Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 936
  • 689
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Вярно че не прочетох всички мнения, но аз искам да добавя още едно име, ас. Емил Филипов. Този човек ме изражда, проследи бременността ми и докато раждах не мръдна от мен. Благодарение на него родих за 2 часа и 4 часа след това отидох да видя момичетата с които лежах там. Но също така имам много добро мнение за Хранов и доц. Димитрова. Може би има и други за които да дам положителна оценка но сега не се сещам. Тези хора ме накараха да не обръщам внимание на недобрата обстановка там. Доколкото знам може би вече работи новото крило за родилки или поне скоро ще проработи.  На всички на които им предстои раждане препоръчвам МД, защото там работят най-добрите специалисти.

# 257
  • София
vici,ама как точно си уцелила и моите фаворити! Grinning
Аз гласувах за  д-р Димитрова ,защото можеше само за 1,но съм адски доволна и от д-р Хранов и д-р Филипов (той ми направи оперативна лапароскпия ).

# 258
Д-р Филипов направи абразиото на майка ми (преди около 2 години) и 2 часа след това с нея похапвахме торта в сладкарница до болницата и на нея нищо й нямаше, дори не се наложи да пие антибиотик след манипулацията. Страхотен лекар!  bouquet

# 259
Доктор Филипов е моя гинеколог от години, преди около 10 години нямах овулация, а сега имам почти 4 годишно хулиганче, този човек ме наблюдава, направи най-подходящите препоръки по време на бременността ми и ме изроди, та как няма да го боготворя. А за д-р Димитрова, между другото там има 2 Димитрови, едната е В. Димитрова, която в 5тия месец ми направи най обстоен преглед на бебо, а другата Димитрова ми направи амниоцетезата и благодарение на тях изкарах спокойна бременност и родих чудесен мълчуган. Hug

# 260
Може ли да помоля авторите на анкетата да допълнят доктор Е. Филипов, мисля че ще има доста глясуващи за него, той е доказан специалист.

# 261
Д-р Хранов Simple Smile Peace

# 262
д-р Дяволов Peace

# 263
# 264
# 265
# 266
някой раждал ли е при проф.Димитров?

# 267
Grinning
Възхитена съм от смелостта и професионализма на д-р Дуковски

# 268

Аз също искам да попитам за проф. Димитров. Предстои ми раждане, ангажирали сме него. Терминът ми е на 15.01. Много се безпокоя обаче бебка да не излезе по коледните и новогодишни празници, защото професора по това време няма да бъде в България. Някой знае ли графика на дежурните лекари в Майчин дом по Коледа и Нова година?
Много ще съм благодарна, ако някой има инфо.

# 269
  • София

Аз също искам да попитам за проф. Димитров. Предстои ми раждане, ангажирали сме него. Терминът ми е на 15.01. Много се безпокоя обаче бебка да не излезе по коледните и новогодишни празници, защото професора по това време няма да бъде в България. Някой знае ли графика на дежурните лекари в Майчин дом по Коледа и Нова година?
Много ще съм благодарна, ако някой има инфо.

Не знам графика, но защо не говорите с проф. Димитров по този въпрос - все пак той трябва да ви предложи алтернатива за такъв спешен случай.

Общи условия

Активация на акаунт