Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избор на слинг?
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избор на слинг?
Когато избирате слинг, е важно да вземете предвид материала, комфорта и подходящото тегло, което може да издържи. В случая със слинга от 80 евро може да помислите за закупуване на висококачествен плат и направата на слинг, което може да бъде по-рентабилно. Уверете се, че слингът отговаря на вашите нужди и предпочитания, преди да направите покупката.
-
Какво представлява предродилната депресия и как да се справим с нея?
Предродилната депресия е състояние на тревожност и нервност преди раждането, което може да доведе до страхове и несигурност. За справяне с него е важно да споделяте чувствата си с партньора си, близките или професионалисти, ако е необходимо. Отделянето на време за почивка също може да бъде от полза.
-
Защо бебетата често хълцат и нормално ли е това?
-
Как да се подготвим за раждането и какви документи са необходими?
-
Коя козметика за бебе е препоръчителна и кои са най-добрите продукти?
така ме разчуства

Като имате предвид, че имах неразопакован багаж от морето още и няколко пранета + още малко играчки по пода и разни безброй хартийки, които Сияната е пръснала къде ли не
От сутринта от 10 до сега на мънички серии с почивки помежду 
.2500 лв ?Ама в Токуда не си по zдр.каса,така ли?Ами по другите болници,Тина К.,Шейново,Майчин дом и там ли zа такива суми се говори???Леле,та то едно време сие било евтинийка бе..Да не почвам пак тая тема,обаче в тая БГ едно нормално нещо не остана май 
Еб..и инфлацията
Днес пак си поревах едно хубаво след като 30мин се опитвах да си чаршафосам леглото
От другата седмица започвам основно чистене и не знам как ще ми понесе
След вечеря с мъжа ми излизаме сами и се разхождаме из Слънчев бряг. Вече имам тен
.
На 13-ти съм пак на преглед, най-вече заради издаването на болничния, и ще пиша тогава какво ми е казаза за плацентата. Вие няма ли да идвате пак към Бургас?