СЕПТЕМВРИ чакаме с протегнати ръце бебчета да раздаде!

• 11 432
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Беба, Праметте-то е доста закътано като е прерпавено на зимен кош, затова покривалтоо си му е чудесно. С вълнена пелена или хубаво топло одеалце - няма да имаш проблеми зимата Peace Иначе чадърче ще ти свърши работа, за да предпазва от слънцето. Но ти ще видиш, че и пеленка можеш да метнеш върху сенника... Абе с времето ще станеш изобретателна Peace Не разбирам какво имаш предвид под "обръщане на сенника"? Защото на някои колички сенникът може да се върти, за да се получи така, че бебето да гледа към теб. Праметте-то е така, както и всички Перего. Обаче не всички имат опция да захванеш бебето здраво в количката, когато гледа към теб Peace Иначе в седнало положение на всички Перего сенникът слиза до борда. Т.е. можеш да захлюпваш бебето като в скафандър. Но те се научават да си го махат Wink
Соничка, явно след като са я пуснали за годишнината си, са я пуснали и като основен модел Карера. Защото старата не беше с четири, а с осем колела Peace Т.е. всички бяха двойни. Тази новата - Соло (ако не се лъжа) е като старата Карера Peace

# 211
Мацуранки сладки, само ви чета и много рядко пиша, ама сега май ще съм полезна: Не знам как сте го питали този гугъл за ресторанта, ама търсим "Италиански ресторант Топ мания"
София, бул. Витоша 190, тел. 953.30.46, тел. 0886.541.140
работно време: 10:00–24:00.
Айде да видим колко мадами ще сме (аз за първи път ще идвам на срещичка), за да мога да направя резервация. Вътре май ще е по-добре, щото навън много захладня и ще ни изстинат пупите  Simple Smile

# 212
Aбе сега се поразгледах по добре в джорданито и там пишат '' Въртящ се сенник'' ама какво аджеба имат в предвид Rolling Eyes ако с това си решавам въпроса със посоката ама знам ли .............

# 213
Григчо (с детето)
Асенцето (с детето)
Люси
Соня
Юник (тя винаги идва)
Ирини
Ирина (евентуално с детето)
Мирката

Хайде - кой още ще идва Hug

Беба, не си решаваш въпрос с посоката. Той обикновено е нерешим Wink Защото на съседната улица слънцето ще влиза под друг ъгъл. Или пелена, или чадърче са решенията Grinning Но ако си мислиш, че слънцето толкова им пречи на бебоците - жестоко се лъжеш Hug

# 214
Бръмбъзък, аз съм купила същото зелено боди за моя юнак Laughing от 9+
Много са сладки нещата, и като гледах се сетих, че възглавница не сме купували.
Даже мисля някъде четох, че нямало нужда в началото от възглавница.
Хехе, Люси, еднакъв вкус сме проявили значи...като се родят бебковците трябва да ги съберем с еднаквите бодита Mr. Green представям си к`ва гледка ще са ukliam1 Аз го купих от мъничко квартално магазинче....аз всъщност доста пазарувах в такива магазинчета...в Младост големи няма...Но пък има 2 фирмени на "Бокал"  Wink

За възглавница - ние имаме от братовчедчето...ама тя кой знае кога ще потрябва...в началото е само за красота Grinning

# 215
Бръмбъзък, ще ги запознаем разбира се Grinning
Аз искам да напазарувам одеалца, но се чудя дали от бамбук, вълна или олекотена за зимата. Може би трябва да взема от всичките по едно поне. Памучни вече съм напазарувала.
Анжелика,  Hug браво на теб! Как си го издирила!
Хайде девойки - казвайте кой ще се появи още на срещичката Grinning

# 216
Спамя с тоя си пост, ама ти ме ококори  с тоя бабмук! Има бамбукови завивки ли?!

# 217
Люси, да ти кажа от моя опит най-използваното нещо за бебетата са завивките Peace Я ще забравиш да сложиш в количката, я пък там ще държиш вечно нещо допълнително, та за вкъщи ще ти трябва още...
Всякакви вършат работа - Поларени - топлят много
Памучни - слагах ги под поларените, за да не й спарват или пък само с памучни, когато не беше толкова хладно. Памучните са два вида - пелени (като тези от комплектите за изписване) и одеалца
Плетени - баба ми спретна две пелени - разкош Crazy
От тези изкуствените испанските - много топлят и не алергизират
Вълнени - има и малки и големи одеалца - винаги могат да влязат в употреба
олекотени - препоръчвам ги за след годинката
преди това зимата с чувал Peace отгоре може по-лекичко одеалце, но чувалчето за сън е удобно нещо Peace Не го изритват, не се отвиват... абе хубаво нещо си е Peace
И от всички изброени най-добре за първата годинка от по-малките (само вълнените и тези от испанските може да са големи), за да стават и за вкъщи, и за количката Peace

# 218
Аз се завърнах от прегледа!!!Значи бебка е около 2000гр вече FlutterРастем ние растеееем!!Главичката и крачето ни са пораснали още за тези 8дни от предишния преглед!!  BlushДоки каза че ако така растем няма да сме повече от 3100 на финала!Ноо да видим нищо не се знае!!!Взеха ми секрет  Sickмного неприятно ми беше не зная защо!!
И сега да питам и аз за количките че днес с мъжо най-накрая отидохме до един магазин!! PraynigНа му се ненарадваш на мъж ми скарах му се свирепо и той се съгласи нямаше избор!!!Гледахме Cangaroo!!!!Значи ще питам между два модела кой за избера!!!Единя е excess а другия е някакъв нов модел от тази година бил и е подобен като качества но е по компактен малък и лек но и с по-малък багажник passenger Много е хубава тази втората но багажника е уникално малък!Та въпроса ми е-ще ми е нужен ли толкова много багажника или може и да е по-мъничък newsm78 newsm78Иначе Ексеса тежи 15 кила а Пасажера е по малко от 12 newsm78Пасажера е и по ниска по като за мен някак си дето вика мъжо "от едната ще се виждаш а другата ще те закрива цялата защото е по-голяма!" LaughingИначе гумите са по еднакъв начин!!Есекса е 510лв с два коша,покривало,чанта,дъждобран.Докато Пасажера /490/ е само с двата коша и покривало!!Н по удобно се сгъва и разгъва и лесно за миг се разглобява!С амортисиор и сама се разгъва!!И спирачката и е по-лесна за употреба!!И ето сега съм в голяма чуденка!!Помагайте Rolling Eyes Rolling Eyes Praynig

# 219
Направих резервация за 9 бременни и 2 деца Simple Smile На името на Ангелина Козовска. Ако завали май няма да е много удачно да се чакаме на фонтаните и ще е по-добре направо в кръчмата Simple Smile
Ако някой не може да го намери може да звънка и на мен 0878 234 233.
....
Анжелика,  Hug браво на теб! Как си го издирила!
Хайде девойки - казвайте кой ще се появи още на срещичката Grinning

Ми аз съм видна столична секретарка! Нищо не може ми се опре  Mr. Green

# 220
  • София
Влизам да ви пожелая приятно прекарване довечера.  Hug

Аз бия отбой този път- сутринта пак ходихме по магазините и следобяд ме чака малко чистене вкъщи. Взехме си матрака и ето този скрин  за стаята на големите деца. В него ще пренесем една част от дрехите им, за да освободим място на бебешките дрешки.  Simple Smile Остана ни да купим само бюро за сина ми да си пише домашните и телевизор за детската стая, и приключваме с големите покупки. Дрешки на бебо ще купуваме в началото на септември. Надявам се дотогава докторката да е по-категорична за пола на бебето и да знаем какви цветове да търсим.  Laughing Засега се вижда на момиченце.....но не е сигурно:roll:

Мирке, бравос, напредък имаш с мъжа ти!  Laughing Той да се помотка още малко, пък ще види каква паника ще го обземе, като дойде моментът и трябва всичко да купува накуп!  Joy

# 221
Мире, не че ми разбира много главата, ама големия багажник си е нужен! Поне според мен.
Люска, а и другите - не се стремете да купите абсолютно всичко предварително - на погачата толкова неща ще ви подарят, че...
Въпреки, че давам акъл, ама имам вече и пелени за завиване и памучно одеало и олекотено...а като купя комплекта за изписване ще имам и още едно Simple Smile

# 222
Асе, много мерси за съвета. Аз мисля да взема вълнени, бамбукови и памучни. Може и някой полар- каза испански - каква марка са и къде ги има?
Що се отнася до чувалчето - на мен ми се вижда много неудобно да е с презрамки. От тези, които са просто чувалче -да, ама с презрамки ни са ли неудобни за бебето?
Бръмбъзъче, колкото и да ти е смешно душа, наистина има такива. Те са малко по-плътни от памучните и са много готини. Тук в едно магазинче близо до Плиска: www.bebemarket.eu ги има и са доста симпатични. А кога се прави погача като спомена?
Мирка, браво мила! Значи бебка е 2кг!
И аз си изпросих едно изследване за утре - микро и цитонамазка, че не съм го правила от година-две може би.

# 223
Като ви чета как купувате и ме обхваща ужас, че изобщо не съм в час. Какви са тези пелени за завиване? Аз мислех, че се завивива с одеало, чувал.
Мариам, това легло комбинираното го има в нашия град. Дълго време стоеше на витрината на магазина на ул. Раковски (казвам стоеше, просто защото скоро не съм се заглеждала дали стои още), след подлеза преди пицария незнам коя си, т.е. посока обратна на театъра.

# 224
А дали има някой, който ще идва на срещичката с кола и да минава близо до Кемпински по пътя за ресторанта? Много ми е кофти пътя до там - трябва да сменя 2 транспорта за по 1 спирка или пеша - девет дена път с камили. (Ама на камилите гърбицата тоя път им е отпред  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт