Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избор на слинг?
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избор на слинг?
Когато избирате слинг, е важно да вземете предвид материала, комфорта и подходящото тегло, което може да издържи. В случая със слинга от 80 евро може да помислите за закупуване на висококачествен плат и направата на слинг, което може да бъде по-рентабилно. Уверете се, че слингът отговаря на вашите нужди и предпочитания, преди да направите покупката.
-
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Предродилната депресия е състояние на тревожност и нервност преди раждането, което може да доведе до страхове и несигурност. За справяне с него е важно да споделяте чувствата си с партньора си, близките или професионалисти, ако е необходимо. Отделянето на време за почивка също може да бъде от полза.
-
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
-
Как да се подготвим за раждането и какви документи са необходими?
-
Коя козметика за бебе е препоръчителна и кои са най-добрите продукти?

.Но още като се раzбра в какво състояние е,неzабавно го преместиха в Майчин дом.Общо вzето,недай си боже,но все пак и zа това трябва да се мисли естествено,там са най добрите,мисля в цяла БГ,не само София неонатолоzи.Абе всяко бебче с проблеми отива там.
или поне като влезеш в болницата. Аз вече съм говорила (много набързо) с лекарката, но се разбрахме на 1ви септ. да се видим вече за сериозните неща, защото така или иначе преди 37ма седмица не може водно. Ако случайно тръгна да раждам преди това - отивам в Шейново. Там ходя на ЖК... и няма да плащам. Който д-р ми се падне, все ми е тая, като няма да е водно
Много поздрави от Ziah (Вики).
От сутринта до сега вече 4-ти път плача
Не знам какво ми става
Добре, че бебеправенето е все още безплатно
.Дааа,съвсем откачих аz,това е..Легнах,до сега не можах да zаспя,станах съвсем бодра и сега се чудя какво да правя.Но трябва някак да zаспя малко..Исках да ходим на плаж,а пак ще съм парцал.Трябва да не спя преz деня,това е.

Има ли други като мен?