СЕПТЕМВРИ чакаме с протегнати ръце бебчета да раздаде!

• 11 427
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Бубети, ако ти се дават толкова пари за дрешки, по-добре ги изхарчи в Премама и Фокс Peace Фокс са в МОЛ-а на стамболийски. ПРемама има на няколко места, трябва да видиш в нета Wink

Ирини, аз съм предупредила, че като се носят подаръци за бебето се носят и за Сияна, при това нейните в по-големи пакети, защото е кака все пак. освен вниманието материалното изражение на идването на гости също е нещо, което може да потисне детето. А сме се разбрали с нея, че бебетата не ядат бонбони, шоколади, бисквити и т.н. (че да не го храни), а всички такива неща ще са за нея в началото Peace После като стане голямо братчето ще са за нея и за него Wink
Не знам доколко й става ясно това с бъдещата подялба, но се надявам така постепенно нещата да придобият нормален вид - имам предвид да разбере, че всички ще сме семейство Peace

# 136
Деси мерси много Simple Smile
Ирини и на теб мерси за инфото.

# 137
Асе мерси ще идем и ще видим какво има Simple Smile

# 138
Деси, налага се да почакам, защото адвоката ще изиска най-напред акта от полицията и тогава ще решаваме как да действаме. Аз също не знам какво точно пише в него, а той иска да види и снимките, правени след това.

# 139
Много хубави придобивки имате всички Hug Ирини, розовото на големите точки ми е фаворит Peace
Обаче - Уанде, Юник - убийствени колички Peace Hug Със здраве да се ползват. Просто страхотно изглеждат, а предполагам и как се бутат Peace
Аз верно взех да нямам търпение да се разджиткаме вече из Южния с бебоците на големи групови разходки Hug
Но чинно ще си изтрая края на Септември, че току-виж и началото на Октомври Wink, за да сме силна и голяма група Hug
Между другото в предната ни отчетна тема последното очаквано юлче се роди на 11 август Peace Тъй че - не се знае кой до кога ще носи/мъти Wink Grinning

# 140
Здравейте!Отдавна не съм писала, но правим ремонт вкъщи и е оле мале!Дано да нямате мъже като моя!Аз с месеци съм мислила и премисляла какъв цвят ще е стаята, какви ще са мебелите, как ще са разположени, къде ще е климтика и т.н.... и някакъв си пикльо ся сетил и само се караме пред хората!Оня ден отиваме да купуваме боя и аз си избирам там едно жълто, а нашият ми вика нали зелена щеше да бъде!? Shocked Аз му обяснявам как зелена, мебелите са зелени(вече ги бях поръчала и то той беше с мен).Той ми вика стаята ще я боядисаме зелена и ще вземем розови мебели!Е направо паднах!Вчера пък ся климатика що тука, ами не тука!Пак му обяснявам защото ако е там където ти искаш ще духа директно на бебка!И той пак ами ще сложим кошарата незнам си къде......пък и какво като му духа ще го завием!Е на моменти ми иди fight И много се чудя той къде е бил когато аз съм му обяснявала и питала дали е съгласен!Завиждам на тези който имат мъже като баща ми, той като чуе ремонт, събира си багажа и беж на село и казва на майка ми прави каквото си искаш - Евала!!!Стига толкова, че ако продължа и темата няма да ми стигне!
Напоследък , явно бебка доста е пораснала, като легна по гръб и след 10-15 мин почват много да ме болят бъбреците, притиска ли ги нещо незнам!Като се обърна на една страна почват едни ритници в ребрата е не мога да спя права!Като седя започва да ме притиска в гърдите и като си помисля, че има да разте още месец и половина...на къде незнам?
За свекърва ми нямам думи много нагла женица!Чудя се няма ли най - после да вземе да се усеща малко от малкото поне!По късно ще разказвам за нея!
Искам да ви питам за количките!Бях харесала Бертони Carrera, но като я видях на живо - тя е по-голяма от мен!Харесах си peg perego skate, но не бих се разделила с 1200лв!Чиполиното са много готини на външен вид, но като качесво незнам как са!Мисля си също и Uno на peg perego, малко ме спира външният вид, не ми харесва особено много и се чудя защо е 620лв!?

# 141
  • София
Асе, на мен пък паркът си ми е у дома  Hug
И аз нямам търпение  Hug
Живи-здрави само  Praynig

# 142
juja, милата тя, скръцни му малко със зъби и ще мирне. Ние когато правихме ремонт на стаята нямахме проблеми с тези неща. За цвета аз му бях каза какъвто той реши само да не е розаво че ми писна този розав цвят. И в крайна сметка пак аз избрах цвета. За легалцето щеше той да го избира ама техните малко го испревариха и купиха това което аз искам и пак стана моето smile3534 smile3533 и само му се присмивам лекинко Simple Smile
Сега остана да купиме за стая курниз и перде и мисля да го оставя той да ги избере че вече направо жал ми става той милия нищи не може да избере

# 143
Григчо, може би не е правилно да ти давам съвети, но много ме сърби езика може би защото съм го изстрадвала това и имам много категорично мнение по въпроса за пътуването и семейството.
За мен семейството ми е на първо място и може да се лиша от малко комфорт за да съм заедно с мъжа ми.
Не позволявай на майка ти да те кара да се чувстваш виновна.
Може би ще ви е много хубаво заедно и ще видите свят, може всичко да се нареди и да няма големи препятствия.
Но дори да е по тежко аз винаги бих избрала да не се разделяме с таткото, за мен всъщност такава алтернатива не съществува, аз бих се измъчвала много повече от неговото отсъствие особено във това сладко време когато бебчето е малко отколкото от някакви ежедневни дреболии.
Дано да имаш ясна увереност как трябва да постъпиш и да е най добрият вариант за вас Hug!

Ирини, разбирам те  Hug чакам си щерката утре да ми я докара баща и, а ни е за първи път да се разделяме.
Добре, че си имам още едно, че да не е съвсем тиха къщата, но я пуснах защото тя се забавлява много и и беше приятно, сигурно и твоя син ще се забавлява, а после ще му до липсваш и ще е много послушен като си дойде Peace!

Асе, на мен ми стана тъжно, че Сузи отиде при баба си и си оставих Мари, а тя влачи едно "бебе" навсякъде идва да легне при мен на спалнята и си го мушка под роклята.
Днес забелязах, че бебето е цялото одраскано, питам я защо така нали сме се разбрали да пазим играчките и да не ги драскаме а тя ми отговаря, че не е надраскано а е заразено, щото тя имала пъпки и го пипнала и то се заразило та било пъпчасало... няма скука с тези деца.
Но нашето "бебе" не живее толкова спокойно като вашето, одеве му се караше, че било повърнало и изцапало цялото легло....

Аз като се зададе второто дете си начертах стратегия и за да не забравям си я бях окачила на стената.
Имаше 3 важни принципа, които трябваше да спазвам всеки ден.
Ако съм го казвала и преди простете и пропуснете Blush.
1. след като бебето се кърми (което си е едно дълго, нежно интимно гушкане и размяна на влюбени погледи Heart Eyes)се оставя да поспи и се гушва голямото дете и му се показва любов.
2. всеки ден да намеря време да говоря с голямото дете да го разпитвам и да имам съсредоточено внимание към него, това означава да стоя с/у него , да го гледам в очите и да го докосвам с любов, а не докато готвя например или чистя и се провиквам от другата стая.
3. да възлагам важни задачи на голямото дете относно малкото, които знам, че са му приятни и го карат да се чувства грижовно и "голямо" например да го подържи (ако е възможно) да го полюлее, да му изпее песен да го побута в количката докато сме навън пред хората (това караше нашата кака да е много горда...)
Имах си и други хитрини, говорих с детето още по време на бременността, заедно приготвихме дрешките и другите неща за да я приобщя към очакването, помолих я да украси къта за повиване с нейни рисунки, които бебето после много хареса и ми помагаха да си го повивам спокойно и редовно ги сменяхме с новите творения.
Накрая да кажа: много е хубаво да имаш повече деца, не се тревожете ще бъде забавно във вашите къщи и ще кипи живот  Hug!

# 144
Мариам,    bouquet! Страхотни насоки и много оптимистично ми действаш. Благодаря, че сподели.

# 145
Здравейте и от мен!
С тея мъже оправия явно няма #CrazyВашите поне /някой/помагат в домакинството!Ами моя ooooh! ooooh! ooooh!Вечеря да му направя,да му сервирам,да измия после/а колко сме се карали поне това да направи/къщата да изчистя...малее удушавам се в банята с тея препарати ама като няма кой!!!А за внимание..хммм...внимание да целуне корема да поговори на бебка а за мама няма разбира се,нея само я кара да яде че да не му роди болнаво и недоразвито бебе  ooooh! ooooh! ooooh!Добре че тази нощ го няма та ще си починем малко един от друг че понякога се чудя аз ли съм толкова непоносима или той!!!Иначе се мъча по всеки начин да го накарам да се светне за някои неща ама не се получава!!!
Мириам стискам палци за приятелката ти Praynig
Диде на мен това легло ми е мечта но както всичко друго ще си остана само с нея!!!Но от тези на Чиполино които си показала едно хареса моя хубусник в един магазин защото се клатело и за това го хареса newsm78 ooooh!
Асе браво за хубавите новини от прегледа!!Бебко ще си чака реда това е хубаво!!!!
Ще бутаме на есен колесниците из парка то се знае!!Само се моля да не е някоя гадна студена и дъждовна есен че ще изкукам в къщи!!!!
ЧУдесни придобивки имате-ако на някой не му е нужно нещо да мята насам че както е тръгнало няма да се доредя да си напазаря #Cussing out #Cussing out
На един приятел му се родило тази сутрин момченце 3300гр 50 сантиметра!!В Т.Киркова!!Платили си за Вип..ще разпитвам по натам как е минало!!Новината е чудесна да им е живо и здраво ама аз като ревнах #Crazy #CrazyКакво ми стана не знам ама се разплаках като малко дете!!!Тея хормони направо ще ме съсипят!!!!
сега видях че вече съм в 8 месец!!!Аааааааааааа как лети времето направо не мога да повярвам!!!

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 14:50 от Mirkata_21

# 146
Мире, някой неща ги преживяваш прекалено емоционално, а за други направо ме изумяваш с непукизма си!  Hug
Времето летяло!  Joy Joy Joy
Аз пък нямам търпение вече да раждам и едва ли не броя дните, а на теб бързо ти се струва Laughing

# 147
Оооо, как ме обнадеждиха няколко фрази в постингите ви! Щом при вас днес се е почувствал спад в Т, надявам се и при нас поне утре да дойде! Защото днес пък е още по-горещо от вчера... и задушно.... ужасно просто!

За мъжете какво да си говорим.... отдавна съм се убедила, че ние, а не те, сме силният пол. Моят поне ако не помага за това или онова, то поне и не пречи! Ама ние сме и дялани камъни двамата, толкова отдавна сме заедно, през какво ли не сме минали, та сме си свикнали всеки на чешита на другия. Щото все пак и аз не съм китка, особено в бременно състояние като му ревна за щяло и нещяло и като ми е криво от всичко и всеки понякога. Само ме е яд на мене си, че нещо взех да си изпускам нервите и по отношение на детето и да му виквам и за ненужни неща  Embarassed Sad От което и по другата разисквана тема - Мариям, много ми харесва програмата в трите точки! Аз този проблем отдавна си го преживявам, май в началните теми само аз и още някой (не помня вече кой) си споделяхме притесненията в областта на адаптацията на първото дете към бебето и подялбата на грижите и вниманието. Сега вече ми е някак по-спокойно, избистрила съм в главата си някакъв план кое, как, защо. Освен това всеки ден със Стени си говорим как заедно ще правим разни неща с бебето като се роди и той, струва ми се (или ми се иска да е така), вече разбира, че това бебе е реално, не са само приказки, че в корема на мама има бебе. Направо ме просълзява каже, че иска да гуши бебето (разбирай, мен през корема) или пък като каже "мамо, дай бебето на Стени" Heart Eyes

И още ми се пишеше, но ви оставям, че май ми е паднало кръвното... да го измеря как е и да бъркам айряните пак....

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 09:10 от els

# 148
Момичета от сутринта почти не съм си сядала на дупето. След мъничко пак излизам. Мен ме е обхванала друга мания - нямам търпение да дойде време да раждам. Чакам го все едно на аквапарк ще ходя. Имам чувството, че такава еуфория ще ме обземе, че никой няма да може да ми помрачи настроението в този момент.
Асе, и аз нямам търпение да тръгнем с количките по парка.  Даже имам идея - преди време гледах едно момиче как кара ролери и така бута количката на бебето. Стори ми се много добър вариант. Та може и това да пробвам.  Party
На мен това ще ми е първо бебче и затова мисля не как ще разделям ласките с другото детенце, а с мъжа. Той отсега се майтапи, че нямало да му обръщам много внимание заради малкото злато.  Rolling Eyes
Като ви чета за мъжете и ми се струва, че тук нещата при нас са по-различни. Ние сме си като дружки - навсякъде сме заедно и всичко което купуваме го обсъждаме и се съгласяваме един с друг в крайна сметка. Може би защото сме набори и не може да се каже, че някой доминира Thinking Аз си излизах по клубове с приятелки, той си ходи от време на време на бира с колеги. Но като цяло сме като "дупе и гащи"

# 149
Mariam777 питаше за легълцето, ето адресаи тел. на магазина в Сливен :магазин "Бебе център"-тел: 0889 75 91 99. Сестра ми гледа легълцето Деси с 4-те чекмеджета и каза, че са много плитки, Деси Лукс е 185 лв.
По птинцип искали поръчката една седмица предварително

Общи условия

Активация на акаунт