Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви съвети се дават за закупуване на детски колички?
Какви са личните преживявания, свързани с бременността и майчинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви съвети се дават за закупуване на детски колички?
-
Какви са личните преживявания, свързани с бременността и майчинството?
-
Какви са предимствата на количките с помпащи се гуми?
-
Какви са характеристиките на количката Chicco S3, която се предлага за продажба?

За столчетата - така е, дават ги до 13 кг, но след 6 м. детето спокойно може да седи в истинско столче за кола, което после се ползва няколко години, а не в бебешко тип "легло".
Радвам се, че поне моето положение може да внесе известно спокойствие на мамите, които смятат бременността си за не особено приятна
Да, момичета, и аз всеки ден си казвам, че може да е и по-зле атова да съм благодарна за душицата в корема ми и да не мрънкам.
/, но след като много мами си ги купуват, сигурно си имат някакви предимства. Аз лично искам на бебето да му е широко и удобно, което не виждам в тези тесните кошчета как може да се постигне. Но това си е моето мнение
.

Аз не съм карала подобно нещо като "следродилна депресия"
, която и аз четях по време на бременноста и се справихме
, който е някъде около 500-600 лв. Иначе със сигурност е много добра като изпълнение. Дори проверих тук-там за цени на старо, има хубави запазени около 450 - 500 лв. Та може и това да е вариант.
.
. А, допреди появата на бебето се разбирах чудесно с нея... Абе, разни хора разни случаи... И родната ми майка ме фрапираше с разни изказвания... сигурно ако беше тук и тя щеше да ме издразни порядъчно.