СЕПТЕМВРИ чакаме с протегнати ръце бебчета да раздаде!

• 11 436
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Мариам-съжалявам за приятелката ти SadДано скоро има щастието да се радва на здрава бременност и здраво и хубаво детенце след това Praynig
Пак сте зачесали свекървите,че и мъжете #CrazyКато ви чета и се чудя,ако това е форум за мъже-дали изобщо биха се сетили да плюят тъщите си newsm78 BlushИ жените си........
Аз все се опитвам да следвам това и се моля да мога да го постигна:

"Господи,дай ми силата да променя нещата,които мога
спокойствието-да приема нещата,които не мога да променя
и мъдростта-винаги да правя разлика между двете"

# 181
Не знам дали биха ни плюли, ама днес моят младеж седнал да пие кафе с още двама приятели, които имат малки деца и... говорили за колички и детски градини.  newsm78
Да го видя, няма да го повярвам това!  Joy Joy Joy

# 182
Хммм, аз една вечер да се реша да застъпя с вас, и то - няма я нощната смяна!  newsm78  newsm12
Ами тогава желая лека и спокойна нощ на всички, и да ви оставят бебчовците да поспите!  smile3521

# 183
Аз съм тук чакам мъжо в 2 да се обади да ме чуел!! Heart EyesМа каква съм патка

# 184
Аз съм тук чакам мъжо в 2 да се обади да ме чуел!! Heart EyesМа каква съм патка

Ами хич недей чака, ами да лягаме да си сънуваме бебчетата! Лека, Мирка.  Hug

# 185
  • Бургас
Аз не помня дали се записах нейде из тази тема или не съм Joyма нищо, па да са запиша:) Hug
Лека нощ и приятно бременеенеее, още малко останаааа! Heart Eyes

# 186
Леле, значи униженията не спират с раждането?! Чакате доктор без гащи, проверяват лигнини и ви натискат корема да гледат как течат лохии! Тези от вас където раждат за пореден път сте направо героини в моите очи. Евала!

Искам и аз на среща! Да не забравите снимчици, нали.

Мариам, в коя седмица беше приятелката ти? Много е трудно да се намерят правилните думи в ситуации като тази. Особено ако ти самата си бременна.

Мирката, като чета за твоя любим и все смешно ми става. На него такава като мене трябваше да му се падне, горкия в чудо щеше да се види Wink. Как така няма да те пуска извън къщата? Според мен трябва и ти да отидеш на едно пътешествие да му дойде акъла в главундрата.

Сега се върнах от фитнеса и оживях. Не съм се съвсем отпуснала май, но ще видим утре дали ще ме боли всичко.
Снощи любимият сам си предложи да ми намаже и масажира корема и много приятно беше. Почва малко да ми тежи чудото. Ако продължава да расте така, направо не знам къде ще го нося.
Мадамите с поредните бремености, имате ли нови стрии? Аз май още нямам, но ми се струва че това коремище няма да ме остави така на мира. Ако третият път се нацепя цялата, хиЪч няма да съм доволна.

Айде, приятен ден. Дано да ви е хладничко за срещата.

# 187
Добро утро в тази приказна хладна утрин Hug (надявам се при всички ви да е така хладно Grinning)

Миренце, аз също го чакам Иван като каже, че ще се прибере. Сън не ме лови докато не го чуя да хлопне вратата Crazy Тъпа работа. Вместо да си легна и да спя - аз като кукувиците - ама на - психика ooooh!

Шейли, а как изобщо успяваш да идеш на фитнес - ти си моят герой Hug Направо Икона, какъв ти герой. Аз небременна едва спортувам нещо, какво остава с тоз тумбаларник. Ми то докато се наведа да си оправя чехлите и вече пухтя Confused
А за лохиите - ами всъщност като не знаеш, че другаде не ги проверяват и го считаш за нормално Peace Честно казано за това не съм се замисляла дали трябва или не. Казват ти, че по цвета и външния им вид определят дали матката се изчиства качествено. Следят за кръвоизливи и евентуално някакви признаци за плацентарни остатъци Confused Щото нали се сещаш, че и това се случва. Някой да не е догледал плацентата и... да не приказваме на тази тема Praynig
Иначе това за гащите може да го погледнеш от смешната му страна. В някои болници минават по стаите, за да предупредят, но някъде направо се провикват от единия край н коридора - Хайде - гащи долу, че докторът идва Laughing

Аз сега ще се разровя за телефон на тази пицария, че да не се изсипем хептен без резервация Peace

Сигурни ли сте, че тази пицария се казва Мания? Щото ми излиза верига пицарии с това име, но адреса на никоя от тях не е на Витошка Confused Има ли кой да провери - някой да е близичко там?

# 188
Добро утро и от мен след продъжително отсъствие! Липсвахте ми  Hug
Аз прочетох нещо за срещичка днес, но за съжаление няма да мога да дойда, че съм при доки на преглед от 18.30.
Сега отивам да чета пропуснатото. Много хубаво да си изкарате довечера.  Heart Eyes

# 189
Добро утро мадами!
Леле навън студено,  бе! Аз съм си тръгнала по джапанки и потник както обикновено и като излезнах от блока и ме смрази.  Sick
Мирка, как така да не и злизаш сама бе - ти да не си затворник? Че ние дето вески ден ходим на работа и кола караме....Леле да му кажеш на твоя, че бой ще яде. Много хубаво си направила, че си отишла в Джъмбо. Там има толкова неща, аз сума бодита накупих на моя хубосник от там. И цените са доста добри, а памукът ми се вижда сравнително качествен. Да видим като почна да ги пускам в пералнята какво ще стане.
Майчета, вие с бебешки прах ли ще перете или с нормален, но по-качествен?
Витамини пиех в началото - по инициатива на мъжа, защото бях болна дълто време в 4-ти месец. Но на първата морфология лекарката каза, че бебетата ставали големи от витамините и че ако се храня разнообразно нямало нужда, а мойто върви едричко така или иначе...и ги спрях. Мисля да пия след раждането за възстановяване.
Шейли, браво на теб за фитнеса! Аз  съм си обещала, че живот и здраве следващия път като съм бременна няма да се отпускам като този път и ще спортувам повече и ще хапвам на режим през цялото време. Явно моя организъм не може да приема безнаказано всякаква храна след като години съм била на режимно хранене и съм избягвала сумати храни.
Това за "без гащите" е голям смях, макар че тогава надали ще ми е смешно. Честно казано въобще не трябва да ни пука като се има предвид преди това какво се случва. Така че Мирка, не мисли душа за такива неща - не си заслужава. Звънкай на приятелки да излизаш поне в квартала да се разнообразяваш. Твоят хубосник хем мрънка, че си пълниш главата от интернет хем не ти осигурява друго разнообразие, а пък и не ти дава да излизаш сама.  #Cussing out Както каза Шейла - трябваше да му се падне некоя като мене  #2gunfire Joy

# 190
Добро ютро другарки мари убави Hug
Асе аз не го знам как се казва ама както ми го обяснихте разбрах къде се намира!!Ма ние нали последно ще се чакаме на входа на прака и ще се тресем заедно нататък newsm78Питам за иляден път може би ама да съм сигура!!!Асе какво да се прави кат сме будали!! ooooh!Чекаме ги кат сме ги вземали!
Люска Шейленце той такъви кат вас немаше ви земи Laughing ни обича много го командорат иска сам да си е шеф и ако може и на околните да е направо пуска ако от кеф/извинете за израза сабахлем на закуска Mr. Green/
Бременна съм била в 8месец не можело да с ешматкам току така самичка!Ами ако ми станело нещо ами ако ме бутнела кола или падна на улицата #Crazy #CrazyБрях ми че после с туй дете как юш'ма пуска ми чи аз мога го утрепя бре #CrazyМани
1 час ми отнеха процедурите по "скубане на градинката"така да се каже в банята!!Та клечах та се огъвах та шпагати праих та квото се сетите и сега не смея да се погледна че ще се тресна с нещо кат се видя ooooh!Ама нал на доктор ще ходя да съм обезкосмена как си му е редът требе!!Той не че точно космите ми го интересуват ама...женска суета!Охх дано не бе тормози с онова желязото че ще полудея!!!!
Хладинка си е навън чувства се и без да излизам!! Mr. Green LaughingМНоуу кеф така!!
На всички добро утро,лек ден драго ми беше да се включа от тука и слушайте радио Хоризонт с тройка на приспиване Joy hahaha Mr. Green

# 191
Добро и хладно утро момичета  Hug !
На мен днес ми е слабо, а трябва да изчистя къщата, че си чакам дъщеричката днес да си я нагушкам.
Ще се вдигам след малко пък да видим, на почивки ще се върши работата днес.
Суит, Шейла, приятелката ми беше в 10 седмица и дни и от няколко седмици виждахме туптения и всичко си беше наред, а тя е толкова чувствителна защото вече направи един спонтанен аборт след сватбата и от тогава напразно вече 2 години(ако не и повече) правят опити с любимия.
Сега са и казали, че ембриона бил силно деформиран... Weary, а радостта и беше толкова голяма и истинска.
Аз съм толкова надута и толкова щастливо бременна, а тя за пореден път е загубила надеждата си.
Чудя се дали е нужно да казвам нещо (толкова ми се иска да бъда до нея в болката и, но не мога да и я взема) или да не и се мяркам за да не я нараня без да искам.
А тя е много готина, и мъжа и много я обича радвам се, че не е сама сега.
Ставам да се захващам с домашен фитнес, че работата си седи и си чака, а на вас един спокоен хубав ден   bouquet !

# 192
Добро утро и от мен!!А то вече добър ден станало Mr. Green
Супер е прохладничко навън...вчера цял ден като пишехте ,че при вас се диша ви завиждах тайничко ,щото в Пловдив се разхлади може би чак към 7-8 вечерта.Ама днес е друга работа ,еййй,излизам да се помятам малко по улиците.
По въпроса за превръзките и лигнина-ще си взема и от 2те,обаче кажете за превръзките-обикновени памучни ли да са ,защото съм виждала и едни такива дебели (направо половин памперс),които били специално за след раждане..
Аз онзи ден си отворих 2та опаковка  за бременността Центрум Матерна и то защото нещо не ми беше добре имах някаква температура 37.2,та реших да подсиля беба.Ама предполагам ,че от тези 30 хапчета ще ми останат и за кърменето щот ги пия когато се сетя.
Ох и на мен много ми се купуват бебешорски работи ,ама едно че мъжо не е съгласен още и в началото на Август чакам куфар с дрешки и аксесоари Mr. Green от мойта приятелка от Германия.Тя се беше побъркала да ми купува сладурски работи за беба,още повече ,че е акушерка и мисли ,че знае какво точно ми трябва Mr. Green
Мириам,много съжалявам за приятелката ти,дано намери скоро сили да се съвземе от болката и да опитат пак.Но съм сигурна ,че с приятел като теб до себе си нещата ще се изживеят по-леко Heart Eyes
По повод това ,мойта колежка ми каза мин.седмица ,че е бременна съвсем в началото и за ужас е направила страхотна ангина с температура 39 градуса.Доки и изписала Оспамокс и тя така плачеше по телефона ,че ще стане нещо с бременността и.Това и е 4та бременност ,а има само едно момченце ,да и е живо и здраво PraynigВчера трябваше да ходи на лекар и се разбрахме да ми звънне после ,но не го направи ...и сега се чудя да и звъня ли аз ,малко ме е страх да не се е случило нещо и да я разстройвам...защото едва ли ще и се говори с бременна в такъв момент Cry

# 193
Асе, ми сигурно си права, ако не знаеш че иначе може, си стискаш очите и го преживяваш. Просто аз още съм в шок как ви третират при раждането, и това май съвсем нагорно ми дойде.
Не са ми проверявали лохии, само ме питаха колко превръзки съм сменила и колко са ми големи парчетата които излизат. Първият път сестрата провери шевовете един два пъти, но доста дискретно - аз си смъкнах гащите леко надолу и съм легнала настрани. Но и тези процедури мога да откажа, ако искам де.

Иначе за фитнеса, аз така най-добре се чувствам - нямам болежки, тялото ми е силно и готово за раждане.   Та ако спра, хич не ми е хубаво. Днес беше пилатес и йога, но утре ще отида на класа с вдигане на тежести и там със сигурно ще ми дойде нанагорно, ръцете отдавна не са били в основна употреба.

Мариам, знам колко е трудно. Повече от една моя приятелка е минала през това и е ужасно като знаеш колко ги боли, но нищо не можеш да направиш. Според мен е по добре да кажеш нещо отколкото да си мълчиш. Може би се обади по телефона, вместо да и отидеш на крака да те гледа, но някакъв контакт май е по-добре.

# 194
Мариам, много съжалявам за приятелката ти. Щом й е за втори път е необходимо да направи някои изследвания, да потърсят причината. Много е трудно, но вярвам, че ще намериш правилното отношение към нея. А относно моите терзания, си напълно права Heart Eyes , аз също така ги мисля нещата, просто ми стана мъчно за майка и нещо се вкиснах и аз.

Много са ми полезни коментарите ви и за отношението към по-голямото дете. Това също ме притеснява, дано да намерим верния път Praynig

Последно къде е срещата - в тази пицария ли или при фонтана newsm78 Аз не го познавам много добре района и ако се загубя Embarassed Асе на теб ще звъня (за да си ти имам телефона да ти досаждам след време за кърменето Mr. Green )

Уффф, бебка не беше шавала от вчера и сега като се раздумка и аз ревнах за приятелката на Мариам. Много ми е мъчно като стане такова нещо, не е честно.

Дани, моля се при твоята приятелка всичко да е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт