Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 053
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
dbs, страхотни снимки Peace!Би ли ми казала с какъв апарат снимаш, че ми се струва, че е с голяма оптика Rolling Eyes?Нали и аз съм маниак на снимките Mr. Green.

# 166
Много хубави снимки!
Мише, аз щях да те питам с какъв фотоапарат снимаш- не че такова качество се постига само с техника - и усет с и трябва! И ако не си разбрала досега, да знаеш, че шапка ти свалям за таланта.
Евелинка, голям съм заплес - съвсем забравих да ти честитя кръщенето на Маги! Да ви е жива и здрава!

# 167
               Честит рожден ден на АИР и Дидита4у!!!

Таси, много е готин Краси! И е с много добра фигура! Peace

ДБС, много е пораснала Ема! Страшно е сладка, изглежда упорита!!

Момичета не отивам на турне във Виена, а на почивка!!! smile3534 Hug Hug

# 168
честит рожден ден на рожденичките!!!

Ангелинка-знаех си,сега има огрооооомни намаления Money

Днес свекито ме пита дали ще им го дам да отидат с него на почивка  Laughing.Някой може ли да познае какво и казах?Сега ще събирам момичетата да видим къде да отидем. newsm08

# 169
Лелееее, кви сме прости  Mr. Green Все на работа те пращаме, а ти ще хайманосваш, твойта кожа! И звинете без детенце ли това се случва? Щот тогава вече наистина ще завидя, благородно де!
Ай стига и аз съм досаждала тази вечер- ма кат ми е скучно!

# 170
Честит Рожден ден на Ани и Дидита!   bouquet  

Честити бебоци на всички!  Hug

# 171
Таси, завист зверска ме обзема!!!!!! Вилней безпаметно и за мен!!!! Hug Hug А аз ще пазарувам и за теб!!! Mr. Green

Мачо, как без детенце,бе!! Татко `и не я е виждал 2 месеца. Ние имаме квартирка там и ходим често(вече само мъжа ми всъщност, ние 2 пъти в годината). Още миналата година бяхме лятото и за Коледа с Ния. Така че, тя  има 4 полета със самолет(т.е 6 с прекачванията). Общо взето сме чергари!

# 172
Добро утро Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ НА ДИДИТА,АИР И ДИДАТАЧУ!
ОСКА котето си има стопанка,същата вечер дойде да си я прибере. Hug
Ох още малко остана до заминаването ни.В неделята отпрашваме за АПРИЛЦИ,чакам с нетърпение в петъка ще започна д атсягам багажа.  car003

# 173
Добро утро Simple Smile

Мише, фотото ни е Panasonic и е с 10 OZ. Имаме KANON EOS1000, той е аналогов и прави страхотни снимки, но да си призная не сме го ползвали от много време.
Ангелина, Ема наистина е доста упорита. На вас приятно изкарване.
Таси, предполагам, че си отказала  Grinning Поне ние така бихме направили...

Приятно изкарване и на всички, които ще ходят някъде на почивка Simple Smile

# 174
дбс , освен арт-та на снимките виждам щастливи мама , тати и Ема !
Ангелина незнам дали ще успеем да се видим преди да заминеш (а много ми се иска) , но като се върнеш........моля те, моля те , прави снимки и записи да покозваш после . и аз съм луд пътешественик и след толкова дълга чужбинска суша , ще съм доволна поне на подробен разказ , придружен със снимков материал !
признавам , че вчера ми писна да гоня Васил с лъжицата  Crossing Arms, а той да ми пищи и да плюе и просто зарязах тази безполезна дейнаст . бисквити , зайо-байо , няколко хапки варено яице , половин кренвирш - толкоз! днес идва баба-свеки да се оправя с него тя !!!
щях да подхващам темата за ефективните играчки - тоест тези дето оставят на мама поне 15-20 минутки за някоя глезотия като кафенце например . ето ви един смешен опит от моя страна : докопа пакета с "бопа" - защо не ,евтина играчка все пак . мислех ,че ще се ограничи с пресипване от купичка в купичка . в момента очите ми виждат един Васил седнал насред цяла стая разсипан боб , който междувременно пъха във фугите на паркета (има едно място където е разреден )и пълни в сандалите си . на същия под се мъдри и оглозган кренвирш ! мдаааа , почетох , пописах , а ей това е цената  ooooh!!

# 175
никой не е писал след мен и ми става още по-страшно !
Васил е добре , изплаши се , писна , мисля ще няма да му остане травмиращ спомен . сега си играе и бърбори нещо , но аз просто незнам как ще я карам от тук нататък .
помислих ,че  той падна под колата , а нашият приятел погрешка вместо спирачка натисна рязко газта . оказа се ,че баща му е успял да го задържи в ръцете си и е смятал да го изхвърли настрани , защото е усетил ,че го изпуска , но........тези 2 секунди , това което изпитах ,това ,което помислих ,че мога да видя под гумите , когато накрая колата спря..........Слава Богу , Слава Богу Васил е жив и здрав и искам и се моля да живее до дълбока старост , но аз ще откача !
изпаднах в нещо като безтегловност и някак все се връщам към оня миг . незнам как да се справя . иде ми да крещя и да се тръшкам по земята , да направя нещо драстично . май така ще е по-добре , но съм така вцепенена ,че и това не правя.

# 176
Оска, мила, какво е станало!!!! Не си писала нищо! Вторият ти пост е страшен, моля те напиши подробности!!!!!!

# 177
Оска, ужас !
Спокойно, детето е добре-това е важното! А че целият сценарий ще го развиеш още хиляди пъти наум е съвсем нормална реакция. Аз дълго след сцепването на главата на Мартин потрепервах при спомена от видяното, а при теб ситуацията е още по-плашеща. Но наистина напиши малко подробности, като се поуспокоиш!
И как така по погрешка се настъпва газ вместо спирачка?

# 178
спряла кола . Васил в баща си на предната седалка , аз стоя отзад . баща му пуска Васето да стъпи на земята , за да стане и той да ми го пададе отзад . след това щяхме да тръгнем с колата към къщи . но в момента в който детето стъпи на земята (мислех , че баща му не го държи вече ) шофьора даде рязко назад , предната врата се хласна . помислих ,че прегази крачетата . извикахме и двамата с баща му и......последва още по-рязко даване назад със завой на колата . при положение ,че вече мислех ,че са му затиснати крачетата представете си картината в главата ми при второто неочаквано даване назад !!!!!! както казах ,Слава Богу баща му  е успял да го задържи в ръце . това аз , обаче в онзи момент не успях да видя.
нашият приятел каза че се паникьосал и закачил грешия педал , но това не ми е важно . най-най- важното е ,че Васил е жив и здрав .
сега мисля себе си как да спасявам . наистина се страхувам за психическото си здраве !

# 179
oska  голям ужас сте изживели наистина  Hug Нормално е психичски да не си добре .Милата ,пийни нещо по -силничко да те поотпусне малко. Hug

Общи условия

Активация на акаунт