясно че аз от почивка няма нищо да разбера... Tired

Супер! Не знаех, че си от Бургас. Много се радвам!  Heart Eyes Много бургазлийки си имаме в нашата тема.  Laughing

# 3 507
  • София
ОК, мила! Ще си го взема аз, то се е видяло, гложди ме отвътре  Mr. Green Я кажи само какъв му е ароматът?

Ей сега, ще отида пак да го помириша.  Grinning

Миличка, още доста време ли ще стоиш в Бс ?

# 3 508
Момичета  Heart Eyes Hug

# 3 509
О, и Кимбърчето е тук Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт