СЕПТЕМВРИ чакаме с протегнати ръце бебчета да раздаде!

• 11 433
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Sheila, искрено ти се възхищавам за волята за фитнеса. Аз до сега никога не съм влизала във фитнес  Embarassed, но мисля като се роди бебчо да видя какво е това чудо  newsm78 Знам, че  силната физическа активност не е подходяща при кърмене, но мисля да ходя на пътечката. В този ред на мисли кои от уреди са подходящи при кърмене?  Велоаргометър мога да ли карам?
Мариам,  Данип дано всичко е наред с приятелките ви  Praynig
За срещата в Южния и аз още не съм наясно къде е това заведение  newsm78 Може ли някой да постне линк?  Иначе резрвацията е добра идея, но като не знаем как се казва пицарията  newsm78 И аз се разрових из нета още вчера, но всички пицарии с това име са на други места из София.  Всъщност колко човека сме горе-долу?

# 196
  • Варна
Добър ден,
Верно че когато човек ви пропусне ден два и после пада голямо наваксване с четенето.
Нещо в понеделник и аз се бях вкиснала - отдавна не бяха ми се проявявали хормоните и не бях въобще на кеф. Сега като ви прочетох открих, че май доста сме били в това състояние - от времето ще да е  smile3503
И от мъжете сте се наоплаквали. И аз имам там терзания ама са съвсем от друго естество. Първо, че той е надалеч и нямаме дразги от рода на вашите. Аз се наслаждавам на бременността, не трябва да се грижа за никого другиго и ми е спокойно... Обаче... няма и кой за мен да се грижи, няма и кой да споделя смешните стойки на бебо  в корема и ми става мъчно от време на време.  Cry А най-лошото е че напоследък любимия има и някакви здравословни проблеми и има огромна нужда от мене до себе си. А аз немога.... няма как точно сега да пътувам. И само се моля да е добре и да дочака да се роди бебо и да ида при него. Още малко остана... Абе... с тях зле ама без тях пък съвсем зле  Sad
Мариям, съжалявам много за приятелката ти  Cry Дано намери сили да се вдигне и този път. Ще и е трудно като те гледа теб отстрани (знам от личен опит), но времето лекува. Наистина на първо време е хубаво да говориш с нея по телефона, нека мине време... А ти можеш да действаш толкова успокоително  Hug
Вчера за пръв път от много време насам излезнах по улиците между 10-12 часа. Поне 3 пъти щях да припадна - мале то все едно си в сауна бе - хем не беше чак такава жега. Ама едно потене едно, виене на свят - все гледах някъде да се подпра. Ужас  #Crazy Че то на работа си е направо песен.... Незнам как ще бъде август ама явно ще оставя излизането за надвечер... няма как. newsm78
Григчо, и аз ще пътувам с бебчо до месец след като се роди. И мен ми става мъчно за родителите ми че едва ли не ще им взема така чаканото внуче и ще им го върна вече попораснало... Но... искам да бъда до таткото и да не го лишавам освен от периода на бременноста, ами и от предстоящите емоции покрай бебчо (ревове посред нощ - мои и на бебо и тн екстри  Mr. Green).

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 12:13 от Juliko

# 197
Момичета аз пак да питам някой може ли да  ми каже някакви отзиви за една количка- peg perego uno!И защо според вас skate  е 1200лв, а uno е 620лв?

# 198
Жуже, защото Уно-то няма и 30% от качествата на Скейт Wink Нито трансформацията на коша може да се сравни, нито сгъването, нито управлението. Най-основното е, че за да гледа към теб бебето при Уно предните ти колела, които са въртящи идват отзад. И маневрирането става доста по-неприятно, особено ако запънеш в някакви плочки Peace
Ако гледаш такава количка по-добре вземи Венеция, защото при нея и 4-те колела са с опция за застопоряване или въртене и в такъв случай винаги можеш да си направиш предните да се въртят, а задните да са ти застопорени, защото така имаш контрол над количката Grinning Ако държиш на марката (която е много добра) най-удачно е да се спреш на модела Плико - дали ще е Праметте, Комплето (обикновено Плико) или Лайт - можеш да се съобразиш спрямо финансите Peace Ако си с по-ограничен бюджет бих те посъветвала да си вземеш Плико Лайт - 373 лв (беше преди няколко месеца) + кошница за кола. В началото ще карате на разходки в кошницата, а след четвъртия месец (въпреки, че го дават след 6-тия) можеш да прехвърлиш бебето в летния вариант на количката, като го снабдиш с подходящо чувалче Peace Количката тежи 7 кг. и това, което няма в сравнение с другите две модификации Плико е борд. От опит ти казвам, че бордът не предпазва децата от падане. Дори напротив - дава фалшива сигурност на майките и те често пропускат да закопчаят бебето с коланите. Най-големият ми ужас е да видя незакопчано дете в количка. Защото това е превозно средство и наистина трябва да се третира като такова - т.е. возейки бебето вътре да му осигуриш максимална безопасност Peace

Срещата е на ФОНТАНИТЕ!!! Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 13:20 от Асенцето :)

# 199
Момичета и за се опитвам да открия телефон на това заведение до Южния парк, но засега не успявам.  Дано да има места на закрито, че в този студ не виждам как ще стоим навън на вятъра Sad

# 200
Асе помагай мила за количка Praynig пегперегото детоб го бях харесала наистина ми се вижда тежичко ей това -  http://www.pegperego.it/page.php?sid=33d7fdde26f37f6de6ba3818ca37cd15&pageid=IJVNL001&idf=04&idp=0000000175&cl=N
 та май ще трябва да сменям ама не знам с какво  newsm78
пък и много изисквания имам.
1. да не е мноого тежка
2. да е с хубава материя не някой шушляк. Да се сваля и да се пере.
3.Да е с въртящ се кош, дръжка или сенник /това със сенника вчера го разбрах че може да се обръща ама незнам дали е удачно/
4. да е с 4 колелета. Не знам дали да са големи, терена  не ми е мн равен нещо като селски път /до спирката де/  Чувала съм обаче че големите на са гаранция за мн качество та незнам ти кажи.
5. Кош за новородено ако няма, да е добре уплатнена и да има ленало положение.
6. Да има различни положения поставката  за крачетата.
7. цената да е към 800- 900 максимум.

И да те питам джорданито как ти се струва като марка? И този модел евентоално http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3595

тук някак за сенника не ми е ясно в летния вариянт дали може в двете посоки
 newsm78
Но да си призная от Пегперегото съм най впечатлена като марка само дето не виждам модел дето да има всичко което искам.

Давай съвети.
 Всички мами де които имат наблюдения да се включват.

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 13:36 от беба28

# 201
момичета може ли тези от вас които купуваха детското легло с мики маус и го показваха преди месец да ми кажат адреса на магазина където са го купили, защото и аз съм се спряла на същото.

# 202
Мараба, кукли!  bouquet
Аз кат` една фукла съм качила някои от покупките ни за Марти в албумчето - зяпкайте....много са ми сладички Heart Eyes
За съжаление няма да сколасам да дойда на срещата - прекалено голямо разстояние за прекалено малко време трябва да взема...пък и в лудницата по рейсовете Confused А така ми се щеше да ви видя Sad
Кофти ми е за приятелките ви Мириям и Дани...за всички, които искат дечица, а нямат ми е кофти...надявам се сестричката ми скоро да каже, че и тя ще си има бебче...знам колко много го иска...

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 13:52 от бръмбъзъче

# 203
Беба, това Перего, което си харесала наистина не си заслужава Peace Основно заради килограмите. Тъй че можеш да се преориентираш - ако държиш на тази марка - тогава си вземи Праметте http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5/products_id/165
Ако ли не - разгледай Джейн (Jane) и Инглезина.
Честно казано Инглезината е от същия клас като Перегото, само дето се сгъва и разгъва по-лесно и само с една ръка Peace
Сега за изискванията ти - честно казано, като човек с опит ти казвам, че няма нужда бебето да гледа към теб Peace Но ако наистина държиш на това, тогава наистина Праметте-то ще ти свърши идеална работа. или Венецията, но предвид местността, през която описваш, че ще минаваш - Праметте-то е по-добрият вариант Peace Количката тежи 9 кг. По-лека комбинирана няма (всъщност има някои и по 8 кг.)
Джорданито е добро. То е от класа на Чико (водят ги малко по-нисък клас от Перего и Инглезина). Проблем при него е наличието на отделен зимен кош, който е много удобен, но после заема място. Ако имаш място - нямаш проблеми, но у дома сме в двустаен и просот не мога да си представя къде ще слагам зимен кош Peace

# 204
Аз държа ббето да гледа към мен единствено за да не се наага да дърпам количката на обратно като пекне  слънцето срещу бебето. Ако има някакво друго разумно решение на такъв проблем казвай Hug

А праметето като е в "летен" вариянт мога ли да въртя сенника евентуално?

А и друго забелязвам. Покривалоо е някак тънко
а на модела от който се отказах беше уплътнено и някак солидно.... Дали има такова и праметето ама да н ее показано????

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 14:22 от беба28

# 205
Бръмбъзък, аз съм купила същото зелено боди за моя юнак Laughing от 9+
Много са сладки нещата, и като гледах се сетих, че възглавница не сме купували.
Даже мисля някъде четох, че нямало нужда в началото от възглавница.
Беба, по твоето описание на количката смея да твърдя, че нашта количка е подобна. Марка Graco - Асето я знае, защото се консултирах тогава с нея. Беше около 830лв. и имаше всичко в комплекта без зимен кош, който обаче не е нужен, защото си има пълно легнало положение с чувалче е борд отпред, който се вдига.
В комплекта имаше и чанта,  дъждобран и коплект за кола.
Това, което мен ме грабна беше материята - много приятна и на пипане ми се видя естествена. С големи колелета и е сравнително проходима.
Може би единствено е по-едричка, но мен това не ме притеснява, тъй като имам огромен багажник. Ето мисля, че е като тази: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1451

# 206
Бръмбъзък, аз съм купила същото зелено боди за моя юнак Laughing от 9+
Много са сладки нещата, и като гледах се сетих, че възглавница не сме купували.
Даже мисля някъде четох, че нямало нужда в началото от възглавница.
Беба, по твоето описание на количката смея да твърдя, че нашта количка е подобна. Марка Graco - Асето я знае, защото се консултирах тогава с нея. Беше около 830лв. и имаше всичко в комплекта без зимен кош, който обаче не е нужен, защото си има пълно легнало положение с чувалче е борд отпред, който се вдига.
В комплекта имаше и чанта,  дъждобран и коплект за кола.
Това, което мен ме грабна беше материята - много приятна и на пипане ми се видя естествена. С големи колелета и е сравнително проходима.
Може би единствено е по-едричка, но мен това не ме притеснява, тъй като имам огромен багажник. Ето мисля, че е като тази: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1451

Тази която показваш е към 500лв  аа твоята пишеш 830, явно е друга. Rolling Eyes

# 207
По темата с количките да питам и аз ....  Embarassed Асенце, каква е разликата между  http://babyplanetbg.com/index.php?m=320&category=126&pc= … RSARIO&lang=1 и http://www.babyplanetbg.com/index.php?m=320&category=126& … RRERA&lang=1? Първата е по-новия модел ли? Защото гледам, че в цената разлика няма  newsm78
А, и случайно да знаеш къде другаде освен в babyplanet ги има?  newsm78

# 208
Беба, тъпото е че по самата количка така и не открих написан модела. Но основните неща са като на тази, която ти показах на снимката. Десенът е доста по-хубав от показания де. Само, че ако искаш да гледа бебето към теб - тази не е твойта количка. Tired

# 209
беба28 ако ще караш количката по неравен терен ти трябва количка с големи гуми и добри амортисьори, Peg Perego няма да ти свършат работа щото с смалки гуми (това са моите наблюдения), ако искаш лека количка Асето то е предложила най- добрия вариант Inglezina, друг вариант е Gordani  http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?id=40&caratteris … d=&marca_id=4. Mutsy имат лек вариант но излизат доста скъпичко :http://www.mutsy.nl/products
 Надявам се да съм ти била поне малко полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт