Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 061
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Heart честит рожден ден желая ти много прекрасни семейни мигове и безкрайно щастие
Мачо дано по-бързо се оправите.Тия летни вируси са наистина доста изтощителни. Close
Мише Яни както е хванал тая котка не мога да си представя какво ще ги прави мацките които го чакат за в бъдеще...... Mr. Green
Миринда Ема е истинска красавица.Да ти е жива и здрава.
Ние сме добре.Тая седмица мисля да отидем малко в Смолян на почивка.Така че ни няма една седмица.Айде и да не вземете да изпишете темичката.. Crazy Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 18:58 от mira sm

# 136
Много ви благодаря, момичета за поздравленията и пожеланията!!!
Heart, честит рожден ден на патерици!   bouquet Честито и на другите мами, които са имали повод за празнувате през изминалите дни!  Heart Eyes

А сега да ви разкажа малко за нас с Маги. Simple Smile Казва се Маги (за ужас на свекито ми, която вдигна неописуеми скандали и сега се е скрила някъде и не се обажда на никой), защото си дойде с името (на 22.07), а и защото майка ми е Магдалина). Но както и да е. Това беше лошото през тези дни. Сега ще ви разкажа и хубавото: Simple Smile

От родилния дом се прибрахме още на 24-ти. Вече 4 дни се гледаме и става все по-добре положението. Маги е голяма сладурка, много папка (през 2 часа - кърма имам в изобилие), реве, мрънка и все иска да е гушната в някой... Кака Али е на седмото небе – непрекъснато иска да е около бебето, да я гали, да я завива (през глава), да я потупва недодялано (пак по главата), да й пъха бибата в устата и ако не става със сила, то тя самата я налапва и почва да я смуче... Абе шоуто е пълно!!! В началото малко се панирах и затова решихме да я дадем у нашите, а те я водят всеки ден по 1-2 часа при нас. От утре плануваме да ги съберем вече заедно. Аз съм доста по-добре вече, мога да сядам и шевовете заздравяват бързо.
За раждането – е толкова бързо и лесно раждане не си бях представяла. Болезнени контракции получих на 21-ви в 23.30 ч. (бяха на 4 мин. с продължителност от 30-40 сек.). В 01 ч. вече станаха доста болезнени и се обадихме на бабата да дойде да гледа Али, а ние се отправихме към болницата (тя се оказа на точно 4 контракции от нас, а последната беше придружена и с напън). Там веднага ме прегледаха и докторката се обади на моя лекар, който дойде за 15-тина минути. Оказа се, че съм с 7 см. разкритие. Боян реши, че иска да присъства на раждането и го закараха да се преоблече, а мен ме закараха в предродилна. Искаха да раждам без епидурална, защото нямало време, но аз настоях да ми сложат. След 4-5 неуспешни опита най-накрая епидурала подейства. С 5-6 напъна в 02.31 ч. Маги се роди и изплака. Междувременно точно преди появяването й, нашето тати, блед като платно, помоли да го заведат да седне някъде... Дадоха му кафенце и сок в съседната стая и той след 3-4 мин. отново се завърна в екипа...  Laughing Направиха ми епизотомия все пак, но не усетих нищо нито от нея, нито от шева после. Дадоха ми Маги почти веднага да я гушна, после ме заведоха да си почина в отделна стая и там с татито обсъдихме всички подробности от раждането. На сутринта вече ме закараха в чудесна стая и там ми донесоха Маги, да се кърмим и гледаме. Тя веднага захапа гърдата и прояви страхотен сукателен инстинкт.
Мога още много да ви разказвам за раждането, но рискувам да изпиша темата сама... затова спирам.  Crazy
Може да видите снимките от самото раждане, където нашия тати се прояви като главен герой: http://picasaweb.google.com/magy.mileva/Magy0
Изпращам ви много прегръдки и целувки, на вас и на прекрасните мъници!
Не съм прегледала темата подробно и затова няма да вземам участие по обсъжданите въпроси.
Чао от нас и до скоро!  Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 12:13 от Sa

# 137
Sa, благодаря ти за положителните емоции. Фотосесията и коментарите са страхотни. Малката е толкова красиво и оформено бебче. Да сте живи и здрави и много щастливи!
Ние все още се борим с коремчето на Марти и малко ми се свършват нервичките вече и затова спирам - не искам да ви предам от моето настроение, освен ако не е като на Sa!
Целувки на всички!

# 138
Са, много се радвам, че всичко е минало така леко! Маги е голяма сладурана, а пък името е страхотно, свеки да си гледа работата!  Hug Heart Eyes
Харт, честит рожден ден на патерици!   bouquet  bouquet  bouquet
Тоя летен вирус изглежда много гаден! Ма4о, дано малкият бързо да го пребори!  Hug ако гепнете варицелата те моля да ни поканиш на гости, тоя бацил искам отдавна да си го лепна и преболедувам да не го мисля...

# 139
  • Откъм Варната
Са много хубаво ми стана като прочетох разказа ти, на снимките с тези коментари даже пуснах сълза от умиление, искренно се радвам за вас, пожелавам ви много щастие с новия член на семейството   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 01:51 от KaliMa

# 140
Евелина, надявам се гостито да го отложим. Нека построим къщата, че тъкмо и повод за подарък да имам! Mr. Green

# 141
Са, ............... Hug  bouquet Heart Eyes

# 142
Sa   bouquet

Да се похваля. Днес станах вуйна. Зълва ми е родила в Испания малката Атина сутринта по някое време.  bowuu

# 143
Днес явно е ден на положителни емоции!
Са,добре дошли y дома на теб и малката Маги!  bouquet(и на мен името ми харесва страшно много).Малката принцеса е голяма красавица и вие с татито изглеждате много щастливи,запазете тази любов,която стрyи от вас!
Верчитy,честита ти пременница(мисля,че така ти се пада)!Да ви  е жива и здрава!Ама,къде ти е почерпката по слyчая,дай нещо да полеем... Mr. Green
Днес и аз разбрах,че моя приятелка е родила момиченце и тя и бебето са добре и всичко е минало леко.Допоследно лекарите се лyтаха в догадки за пола на детето,а те тайничко се надяваха че ще е момиченце,защото вече си имат момченце.Сега са много щастливи с новия член на семейството и аз искренно се радвам за тях!Черпя ви за повода:

# 144
# 145
Sa, страхотни снимки Peace!Като ги гледах и чета разказът ти, ми стана едно хубаво Hug.Чак и на мен ми се до иска да си направим още едно Mr. Green.

# 146
ВерчИтУ честито! Да живо и здраво !  bouquet
Са трогна ме с разказа и се забавлявах много с кометарите под снимките. Hug

# 147
  • Някъде в Европа...
SA,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
Вяроо, вуйнооо, ида да се напия!!!  Нема да минеш само с таз малка почерпка у форума, да знайш!!!!ДА ви е жива и здрава Атина-богиня!!  bouquet

Ася, честита принцеса на приятелката ти! ДА е жива и здрава!  bouquet

Са, добре дошли у дома!!!  bouquet Много красиви снимки, браво на фотографа!! А модела-съвършен!! Много е красива Маги(Магдалена, или само Маги не разбрах Embarassed), а ти си тооолкова щастлива!! Коментарите под снимките са весели и мили! Браво!! Благодаря ти , че ни направи съпричастни!!

Мачо, преборете го вече този вирус, де, много ми е мъчно!!

Миринда, Ема е много красива! Дано да почне да пие повече водичка, та да се успокоиш малко!! Hug

Мише, Яни е супер готин!

Евелинка, не се обади в събота, чакам те до вторник и сряда с натежало сърце тръгвам за Виена!! Mr. Green

Лека ви и  страстна вечер!! luvbed

# 149
Верчиту-а честито  bouquet
Са-да ти е жива и здрава.  bouquet.Снимките показват най-важното.
Да се отчета и аз.
Красимир не е ял какъвто и да е тип манджа от 3 седмици.Малко ме притеснява,но за това пък не отказва сладко-торта и пастички.За кг. нищо не мога да кажа,защото не дава да го меря,но сме финнички.Думите са само мама,тати,баба и дядо и тита(в превод вода).Иначе не мога да се оплача,че не слуша,даже днес игра малко долу със съседчетата на улицата.Едното съседско момченце ми вика: Краси ще излезе ли? Laughing.Трябва да помисля за вечерния час вече. CrazyС нетърпение чакам свекито да го вземат на море,че да си похойкам малко.
Лови-ако има номинации ще те предложа за майка на годината.
Ето и  малко снимки от морето,но са правени с тел.,защото забравих фотото. Whistling

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268097

Общи условия

Активация на акаунт