Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?
Знам, че силната физическа активност не е подходяща при кърмене, но мисля да ходя на пътечката. В този ред на мисли кои от уреди са подходящи при кърмене? Велоаргометър мога да ли карам? 

А най-лошото е че напоследък любимия има и някакви здравословни проблеми и има огромна нужда от мене до себе си. А аз немога.... няма как точно сега да пътувам. И само се моля да е добре и да дочака да се роди бебо и да ида при него. Още малко остана... Абе... с тях зле ама без тях пък съвсем зле 

Че то на работа си е направо песен.... Незнам как ще бъде август ама явно ще оставя излизането за надвечер... няма как.
Нито трансформацията на коша може да се сравни, нито сгъването, нито управлението. Най-основното е, че за да гледа към теб бебето при Уно предните ти колела, които са въртящи идват отзад. И маневрирането става доста по-неприятно, особено ако запънеш в някакви плочки 
Ако държиш на марката (която е много добра) най-удачно е да се спреш на модела Плико - дали ще е Праметте, Комплето (обикновено Плико) или Лайт - можеш да се съобразиш спрямо финансите