Вече време е да пазаруваме, ОКТОМВРИЙСКИ дрешки да купуваме!

• 14 816
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте на всички! И ние сме заети с ремонт, та не се навъртам много около компютъра. Много завиждам на всички, които са били или ще ходят на море, така искам и аз , ама ще можем чак август, а тогава в 8-ми ще ме е шубе, а и няма да издържа пътуването 100%.
Гледам , че вече сте се ориентирали към покупки, избирате колички, аз още нищо не съм купувала, но за количка почти съм решила- бъгабу камелеон или макси кози мура, имам още време за размисъл. За покупките май ще изчакам да вляза в 9тия месец. Искам да попитам някоя бъдеща мама дали има опит с това училище за бременни ''ма-ма''. Аз имам желание да го посещавам, защото някакси се чувствам много неподготвена, а времето напредва и това ми тежи. Иначе в петък съм за втори път при Марков и ще го видим разбойника колко е пораснал, та ще ви пиша какво  е станало. С таткото уж постигнахме някакъв напредък за името, ама има още какво да се желае: може да ме запишете , че бебо ще се казва Деян или Даниел и ще раждам в Токуда. Ще чакам и отзиви за училището за бременни!   bouquet

# 181
  • Пловдив
Miss Fairy ако пътуването не ти пречи, отивай на море, супер е.

Аз с първата бременност не посмях, пропуснах и следващата година и после съжалявах много.
Сега отидох смело, къпах (по скоро киснах) се всеки ден и по много и в морето и в басейна и се чувствах чудесно.
Така че не пропускай според мен.

# 182
mylili за коремите, моя е щръкнал напред и е високо, не ми е разлят, а чакам девойка... newsm78 явно няма връзка, а и една приятелка има две момичета, а корема и беше първия път щръкнал, а втория разлят... съвсем различни и бяха двете бременности..
Miss Fairy ми аз се топнах само 2-3 пъти, защото водата беше адски студена Sad нацелихме някакво течение, и ме беше страх да не получа контракции.

# 183
Идвам на отчет.
Какво да кажа за Марков - повечето го познавате Simple Smile Мил, внимателен, тактичен, аз нали имах препоръки от 3 градска за проследяване там на някакви си кръвотоци - още преди да ме е видял, прочете написаното от лекарката и с усмивка каза: "С две думи всичко си му е наред на бебето". Разбира се провери кръвотоците, каза, че имам просто по-странно кръвоснабдение на матката и затова трудно се откриват, но всичко с бебчо си е ОК, което означава че и те са ОК - ама обяснявам и аз! Simple Smile Бебока беше изключително не настроен за запис и категорично отказа да бъде сниман, сега е седалищно разположен, показа си малка част от лицето, а с подбутване от лекаря успяхме да видим пацката Laughing Спеше дребния, невъзмотим, а толкова му обяснявах, че сме при чичо доктор днес Simple Smile Важното и съществено е че сме си ОК, растем, вече сме 1056гр. +/- , термина се запазва за началото на октомври 8/10 и така. Нещо друго ми каза, за което ще искам още малко инфо от вас. Каза ми че плацентата вече е узряла Rolling Eyes, поисках обяснение какво означава, той ме увери, че не е нищо тревожно, просто по-често трябва да се следи, препоръча ми да си направя запис след 10-ина дни. И това е, нямаме си запис от днес, но съм спокойна че сме добре и растем Hug
Айде сега да отида да прочета какво сте изписали в мое отсъствие Hug и чакам някой да даде коментар по моя въпрос!

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 16:35 от ssissi

# 184
За коремите и аз не вярвах, ама кумата и братовчедка ми се кълняха още преди да знам пола, че ще е момче и така излезе. Познали по корема, защото като се обърна отзад, не ми личи че имам корем. И че пълнея само на корем, който е щръкнал напред само.

# 185
vanche_mamche ама и на мен не ми личи отзад.... корема ми е щръкнал и заострен напред....
смяхме се с "свекър ми" щото той все пита... ама сигурно ли е сега, че е момиче... и аз все да бе... напълнихме ти къщата с жени, а той... е може да не са видяли хубаво... а аз... е то ако е толкова малко, че не може да се види, по-добре да е девойка  Joy hahaha

# 186
Абе Марков отрече да има връзка между формата на корема и пола на бебето, но до сега всички майчета на момченца имаха кръгли като топка кореми, а аз като бъдеща мама на девойка, корема ми от самото начало сякаш от гърба започва  Mr. Green Та, Наде, като ти гледах компактния корем от снимката ти от дискотеката, май на момче намирисва  Wink Според вас има ли връзка?

И моя е като твоя, но пишока го имам сниман и увеличен Joy

Днес на бързо вичета че много работа пак.. ooooh!Поне имам добра новина.Говорих с шефито и ще изляза в почивка по -рано от 15 август вместо от 26ти и съм много щастлива.Точно още месец.Заместничката пирстига края на юли и тъкмо ще я обуча за 3 седмици и да ме няма Laughing

За коремите и аз не вярвах, ама кумата и братовчедка ми се кълняха още преди да знам пола, че ще е момче и така излезе. Познали по корема, защото като се обърна отзад, не ми личи че имам корем. И че пълнея само на корем, който е щръкнал напред само.

Не пълнея само на корем и пак е мъжко Peace

# 187
Хахаха, ами аз затова и не вярвам много много да има връзка. Пък и да кажа и двете не са били бременни досега. Хихихихи.

vanche_mamche ама и на мен не ми личи отзад.... корема ми е щръкнал и заострен напред....
смяхме се с "свекър ми" щото той все пита... ама сигурно ли е сега, че е момиче... и аз все да бе... напълнихме ти къщата с жени, а той... е може да не са видяли хубаво... а аз... е то ако е толкова малко, че не може да се види, по-добре да е девойка  Joy hahaha
Хихихи, голям майтап! То и нашите баби все ама сигурно ли е момче, те и двете все си мечтаят за момиченце.

# 188
  • Варна
 Поне имам добра новина.Говорих с шефито и ще изляза в почивка по -рано от 15 август вместо от 26ти и съм много щастлива.Точно още месец.Заместничката пирстига края на юли и тъкмо ще я обуча за 3 седмици и да ме няма Laughing

Не пълнея само на корем и пак е мъжко Peace

Ейй,ама така ти завидях Wink-а аз няма да мога, а толкова ми се ще поне седмица преди болничния да изляза в отпуска.И аз чакам моята заместничка,ама толкова бавно вървят интервютата,чеее... ooooh! Казвам им на моите хора в офиса да я намират по-скоро,че после като ме хванат последните нерви зор ще види момичето с бременна в последния месец Laughing

С килограмите се вардя много-в смисъл,че внимавам с храната и глупости не ям-вафли,шоколади,сладоледи,пуканки и подобни Naughty-грахови нямат нужда от такива храни

Последно време о баче се скъсвам да ям кайсии и дини, просто вечер само с това вечерям-напълвам търбуха,става ми тежко и няма място за другата храна
Въглехидратите ми са само до обяд, а от скоро ям по-често и риба,защото с месото съм много зле

До тук съм +6кг, но като хапна по-солена храна и отивам и към 7
Моят корем е много странен,понеже съм си с голям ханш поначало и ми е доста разлят корема,просто му е широчко на бебето и много много не се катери нагоре,което е добре,защото не ме притиска нищо под ребрата(за сега)

# 189
С първата бременност пълнеех навсякъде и корема започна да ми расте чак след 6 месец а преди това само на гъз и баджаци SadКачих 25 кг. пък момче си беше така че не вярвайте много на тези работи

# 190
А да питам за активната бебешка гиманстика, какви са ви мненията и препоръките.

# 191
А да питам за активната бебешка гиманстика, какви са ви мненията и препоръките.
Не е ли раничко за активна гимнастика  newsm78Аз лично не съм ползвала ама всичко което кара бебо да стои кротък  е добре дошло  hahaha
И аз ще следя защото се чудех дали да взимаме

# 192
Браво на Сиси за прегледа и хубавите новини-порастнал е бебока, е не колкото на Еличка-мама ама тя ни бие всичките  Grinning
Незнам какво е това узряла плацента, знам че тя расте постоянно ама дали стига определен етап на зрялост не знам
За активната бебешка гимнастика не е ли чак след като беби навърши 6 месеца
И моя корем е доста разлят ама аз ще си имам госпожичка така че бабешкия метод при мен е с пълна сила  Joy
аз съм 9+ с кг надявам се на още 4-5 мах до края Blush

# 193
охххххххххххххх.... как искам и аз да не ям сладко.... ама пуста лакомия Simple Smile а и 4-5 месеца в началото не ядох сладко... сега си наваксвам.... сигурно затова до 4-ти месец бях качила само 2 кг Simple Smile ама майната му... не мога без сладолед Sad
а за активната бебешка гимнастика.... ще я мисля чак като измисля количката, столчето за кола, помпата, бибероните, шишетата....... и т.н. Толкова съм назад с покупките, че май накрая всичко ще е набързо  Thinking Whistling
а иначе ssissi досега не съм чувала за узряла плацента... newsm78

# 194
Здравейте. Такъв хубав сън му дръпнах след обяд, ама то след но-шпато е така. За корема не съм се замисляла, но мисля, че няма връзка. Предния път качвах основно на дупе и баджаци, сега пак така и определено, ако не изглеждам бременна отзад, то със сигурност изглеждам дебела  Mr. Green
С килограмите бях +10 преди седмица. Много, много гледам да не се качвам на кантара, за да не се стресирам  Wink Общо взето се меря веднъж преди консултация. Така или иначе последните месеци се качват най-много и имайте предвид, че тогава основно отиват към бебето, плацентата и околоплодните води.
Предния път бях качила 18 кг., но голяма част от тях се оказаха задържане на вода, което с раждането се регулира  Peace
Относно активната гимнастика - това беше един от подаръците, които получи малкия на погачата- от кумовете ни и бъдещи негови кръстици. Много дълго време я използвахме - обща взето докато почна да пълзи и вече трябваше да се вземат специални мерки за сигурност за участниците в движението  Mr. Green
За бибите - малкият харесва на Авент и на Дисни. Общо взето задължително иска да са силиконови и теди за успокоение и тези за хранене. При нас в момента е на мода да се размотава с бибата, гушнал възглавницата си из цялата къща и само да слага възглавницата на пода и да полягва. Аз не се опитвам да го отучвам все още, но ми е много притеснено как ще ходи сигурно да краде бибата на бебето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт