СЕПТЕМВРИ чакаме с протегнати ръце бебчета да раздаде!

• 11 427
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Григ, ако ще идвате със сигурност с малката, ще дойдем с Павчо да си играят. (Ако е само той, не бих го взела, че той не е кротък като твоята кукла. Ако има дете обаче, ще е ОК Heart Eyes)
Ирини, гуш  Hug  Недей така, мила. Още кооолко такива моменти ви чакат. Казвай си, че на детенце му е добре. Ще свикнеш  Hug

# 121
Мериам, стискам палци всичко да е наред с приятелката ти Praynig

Много ми е интересно да чета за мъжете. Във всяка история намирам части от поведението и на моя убавец, така че няма да описвам и нашите неволи Wink Само да ви кажа, че не сте сами момичета  Hug

Ние се готвим да ходим на море след 2 седмици, аз се чувствам добре и не мисля, че ще е проблем. Само пътуването ме притеснява, че не издържам седнала повече от 20 мин.
Също още нищо не сме взели за бебка. Почнаха да ми връщат дрехи от Хриси, дето съм раздавала, та само бодита няколко ще взема. Всъщност се намирам в много странна ситуация, защото като се роди бебка и ще заминаваме за известно време в чужбина. Идея нямам как ще се справя Sad Иска ми се само таткото да пратя, но пък какво семейство ще сме така. Ще изпусне толкова моменти от растежа на децата. На всичкото отгоре, като казах на майка и тя милата като ревна, изпрати ни като за последно, а всъщност е временно, та успя да ми вмени чувство за вина и сега ми е кофти. Еххх, имах се за силна душа, но ето че и аз се сговних Sad

Ако утре е все така хладно, както досега, и ние с Хриси ще дойдем на среща. Доведете някое и друго детенце за компания Simple Smile

Лек ден и по-ведро настроение на всички желая  bouquet

Ах ако знаеш как те разбирам, с тези патувания в чужбина. И ние имаше възможност като родя д заминем за Италия за известно време. Разбира се аз щях да взема майка с нас, понеже майка ми си е мама и искам тя да ми помага. Но в началото като и кажехме нещо такова и тя като ревнеше и ми станеше много гадно. А пък моя мъж си пада малко дразнител и те двамата много се шегуват. И той като я бъзнеше нещо и тя като ревнеше още повече направо ужас.

# 122
  • София
Mariam777 кой е твоя град че ги няма? Звънни им въс фабриката и ги попитай, може пък да ти помогнат! Стискам палци за дружката ти!

irinii стига тъжала, я по-ведро!  Hug

# 123
Иринка, утре ще кажа със сигурност. Нали не ти е късно?

Бубе  Hug Ще свикнем, няма как, сами си го избрахме. Просто искаме за исвестно време някаква кардинална промяна, че нещо сме зациклили и това е един шанс.

# 124
Така е искаш не искаш свикваш Wink и да ревеш и дан е ревеш това е положението Simple Smile  Hug
Аз по принцип сега не мисля за тия неща дали ще патуваме или не. Мисля си само за бебо какво да му купа и как ще се казва baby_neutral

# 125
Ирини, гуш  Hug  Недей така, мила. Още кооолко такива моменти ви чакат. Казвай си, че на детенце му е добре. Ще свикнеш  Hug
опитвам се, адашче  Heart Eyes ,  но знам, че на него му е най-хубаво с нас с татко му. Ние много се занимаваме с него, играем си, позволяваме му да участва в наши занимания, държим се като с равностоен човек... докато бабите - нали знаеш... в старанието си да е обгрижен някак прекаляват с някои неща и то детето се обърква..

Григчо, днес явно денят е такъв един... малко по-емоционален  Hug ще ни мине...особено утре на срещата

# 126
И аз може да я взема дребната в такъв случай, че баща й малко да отдъхне "милия" Wink

Иринче, разбирам те напълно Hug Днес Сияна се разплака като я заведох на ясла - искала да е с мен вкъщи и да си играем. Толкова тъжно ми стана, но пък след това 10 дни ще сме неразделни и реших, че нещата ще си дойдат на мястото. Честно казано и аз не бих могла да я дам на бабите Confused Чувствам се виновна, че бебето е постоянно с мен, а тя не е Rolling Eyes И като се роди това ще стане още по-явно... от сега се чудя как ще се справя Rolling Eyes
Веч, по повода - имаме бебе с креватче. Тя е много грижовна, нежна и гушкаща майка Grinning Не си оставя бебето да плаче и винаги го преоблича и завива като реши, че му е студено Grinning
Но ме тревожи как ще реагира Иван. Дали няма да й дава бебето за пример колко е добро и послушно, а тя е "лоша". И колкото и да му го набивам в кратуната от сега съм сигурна, че ще се изтърве Rolling Eyes
Абе взе да наближава и да се стряскам как можем да навредим на каката без да искаме Confused

