Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 911
  • 689
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Хранов съм го сложила в черния списък с подробно описание на преживяванията ми с него. наскоро четох за подобни изпълнения и с други пациентки. не бих го препоръчала на никого.

newsm12  newsm78 Аз също съм гласувала за др. Хранов и за мен той е един от най-добрите гинеколози за секцио в МД, може ли да се обосновете защо е в черния списък. Имам 2 прекрасни деца и ако ми се наложи пак при него бих отишла.  newsm10

в темата за черния списък съм се обосновала защо. потърсете там.

# 301
Привет!Аз допълних някой имена в класацията,ако пак пропускам важен лекар казвайте дописвам го веднага  Peace

# 302
  Някой тук да е чувал за д-р Алексиева (или Алексеева) ?Била от по-младите нямала и 40 години.  newsm78

# 303
Даа , мен ме изражда д-р Алексиева и благодарение на нея родих по нормален начин и живо и здраво детенце . Младичка е , любезна , обяснява . Не съм плащала за екип но мисля че ми се падна един от най добрите такива. Ще й бъда благодарна цял живот , че приключи раждането ми успешно

# 304
Даа , мен ме изражда д-р Алексиева и благодарение на нея родих по нормален начин и живо и здраво детенце . Младичка е , любезна , обяснява . Не съм плащала за екип но мисля че ми се падна един от най добрите такива. Ще й бъда благодарна цял живот , че приключи раждането ми успешно
Благодаря за отговора!   bouquet
 Случайно да имаш координатите й?  Simple Smile

Или някой друг да има?  Rolling Eyes

# 305
Аз също родих при д-р Алексиева и благодарение на нея имам жив и здрав син,защото малкия се роди с два пъти увита пъпна връв около вратлето....През цялото раждане тя беше до мен и ми обясняваше всичко което се случваше....лъчезарна и човечна което в днешно време е рядкост Peace

# 306
Гласувам за доктор Дяволов с моите две ръци и с четирите ръчички на моите две дъщери / близначки /. Избрах го благодарение на множеството положителни мнения за него във форумите.Наистина е професионалист от много висока класа.

# 307
  • гр.София
ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ДОЦ.ВИОЛЕТА ДИМИТРОВА-МНОГО Е ДОБРА. Peace

Имам също много добри впечатления от д-рБожилов.Малко е грубичък но е професионалист. Peace

# 308
Моля, изпишете поне правилно името на д-р А. Налбански (а не както е в момента Д-р Набалски) в по-горния списък, евентуално можете да добавите и името на Проф. Б. Налбански, за да се разграничават баща и син.

# 309
Благодаря за отговора!   bouquet
 Случайно да имаш координатите й?  Simple Smile
 Или някой друг да има?  Rolling Eyes

И аз се интересувам от същото!!! Тя  водеше моето раждане, попаднах случайно на нея, изключително доволна съм!! Ще ми се и второто раждане да е при нея, моля ако някой има нейни координати, да ми пише ЛС  Praynig  Praynig

# 310
Здравейте,
Може ли да включите д-р Нашар в списъка. Благодарение на нейните грижи се радваме на прекрасна дъщеря, която ще става кака и много бих искала да се свържа с д-р Нашар. Ако някой има координати ще сме много благодарни.МНОГО!
Имам много впечатления от МД, поради дългият ми престой там. Съгласна съм с много от коментарите и добрите, и лошите. Нека ви разкажа накратко - при мен и бебчето всичко беше наред, очакваше се да родя нормално, без усложнения, без предварителен избор на екип(моля, спестете си коментарите защо не съм избрала екип, това е лично решение), приеха ме в МД вече с 2 дни преносване и така си и останах там още 3 седмици пресносвайки бебето, с 3 безуспешни опита за предизвикване на естествено раждане, с хиляди отрицателни емоции в предстоящият най-хубва момент на една жена, и принудително секцио, водено от единственият доктор, който за мое огромно щастие бе на смяна - д-р Нашар, единствената, която искаше да ме поеме, без да съм "нечия" пациентка.
Обидно е отношението на някой лекари, които оставят родилки, защото не са техни пациентки, но има много обидни неща в цялата ни държава, така че ни остава да изкажем едно огромно благодаря на професионалистите! Затова моля още веднъж, включете д-р Нашар в списъка, тя заслужава и ако някой знае как да се свържа с нея - помогнете. Поздрави и  Hug от една щастлива настояща и бъдеща майка  Simple Smile

# 311
  Някой тук да е чувал за д-р Алексиева (или Алексеева) ?Била от по-младите нямала и 40 години.  newsm78

Д-р Алексиева ми следи бременността. Невероятен лекар е. Мисля да й се доверя за второто раждане.

# 312
Да похваля и аз д-р Калина Миланова - съвсем случайно попаднах при нея, имах нужда спешно от преглед, опитвах в поликлиниката на МД срещу заплащане, но цял ден не се появи доктор.
Пое ме, прегледа ме много търпеливо и професионално, въпреки че нито имаше кой знае колко свободно време, нито беше длъжна да се занимава с мен, нито щеше да получи пари за това. Само от човещина и професинализъм.
Разбирам колко е абсурдно да бъде хвален някой, само защото си е свършил работата, но на фона на многото, на които хем плащаш, хем пак ги мързи да дишат, няма как да не ми направи впечатление.

# 313
  • Sofia
Гласувах за д-р Дяволов, но ако имах възможност за 2, бих гласувала и за д=р Димитър Марков и двамата са невероятни специалисти.

# 314
има ли мами, които да са родили със секцио при Калина Миланова,моля за тяхното мнение,престои ми секцио и не съм се спряла на никой лекар все още

Общи условия

Активация на акаунт