СЕПТЕМВРИ ще дойде ей сега и сладки бебчов

• 14 134
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Хайде и аз да се запиша преди да е свършила отнотво темата.
Цяла вечер чета за тази следродилна депресия и хич не ми харесва това което пише. Още не съм стигнала до там където пише как да се избегне. надявам се мен да ме пропусне  Praynig По принцип не съм лесно депресираща се, но пък всеки пише, че си е мислил, че няма да му се случи и се е случвало. Но пък си мисля, че ако човек не си мисли за такива работи и е по-лесно. Но нямам никакъв опит и затова не мога да се изказвам по тази тема.
иначе ние сме в разгара на опаковане. В сряда е местенето и сега всичко е на вили и мотовили. Заринахме се с кашони. на всичко отгоре трябва да се чисти newsm75 навсякъде, а тук е жега и мен не ми стига въздуха . Добре, че останаха само още 2 дена преди да приключи първата част. А се надявам, че разопаковането ще е по-бързо.
Иначе бебка се опитва да ми разтегне корема във всички посоки. Явно вече и е бая тясно, но ще трябва още месец и половина да си примири. После ще може да се търкаля из цялата къща
 Хайде лека и прохладна вечер от нас  grinning039

# 181
Ето ме и мен. От снощи ви чета. Много сте писали докато ме нямало!!!
Аз бях на море, къпах се в ледени води. Бях на село, доихме кози, правихме сирене и даже се получи. Имам и снимки, но не знам как да ви ги покажа. Ще опитам да кача в албумчето поне една.
А относно клипчетата за раждането аз също не можах да ги отворя. И не само това, но направо ми заби компютъра, та се наложи да рестартирам.

# 182
Пате, и аз не знам още дали ще ходя на лекциите за кърменето, но ако реша ще се обадя.  Simple Smile

Мона- варианта да си родиш сама вкъщи е само един- неасистирано раждане. Акушерките не се навиват да присъстват, защото в бг не е регламентирано и не им се поема отговорност... Така че нас няма да ни огрее домашно асистирано раждане, дано до година-две това да се оправи. Обаче преди това трябва да се предприемат някой стъпки за разширяване на правата ни. Бих участвала!  Peace

Сонче, разбирам те за честите обаждания на майка ти. В някаква група сме с безплатни минути, които доскоро бяха 100, но сега са ги увеличили на 500 и...  Shocked

# 183
Успях! Успях да кача снимки. Чак се развълнувах. 100 пъти съм пробвала до сега...
http://images.september2008.multiply.com/image/1/photos/12/400x4 … amp;nmid=87673172
http://images.september2008.multiply.com/image/1/photos/12/400x4 … amp;nmid=87673172

# 184
Оххх бяхме с мъжо на заведения и се надух като свиня!Ще се пръсна!!Само прухтя из нас!Ни да легна се трае,ни да седна,ни права!!
Асе дано си права душата!!Аз такова старание и умение влагам в другото че току виж се справя с напинянето Mr. Green
НЕ зная защо но досега не съм прочела лоша история за секциото newsm78Всичко е спокойно и мамите са щастливи и спокойни а при нормалното раждане се усеща напрежението,страданието!!Ухх от толкова четене из нета взех да откачам и да анализирам всяка написана дума! ooooh!
Исках да попитам един малко личен въпрос-правите ли още с мъжете си.... EmbarassedАз не съм от как съм бременна ама напоследък ми се струва че липсата на това нещо много ескалира и започва да ми натежава!Особено се засили чувството с порастването на корема!!Някак си некомфортно се чувствам от себе си и си мисля,че може би това би ме накарало да се почуствам отново добре в кожата си!Не че мъжо ще ми уйдиса на акъла...
Хайде аз лягам и ще се моля да заспя!!Много ми е тежко #CrazyЛека и приятна нощ
Ехее дидиди колко ти е пораснало коремчето!!!!

# 185
Трябва да изчакам още 1 час, за да изпия лекарството срещу бактериите.
Мирка, ние продължаваме. Само, че аз много трудно стигам до оргазъм. Та в повечето случаи е само за него. Като ми натисне корема и цялото удоволствие и желание изчезват. Знам за позата отгоре, но рядко ми се прави така.

Какви чудесни морски снимки!

# 186
Снимките са много хубави. А относно клипчетата и на мен не ми ги отвори, но след това като влезнах с акаунта си и успях да ги гледам.

# 187
Добро утро, сладурки  Hug
Муууууууццццц за 1я ден от 9я месец   newsm51

Дидиди бравооо. Хубави снимки.
Уандааааааа добро утро  smile3534 newsm51
И на мен не ми се отварят клипчетата  Sad

Хубав ден  Hug Hug

# 188
  • София
Стелчето, Уандето, мляс  Heart Eyes
И аз си мислех от вчера да поздравя Асето, Муцето и Деската за влизането в деветия месец.  Hug
Момичета, вие наистина сте на финалната права!  Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
Мацки Hug Hug Hug
И снощи като за финална права пак - болки Shocked Ама Асето вече е гърмян заек. Влязох в банята и половин час горещ душ Grinning Болките си бяха от левия бъбрек и после си заспах като пич Party

# 190
Иринкаааа бац  Heart Eyes
Как си днес, мило.
Ох, отивам да се къпя и да побачкам малко

Асе рано му е на Любчо. Виж какво добро дете  Hug

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 08:33 от stelllla

# 191
  • София
Стелче, много е сладък - като братче и сестриче сме си  Heart Eyes
Асееее, още малко, кака!  Heart Eyes Hug

# 192
Добро утро момичета   bouquet !
Stryper, Асе за секциото този път ще подходя доста внимателно.
Диагнозата ми е:"конусовиден мъжки таз" демек от вън съм широка, но от вътре съм "нежна" Mr. Green като се прибавят към това положение едрите бебета, които раждам и мисията става не възможна.
На Сузи (1во раждане) главата и беше толкова голяма, че никакви бебешки шапки не и ставаха...
При 2то раждане доки ми каза, че просто диаметъра на главата е бил много голям и не е можел да мине през стеснения диаметър на този при мен "конусовиден таз".
Скоро не съм се снимала, но доста много приличам на майката с близнаците...та ми се струва, че и това бебе не е от малките.
За моите секцио да кажа нещо оптимистично.
Първо и при двете раждания попадах на доктори, които ми спестиха окситоцина и ми препоръчаха дори да не го искам.
Да си кажа към 20 час ми се искаше не окситоцин да ми налеят ами каквото и да е само да излезе бебето.
Тревогата ми беше голяма признавам си и най вече като чувствах колко силни са контракциите, а главата не минава.
Хич не ми е пукало дали ще ме цепят, дали ще ме режат бях готова на всичко само да мине от там и да излезе.
Та за раждането в Бг да кажа, че цяла нощ ме оставиха сама само една акушерка минаваше от време на време, та се развързах рано рано от  апарата и се дупих на воля, не ми включиха никаква система и доктора ми обясни, че най добро е естественото изгонване на бебето...
След 30 час бях толкова обезумяла, че се опитвах да напъвам без да имам напъни (когато главата не мине през коста не се стига до напъни), а доктора ме успокои и ми обясни че само се мъча и няма смисъл да напъвам...
Докато бях на операционната и ме подготвяха аз пак се пънех а докторите ми се смееха и се държаха много готино, накараха ме да се отпусна и преди упойката вече се шегувахме.
Имаше естествено изцепки, но важно е че извадиха бебето живо и здраво, как да не им се зарадваш  Hug .
Та е хубаво да не очаквате непременно някакво ужасяващо отношение защото в Бг има мнооого мами, които за да си спестят  малко болка са готови да лъжат и мажат за да им се направи секцио и са големи лигли, то аз се изнервих, та докторите ли.
Аз лежах 17 дни и проблемите ми бяха по скоро с простотията при санитарките, а докторите бяха честно казано много готини.
Опс олях се  Blush, хубав ден!

# 193
Добро утро,мадами Heart Eyes
Е,нямате изчитане ooooh!Един ден да пропусне човек и после му трябват часове,за да ви изчете LaughingА сте изписали много интересни неща.Обаче,за такива като мен,дето все нямат време,трябва да се ровим после да разглеждаме клипове/аз съм ентусиазирана да видя клиповете на Шейла Peace/,темите за раждането /макар,че няма да рждам нормално,но съм любопитна Wink/
А за следродилната /пък виждам,че някои/Иринка Heart Eyes и пренатално са я гепили JoyАбе,Иринче-разсмя ме как си ги натирила всички мъже да си хващат пътя JoyАма със глас се смях hahaha
Хйде лек ден,мацки Heart EyesДано имам време вечерта да изчета и разгледам всички клипчета темите на Веч
Стелка-лека работа и на теб Hug

# 194
  • София
Момичета, ако случайно сте пропуснали това:
http://www.bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=42491
Уанде, то моето проклетия  Joy

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 09:21 от irinaradeva

Общи условия

Активация на акаунт