Мариам Praynig Дано всичко с приятелката ти е наред.  Praynig

# 127
Момичета и аз да кажа за мъжете:
мойто момче никога не се е държало така, не може да взем,е едно решение като хората, а всъщност си е много отговорен. Ама и аз съм си един идиот, няма пошка, то бременността данеби да ми дава почивка на мен, та си го гоня до дупка. Като стане напечена ситуацията го гоня някаъде на дискотека,че да му омекнат коленете малко(т.е. да се напие и да збрави за грижите), пък може и някое гадже да забие (това  в реда на шегата), аз не съм ревнива и тези нешта никак не ме притесняват. Ако искате да разведрите ситуацията според мен е добре да ги изведете на романтична вечеря и да платите сметката(не че не е от общия бюджет). Но според мен не ги оставяйте на мира та да не се размекват и лигавят много. То така много лесно "Изморн съм! Изнервен съм!", "Че да ти го метна тода бебе в твоя търбух да го носиш да видим как ше си!?!"
Лесно е да пиеш 2-3 бири и да викаш "Надух са"

Хайде  весел и спокоен ден и от мен!

Хапнете по една мелбичка за разхлада от мен!

# 128
  • София
Григ, по принцип Павчо се разхожда с татко си в парка и там ме чакат, докато се появя след работа /ако не се случи нещо непредвидено/. От тази гледна точка не мисля, че утре ще ми е късно да се уточним  Hug

# 129
  • София
Лесно е да пиеш 2-3 бири и да викаш "Надух са"
Тине,  Joy Joy Joy
Асе,  Hug

# 130
... от сега се чудя как ще се справя Rolling Eyes
сигурно всички, които сме с по едно малко дете се чудим... Има някои неща, които знам със сигурност, че действат и сме решили в семейството да ги спазваме. Едно от тях е през първите месеци на бебето /докато всички и най-вече братчето й свикваме с новата ситуация/ на първо място напълно явно да бъде по-голямото дете. Ако двамата негодуват - първо на него да му се реши проблема, първо него да къпем, първо него да приспиваме и т.н. малкото така или иначе не би се почувствало осъзнато пренебрегнато, докато за по-голямото дете би моголо да се стигне до психо травма. Предупредили сме и ще подсетим и роднините и приятелите ни, когато идват у нас, първо да обръщат внимание на Спаси, първо с него да поговорят и поиграят, да му направят комплимент, а после да се радват на дребосъчето.

И провокирана от масовото контракционно положение, ето моето предложение за заглавие на следваща тема:
Септемврийчето в корема дебелее, още месец трябва му да хубавее!

# 131
мами аз да ви питам случайно да знаете магазина на Oviesse и на Benetton за бебета къде се намират, че искам да заведа таткото там и да видиме какво има? Hug

# 132
  • София
Овиесе има в МОЛ-а на Хемус

# 133
Що се отнася до периода - той със Сияната имаше такъв, ама след като се роди. Щото преди това не знаеше какво е. А сега явно го е подбрало и предродилно, щото е съвсем наясно какво се случва Mr. Green Само дето наистина не мога да ги разбера - по цял ден са на работа. Дефакто в семейството прекарват не повече от 2-3 часа дневно и пак намират за какво да се чувстват уморени... ауууу, сега ми иде да викам и да псувам Confused
Хаха,същото каzвам де,тогава беше след раждането,нещо като следродилна депресия.Ама аz си я имах и нямаше къде да иzбягам,а той...абе лесно им е в някои отношения.Все пак да,не са по цял ден в къщи,имат си раzнообраzието..
Ама сега не проявява приzнаци(може да е zа zаблуда на противника де  Wink ),даже аz съм (бях)по стреснатата определено.
Веч,какво стана с преговорите относно катастрофата?
Бубети,много красиви неща  Peace
Мариамче,дано новините са хубави  Hug

# 134
А Бенетон в Мола на Стамболийски и в началото на Витошка /до Патриарх Евтимий/

Общи условия

Активация на акаунт