СЕПТЕМВРИ ще дойде ей сега и сладки бебчов

• 14 117
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
мерси много за информацията а аз овен фамилията ще си сменям и адреса някакви документи подават ли се,аз съм от катуница и се водя община садово картите ни ги издават в асеновград като си сменя адреса ще се водя община пазарджик има ли значение каде ще подам документите  newsm78 ,да ви кажа бебка тия дни е станала много шавлива   fingerscrossedнемога да спя изобщо но това са радостни моменти или пък ако заспя санувам глупости  smile3532,в последно време се ядосвам и изнервям от най малкото нещо ще взема да полудея накрая  smile3515 дори мъжът ми ме дразни имам чуство че изпушвам  smile3511 той необича да ходи по магазините и трябва аз да мисля за всичко  smile3514 а понякога се вбесявам от този факт но аз го обичам  newsm51,днес едвам го накарах утре да отидем да си търсим халки че няма време вече,поздрави на всички  Hug,бързата услуга заплаща ли се нещо да знам и за колко дни ще е готова

# 106
Здрасти от мен Grinning
бръмбъзъче аз бях на отворените врати сега ще ти обясня: Значи когато тръгнеш да раждаш, палите колата и отивате в болницата нище не трябва да правиш предварително.Отивате в приемното, като един тунел е трябва да слезете с колата там има гараж и от там се отива в приемното, то си има табела и пише, но не е лошо да отскочите веднъж за да знаете и да не се лутате. От там вече екипа те приема, започва се с документация разпитване и там ще си кажеш че искаш мъжа ти да присъства таксата е 35лв.
За багажа, носи си 2 нощници пантофи, чехли за баня, един пакет превръзки, пакет памперси и мокри кърпи за бебо и не е лошо термометър да си носиш от вас така поне ни казаха, също така лъжица, вилица, чаша и такива тоалетни принадлежности, всичко останало може и по късно някой да ти го донесе не е проблем Peace
Ако имаш други въпроси спокойно питай Hug
Айде лек ден на всички Peace

# 107
Бръмб, ти с избор на екип ли ще си? Защото ако си трябва предварително да се уговориш с него. Ако не си с избор на екип - не се налага предваритено записване  Peace Като дойде времето си отиваш в МД и се спускаш в подлеза. Там има един дядо дето го раздава портиер, обясняваш му, че момента е дошъл и от там те поемат. Заявката за присъствието на таткото и на ВИП стая си е като отидеш да раждаш. Таткото така или иначе е с теб докато полъвате документите  Peace Плащането става накрая, като те изпишат  Hug
rosy_ka отиваш в общината, в която ще живееш и сменяш адрес. После с бланката и акта за граждански брак отиваш в районното, в което ще се водиш. Заплащането е следното: 4 лв. в общината, а в районното - 10лв за нормална или 20 лв за бърза поръчка. Успех!
И аз да ви се оплача - напоследък имам страшна непоносимост към близки хора от обкръжението ми - майка ми, най-добрата ми дружка  #2gunfire Добре, че милото не е сред тях  Heart Eyes Не знам какво ми става, но само като им чуя гласа и яхвам метлата  #2gunfire А днес явно ми е писано да се сблъскам с всичките в един ден  Sick
Е, пееща ме е изпреварила  Hug

# 108
Златни сте!!! Много благодаря!
Само термометъра да си питам - такъв за собствената Т, не стаен, нали? Тъп въпрос, ама де да знам.
Сонче, споко, душа, всички изпаднахме в такава "непоносимост към близки" поне по веднъж!

# 109
  • София
rosy_ka, да не се разсърдиш, но отдавна исках да те помоля нещо.  Hug  Моля те, слагай точки и главни букви отвреме-навреме. Много трудно се чете така, като едно изречение ти е по 7-8 реда.  Praynig
Сонче, същото писах и аз вчера! Никого не търпя напоследък.  Sad (включително най-добрата ми приятелка, баща ми също. Брат ми, когото не съм виждала от три години и си идва от САЩ в петък, също ме дразни по мейл и телефон.  За съжаление и мъжът ми влиза в това число с пълна сила  Sad ...дори и децата....). За колегите да не говорим  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 15:04 от irinaradeva

# 110
Aсе,, може би не и видяла въпроа ми, че отплува назад, затова ще го копирам и ще те помоля за отговор, ако е удобно. Hug

Асе, аз от колички не се вълнувам, че си имам....хубави, лоши...ще изгледат още едно бебе. Но роднини ни чули, че коментираме как ще си купим шезлонг за бебето/не сме купували първия път/ и изявиха желание да ни го подарят. Та сега се чудя какъв да си поръчам...  Thinking Можеш ли да дадеш съвети някакви? И да не е много скъп, имайки предвид, че няма да си го купуваме ние и не мога да товаря хората финансово....  Rolling Eyes

# 111
  • София
Момичета, при мен непоносимостта към родителските тела е хипер, още повече, че се налага да живеят в момента при мен и сме почти 6 маймуни на 60 кв.м., много ги овиквам, после съжалявам и така...  
Вчера обикалях за колички, каква е цифромания  ooooh! , почти не видях количка под 700 лв., знаете ли къде предлагат Кангару или Чиполино или нещо под 500 лева....Трябва ми само зимна количка, защото си имам хубава лятна, на АВС дизайн..  

# 112
Хаха,Иринче,ми при мен те двамата най много драzнят  ooooh! Whistling .За съжаление е,раzбира се,но е факт.Вчера като иzляzоха и цял ден ги нямаше,хем ме беше яд,че не се мръднах,хем ми беше идеално сама..Ох,горките,то и на тях им е било по добре,няма кои да дудне цял ден и да гледа лошо...Обаче,zа да съм честна,аz и в нормално състояние съм си такава Confused
Веч,мисля,че толкова ми трябваше да ме убеди.Толкова ми хареса..Да там,където ще раждам имат условия,та ако не zнам какво не стане,вероятно съм вътре.  Praynig .

# 113
Момичета, при мен непоносимостта към родителските тела е хипер, още повече, че се налага да живеят в момента при мен и сме почти 6 маймуни на 60 кв.м., много ги овиквам, после съжалявам и така...   
Вчера обикалях за колички, каква е цифромания  ooooh! , почти не видях количка под 700 лв., знаете ли къде предлагат Кангару или Чиполино или нещо под 500 лева....Трябва ми само зимна количка, защото си имам хубава лятна, на АВС дизайн..   

Аз също съм си харесала количка на Кангару Виктория за около 300 лв. има я в Хиполенд която е комбинирана..там ми казаха че получават доста рекламаций от Чиполино и затова се спряхме на другите иначе там има и други под 500 лв.

# 114
jojo&vik и аз съм си избрала Cangaroo Viktoria а и ми е адашка Wink носи моето име Flutter моята ще е синя, най сладка ми се стори в този цвят а и за Кристиянчо е най- подходящия цвят Peace

