Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 936
  • 689
  •   1
Отговори
# 270
някой раждал ли е при проф.Димитров?

Аз също искам да попитам за проф. Димитров. Предстои ми раждане, ангажирали сме него. Терминът ми е на 15.01. Много се безпокоя обаче бебка да не излезе по коледните и новогодишни празници, защото професора по това време няма да бъде в България. Някой знае ли графика на дежурните лекари в Майчин дом по Коледа и Нова година?
Много ще съм благодарна, ако някой има инфо.

Не знам графика, но защо не говорите с проф. Димитров по този въпрос - все пак той трябва да ви предложи алтернатива за такъв спешен случай.

Абсолютно!  Peace Щом професора се е ангажирал с вас, трябва да се погрижи за всичко.
Графика на дежурствата няма как да го знаем ние тук, може да ти го каже само някой, който работи там. А за какво ти е този график? Не знаеш кога ще родиш, всъщност не знаеш дали изобщо ще раждаш по празниците. Simple Smile

# 271
 доктор Манчев и доц.Маринов newsm51

# 272
Клисурски  е готин лекар.

# 273
аз също бих добавила и Клисурски

# 274
Здравейте, аз раждах при д-р Алексиева, много съм доволна от отношението й. знаете ли дали преглежда, освен че работи в родилна зала и дали има някой, който е раждал с уговорка при нея? Благодаря.

# 275
Здравейте. Ще споделя моите впечатления от лекарите в Майчин дом, които познавам.
За д-р Димитрова ще кажа, че ако не си платиш няма и да те погледне.
Д-р Юри Хранов е страхотен - казва, че в Майчин дом е женско царство - какво кажат жените това става - така и трябва да бъде нали? Друг е въпроса доколко това се получава. Ако някой го избере няма да съжалява. Аз трябваше да раждам при него със секцио, но бебето се роди изненадващо рано и  по уж нормалния начин с вакуум и в ужасни мъки - не си платих и затова никой не пожела да ми направи секцио- беше през нощта и Хранов го нямаше. През въпросната нощ д-р Дяволов дойде, защото една жена си беше платила - пърхаше с крила около нея през цялото време, а мен не ме и погледна сякаш бях по съвсем друг въпрос там, а не да раждам като нея. Не поискаха да ми сложат и епидурална упойка, също защото не си бях платила на анестезиолог. Накрая слава богу дойде доц. Асен Николов и спаси и мен и дъщеря ми - измъкна я с вакуум - държа се като истински професионалист и човек, за което ще му бъда благодарна за винаги.

# 276
  • Банкя
аз също бих добавила и Клисурски
Определено е много добър лекар, той ми следи бремеността и съм много доволна. Но той не изражда.

Иначе живот и здраве при следваща бременост, пак смятам да ходя при него. Peace

# 277
Дяволов  Peace

# 278
Д-р Хранов,Професор Ангел Димитров

# 279
Мен ме следеше д-р Клисурски само заради ЗК, а иначе ходих при д-р Манчев. Хем по препоръка. Бях бременна с близнаци след ин-витро. Само мисе караше, че ходя на прегледи. Прегледа траеше по няколко минути.
отидох с кървене и ми каза, че плацентата едната е отлепена и да се прибера да лежа. Един път не ме макара да остана.
Е родих в 25 г.с., в подписа можете да видите какво стана след грижите на някои лекари от МД.

# 280
Аз гласувам с две ръце за д-р Алексиева и съм й много благодарна защото бебето ми беше с усукана пъпна връв която никой не беше видял а тя направи всичко възможно да родя нормално без сериозни последствия за мен и за бебето. През цялото време стоеше до мен на леглото и за миг не ме изпусна. Не съм имала уговорка нито с нея нито с който и да било друг в Майчин дом , но слава богу попаднах на най добрият възможен екип. Благодаря им от сърце Hug

# 281
Доц,Николов

# 282
  • в ябълковата градина
Аз гласувам за доктор Клисурски, следеше ми бремеността.
Внимателен е, пак бих отишла при него.
За раждането - доктор Дяволов.
Страхотен специалист е.
Благодарна съм му за лекото и лесно раждане!

# 283
е и аз искам да дам мнение но  и аз неразбрах кои лекар беше на смяня.От ноща до сутринта ме мъчиха две акушерки докато не ми истекоха водите и тоновете на бебока затихнаха извикаха спешно лекаря  и с ваком извади малката ми принцеска имаше  златни ръце този лекар всичко стана за секунди.Опитвам се да разбера кой беше но никъде ненамирам сники или пък график на лекарите в болницата  smile3529 единствено си спомням 4е беше доста млад и има дъщеря която се казва Виктория тъй като му споменах че така ще кръстя дъщеричката си.Искрени благодарности към него ако някой може да предположи кои е нека ми пише за мен е много важно  newsm20 Благодаря предварително  newsm51 newsm51 newsm51и успех на всички бъдещи мамчета  newsm07  а забравих родих на 01.08.09

# 284
не мога да намеря теми като за другите болници за Раждане в Майчин дом само тази ли е такава тема? имам разни въпроси

Общи условия

Активация на акаунт