СЕПТЕМВРИ чакаме с протегнати ръце бебчета да раздаде!

• 11 438
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен   bouquet
Аз откарах цял ден в салона и като се прибрах и се почувствах адски изморена  Tired До сега съм лежала на дивана и съм се опитвала да не заспя, че после какво ще правя цяла нощ  Crazy
Като ви чета за мъжката следродилна депресия и косите ми се изправят! Дано моя да го подмине, че не знам как ще справя иначе  Praynig  Praynig  Praynig
За срещата утре - най-вероятно ще дойда  Hug Заведението не ми е много ясно, защото аз този район хич не го познавам, но ще ви звъня да питам, ако има нещо. Асе, ако нямаш транспорт мога да мина да те взема (май ще слизам с такси)  Hug
Мариам чудесни правила  Hug Ще се опитам да ги запомня като ми потрябват след някоя-друга годинка. Съжалявам за приятелката ти Sad Дано намери сили бързо да се пребори с болката  Praynig
Деси,  витамини пия от началото до сега. Растителни са и съм доволна. За сега не мисля да ги спирам. Даже може и докато кърмя да ги взимам.
Сега трябва да впрегна всичките си сили и да стана да  wash hang 1ironing

# 166
Сега се прибирам от Джъмбо  newsm44 newsm44
Да ви кажа какво си взех!!Да кажете дали е добро!!Аз така и не знам какво съм взела ама на касовата бележка пише!!!
Харесах едно/де да беше само едно/одеало от полар ама е толкова сладурско и си го взех след много колебания!!Макар че не знам как се пере това чудо и няма ли да се разпадне в пералнята newsm78 newsm78
Едно като потник ама по-дълго с копчета отдолу!!Пише че е Бельо ританки без ръкав..ма аз не виждам да е ританка щото няма за крачетата!! newsm78
И едно Боди къс ръкав/така пише/то е с ръкавчета мънички!!!!Тея двете са 03месеца 56-62см пише на тях!!Предполагам че е добре!!! newsm78И сега какво мислите добре ли съм се справила като първи покупки съвсем сама без идея да си имам какво правя Weary
Мъжо звъня 100 пъти ама там няма обхват та не се чухме нормално и той подивя и така ми се кара че съм излизала сама...ако пък разбере къде съм била направо ще откачи smile3515 smile3513 smile3512

# 167
ТиНе, благодаря за инфото за легълцето.
Аз открих, че друг производител на подобни легла АБ мебели имат склад в Ямбол, но на картинка не са толкова хубави като това на Дидка, та затова се помайвам още.
Искам хем да е дълбоко, хем да е от дългите, че в нашия град има от тези по 160 см.

Деси, аз от началото на бременността си пия две опаковки по 30 хапчета, но още не съм ги свършила... явно е колко сериозно ги пия.
По скоро в дните когато имам киселини и не ям плодове и зеленчуци.
Признах на мойта доки последният път и тя ме погледна леко укорително.
Питаше колко са тежали двете ми момичета първата беше 4 кила втората 5... та казват, че момчетата са по едри, ако е верно може да си родя отгледано бебе... моля се само да е здраво.

# 168
Дидка, много готино легълце!  Аз бях харесала нещо такова, ама сега нали уж ще ни дават легло... и няма да купуваме май ние. Само матраче ще купя, щото искам да си ми е новичко. Дайте идеи какво матраче да вземем? Нещо антиалергично? Марки?

Мариам, гуш, много неприятна новина за приятелката ти... Дано скоро се съвземе милата и скоро да се радва на една успешна бременност и сладко бебче!  Hug

Моята колежка (която също е бъдеща септемврийка), влезе в болница...  Cry  Много ми е мъчно за нея, ние сме си и като приятелки и доста си споделяме... Но днес се чух с нея и е добре, вливат и магнезий, бият папаверин и е ок!  Няма контракции милата, но ще се наложи да полежи, дано всичко да е наред накрая!  Praynig  Тя много се измори напоследък, което ми подсказва, че и аз трябва да го раздавам по-полека, да не си направя някоя беля...

По въпроса за медикаментите - аз от 4-ти месец не пия витамини, пиех първите месеци само; сега съм на фолиева киселина + една табл. Магнерич дневно (500 мг). Даже днес се позамислих и за магнерича, ама ще пия още две седмици докато излезна в болничен, и после ще питам доки дали да го продължавам. Чела съм, че като се влезе в 9-тия месец и трябва да се спре, за да може матката да се подготви за раждането.

Мирка, тоя твоя мъж ме изумява - да не излизаш сама?!! Що за лудост? Нещо се е побъркал да те мисли май, дано като се роди малката сладка бебка, да се поокопити Simple Smile

# 169
Mariam съжалявам за приятелката ти  Hug

Деска аз ги пия от самото начало и витамините и фолиевата и инжекции си слагам, но не съм критерии, за6тото тук кацнах от проблемните. НО колкото пъти питах док да ги спра, толкова пъти каз да не го правя.

newsm78 гледам за лигнин говорите, че трябвал за болницата, та се питам не може ли с превръзки  newsm78

# 170
Ми ще вzема и аz да купя да пийна още една последна опаковка май  newsm78 ,де да zнам..Явно не съм единствена,дето толкоz е иzпила до сега..
Мариам,много жалко zа жената..А на теб сигурно ти е кофти,като говорите,с 2 zдрави дечица и едно в корема  ooooh! ..  Ама...живот,ще го бутаме..
Лелеее,първата 4,втората 5 килца  Mr. Green ,машала,сега раzбрах zащо си секцио.Верно,ако момчетата по правило са по едри,малиии  Crazy .Обаче явно не е от витамини тогава,аz също го бях чувала това,ама явно е поредната глупост.Да ти е жив и zдрав и юнака сега..
Мирко,браво,раzмерите са добре.И браво,че най накрая иzлеzе,к´во има да го чакаш,нека сега беснее  Hug
Стелче,чак и инжекций ли бе  Hug ..Нищо,нали всичко е ок..Още малко остава..Можеш с превръzки,вzеми си,и което ти е по удобно,с това.Асето все говори zа лигнини,ама аz  примерно хич не бях очарована.Сега не бих повторила това с лигнина.

# 171
Стел, ами за лигнина се оказа, че сме на различни мнения вече раждалите. Аз съм ЗА лигнин. Едно, че попива по-добре, второ, че се ползва и като кърпичик - абе за всичко става.
Иначе с превръзки мислех, че ще ми е по-удобно, но не беше така. Още повече, че като ти проверяват лохиите в болницата на лигнин се вижда по-добре Peace При нас ги проверяваха всяка сутрин на визитацията Peace

# 172
Deska налага се, но благодарение на тях, за сега всичко е ок.

Асе какво им гледат на тези лохии  newsm78 Боже колко съм проста  #Crazy

# 173
Aaaaa Асе искаш да кажеш/аз съм проста кат гадулка верно/че ще гледат какво и колко ми е текло от там ли  Embarassed #Crazy #Crazyма как така ще ми гледат мръсотиите..с извинение ама за мен това си е гадост.. #Crazy newsm78
Аз ще си взема лигнин но защото може да ти диша "одолу" но има логика и ако ще се взират да е на лигнин че нали превръзките абсорбират и нищо се не види!!Ама как така ще дам на моя доки да ми гледа какво ми е текло..или на който и да е..ауууу настръхнаххх
Десинка мерси HugЗначи не съм сбъркала!!Ще ставам все по-смела в пазаренето

# 174
Охоо, гледат и още как ( говоря като раждала, толкова много са ми обяснявали колежките  Mr. Green )... Аз съм чувала, че искат на визитация да си без гащи, по лигнин, дет се вика... И на мен ми е странно как ще ходя с туй чудо, ама една колежка ми вика - споко бе, като мине визитацията и си обуваш гащите с превръзката и готово. Та така... Мирка, шаш - не шаш, ще мине и ще го изтърпим това, най-малкия проблем ми е това на мене... Само да сме живи и здрави да си гушкаме пухкавите бебчета!  Hug  Wink

# 175
  • София
Хайде добра ви вечер от мен!  newsm51

Днес бях на преглед. Май ще си имаме момиче, но докторката не беше сигурна. Пишка не се видя, но и лабии не можаха да се видят ясно, така че още няма да си слагам щъркел.  Simple Smile Иначе бебчо е много добре, по размери отговаря точно на седмиците и вече е с главата надолуnewsm44 Сърдечните тонове са отлични, огледът на вътрешните органи- също.

Обадиха ми се от ДаНет, че е пристигнал детският матрак. Бях помолила да е в неутрален десен, обаче момичето ми се извини по телефона, че нямало никакъв друг , освен розов!  Laughing Та ще се види по-нататък, дали не е пък това верният цвят.  Wink

За витамините- от месец и половина пия Pre-Natal- канадско производство. Комбинация витамини и минерали.  Peace Докторката ми ги препоръча. Каза, че мога да ги продължа и след раждане заради кърменето.

Аз ще си нося превръзки в болницата, а лигнин ще слагам само за визитацията сутрин. Никак не ми е удобно с лигнин.  Така или иначе, след като мине докторът, цял ден можете да си ходите както искате- с гащи, без гащи, с лигнин или превръзки.  Laughing

Мариам, жалко за приятелката ти.....В момента ти си в по-трудна ситуация от моята, защото приятелката ми все пак не е загубила надежда, че нещо може да стане, докато твоята сега изживява най- болезнения период... Cry Може да последва известно отдръпване от нейна страна, но съм сигурна, че с твоята тактичност и съпреживяване ще намериш пак път към сърцето й.  Peace

Тя в коя седмица беше бременна?

# 176
Суит и аз мисля да постъпвам като теб с превръзките  - ще взема лигнин и превръзки  Wink
А има ли значение какви са превръзките, че някъде бях чела, да нямало гел и т.н.?
За матрака - мисля Latex да вземем, но да видим, че е 170лв. Sad Иначе ние сме с такъв и съм много доволна, та затова ми се иска и бебо да го обзаведем със същия Simple Smile
Момичета, как се справяте с къщната работа? На мен вече много тежко ми идва  Cry  Сега се опитах да пооправя и да изгладя една огромна купчина дрехи и направо рухнах  Sad Чувствам се адски безпомощна в такива ситуации и редовно си поплаквам  Cry А като си помисля, че все по тежко ще става ...  ooooh!

# 177
Наистина е хубаво превръзките да са памучни Peace Основно за ваш комфорт Grinning
Мирка, гледат и още как. Дори натискат коремчето, за да излязат и да видят не само върху лигнина. И не го мисли от сега - това им е работата. А на теб ще спре да ти пука Peace Раждала жена - всичко си показва. А както може да се случи и топло... в жегите хич няма да ти е до гащи. Току виж се юрнеш и по коридорите без гащи Wink Laughing
Тъй че наистина е добре и превръзки и лигнин, защото така ще видите кое ще ви е удобно на вас. Аз наистина много се подсичам от крилцата на превръзките и с лигнин ми беше райско Peace
Значи утре на езерцата на Южния на входа откъм Витошка с децата, нали Hug А мястото, за което говорех е точно тази пицария Peace Дано времето е като днес, че направо се родих. Дори сега на площадката бяхме с якета, че направо си беше студено Grinning

# 178
Е то ясно е че ще ми мине и срам и сичко те ще ми разгледат де що имам..като почнем от клизмата... Mr. Green Mr. GreenЩе мине притеснението бързичко!! LaughingИ аз ще се запася с двете ако видя че ми идва в много багажа/че нали се карат/ще пратя мъжо да ми купи като се свърши текжата част!!!
Много хубаво беше райско направо!!Подухваше ммммммм чудничко!Аз походих в тоя вятър и сега ако ме хване някоя настинка  #Cussing out
Сонче и аз много бързо се уморявам!!!И се задъхвам и се потя  ooooh!абе ужас!!Ама ти гладиш а аз чистене миене лъскане на пода в цялата къща лазейки!!Че тоя ламинат иначе не се чисти!!!И в банята е шоу голямо-ето днес ме домързя ама не мога да издържам просто!!А мъжо вместо да се съобрази ходи и само мърля наляво надясно!Влиза с обурвки и се разхожда като че ли е на събор! ooooh!И целия ми труд отива на кучето в...а да не се изразявам!!
Утре ще ми взимат секрет и от сега ме е страх!Мамита ще ме бъркат ли с онова желязо дето те разтварят с него???Да не вземе да стане нещо че не ми се мисли....А и ме е страх за резултата като се знам че пак имам какви ли не чудеса отдолу!!

# 179
  • София
На мен също най-удобно след раждане ми е било с лигнин (дали още се продава някъде това чудо?). Аз си ходех доброволно без гащи, защото си ме болеше и щипеше от епизиотомията и двата пъти.
За утре - Асенце, ако се ходи на онова заведения на Витошка, аз няма да мога да дойда с Павел, защото той там няма да издържи. Само ще ме ядосва, ако няма къде да играе (не е послушен и кротък като щерката на Григ). Но пък можем за малко да минем да ви видим  Hug Аз обаче, въпреки че се прибирам точно от там от работа, няма да успея за 18.30. По-скоро за 18.45-18.50. На кого да звънна да проверя къде сте по това време (на никого нямам телефон)

Общи условия

Активация на акаунт