Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 911
  • 689
  •   1
Отговори
# 315
Гласувах за д-р Дяволов, но ако имах възможност за 2, бих гласувала и за д=р Димитър Марков и двамата са невероятни специалисти.
Съжалявам за глупавия въпрос, но съм се насочила да раждам при доцент Марков, но въобще незнам дали е Димитър или Иван, а ще се радвам да прочета, че е добър, та споменатия Марков доцент ли е  - прошарен, над средна възраст??? Simple Smile

# 316
  • София
Димитър Марков е млад, доста млад, но изключителен специалист.

Ако можех щях да гласувам пак за Дяволов, сега след втората бройка негово произведение вкъщи

# 317
Димитър Марков е млад, доста млад, но изключителен специалист.

Ако можех щях да гласувам пак за Дяволов, сега след втората бройка негово произведение вкъщи
Благодаря...... важен е крайния резултат - да ти е честита новата бройка   bouquet и двете да те радват от сърце. И аз си чакам втората, но има доста време, но пък вече е част от живота ни чаканото с нетърпение попълнение.  Simple Smile

# 318
  • София
Като дойде ще ти се струва че вчера си забременяла Mr. Green Но ти вече знаеш какво е. Послушно, здраво и щастливо бебче на финала Hug

# 319
Кой лекар в МД бихте ми препоръчали за секцио?

# 320
Кой лекар в МД бихте ми препоръчали за секцио?

Водещият в класацията тук: д-р Дяволов.

# 321
Аз също се интересувах от същия въпрос и се спрях на доц. Марков (той е завеждащ отделение за патологична бременност), който не фигурира в класацията, но с предното си раждане се срещнах с много бременни и видях какво е отношението му към пациентките, като мнението за раждане свикнах да чувам следното: за секцио - доц. Марков, така че аз съм се насочила към него и се надявам всичко да е наред.

# 322
Здравейте, мамчета.

Имам следния проблем, раждането наближава, края на Декември-началото на Януари и тъй като вчера разбрах, че доктора, който ми води бременността (д-р Механджиев МД) няма да може да води раждането, Ви моля да ме насочите към друг доктор (за предпочитане) привърженик на нормалното раждане. Д-р Механджиев ми даде контакт на д-р Кръстева, но за нея четох ужасни неща тук. Ще съм Ви много благодарна   bouquet

# 323
за нормално МД препоръчвам от мнения на познати, раждали при него - д-р Хранов. Успех

# 324
Аз гласувах за доц. Димитрова. Тя ми следи бременността и само тя от N броя лекари, при които съм ходила, ме насочи към (както се оказаха) правилните изследвания. Благодарение на нея се разбра какъв проблем съм имала през предишната бременност и взехме мерки това да не се случи и с втората.

# 325
  • София
Кой лекар бихте ми препоръчали при майка с високо кръвно още преди бременността?

# 326
Дяволов.
Той се занимава с проблемни бременности.

# 327
  • София
Може ли да ми препоръчате друг, нямаше ли лекарка която се беше специализирала точно в случаи с високо кръвно?

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 19:09 от х_diabet_mama

# 328
Ако ви се падне Налбански , веднага, спешно си платете на който и да било друг или просто сменете болницата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=546261.0

# 329
Може ли да включите и д-р Карамишева и д-р Попиванова от патологията на МД и от двете съм доволна, но и двете не са перфектни.

Общи условия

Активация на акаунт