# 115
Здравейте пупи! HugАз до кат съм спала вие не сте а сте писали  bouquet
Такааа Доктор Цвети за Т.Киркова аз разбрах че и там има нови увеличения и даже и тук питах някой дали знае,но никой нищо не казва ThinkingРазбрах че от 1.07 избор на лекар е станало от 500 на 700лв но само за това знам за другите неща не-присъствие на бащата,секцио,упокйа!Общо взето Вип пакетите мисля са скочили много но не зная с колко!!Трябва да с епровери защото като гледам цените стават като в частните клиники #Cussing outНо зависи кой какво предпочита-ако идеш и им кажеш"раждам"Без уговорки без нищо и родиш нормално и не си във ВИП стая може и да не платиш нищо!Не знам!
За датите хареса им Сонче нещо нашата датичка за раждане на другите мацки HugТо сметки,термини,глупости и накрая като прочетем статистиката hahahaНе зная дали ще имаме бебе на тормин BlushЕЕ дано разбира се божа работа!!
И сега какво някои мами влизат в 9 месец олее мамеее!Настръхнаха ми партенките!!Значи ще чакаме скоро някоя мама да се обеби!!Не мога да повярвам че сме вече накрая!
Клипчетата за раждането аз колкото повече гледам толкова повече се плаша! ooooh!Знам че няма да си раждам в къщи ами в болницата и тези другите ми се струват толкова далечниии!А за пъпната връв-как ще убедим лекарите бе хора,те на маймуни ни правят и се карат е..ти отношението имат вие мислите че можем да им кажем кое как искаме!Невъзможно!!А който е секцио-няма и да види кога са рязали връвта!!Как ще стане номера!!Никой нищо няма да ни пита-ние сме там и сме в техните ръце!!Аз лично съм на мнение-да ме правят каквото искат стига по-бързо и безболезнено да мине и да гушкам здраво детенце на края Praynig Praynig
За кърменето колкото повече чета толкова повече се обърквам!!А и така ме е страх от мастит,рагади и такива проблеми!Прочетох че ако 5 часа не го накърмя детето и гърдите се втвърдяват и стават запушвания и болезнени!!Демек ако бебка спинка аз трябва да се цедя така ли??Много ми е объркано всичко а чета всеки ден и клипчета гледам

# 116
Бора, защо не си вземеш нещо от Продавалника?
Съншайн, наистина не съм видяла - извинявай Hug Ами за шезлонг най-добре е да се гледа материята. ДА е памучен Peace Аз лично бих ти препоръчала да вземете такъв като на Сончето - Чико. Но да ти го вземат от Джъмбо, че там са по-евтини.
СЕга ще ходя малко до ЖК, ама като се върна ще ти пусна линк, ако някой не ме е изпреварил Hug
Ето тук го има шезлонгът http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/95_97 Обаче мисля, че в Джъмбо е по-малко от 100 лв. Някой проверявал ли е скоро Simple Smile

Момичета, ако ще са ви Кангаро количките по-добре да са Даяна Peace Пееща, особено за теб Hug Много си фина, за да буташ тоз танк Виктория-та. Освен това ако ви е малко по-тесен асансьора (нашият е такъв с решетка) не влиза. Комшиите имаха такава и само таткото като си беше вкъщи можеха да излизат, че майката нещо така и не се научи как да се справя сама с количката Rolling Eyes

# 117
Асе другата седмица ще ходим до Пигито и ще погледна и този модел който казваш. Сега влизах в сайта на Cangaroo ама никъде не пише за килограми на количките Thinking иначе си права аз съм висока 1.50 и ми трябва удобна количка най- вече лека за бутане, Викторията ми се стори лека като я бутах в магазина ама като се замисля с бебето още 4 килограма аз каквато съм запетайка.
Благодаря ти за съвета ще я видя Peace

# 118
Мамчета, моля Ви помагайте! Опитах да кача сниммките, но безуспешно. Следвах инструкциите: Стъпки за качване на снимки в албумчето:
Kато влезеш в албумчето и отиваш на "Нашите бебета". Цък отгоре и влизаш в албума. Най-отдолу на страницата има едно с малки букви : add photos (добави снимки).
, но като влеза в албумчето отдолу ми се появява само Submit и въведи коментар!
Моля кажете ми къде бъркам? Въвеждам ли някъде потребителското име и паролата или няма нужда?
П.С. Каякто ще видите, ако успея да кача снимките, аз съм едно русо майче Simple Smile

# 119
  • София
Десенце, и аз съм мрънкало по принцип....ама чак такова чудо като сега - тц  Naughty
Д-р Цвети, още не съм оздравяла. Сега се опитва и кашлица да ме събори. Да видим  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт