Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?
Дано скоро има щастието да се радва на здрава бременност и здраво и хубаво детенце след това 
Като ви чета и се чудя,ако това е форум за мъже-дали изобщо биха се сетили да плюят тъщите си
И жените си........
Ма каква съм патка
. Как така няма да те пуска извън къщата? Според мен трябва и ти да отидеш на едно пътешествие да му дойде акъла в главундрата.
)
Тъпа работа. Вместо да си легна и да спя - аз като кукувиците - ама на - психика 
Честно казано за това не съм се замисляла дали трябва или не. Казват ти, че по цвета и външния им вид определят дали матката се изчиства качествено. Следят за кръвоизливи и евентуално някакви признаци за плацентарни остатъци 
Както каза Шейла - трябваше да му се падне некоя като мене
, а радостта и беше толкова голяма и истинска.
!