Заплаха ли е постъпката на моята приятелка - дeтска учителка?

• 6 697
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Ами авторката на темата не И каза името и аз затова така я наричам. Иначе, наистина няма нищо общо професията с постъпката. Важното е че се прави на приятелка.
А на мъжа, какво да му търся отговорност в тази тема.

Дайте тема: Мъжът ми ми изневерява, какво да го правя - как да му отмъстя?
И веднага и там ще си дам мнението  Mr. Green

Шегувам се! В ДиС има сигурно безброй такива теми, просто аз не влизам тук. Тази тема беше пусната в Нашите деца, заинтригува ме заглавието и така попаднах тук!
Ама нали няма нищо случайно  Wink

# 46
  • София
Чувствата между тях са истински и силни.

Ако е така, да се съберат. Ще бъде адски тъпо и долно от страна на Катя да отмъщава за това, че се обичат. Ако е жена на място, ще го приеме като житейски факт и ще продължи по своя път.

# 47
Е, логика май има и в това (поне аз останах с такова впечатление), че детето на Катя и детето на директора също са ученици на въпросната учителка. Ама може и да греша...
Ама това пак няма нищо общо. Общото е, че са в една компания, а не кой какво работи.

И аз нещо такова разбрах. Явно детето на въпросната Катя учи в същото училище (а може би и в някой от класовете на въпросната учителка)... Но цялата история е станала извън училището и то няма нищо общо... Просто тази Катя търси повод да си отмъсти като използва съвпадението с училищата... И като причина да го направи изтъква това че учителката можело да задява и други бащи на учениците си... нищо че те са били в една компания по принцип и всичко се е заформило там... Звучи абсурдно...

Чувствата между тях са истински и силни.

Ако е така, да се съберат. Ще бъде адски тъпо и долно от страна на Катя да отмъщава за това, че се обичат. Ако е жена на място, ще го приеме като житейски факт и ще продължи по своя път.

абсолютно... ако й е останало поне малко достойнство да не се унижава и да става за смях, да ги остави на мира и да си живее живота... не й трябва мъж който в мислите си /и не само/ е с друга... (но това е друга тема вече...  Mr. Green )

# 48
мъка,болка,унижение и т.н. на Катя.   

Апропо, към всичко това добавяме и факта, че драмата и е изтипосана  в сайта с най-много посетители в България... Аз познавам 2 жени с име Катя и вече подпитах едната дали има приятелка учителка  Embarassed

# 49
Не изчетох всичко, но мисля, че не е редно да се смесват личният и професионалният живот. Ако е говорила в час пред учениците и това е направило впечетление, т.е. смущава учебния процес, може да се говори  с директора, но нали все пак учениците трябва да кажат дали ги притеснява нещо. Междуличностните отношения в този случай са се извършили извън училище и там трябва да се решават.

# 50
мъка,болка,унижение и т.н. на Катя.   

Апропо, към всичко това добавяме и факта, че драмата и е изтипосана  в сайта с най-много посетители в България... Аз познавам 2 жени с име Катя и вече подпитах едната дали има приятелка учителка  Embarassed

Е, знаеш ли за кой град става въпрос?
Между другото и аз имам приятелка Катя и сме три приятелки. Та веднага направих аналогия, ама няма как да е тя.  Peace

# 51
  • Добрич
Ами той и Бойко Борисов когато е срещнал настоящата си спътница в живота е бил женен за друга жена, но както се вижда това не му е попречило в професионалната реализация. Примери много за хора с чудесна професионална реализация и извънбрачни връзки. Ако за това санкционират от работа....

# 52
  • Sofia
Ами той и Бойко Борисов когато е срещнал настоящата си спътница в живота е бил женен за друга жена, но както се вижда това не му е попречило в професионалната реализация. Примери много за хора с чудесна професионална реализация и извънбрачни връзки. Ако за това санкционират от работа....
Даже са били много близки семейни приятели и точно Бойко е направил първата крачка

# 53
Даже са били много близки семейни приятели и точно Бойко е направил първата крачка

Ама пожар у Цветелинини гасил ли е, е въпросът?  Ако е гасил, трябвало е веднага да се намесят шефовете и да бъде уволнен.  И после да се предупредят гражданите да внимават да не си подпалят къщите ако искат да са им здрави семействата.  Нали така, Бо?  Joy Joy Joy

# 54
  • Добрич
Страшни сте момичета! Тази тема скоро ще се конкурира с темата за бисерите на малките човечета от Нашите деца.

# 55

Аз даже, доколкото си спомням, едното семейство са били кумове на другите и после са се разменили - къмът с кумицата и кумата с кумеца (ама не знам дали и доколко е вярно). Може би изводът трябва да е: не се женете и не си канете кумове...

# 56
Абе той Бойко може и да си мисли, че е направил той първата крачка, ама знае ли човек, наистина какво се е случило.  Laughing
Нали знаете разликата между умната и глупавата жена каква е?  Wink

# 57
  • Добрич
Бо, ако правилно съм разбрала винаги е виновна жената. Мъжът горкия просто не може да устои на изкушението.

# 58
Бо, ако правилно съм разбрала винаги е виновна жената. Мъжът горкия просто не може да устои на изкушението.

Утре, че сега ставам!  Peace

# 59
момичета,нещата са така - таткото е баща на ученик в подготвителна група сиреч предучилищна в гимназиално училище,заниманията са сутрин от 8,30ч. до 12,30ч. с редовни учебни заниятия и междучасия.Въпросната учителка    започва да звъни на таткото за да подава информация за нивото на детето,той живо започва да се интересува освен от него и от нея.Същевременно съпругата му разбира,че има нещо и споделя пред нас,но госпожата умело се прикрива и дори съветва Катя как да постъпва. Не е ли подло,няма ли морал,защото все пак с много доверие са й поверени  деца.Действало се е съзнателно и целенасочено,това ме кара да взема страната на Катя. Днес минах през училището и разбрах,че всеки учител е подписвал етичен кодекс и заповед за провеждане на тел.разговори по време на час. Не видях разпечатките,но Катя каза,че е говорено непрекъснато и дори съпругът й бил споделил,че тя му звъналя, за да чуе колко са немирни децата.
Съжалявам,че поставям тези въпроси,но и мен доста ме налегнаха мисли и реших да ги споделя с вас. 

Общи условия

Активация на акаунт