Отговори
# 3 600
Палавата на къде потегляш, нали си на морето?

Някое по готино място ли ще завладяваш?  Grinning

# 3 601
Палавата на къде потегляш, нали си на морето?

Някое по готино място ли ще завладяваш?  Grinning
По-готино едва ли. Simple Smile Колкото да не сме в Бургас.
В Приморско за два дни. Щяхме да ходим в Китен, но не можахме да намерим толкова места. Simple Smile

А и ще сме смесена компания, няма да има завладяване. Mr. Green

# 3 602
Как сте спамърки?
Аз се къпах, лакирах, гладих, приготвях багаж...направо ми се опънаха нервите. Close
И пак два куфара само за мен стегнах. Embarassed

Ами как сме, аз съм заспала. Трябва де се лакирам и аз, но в момента много ме мързи. Само два куфара ти се излагаш трябваше повечко  Joy до къде с тях  Joy. Къде заминаваш, че не разбрах, а и не помня разрешение поиска ли?

# 3 603
Малей, за 2 дни, 2 куфара, ще ме умориш.  Joy

# 3 604
а и не помня разрешение поиска ли?

Остави, ще загина два дни без интернет. Simple Smile Незнам дали ще има безжичен там, иначе като нищо ще си взема компеца. Simple Smile

# 3 605
pasinet  тия гащи ме хипнотизират  Crazy

# 3 606
Малей, за 2 дни, 2 куфара, ще ме умориш.  Joy
Аз само най-необходимото. Embarassed
Проблемът е, че трябва да сложа нещо и на милото и трябва да стегна една чантичка и за него. Laughing
pasinet  тия гащи ме хипнотизират  Crazy

Направо са убиец, и на мен така ми действат. Simple Smile

# 3 607
а и не помня разрешение поиска ли?

Остави, ще загина два дни без интернет. Simple Smile Незнам дали ще има безжичен там, иначе като нищо ще си взема компеца. Simple Smile
Joy  Joy  Joy да бе ако чакаш от мен съжаление не си познала, аз тук в прашна София, тя палавия гъзец ще си пече и се оплаква,че интернет няма да има.

# 3 608
  • СОФИЯ
Палавата , на всеки час ли ще се преобличаш  Shocked
 Joy Hug Heart Eyes

# 3 609
pasinet  тия гащи ме хипнотизират  Crazy

Ами утре ще ги махна, само днес ще си така.

А и не се тревожи, на повечето така действат.  Mr. Green

Като ги облека на живо да видиш кво става....  Blush  Joy

# 3 610
  • Cофия
Palavata, единия куфар е само обувки, нали Thinking

# 3 611
Joy  Joy  Joy да бе ако чакаш от мен съжаление не си познала, аз тук в прашна София, тя палавия гъзец ще си пече и се оплаква,че интернет няма да има.

А аз така се надявах на съчувствие. Sad Вие ще си клюкате тук по цял ден, а аз трябва да се мъча на плажа през деня, а вечерта да страдам в някое заведение до ранни зори. Cry

# 3 612
Палавата , на всеки час ли ще се преобличаш  Shocked
 Joy Hug Heart Eyes

Хахахха, не, аз не взех много, защото там е много евтино и смятам да си купя някои неща. Simple Smile

# 3 613

А аз така се надявах на съчувствие. Sad Вие ще си клюкате тук по цял ден, а аз трябва да се мъча на плажа през деня, а вечерта да страдам в някое заведение до ранни зори. Cry

Ужасно гадна си в момента, дразниш ме  Crossing Arms.  Cry

# 3 614
Palavata, единия куфар е само обувки, нали Thinking
Не, само четири чифта съм взела. Simple Smile Те са в чанта, не в куфара. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт