Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?

До сега съм лежала на дивана и съм се опитвала да не заспя, че после какво ще правя цяла нощ 
Заведението не ми е много ясно, защото аз този район хич не го познавам, но ще ви звъня да питам, ако има нещо. Асе, ако нямаш транспорт мога да мина да те взема (май ще слизам с такси)
Дано намери сили бързо да се пребори с болката

Много ми е мъчно за нея, ние сме си и като приятелки и доста си споделяме... Но днес се чух с нея и е добре, вливат и магнезий, бият папаверин и е ок! Няма контракции милата, но ще се наложи да полежи, дано всичко да е наред накрая!
.. Ама...живот,ще го бутаме..
При нас ги проверяваха всяка сутрин на визитацията