Не се страхувайте СЕПТЕМВРИйски момичета, скоро ще загугукат нашите птичета!

• 13 721
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Как сте,сладурани? Hug
Лили-добре дошла Heart Eyes
Бръмбъзъче-все ще казвам колко съм възхитена от местата,където си ходила Grinning И все забравям Embarassed Доспат е мястото,където мечтая да ида.....
мама мацка-що зачезваш тъй,бе душа?
Сега да се отчета от прегледа днес : Малката ми буболечка/то не е малка,де:)/ е станала 2328гр!Всичко й е наред........и слава Богу Grinning Няма никакви пречки да се роди края на август /то и без друго всеки път термина ми излиза за началото на септември/.

# 106
Уанда добре сме, сладурано  Hug Heart Eyes Като изключим ритниците в ребрата и бъбреците,  които причиняват лееек дискомфорт, всичко е на ред.
Мръъъъъъъннннннннн
Лили   welcome

ДаниП от ЛаРедут е якето. 12 13 евро, направо без пари.

Иринка и другите болни - да оздравявате.
И пак да питам - купих си Виит депиалтоар за чуствителна кожа, но на него пише, че не се използва там за където го купих
 Sad На Виши ли трябваше  newsm78

# 107
BAE телешкото, зеленчуците и яйцата ли помагат за хемоглобина? Той доктора и Малтофер ми изписа. Дано по-бързо се качи.

# 108
Здравейте мамчета! От два дена чета вашите разговори и най-накрая реших да пиша. За първи път ми е и още не знам много как става, но ми е забавно с вас. Очаквам моята беборана на 28. 09 и ми е първото детенце, така че всичко което споделяте ми е от полза.

# 109
feeer добре дошла при нас welcome дано да ти е приятно в нашата голяма банда, питай спокойно каквото те вълнува а ние ще помагаме с каквото можем Peace

# 110
Йеее имаме още една нова мама!!Колко хубаво Hug
feeer добре дошла!!!Малкото време което остава до края дано е изпълнено с прекрасни моменти сред нас  bouquetПък и след това пак с нови сили Party

# 111
Juli, и аз съм с такъв хемоглобин, но нещо не се шашкам толкова. Смятам, че по принцип си го свалям от време на време, а сега с бременността хептен. Пия си малтофера, но не знам какъв е ефектът, тъй като чак след седмицаа ще ми направят изследванията (почти 2 месеца след като видяха, че е нисък). Плюс това видях във форума, че много майчета са пили какви ли не хапове с желязо най-съвестно и никакъв ефект. После с бебчетата не е имало проблеми. Така,че.... както казва Асето тука май много плашат с тоя хемоглобин.
Моят момък също се е обърнал, много горда майка съм!  smile3560 Около 2кг. сме и главичката ни е 84мм - голяма тиква! Плацентата ми била с 2ра степен зрялост. Ще я видим тая работа..
Аз днес бях в Тиня Киркова, че нали съм се настроила за водно. Та да видя как е хавата. Обаче...бая мръсничко ми се стори  Sick и в доста окаяно състояние изглежда тази болница. Не знам в родилното как е, де....ужким била ремонтирана. Но ако не беше единствената болница, дето да мога да родя водно, сигурно нямаше да стъпя повече там, ама......компромиси, братче, заради приоритетите Simple Smile  

welcome на новите мами фееееер и Лили.

# 112
здравеите и благодаря за приветствието и съветите сега съм по спокоина и не мисля че трябва да се притеснявам толкова много наистина не сме нито първите нито последните които щи раждат,незнам за вас но аз съм много щастлива че ще имам бебче,хубаво е да си споделяш  с хора които те разбират и знаят какво е,пожелавам ви лека вечер и до утре,целувки и поздрави на всички мами Heart Eyes

# 113
J.U L.Y виж тези линкове относно съдържанието на желязо в различни храни..http://whfoods.org/genpage.php?tname=nutrient&dbid=70 и http://www.nutritiondata.com/tools/nutrient-search  като имаш предвид че калцият и магнезият възпрепятстват усвояването на желязото ( това в случай че взимаш калций или магнезий като добавка )и желязо от неживотински произход се консумира с източник на витамин Ц за по-добро усвояване. Аз винаги съм била с висок хемоглобин и хал хабер си нямах как да си набавям джелезото, но от вторник се пообразовах от мрежата та туй дето го пиша е прясно заучено newsm78 .  И на мен ми изписаха хапчета и си ги взимам, но за себе си реших, залагам капана и от към правилна храна и да видим дали няма да се вдигне.
feeer добре дошла  Hug .  
Stellla видях го якенцето, ама много е сладурско.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 22:21 от BAE

# 114
  • София
И feeer и rosy_ka добавих в списъка, само че Роси кажи бебчето момче или момиче ще е че не съм ти сложила щъркел.

