СЕПТЕМВРИйчето в корема дебелее, още месец трябва му да хубавее!!

• 11 256
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Дидка да ми промениш термина мила,че от начало е останал 25.09(когато не беше още точен),а иначе е 27.09.
За пола-момченце

# 166
Мамчета, Шейла, Ирини, Лусиситу и Деси, много ви благодаря за подкрепата. Дано наистина скоро всичко да се подреди и да се успокоим, защото и двамата с тази финансова неизвестност сме страшно напрегнати и това рефлектира върху отношенията ни. Аз се мъча да го подкрепям всячески, говорим си и се успокояваме взаимно, но вътрешно умирам от страх и се моля на Бог да ни помогне. Но стига толкова с паричните неволи....
Дидка, прекрасна е снимката! Толкова са красиви и мама и бебчо и излъчват такова невероятно спокойствие и щастие! БРАВО! Много ми стоплиха сърчицето. А относно сайта с детските песнички, който си прикачила, благодаря ти! На мен ще ми е супер полезен, защото пея страшно фалшиво и точно си мислех да купувам дискове с детски и приспивни песнички за малката, че ако аз й ги пея, горкото детенце ще се откаже от съня завинаги Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За раждането съм решила "Майчин Дом" - засега нормално.
Жужа, относно болките ниско долу и аз ги имам от днес и се притесних доста. Нещо като постоянна тъпа болка ниско долу и то не само, докато ходя, ами и като седя. Не знам.. Имам час при лекаря за понеделник, но ако се усилят ще отида още утре сутрин. А ти не се тревожи за бебчо. Щом са ти казали след 7 или 10 дни, то това значи, че вече ще си в девети месец и няма страшно! Бебчето се е развило, а и Господ си знае работата! Не се измъчвай през тези оставащи ти дни и не си мисли лоши неща, а се радвай на предстоящото събитие!
Добре дошли на Бижу и Ина Лемон, от мен! Чудесно е, че ставаме все повече и можем да си помагаме и да се подкрепяме!

# 167
Флуч Hug
Надявам се да се оправите, мила!
Всъщност и аз съм в подобна ситуация  Sad - набутахме и продължаваме да набутваме много пари в магазина, а той така и не започна да ги избива - хеле пък сега в отпускарския сезон. И сме много на червено Sad Де що имаше спестявания се изпариха в стока и наем...а пустото нещо и една заплата не изкарва. Незнам как ще се оправяме. А най-ми е криво, че аз нищо не мога да направя -чакам на Иван, нямам избор. Та сега най-вероятно и той ще търси работа точно преди да се появи Фъстъчко. Абе побърквам се - бавно, но сигурно! Още една нощншца не съм си купила, та да не харча излишни пари...
Абе изобщо не трябва вас да занимавам, ама...

# 168
Здравейте мамита!!!
ДОбре дошла на Ина HugНай-сетне да те видя сред нашите редици!!Как е Точко   bouquet
И на другото Августово майчр добре дошла сред нас!!!  bouquet
Дидее много се радвам за Стела а и снимката е чудесна!Много щастие им желая на цялото семейство!
Аз съм в Тина Киркова! Не се знае секцио или нормално все още!!

# 169
Мирка, Точко такива чудеса прави в корема ми, че ми се иска да съм вътре с него и да го видя на живо дето се вика, как такива движения има в 7 посоки на корема ми, пък той има само 4 крайника и една глава      Ако и мъжкото му достойнство се брои вече за крайник ок, стават 6. Едно в повече ми идва пак, хммммм.........        Нещо ме бъзика това дете, ама да видим после кой кого......   

# 170
Здравейте дружки,
леллеее колко много пишете, ама наистина от снощи не мога да ви смогна, а само един ден пропуснах май.... браво на вас. страхотни сте  Hug
иначе ... не помня дали писах но си взех микробиологията и не съм гъбясала, което е супер - ще пропусна лекарствата. продължава да ме тревожи бебка, че стои с дупето надолу а и видяхме с доплера един "кат" пъпна връв около врата...много ме хваща страх от операцията, просто откачам. надявам се поне стази си тиха лудост да го попреживея предварително и да съм спокойна когато му дойде времето. следващата седмица ще ходя да си правя проби за алергии за лекарствата за упойката, че поне това да си знам. бях и на кардиолог - за мен и за бебката. тя си е супер  Heart Eyes доктора каза, че няма да имам проблем с пролапса както и да раждам....това ми е май отчета  Crazy
Дидка, много ме изкефи снимката на бебчето - толкова добре излежда  Simple Smile
за протекторите - аз си купих 2 размер 60/120 мисля че по 20-тина лева от пигиса
за раждането - засега АГ болница Варна
толкооова много неща исках да ви кажа...и пусто нищо не ми идва на акъла  Blush Whistling
  bouquet

# 171
  • София
Здравейте, милички  Hug
Току-що се връщам от консултация. Всичко ни е наред  Praynig
Както обикновено си ни потвърдиха, че вървим с около седмица напред и по данни съм 33-34 седмица (диаметър на главичка 8,9 см.  Heart Eyes). Ама то си е нормално, според мен. При ПРМ 15.12. ми беше сметнат от Док термин 22.09, но според мен два дни надолу идват от първо - високосната година, и второ - от юли + август по 31 дни. И като се има предвид, че съм с по-къс цикъл - още 3 дни и то си излиза...горе-долу  Simple Smile
Досега никой не помня да е отчитал какво му казват за степен на зрялост на плацентата. На мен ми казаха сега втора към трета - чак сега се размислих - не е ли рано да е към трета?  newsm78 Някой знае ли как се развива плацентата по седмици (на миналото ходене - преди две седмици - беше първа към втора newsm78)

# 172
Добре дошли на Ина и Бижу! И аз съм за 5ти септ. За протокола ще раждам в Шейново, нормално.
Ирини, мерси за инфото. Peace
Рени, от 23 юли съм в отпуска, но щях още да ходя до офиса ако не се бях разболяла. Може би и другата седмица няма да ходя, но по другата ще трябва да обучавам новата девойка. Тогава сигурно ти вече ще си в отпуск.
Диде,  Hug евалата колко си бърза! страхони са двечките Heart Eyes

# 173
Ирина, не знам за плацентата, но като отида при доки ще попитам и ще пиша!
Бръмбъзъче, много ми е мъчно, че и вие сте в подобна ситуация Sad И аз не съм си купила и една нощница и все отлагам, а бебинка вече е на път. Не знам какво ще правим... Пред Георги се държа и гледам да не ме вижда уплашена, но щом изляза от вкъщи и започва един рев... Ужас. И ние като вас оползотворихме всички спестявания, а имаме да изплащаме и заем. Вноската не е голяма - по 150лв на месец, но като нямаш и тези пари ти се струват непосилно много!
А къде е това Дървеното, до което каза, че живееш. Аз съм близо до Патиланци и ако искаш може да се срещнем някой път. Аз от понеделник спирам с работата и съм в болнични и ще мога спокойно да излизам Simple Smile

# 174
Иринка за плацентата-пак добре че ти казват нещо!Моя лекар нищо не ми казва никога и нямам идея какво става вътре с беба!А сега на 4ти на всичкото отгоре го няма и казал на мъжа ми "Не е толкова важно да се гледа на ехографа"Е то консултацията ще ми е мерене на кила и кръвно newsm78 newsm78Нещо съм недоволна...така ли трябва да бъде???
за финансите и ние сме доста закъсали!!Отказахме се от колата и сега ще видим как ще я караме-без кола ако тръгна да раждам и разчитаме на таксита не ми се мисли Sad

# 175
Мире, някой приятел с кола нямате ли, слънце, дето живее наблизо?
Ние ще подковем за непредвидени ситуации един такъв приятел в съседния блок. Та да не ми се налага да хващам такси ако съм сама във важния момент (е - то това се очертава само на 30-ти август, че мъжо ще снима сватба и целия ден ще е там).

# 176
Здравейте,маменца Hug
Аз днес съм леля Mr. Green,така де днес малкия на сестра ми е в "лелина ваканция" LaughingОт сутринта се гледаме,ходихме на разходка,после на боулинг,естествено Макдоналдс не ми се размина и сега душицата спинка ,а аз готвя.Ама междувременно реших да хвърля едно око тук  Mr. Green
Уанде,мерси за милите думи Heart Eyes
Флучия,,много кофти това с мъжа ти.Дано скоро си намери работа,че освен финансовата страна на въпроса,то и психологическата ситуация за него е ужасна сигурно...
Сега се връщам да ви чета ,че имам няколко страници да наваксвам. newsm78

# 177
Да се включа и аз за малко в паузата на чистенето  newsm75
Ех, какво е хубаво, че имаме нови мами  welcome
Дидка, браво за страничката  Heart Eyes
Иринка, на мен Марков ми каза преди 4 седмици, че моята е втора степен. А моя доктор не знам въобще дали може да я определи с неговия ехограф  newsm78 Като пък задавам много въпроси и той едно такова ме поглежда  Sneaky Та така... гледам да не питам.
Радвам се на всички за добрите новини от ЖК  Hug Аз утре съм на такаваи после ще докладвам  Peace
За раждането - Майчин дом
Айде отивам да  wash hang

# 178
Здравейте, мами! Жега ми е и за да не се оплаквам само, ще напиша за Дидето, че по план за сега ще раждам водно в Тина Киркова.
Иначе, Диде, твоята приятелка ли е Стела с бебе Дара?! Прекрасно име!! Все ми се струва, че за момиченца има много повече избор на готини имена.
И ние още не сме измислили име за нашия калпазанин. Имам чувството, че ще го измислим като видим! Просто с таткото не можем да си срещнем мненията по този въпрос.  newsm78

# 179
ЕЕЕ,Дидка,страхотна новина!!Да е жива и здрава малката Дара и много щастие на цялото и семейство Heart Eyes
Жижу,аз имам същите усещания,вчера едва стигнах до магазина-трябваше да вървя със ситни крачки като японка..имах чувството ,че ще изпадне нещо измежду краката ми #CrazyУтре съм на лекар ,та ще видим какво става newsm78
Добре дошли на новите мами  bouquet
Бръмче Hug,дано финансовата криза бързо отмине..Аз пък да ви кажа по този повод съм възхитена от мъжо-нали все не ми даваше да купуваме бебешки неща ,че било рано и онзи ден му казвам "давай да взимаме нещата вече едно по едно ,че едно че време няма,а пък и така много ще ни натоварят покупките финансово наведнъж"А той милият ми вика-ти не се притеснявай за това,аз на бебешонката съм и направил отдавна фонд "бебе" #CrazyНаправо ми стана толкова миличко...разбрал е вече ,че колата отива на 2-ро място Mr. Green
Мириам и аз ще ги търся тези протектори и ще ти кажа къде ги има в Пловдив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт