Отговори
# 135
Да ви се оплача - снощи ме удариха с топка в корема и доста ме заболя. Момчетата играха футбол и без да искат. Но засега ми няма нищо.

Пав, нали си пила но-шпа ?! ПИй днес, утре ако нещо те приятеснява. Бих пила поне седмица магнерот на твое място.
Тони се е случвало да ме удари без да иска, да ме ритне като се въргаля по спалнята, но аз изпитвам голям ужас и крещя като откачена после.

# 136
Добро утро и от мен   food010 Flowers Sunflower
Стискам палци на всички мами с проблеми fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Честито на мамите разбрали ,
кое ще е щъркелчето stork-boy stork-girl!
мимина ,аз съм на линия,но каде беше срещата,че не ми стана ясно newsm78 и кога ще я правим?
Много целувки  smile3534 от мен!

# 137
Благодаря ти, чаено момиче. Не съм пила нищо. ЕЙ сега ще пия едно нош-па.

# 138
Пав, но-шпа не е вредно, пий поне 3по 2 днес, утре
защото е по-добре нещо да успокои мястото, дори и нищо да му няма, или пък да му има. Hug

# 139
Хоп и аз да се отчета Simple Smile Връщам се от БХС, видях си резултатите от предните изследвания - чудесни са  Peace
Не успяхме да разберем какъв ще е бебо - бе седнал по турси с палец в устата и въобще не го интересуваше newsm32
И аз съм отрицателен резус фактор, сега чакаме резултата на тати.

Харем, с теб сме миличка. Сигурна съм, че всичко ще бъде както трябва.

Хубав петък! Flowers Sunflower

# 140
За витамините - питах доки за заместител на Центрум Матерна, и тя препоръча Хипп натал - хранителната добавка. Така че продължавам да ги пия по план Simple Smile

А относно ФМ във Варна - беше категорична, че ако искам второ лекарско мнение, най-добре да отида при доц. Балев (въпреки, че тя самата работи в болницата на Яков). Тя самата го е посещавала по време на последната си бременност, преди 1 год.

# 141
Силно стиснати палци за Харем и Лени! Кураж, момичета, всичко ще е наред и ще гушкате здрави бебочета  Hug  Peace  Peace
Честито на мамите, разбрали вече пола на наследничетата   bouquet

Кажете, кога е най-добре да се направи ФМ - в 20 г.с. или в 22 г.с.??

Усмихнат ден  Hug

# 142
Здравейте момичета!
Не съм се вясвала отдавна, покрай една отпуска и натрупаната работа после.. а сега ме гони ДДС-то по петите, ама много В.
за Варненска среща - оставям си телефона, дано се видим, ако не този уикенд, то най-късно следващия.. Още не си знам програмата, но е много вероятно да сме вечер в Морската на разходка с Дарко. Тел. 0899899605.
Стискам палци на всички мами, които имат притеснения, нещата да се развият във благоприятна посока, да са здравички и мами, и бебоци.
За витамините - миналта бременност пих на Хип витамините за бременни, но мисля че бяха препоръчителни за първите 3 месеца... За Матерна казаха, че доста деца след това се раждат със затворени фонтанели или много бързо след раждането им се затварят. Ние сме доста облагодетелствани, че имаме много плодове на разположение.
За отрицателния резус фактор, аз имам отрицателен, а съпруга ми - положителен, Дарин е с положителен, и в болницата ми биха Д-антигамаглобулин. Доколкото знам, не за всички е пропоръчително да се бие, и в болниците правят изследвания след раждането. Преди това съм имала аборт, и нямах проблем, въпреки че не съм прилагала тогава терапия с Д-анти....

За ФМ - аз си правих в 13 г.с. (отидох без час при Балев, и ме взе Simple Smile ) и той препоръча в 18-20 следващ и последен около 30 г.с., като настоя да отида на последния, че тогава плода е по-едър, и не всички гинеколози виждали каквото трябва.  Тогава Балев даде 5%за девойка.. но не се знае, ще видим пак скоро.

Аз усещам бебо най-добре рано сутрин - като се събудя, и докато лежа по гръб - слагам длани на корема, тя матката се напипва докъде се е качила, дишам и чакам.. и си получавам сутрешния поздрав Simple Smile

Приятен уикенд на всички!

# 143
Здравейте, момичета,
Ще ви бъда много благодарна, ако някой може да ми каже къде приема доц. Томова (фетална ехокардиография) и да ми даде някакви координати - в Интернет намирам само мобилен. Трябва ми спешна консултация. Предварително ви благодаря и пожелавам на всички прекрасен уикенд!

# 144
Момичета,
забравете за предишните ми писания - намерих клиниката, в която приема http://www.ivf.bg/?p=42, но ми казаха, че записванията стават лично, а ако някой се интересува, мобилният й е 0887 60 68 30.

# 145
Феталната ехокардиография я правят 100% в 6 ДКЦ или с другото й име Национална Кардиологична Б-ца, на 1 ет. 60 лв струва. Намира се до Кино Арена1.

# 146
вие ще ходите ли на ехокардиография? аз се чудя дали на последната ФМ да ходя или ФЕ  Thinking за 3-та грацка болница, мога да проверя кой лекар е най-добър за това изследване защото имам близка точно в този сектор и работи с тях.

# 147
Именно, 3 градска болница = 6 ДКЦ=Нац. Кард. Б-ца. Тук са добрите специалисти в тази област.

# 148
Именно, 3 градска болница = 6 ДКЦ=Нац. Кард. Б-ца. Тук са добрите специалисти в тази област.

ам да де  Simple Smile това имах в предвид, наистина са най-добрите баба ми я оперираха там преди 2 месеца на 73 години е и сега да чукаме на дърво живее нов живот  Praynig

# 149
  • София
Аз съм си записала час за фетална ехокардиография в бившата 3-та градска при д-р Велковски.
Болницата е специализирана в тази област, а за лекаря чух много добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт