Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 062
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
 newsm59 Честит рожден ден на AIR i Didita4u! Да сте здрави и обичани! newsm59

# 151
newsm59 Честит рожден ден на AIR i Didita4u! Да сте здрави и обичани! newsm59
Ей, изпревари ме Sad!
Да сте живи и здрави момичета!Много обичани и желани жени да сте, а децата много да ви слушат Hug!!!

# 152
  • Някъде в Европа...
Благодаря ви, приятелки, че ви има! Благодаря ви, че сте винаги на разположение, когато имам нужда от вас!

# 153
 nbirthday newsm67Честит рожден ден и от мен на AIR и Didita4u, на патерица на Харт! Да сте ми живи и здрави, момичета - много любов и щастливи моменти ви желая![/color]
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Честито и на Верчиту - много да ви радва малката Атина !   bouquet:

# 154
Честит Рожден Ден АИР-че и ДИДИТАЧУ!!!
Да сте здрави и много щастливи! Да ви слушат мъжете и малчовците!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Днес за сефте оставам сама с Маги (мъж ми обича кратки имена, та се възпротиви да е Магдалена или Магдалина, затова е само Маги). Али за последен ден остава при майка ми. От утре и нея ще си вземем и ще видим ще оживея ли!?!?  Crazy

Верче, честита ти племенничка! Да ви е жива и здрава и много да обича леля!!!  Heart Eyes
Ася, и вашето бебче да е здравичко и послушно, само не разбрах в крайна сметка момиченце ли е? Simple Smile
Ангелинка, еееех, Виенаааа, красота! Успешно представяне там и много положителни емоции. Да снимаш!!! А за тези креватни намеци... само мога да мечтая... не знам колко време трябва да мине, за да стигнем с татито до гуши...  Mr. Green
Таси, супер си е Краси!!! Не се тревожи за яденето, ако яде плодове и кисело мляко си набавя необходимото/ Simple Smile
Ма4о, как сте днес???  А с къщата до къде сте стигнали всъщност?  Simple Smile
Мише, Яни е гоооолям сладур!!!
Миринда, не се тревожи прекалено за Ема. Сигурна съм, че ще са добре изследванията. Дали са ти страхотни предложения за даването на вода. Няма какво да добавя. Опитай да не мислиш само за това... Ема е изключителна!  Hug

Момичета, Маги направи рекордно спане... Направо не знам какво да обърна!  Wink

Хубав ден ви желая!!!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 155
Честит рожден ден на AIR и Didita4u, на патерици и на Харт  Hug Да сте много обичани жени  Heart Eyes

Честито на СА, да и жива и здрава Маги, голяма е сладурана  Hug Честито на Верчито Hug

Бря, много поводи да се напие човек  Wink

Сега и от мен, надявам се на не напиша ферман, щото се загубих. Общо взето на 19 станахме кръстници и ходихме на сватбено пътешествие с младоженците. Сватбата мина супер, само че кръстника си забрави словото  Mr. Green и си призна на гостите голям смях падна  Crazy  После през почивката им го повтори поне 10 пъти и младоженците да го запомнят  Laughing Пламена е добре, леля и баба и я гледаха, като се прибрахме беше пораснала  Crazy уж една седмица ама ........... Tired Голяма скръндза е станала, туй не знам на какво се дължи- пищи, когато Мишо и докопа някоя играчка  ooooh! ама и това се надявам да го оправя Crossing Arms

Това е от нас  Hug бягам, че имам работа, които почива така ще е .... Whistling

# 156
  • Стара Загора
Цоп и аз bowuu
Ха добър ден.
Са... Hug браво..страхотно и честито ви още веднъж /множо смел мъж имаш Crazy...моя щеше да оцапа гащите Mr. Green/ Снимките и разказа ти са невероятни..искам и аз пак Crazy
Много пиячка тука много нещо Mr. Green Да сте живи и здрави Харт /малко на патерица Blush/ AIR-чето, Дидадачу.  bouquet  bouquet  bouquet
Свате честита ти племеница Heart Eyes

# 157
брееее , много бебета  , лели , вуйни .......!ася , верчиту голяма радост и за вас !
ЧРД на трите ни мами-лъвици heart , аир и Диди ! много любов да получите и да са ви  здрави и палави дечицата !
таси , твоят тел. снима по-добре от фотоапарата ми ! а моделът ти е  елегантен ! миринда ,хубавица си е Ема ! дбс , да вземеш да качиш снимки , кво само шъ ги подреждаш ! искаме да видим и твоята Ема , само ще я гледаме няма да я крадем (за сега)!
тетка , моля те кажи ,че котето си има стопани и ще се погрижат за него ! дожаля ми ! а на котето на Яни желая здрава козина  Laughing!
мики , оправиха ли се очичките на Габи? мачо дано вече ви е минало!
са , оставих си твоя разказ за "десерт" ! определено смел таткото , а Маги хубавица и с перфектни мерки ! целувки за кака Али !
с Васил и гърнето - абсолютен провал . ама нали момченце , не бивало да претопляме тестисите , махам памперса и мия и бърша след него по цял ден . кво ли не опитах , обърнах тоягата от дебелия край , поне да забележи ,че нещо се случва ,  не и не !
новата мода - пишка и се кефи на "фигурите" , които се получават от локвичката . "ето нулааа" , "ето облак"-това естествено най-често , "ето коала" и т.н. да го напляскаш ли , да се смееш ли ?!

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 14:31 от oska

# 158
Ани, ЧРД   bouquet Бъди жива, здрава и щастлива!!! Simple Smile

Много бебнца, много нещо  Heart Eyes Нега да са здрави и щастливи!

Оска, ще кача, ама все не ми остава време да стигна до там. Пък и като почнеш от 27.07, та до 15.08 почти всеки ден си имаме близък рожденник и вече давам на заето по отношение на подаръците. Поводите обаче са си хубави и пада веселба и с малките и с големите Simple Smile

Хайде изчезвам, че Емка се събуди
До скоро

# 159
Честит Рожден Ден на Ани и Дидитачу!
Марти започва да се посъвзема, но все още коремчето му е много нестабилно и явно го понаболява и е много крив. Все плаче, хленчи и за най-малкото нещои  направо ще се гърмими вече.
 Са, къщата е готова вече, но само в ума ми, а на практика не сме я започнали  Mr. Green Надявам се скоро да тръгне работата по нея - всичко зависи от една сделка на мъжа ми, така че пожелайте ми успех!
Верчиту, честита ти племенница!
Таси, много ти е сладко момчето! Мен за каката хлапетиите все ме питат кога шще слезе долу да играе сама, ама татито още не си дава детето  Mr. Green Той и обеци не дава още да й сложим!
Ангелина, успешно турне във Виена! Ще чакаме снимки!
От мен толкова-лек и приятен ден на всички!

# 160
Честит рожден ден,мили АIR и Didita4u!  bouquetБъдете здрави,обичани и много,много щастливи!
Снощи Вяра се събyди към 1.30 и повърна,после се поyспокои и днес слава Богy всичко си е нормално.Като избиваха едната двойка кyчешки зъби пак така се слyчи веднъж и повече не се повтори.Сега венеца много е набъбнал и от дрyгата страна и много я мъчат дрyгата двойка кyчешки зъбчета.Понякога даже се и пробyжда.Чyдя се дали има някаква връзка с никненето на зъби или просто е било някакво стомашно неразположение... newsm78Слyчвало ли се е така,и при детенцето на някоя от вас.Ако нещо ме безпокои все пак ще поискам консyлт и с педито,но засега ще изчакам,дано всичко е наред.Като изключим това ни неразположение сме добре.Чакаме с нетърпение почивката на татито и дрyгия месец ще се стягаме за така дългоочакваната ни почивка.
Тaси,много е сладък Краси,а и всички останали дечица са големи сладyри.
Са,приятелката ми роди момиченце и са я кръстили Елена.Тя беше с твоя термин  и се радвам ,че и при двете ви нещата се развиха положително!
Оставям ви ще приготвям мъниците,че днес каката е на балет и трябва отидем навреме!Лек ден на всички! Hug

# 161
Ася, а къде ще почивате с Петър?
Алекс продължава да е в Балчик и предпочитам засега да е там заради малкия, така че ни извини пред треньорския състав на балета! Ще наваксваме после, само да сме здрави!

# 162
  • Варна
Честит рожден ден на АИР и дидита4у!
Много здраве, щастие, любов и спокойствие!

Честито и на Верчиту и Ася за малките госпожици!  bouquet

Са, добре дошли с малката Маги! Hug Голяма красавица е и снимките са страхотни. Heart Eyes Браво на таткото за смелостта.

Ма4о, радвам се че Марти е по-добре вече. Още ден, два и няма и да помни, че е боледувал. Hug

Оска, много ме разсмя с тия фигури на Васко. Joy На теб сигурно не ти е много смешно, де. Защо не го пробваш да пишка прав в пластмасова чашка, където пак да вижда колко е пишкал. Тук имам една приятелка, която и на разходките си носи чашката, защото малкия само там пишка. На Ема винаги й е много интересно да го гледа. Whistling Crazy

Ася, не ми се е случвало да повръща от зъбки Ема, но кучешките страшно я измъчиха, докато пробият, то не бяха болести, рев по нощите, нерви, като пробиха и всичко се оправи. Щом само веднъж е повърнала, не мисля, че е притеснително. Hug

Таси, много яка биба, жалко, че Краси не я харесва. Mr. Green

Днес реших да подстрижа Ема. smile3553 Само връхчетата, че много са изтънели и й се заплитат. Ами, тя не се спря на едно място. Crazy  Из цялата къща я гоних с ножицата и навсякъде стана в косми. Сега като се събуди ще видя каква съм я докарала. Mr. Green Rolling Eyes

Лек ден и Heart Eyes

# 163
привет и от мен ,много отдавна не съм се записвала като мама на октомврииче/или е била др.тема/и при нас е така със зъбките-излезе само един горен кучешки,а др. са подути,голям зор са ,чак стигнахме до гнойна ангина.почти всяка вечер се пробужда и преревава и се блъска в решетките на кошарата,не дава да я пипна да я успокоя.кътниците бяха трудни,но кучешкитеееее...къде ,къде са....
Честито на рожденниците  bouquet

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 19:08 от eva_v

# 164
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268324
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=267380

Ето малко обещани снимки, за тези които имат време и желание да ги разгледат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт