Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?
Иначе чадърче ще ти свърши работа, за да предпазва от слънцето. Но ти ще видиш, че и пеленка можеш да метнеш върху сенника... Абе с времето ще станеш изобретателна 

Но ако си мислиш, че слънцето толкова им пречи на бебоците - жестоко се лъжеш
Аз го купих от мъничко квартално магазинче....аз всъщност доста пазарувах в такива магазинчета...в Младост големи няма...Но пък има 2 фирмени на "Бокал" 
Растем ние растеееем!!Главичката и крачето ни са пораснали още за тези 8дни от предишния преглед!!
Доки каза че ако така растем няма да сме повече от 3100 на финала!Ноо да видим нищо не се знае!!!Взеха ми секрет
много неприятно ми беше не зная защо!!
На му се ненарадваш на мъж ми скарах му се свирепо и той се съгласи нямаше избор!!!Гледахме Cangaroo!!!!Значи ще питам между два модела кой за избера!!!Единя е excess а другия е някакъв нов модел от тази година бил и е подобен като качества но е по компактен малък и лек но и с по-малък багажник passenger Много е хубава тази втората но багажника е уникално малък!Та въпроса ми е-ще ми е нужен ли толкова много багажника или може и да е по-мъничък