СЕПТЕМВРИ ще дойде ей сега и сладки бебчов

• 14 119
  • 285
  •   1
Отговори
# 120

Момичета, ако ще са ви Кангаро количките по-добре да са Даяна Peace Пееща, особено за теб Hug Много си фина, за да буташ тоз танк Виктория-та. Освен това ако ви е малко по-тесен асансьора (нашият е такъв с решетка) не влиза. Комшиите имаха такава и само таткото като си беше вкъщи можеха да излизат, че майката нещо така и не се научи как да се справя сама с количката Rolling Eyes

Разликата между Викторията и Дианата е в дръжката и задните колела..като килограми разликата е 0.5кг. в повече за Викторията иначе като размери са напълно еднакви, но аз смятам че е по-удобно количката да е с голяма дръжка а не с две (в противен случеи трябва да са много удобни) а за тия улици и малко по големите колела са си от полза Peace

# 121
jojo&vik и аз съм си избрала Cangaroo Viktoria а и ми е адашка Wink носи моето име Flutter моята ще е синя, най сладка ми се стори в този цвят а и за Кристиянчо е най- подходящия цвят Peace

Пееща начи и ние сме адашки   bouquet...аз съм си избрала зелена че нали нашето  newsm32 не се знае какво ще е ...

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 15:13 от jojo&vik

# 122
Ирина, не си сама в пристъпите си. Аз в момента съм повече от бясно куче. Особено към децата. Те не че са за траене де, ама и аз съм една... Crazy ooooh!
То като няма на кого друг да си го изкарам - по цял ден са с мен. А милите кво са ми виновни на хормоналните настроения. Луда бременна работа! Tired

# 123
Е значи станахме две Виктории супер имам си адашче във Форума Hug Hug Hug
Ох и мен ме друса нервата хормони ли са не знам какво е но не се трая съжалявам мъжлето ми понякога той толкова да ми помага и всичко а аз някаква нервачка  Close но скоро всичко ще свърши и ще сме на седмото небе с бебо само живи и здрави Praynig Praynig Praynig

# 124
Съншайн и аз щях да си предложа моя шезлонг, но реших да не наглярствам  Laughing Пък и за сега само си го гледам на терасата и не мога да говоря от опит Peace Иначе го има в Джъмбо, но не му видях цената.
Деска, Иринка, аз пък съм точното обратното и за това ми е толкова странно. Предвид, че съм везни съм много уравновесена и рядко някой ми лази по нервите. Сега обаче само като видя номера на майка ми, изписан на телефона, преди да съм вдигнала и вече ме тресе  newsm36 Тъпото е, че жената се гласи за отпуска да идва да помага за бебока, а на мен ми се струва, че повече от 20мин няма да я издържа  ooooh! Знам, че звучи много гадно  Sad Дано да се нормализират нещата, че хич не ми се иска да има сърдити  Praynig

# 125
    Сонче,идея си нямам за колко време става преноса на информация от общината към полицията,щото аз останах с впечетлението,че ако не отида аз да им кажа че съм с нова фамилия и адрес няма от къде да разберат...Полицая ,който ми написа акта и ме разкарваше от стая в стая #2gunfire ни каза ,че ако до 2 години от брака не съм си сменила фамилията ,тогава не подлежа на глоба ,защото тогава виновни били те ,че не са ме издирили и глобили #CrazyНаистина разликата в заплащането на бързата поръчка не е много,но аз така им се бях ядосала,защото ми казаха ,че в районното нямали формуляри за смяна на документи(а то е в центъра на града!!!) и ме пратиха и това да си взимам от друго районно,да ходя до банка да им превеждам глобата и т.н. и си казах ,че няма да им дам още 10 лв-не че са много,ама бях бясна #2gunfire
    Момичета ,сложих си шкембето ,ама нещо не успях да го надпиша...снимката след  тези на Вилистар.Ако някой успее да ме поправи-в 35та седмица съм там Mr. Green

# 126
    • София
    Веч, аз му викам на моя вчера - като не ти харесва, ей ти вратата. Малкият като писна татиииии, и аз му викам - и на теб ако не ти харесва....с тати.... Embarassed
    Ужас, това нормално ли е?! #Crazy
    ...но скоро всичко ще свърши и ще сме на седмото небе с бебо само живи и здрави Praynig Praynig Praynig
    О, не се надявай, че тогава ще си по-спокойна - следродилната депресия е още по-страшна откъм хормони. Аз лично тогава съм истински   Twisted Evil Embarassed
    Поне не всеки го лови тази следродилна деприсия и слава богу  Wink Peace

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 15:29 от irinaradeva

# 127
    Веч, аз му викам на моя вчера - като не ти харесва, ей ти вратата. Малкият като писна татиииии, и аз му викам - и на теб ако не ти харесва....с тати.... Embarassed
    Аз да ти кажа дори си мислех, че е от годинките. Оня ден така ме бяха ядосали, че им казах, при следващо провинение, да си търсят друга къща и други родители. hahaha

# 128
    • София
    Аз да ти кажа дори си мислех, че е от годинките. Оня ден така ме бяха ядосали, че им казах, при следващо провинение, да си търсят друга къща и други родители. hahaha
    ooooh!
    Може и от годините да е  Embarassed Според мен обаче си е от хормоните  Heart Eyes

# 129
    Иринка аз мисля че е нормално!!Сега си напрегната,бременността все повече ти тежи и /чувала съм че е така/в този момент е най-важно бебето което е вътре!!Не се притеснявай!Всичко ще мине и замине!!
    Веч и при теб също ще мине!!!Айде бе наште мами-гордост няма да се предавате!Ние новите мами от кой се учим мислите!
    МОйто мъж пък ми каза вчера "очудвам се че си толкова спокойна и не се оплакваш от нищо!Мислех си че ще си непоносима" #CrazyАма аз си държа всичко в мен и за това той мисли че съм спокойна-ми то кат се наревеш едно хубаво през ноща и после си спокойна и уморена hahahaАз така правя!!Олеква повече от скандал!!
    Соня и аз не искам мам и свеки да се събират в къщи особено че имат коренно различни мнения за повечето неща!Ще седя и ще им гледма сеира докато се карат и пак всичко сама ще си върша!!А мама вчера гордо ми заяви "аз не съм кърмила много/общо за двамата 3месеца и малко/но за цедене мога да ти помагам!Цедила съм се много дълго!!"2 месеца с брат ми се е цедила-той не е искал цица и после преди да и спре кърмата 1м е кърмила!А мен около 2 и направила мастит!!Тя е абсолютно ЗА кърменето колкото мога по-дълго!!И ще помага поне в това!! Praynig
    Мале моята мадама ще ми изскочи през корема всеки миг!така ме разпъва че ще полудея!!Добре че рядко го прави това!

# 130
    Аз немога да се оплача че съм изнервена може би защото по-цял ден съм сама и чакам само скъпия да се прибере...а и още не ми тежи корема а и нищо не ме боли  Praynig дано до края да се чувствам така..само се притеснявам след като родя да не ме налегне някоя депредия  Shocked

# 131
    Адашче, и след двете раждания ли си била в следродилна депресия? За колко време?При теб в какво се изразяваше? Как си се оправила?

Аз Слава Богу не съм била и на косъм от този бич, но винаги ми е интерсно д ачета по въпроса с цел превенция.

# 132
    Мамчета, извинявайте, че пак досаждам, но някой може ли да ми помогне и да ми каже как да си кача снимките. Копвам си питането от преди. Мерси много!
    Мамчета, моля Ви помагайте! Опитах да кача снимките, но безуспешно. Следвах инструкциите: Стъпки за качване на снимки в албумчето:
    Kато влезеш в албумчето и отиваш на "Нашите бебета". Цък отгоре и влизаш в албума. Най-отдолу на страницата има едно с малки букви : add photos (добави снимки).
    , но като влеза в албумчето отдолу ми се появява само Submit и въведи коментар!
    Моля кажете ми къде бъркам? Въвеждам ли някъде потребителското име и паролата или няма нужда?
    П.С. Както ще видите, ако успея да кача снимките, аз съм едно русо майче 

# 133
    Леле, някои влизат в 9-тия, а аз почвам 8-мия месец!  Shocked

Флучия, не си се логнала, затова не виждаш опцията за качване на снимки. В горния десен ъгъл има "sign in", натискаш, после въвеждаш потр. име и парола и тогава пак влизаш на снимките.

Хм, чета едновременно в няколко подфорума и сега забравих какво щях да пиша тук... newsm78

# 134
    Флучия, сигурно не си логната. Името и паролата са на първа страница. Иначе няма да стане.

Ирини, аз имах само първия път следродилна депресия. Втория път нещата минаха далеч по-леко и наистина се радвах на бебето си от първия момент. А първия път няма да описвам чувствата, които ме тресяха, че да не стресирам някой тук.

Общи условия

Активация на акаунт