# 115
Момиченце е на Лили бебока!/ rosy_ka /Диде може да и сложиш щърк LaughingТи как си мила?Как е Теди бонбончето ми сладко Heart Eyes
Мамита аз си лягам до мъжо че го боли зъб и само ми се умилква!!КАто едно голямо бебе е ooooh!Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 116
Благодаря за топлото посрещане!
Колкото до хемоглобина и моя беше 90 в третия месец и после още три месеца пих Малтофер. Сега съм го спряла от един месец, но във вторник съм на изследвания и ще видим дали няма пак да го почвам.

# 117
  • жителство на место
и аз да дам отчет за изследванията хемоглобин 124, но имам единични левкоцити и кристали в урината- доктора смята, че не е обезпокоително, но аз влизам в 9ти месец- не трябва ли всичко да ми е идеално Sad
за настиналите пак препоръчвам хомеопатия- лекува за часове
асе гледах те в часът на мама- издадохте някои хитрости- например, че като отгладнее бебенцето започва да върти главичка, да се плези, да смуче пръстче- и ако не го забележа да го нахраня започва да плаче :baby_neutral- става драма Confused
има ли и други такива тайни и къде да ги намеря

# 118
Шейли, Бае, Деси... Никому не сте досадили Hug Напротив, сигурно понякога е ужасно да гледаш от страни какво се случва, а да си безсилен... и да знаеш, че там имаш близки, но и те са безсилни...
Шейли, само да ти кажа - специално за раждането и родилните отделения - тук е така, защото ние го позволяваме Confused И си го искаме и търсим... Тук властва мнението, че жената, след като роди трябва да си почине, че бебето й пречи... Нямаш и идея колко жени не искат бебетата да са при тях, защото времето в болницата им било последните дни почивка, преди прибирането вкъщи... Rolling Eyes И колко твърдят - аз затова съм отишла при доктори, защото те са учили и знаят и каквото кажат това ще правя... изобщо не се замислят, че за да родиш не ти трябва да си учил Rolling Eyes Ама хайде да приключвам с темата, че започвам много да се ядосвам на тъпотията и манталитета ни ooooh!
Май нейм - Библиотеката на подфорум Кърмене е пълна с полезни статии Hug И вече трябваше да си я преполовила Wink Но и сега да започнеш със сигурност ще изчетеш това, което ти е нужно за успешния старт Hug И малко за захранването, за да знаеш, че НЕ бива да даваш сок на 40-дневно бебе Peace
Мона, душо, нали знаеш, че ваната има работно време... Ако вземеш да раждаш, когато е затворена - сори, ама няма да ти я напълнят Confused А за мръсотията - абстрахирай се - навсякъде е така. Всъщност в момента в София нещата стоят така - или раждаш на място със специалисти, където жените са раждали с години, или отиваш да родиш в "хотел", но получаваш като бонус само добрата обстановка... Тъпо, но факт Confused

# 119
  • София
Спите ли бе?
Момичета да ви попитам каква дозировка се прилага при бременност? Мъжът ми е купил но му казах блистер, не цяла опаковка и незная каква дозировка да спазвам. И аз пробвах с газираната вода, но спря да ми действа и от вчера имам талцид, но без упътване. newsm78

И...какво беше другото...а! Мире Тео е добре, със завидното тегло от 2кг и 300гр  Heart Eyes на мама патенцето, всички органи са наред.
Изследванията ми показват повишено ниво на Левкоцити и повишено ниво на Гранулоците(?!@#*!%$@?) който знае да каже какво знаи т'ва чудо  newsm78. Глюкозата ми е добре, хемугобина ми е 133 и лекарката каза че не можело да са верни тези стойности(ама защо не разбрах)... newsm78 Леко завишени са ми и Базофилите-пак незнам какво е това....или пък за него да каза че не е възможно да сверни тея стойности... Thinking А и да СУЕ-то също ми е високо. Уж всичко наред пък колко неща написах че са високи...Утре ще пускам пак урина и стерилна и обиковена и едно С-реактивен протеин -някаквиидеи какво и за какво е това?

Но тея левкоцити постоянно от как съм бременна все са ми завишени и незнам. Лекарката ме пита дали имам развален зъб, че май можело и от това да е...а пък аз от преди да забременея не съм ходила на зъболекар и със сигурност имам развален зъб. Та другата седмица ще отида.
Аз почнах да се притеснявам силно да не стане нещо , някоя инфекция или незнам какво което да попречи на естественото раждане  Rolling Eyes Praynig

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 00:16 от little_sweet_didka

Общи условия

Активация на акаунт