Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 063
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Миринда, би могла да пробваш да й даваш супичка (по-течна), да й предлагаш да яде краставица или пък да я стимулираш да ви казва наздраве с обикновена чаша. Това са просто идеи и все някоя може да влезне в употреба, което да ти даде ден, два в които да не й акцентираш върху това, че ТРЯБВА да пие вода.

# 121
Здравейте Hug
Леле да ви кажа вчера направо си изкарах акъла,след обяд след като станаха децата,нали е много "хубаво " времето ту  вали ту спира реших да ги изведа на терасата и както си играеха,САШКО по едно врме вика Коте и аз си помислих че видял от терсата на вън нещо,ама не под цветарника имаше една голяма бяла рижева котка,и цялата трепереше.
Нашият нали много обича животни и само там се вреше да я гали,а тя изплашена трепереше.
Предната нощ имаше буря и навеса на терасата направо беше счупен,аз си помислих от начоло че някой от по-високите етажи на блока е хвърлил нещо тежко и така се счупил,но се оказа че въпросната котка "пилот" Е ПАДНАЛА ОТ 10 ЕТАЖ и нашият навес е спасил.
Та вчера ЕЛЕНА вика айде да сме си оставили да я гледаме,аз и казах че само ми е до котка,достатъчен ми е брат й ,който е толкова див колкото една котка. newsm03
Та такова преживяване имахме вчера.
Утре ще ги водиме децата с мъжо да им купим маратонки,тук една приятелка каза че имало сега намаление на всякъде,че се оказа че си има нужда от маратонки,когато захладнее като сега.

# 122
heart,ЧРД много здраве късмет и любов ти желая!

Миринда
това с наздравето и отпиването би трябвало да ви свърши работа.
И Саши е назад с материала все още се радваме само на -мама,тата,баба леля.
Момичета вижте петицията в подписа ми .

# 123
  • Откъм Варната
Илияна не се отваря линка нещо Sad

Миринда освен да принтираш това от линка който е дала Лови и да го покажеш когато ходиш да говориш с директорката за да повярва

# 124
Са, честита ви дъщеричка Маги!
Да ви е жива и здрава и безкрайно щастлива винаги. Бързо възстановяване за теб и много усмвки с двете дечица!
Ние доскоро бяхме вна вилата, но този гаден вирус с повръщане и  разстройство бързичксо ни върна у дома. Марти е с висока температура, но поне вече не повръща. На всичкото отгоре едното бебче, с което се видяхме тези дни се е разболяло от варицела, та и ние евентуално чакаме включване. А имахме други планове...
Честити имени дни на всички, които съм пропуснала! Да сте живи и здрави!
Друго не ми се пише сега, че ми е супер чоглаво.
Целувки на всички загорели малки палавници!

# 125
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133743&pid=6625629&lp=-1882
Творческите снимки аз качих, наште снимки подредих (но не качих) и аватара си смених Simple Smile

# 126
Опааа и ние се прибрахме днес от морето.Малкия го е страх от морето,но не и от басейна.По-късно ще пусна снимки,че отивам на диско Wink
честито на всички празнуващи и по-специално на Са

# 127
dbs,аватара ти е супер! thumbsup
Ma4o,бързо да се оправи Марти и ако ще има варицела да минава бързо и безпроблемно! Hug А,ти горе главата,може да не се осъществят плановете ви сега,а по-късно,така че не уклюмай! Hug
Ние общо взето сме добре.На Габи от две седмици привечер й се зачервяват очичките.Даже една вечер късно към 22ч. я водихме в ИСУЛ,че се бях притеснила.Казаха ни ,че е някаква алергична реакция или от сухото и топло време.Да, ама то времето захладня,че и влажно си стана,а очичките пак й се зачервяват.Капките действат,но като ги спрях/казаха ни само два дни да капем! Thinking/,пак,та ще видим...Майка ми чула за някакъв летен очен грип...ама дали е това?!? newsm78Някой чувал ли е за такъв грип?
Ох,хайде да се видим,толкова неща искам да ви кажа,обаче като седна на тоя комп и настава война!Вражеските сили са мъжа и дъщеря ми Mr. Green
Целувки на всички!Преборете всички вируси и бъдете здрави!  newsm10     love001 

# 128
А, звинете, ма ми се струва, че днес някой има рожден ден, а се спотайва  Mr. Green
Heart, желая ти много щастие и сбъднати мечти!
Марти тази вечер пак повърна - сигурно щото хапна парченце картофче и парченце печена ябълка  Sad Направо ще се офиним с този вирус.
Аз тук като чета кви изречения правят някои дечица и направо се стряскам - дано за първи клас да можем да си казваме трите имена  Mr. Green, щот засега само си мълчим и мънкаме. Казва само мама и кака.
Ай лека нощ на всички!

# 129
Ето и от мен малко снимки от днес-селски туризъм

# 130
ЧРД, мила Heart! Много любов и светли дни!!!!  bouquet

# 131
  • Варна
Heart, честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива и заобиколена с любими хора!

По въпроса с лагера, нищо не направих. Rolling Eyes Снощи им пратих е-майл, но явно не са го отворили още, звънях на телефоните на училището, но никой не вдигна, а нямах възможност да ида лично. Дано са се променили нещата там или поне учителките, които отиват с децата да са свестни и да си търсят правата, и да не се повтори историята. Praynig

Благодаря на всички за предложенията за водата и за загрижеността. bouquet Определено, когато и двете сме спокойни пие повече. Явно не става с нерви работата. Whistling Но пак не го докарваме до половин литър, просто не й се пие толкова. Confused Дано нямаме проблеми.

Ма4о, много гаден тоя вирус. Аз все се надявам да ни подмине, ама едва ли. Бързо да се оправя Марти и дано не сте прихванали варицелата! Hug

Мише, като гледам Яни как е хванал котето за врата, явно добре се е забавлявал. Mr. Green

И аз най-накрая качих няколко снимки.

# 132
  • София
ЧРД, мила Heart! Бъди много здрава и все така лъчезарна  Heart Eyes.
Миринда, малката госпожижа която гледам, също не искаше да пие вода. Накарах я да пие, като и давах със сламка. Така под формата на игра си изпиваше доста. Опитвах и с различни чашки ( за нея непознати). С кърмата също поема течности, но лошото е, че не се знае колко Rolling Eyes.
Няма ли дежурни в училището? Би трябвало да има  newsm78. Историята ще се повтори, за жалост.
Снимките са чудесни, момичета Heart Eyes.
Аз се видях в чудо тези дни. Малката госпожица яде доста и трябва да я ограничавам ( по нареждане на майката). А Косето се налага да го карам да яде. Готвя и от едната страна на масата ми викат " вкусно, Ани иска още", а от другата плюят и хвърлят по земята. Иде ми да се метна от някъде. То не готвех зайци, мусаки, баници, палачинки... нищо не иска. Като дойде време за хранене с мойто и откачам. И от къде има енергия- незнам. Крием се с Дани и гледаме да го храним в другата стая.
Вчера Косето прескочи вратата на къщата  Shocked. Щяхме да паднем.  Дани се смее, че Косето не е хиперактивен ( по преценка на ЛЛ), а хипер реактивен.

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 09:08 от Lovi

# 133
Честит рожден ден,Неаrt!Желая ти да си здрава и много щастлива!  bouquet
Ма4о,да оздравява бързо Мaрти и дано опазите каката!Чакаме включване по разходките!

# 134
 Неаrt,поздравления и от мен за рождения ти ден!Да си жива и здрава! bouquet  bouquet  bouquet Зло да те забрави! Blush 
Миринда,Ема е много сладка!Поздравления за кулинарното вълшебство,което си сътворила/тортата за таткото ви/! Браво на теб! smile3501
Най-накрая успях и аз да разгледам снимките, които сте качили! WhistlingВсички Октомврийчета са големи сладури!Много им се радвам,като видя колко са пораснали.Как ги правите толкова хубави тия снимки,направо незнам...или то е от моделите Wink
Lovi  Hug!Сигурна съм,че ще се справиш и с това предизвикателство!На единия да казваш"Стига толкова",а на другия "Хайде още малко"...

За говоренето какво да ви кажа...и ние не говорим много.Но съм сигурна,че като порасне ще си навакса Mr. Green
Хубав ден!И много усмивки!  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт