ОКТОМВРИЙЧЕТАТА не кротуват – в корема на мама те яко лудуват.

• 11 656
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Тони звучиш по-добре щом вече се и шегуваш.
Хубаво е че новото момиче се спуска да ти помага ,а не се прави на застреляна.
Надявам се ,че колежките ти оценяват твоите усилия и живот и здраве ще ти връщат услугите,когато се върнеш на работа.

Мими браво за прегледа.Дано и всички следващи минават така.

# 181
Лекаря не се съгласи да ми издаде болничен вместо на 27август за 01ви септември-не можел той така да ми мести термина,щото така ми скимнало, бил ме регистрирал в РЗОК, а тя пък пратила инфото до НЗОК и как така ще се променя.... ooooh!
Госпойце, аз се сетих да питам за тоз' твоя болничен, дет' е същия кат' моя болничен. Що трябва да ти местят термина, бе джанъм? Не им ли показа онази Наредба, дето ти я пратих? Според нея имаме право да работим и да ползваме по-малко от 45 дена преди раждане. Или работата е царят дава, пъдарят не дава?  Confused

# 182
  • Варна
Лекаря не се съгласи да ми издаде болничен вместо на 27август за 01ви септември-не можел той така да ми мести термина,щото така ми скимнало, бил ме регистрирал в РЗОК, а тя пък пратила инфото до НЗОК и как така ще се променя.... ooooh!
Госпойце, аз се сетих да питам за тоз' твоя болничен, дет' е същия кат' моя болничен. Що трябва да ти местят термина, бе джанъм? Не им ли показа онази Наредба, дето ти я пратих? Според нея имаме право да работим и да ползваме по-малко от 45 дена преди раждане. Или работата е царят дава, пъдарят не дава?  Confused
Какво да ти кажа-осве АМАН  Tired Тоз моя лекар и той какви какъв е бостанджия...няма да ти разправям. Обясних му положението, а той обяснява заедно с мен,че не може. Вече ми дотегна от сметки и нагласяния, да става каквото ще, пък аз да съм спокойна

# 183
  • Варна
Госпойце, аз си мечтая за такава счетоводителка като тебе съвестна. Може ли да си дам заявката за след няколко години като ти свърши майчинството? Ние сега си имаме, ама и тя не се е обебила още, та май на  всички ще им търсим заместнички близките години. Laughing Между другото ако не е тайна каква заплата ти дават. питам защото искам да съпоставя със заплатата на нашата счети.

А иначе от интернет поръчвам, защото мъжа ми откача като му кажа да идем до някой магазин.А сама не мога, защото ме е страх да не ми падне кръвното някъде.

# 184
 ooooh! Аман, да!

# 185
  • Варна
Госпойце, аз си мечтая за такава счетоводителка като тебе съвестна. Може ли да си дам заявката за след няколко години като ти свърши майчинството? Ние сега си имаме, ама и тя не се е обебила още, та май на  всички ще им търсим заместнички близките години. Laughing Между другото ако не е тайна каква заплата ти дават. питам защото искам да съпоставя със заплатата на нашата счети.

А иначе от интернет поръчвам, защото мъжа ми откача като му кажа да идем до някой магазин.А сама не мога, защото ме е страх да не ми падне кръвното някъде.
Ще ти запомня думите-тъй да знаеш Laughing, ще говорим като се видим на някоя среща или после на разходка с пъпешите.
И на мен ми се иска да поръчвам от нета,ама нали ме няма през деня, та чакам да изляза във "ваканция" Laughing както казва Sunny_77 за да мога да си посрещам куриера

# 186
  • Варна
Брей, след два часа мъки с френския се регистрирах най-после в тоз Ла Редут. Сега някой ще ми подскаже ли с каква карта мога да плащам, щото тука пишат че става с кредитни само и с Виза ама да не е от ОББ, а моята е от там. Кредитни нямам.newsm78  Мастер карт дали става? newsm78
Инче, съдействай, щото и за тебе ще поръчвам. Wink От тебе акъла, от мене картите. Joy Шегувам се. Ама много сложно с тоз френски беееееееееееее.
Госпойце, сериозна съм. Sunglasses

# 187
  • Варна
Пуканка, аз току-що напазарувах първите неща за бебока, и то не откъде да е, а от Ларедут  Mr. Green. За съжаление не видях дали може с МастърКард, виж дали го има логото на МастърКард, моята е Виза Класик и стана без проблем /получавам известие при всяко плащане с картата си и затова знам, че това плащане е минало/. А мъжа ми как ми се накара, че си регистрирам кредитната карта в такива незащитени сайтове  Crazy. Искам да попитам някой дали знае за колко време долу-горе се получава поръчката и наистина от пощата ли се взема или я носят на адрес?

# 188
  • Варна
Пуканка, аз току-що напазарувах първите неща за бебока, и то не откъде да е, а от Ларедут  Mr. Green. За съжаление не видях дали може с МастърКард, виж дали го има логото на МастърКард, моята е Виза Класик и стана без проблем /получавам известие при всяко плащане с картата си и затова знам, че това плащане е минало/. А мъжа ми как ми се накара, че си регистрирам кредитната карта в такива незащитени сайтове  Crazy. Искам да попитам някой дали знае за колко време долу-горе се получава поръчката и наистина от пощата ли се взема или я носят на адрес?

Хеленке, де са пък тия логота на карти? Сега ме хвърли в музиката да ги търся Mr. Green
И моя мъж бучи сега че само чрез Пей пал разрешавал плащане и никакви такива сайтове. Сега ще го убеждавам.
Относно времето за доставка, те дават 6 седмици, но БГ мамите ги получавали за 2 до 4 седмици.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 21:47 от *Pukanka*

# 189
  • София
Айде и тука се подпалиха с тоя Ларедут  Mr. Green Само да предупредя, че е силно заразно и неизлечимо. Ванче, накрая нечии мъже може и да искат да ни пребият поради изпразнена карта.  Laughing
А сега сериозно - аз ползвам Виза на ЦКБ. Според мен просто освен кода на картата трябва да има и един три или четирицифрен секюрити код без който не може да се осъществи плащането. Аз специално тази карта я ползвам само за поръчките и има само толкова пари, колкото смятам да изхарча. Така че незнам как могат да ми я източат.
Поръчките пристигат за различно време. Ако е под 2 кг не минава митница и пристига в местния пощенски клон, става по-бързо. В големите градове пратките над 2 кг минават през митницата (не се обмитяват) и там се получават. На мен митници София ми е на майната си, затова поръчвам на адреса на нашите в Бургас. Там всичко пристига в пощенския клон, който им е до блока. Сега имаше огромни намаления и пощите ще са заринати с колети, така че ще се забавят. И както винаги забавянето е от българска страна.
Пуснала съм ви темата за Ларедут така че се заравяйте. Там пише всичко.

И да се похвалите какво сте напоръчали!

# 190
Здравейте девойки  Hug
Някой беше питал дали количката има порт бебе - няма но пък има чувалче за краката и дъждобран така че няма да ни е ветровито а за цвета червена е.Гледах и жълтата и оранжавата но всеки цвят е от различен плат и червеният е най хубав.Страшно е лека към 7 кг и най хубавото е че няма чанта а под крачетата там където е коша има скрит джоб с цип и е доста голямичък - половината кош и най важното има 2 год. гаранция.Страхотна е а аз съм много доволна  Joy  Joy  Joy За новородено си има възглавничка която после се маха

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 22:21 от gery_roz

# 191
Здравейте, мацки!
Цял ден нямах нет и досега ви четох ooooh! ама не се шегувате Laughing
Валя, добре дошла Hug
Гери, честита количка! Със здраве да си я ползвате Peace
Ванче, честити покупки и на теб Peace
Енигма, честито, мила. Успех ти желая във всяко едно начинание  в бъдеще  bouquet
Пуки, ама много хубави тези чаршафчета бееее, е те това ми е слабост/ както и завесите/
Добре дошли на всички отпускарки Hug Чакаме снимки, ей!
Мими, браво душа, все такива новини да чуваш Peace
Тони, то е хубаво човек да се съобразява с другите и да се поставя на тяхното място, ама всичко си има граници Naughty И аз съм същата патка, като теб и се убеждавам все повече и повече, че хората просто злоупотребяват с това. Като минава номера, що пък не!   
Ел, много кофти това Cry Сигурно са ти изписали хапове, пий си ги и почивай! Няма да се излагаме накрая я Naughty                                                                 

# 192
Да се опитвам да ви догоня - мисията предварително е обречена на неуспех, много сте надърдорили  Sunglasses.
Енигма, честита диплома   bouquet! Октомврийчета ще са най-начетените бебета, колко нещо научиха още в коремите  Laughing. И не говоря само за дипломантките, останалите след толкова четене из сайтове, книги и форуми сме изкарали по още едно образование, то си е наука майчинството  Mr. Green
Стрии и целулит. От първите нямам, от втория си завъдих тия месеци. И преди на 2-3 пъти ми се е появявал като наддам 2-3 кила, щото ги трупам единствено около ханша, но все беше от оня добрия, който не се вижда на пръв поглед, а само като стиснеш. Сега обаче си е доволно видим  Crazy, но се старая да гледам с оптимизъм в бъдещето. Винаги безпроблемно е изчезвал гадния целулит, надявам се и сега.
Трикси, не е късно, а точно по календар на ЖК изследванията са си в началото на 9-ти месец
Привет на загорелите и осолени ssissi, Tsv и Никози  Hug
Ванчето ме разби с бебешки гардероб....ти си опразнила магазините в немско  Mr. Green. Пък като гледам цените ти, що ти трябва да сравняваш с нашите - умножавай по 10 и си готова   Sick...е, преувеличих малко, но натам сме тръгнали  #2gunfire
Гери, блазе ти за приятелката.
Дотук ми стигат силиците, отивам в хоризонтално, че музата ми отдавна спи и два лафа вече не мога да навържа  Sleeping

# 193
  • София
Аз нещо не издържах да доизчета и тази тема до край и за това се включвам - може и да е късно, но нищо.

За папагалите, секретарката  -
Пуки - в никакъв случай това (проблемите с кожата по лицето) не е от папагалите! Те, птиците са в другата стая, т.е. тя няма директен контакт с тях, а пък и в стаята й има климатик.  В този случай бъди спокойна и за здравето на бъдещото й бебе и за папагалите! Това от нейна страна е спекулация и каприз.

Отивам да смогна с четенето на другите оставащи страници!

# 194
Брях- брях, покрай вашия Ларедут се отплеснах да пазаря онлайн, дето хич не го обичам... заради чакането и таксата за шипинг. 
Предпочитам да връча малкия на таткото и да поразвея задник насам- натам по магазините, може и с приятелка (ама тогава двойно повече време отива, и се изморявам от приказки, та предпочитам сама). Отработила съм си и един чудесен антристрес навик- да пия шоколадово- ментово- фрапе в Старбъкс, докато чакам да ми отпочинат краката и гледам да не мисля за нищо в това време.  Laughing
Няма да казвам каква евтинийка хванах в гап.ком, да не ви е яд... ама $14 за бременни дънки си е жива далавера според мен!  Crazy След 7 работни дни най- късно си чакам пакетите...

Общи условия

Активация на акаунт