Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 671
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Момичета с две думи, ще пиша повече по обед ама сега бързаме за плаж..
Значи събираме по 15 лв , приемам заявления за банкови данни на лични и ще ви помоля след извършен превод да ми пишете, за да не проверявам в банката от кой е , а да си видя на банкомат, че са дошли парички..
Е мажем с крем и беж да ни няма , в обедния сън ще се впиша пак...
До скоро
Сърдечни позрави на ДЗ.. много хармония ви желая
И също така и за именячките, да сте ни живи и здрави!!!

# 106
ехоооо

Честит Имен Ден на всички малки и големи празнуващи   bouquet Живи и здрави да сте  Hug

ДЗ, честита годишнина, много любов  Hug

За общия РД сме на линия, Меги хайде давай сметки парички да пращаме...

А за Бояновия РД не знам и аз какво... Баща му иска мотор (акумулаторен) да му вземем, защото е истински пленен от това човешко творение  ooooh! А пък аз нещо се ентусиазирах да му взема баскетболен кош... разби ме това дете как професионално държи топката за стрелба, на мама наследника  Mr. Green

la estrella, ха честити ви зъбки, ама вие аха да ги пропуснете  Laughing Ще избият, няма човек без зъби, само дето сигурно се мъчи повече детето  Hug

Мацки от няколко дни сме без ТВ, е няма такъв кеф, Ивайло първия ден едва проумя как така телевизора е счупен, че телевизорите чупят ли се  Whistling И аз с кеф отлагам направата му, децата свикнаха, ама подозирам, че в най-скоро време най-голямото дете ще изпищи  Mr. Green

Ирини, да се пазиш, бременски неволи и мисли са те нападнали явно, всичко ще е наред... ех колко са хубави тези трепетни моменти... радвай им се, знаеш, че ще ти липсват  Hug

Алфиии, роди лиии?!

МарияФ много са сладки юнаците...  Hug Ави пусни да видим и твоите деее...

Хубав ден на всички    Heart Eyes

# 107
Честито Успение Богородично. Да са ни живи и здрави и малките, и големите именячки!
ДЗ, на теб специални поздрави за тройния празник  Hug Никсъна на аватара ти - леле леле колко е голям  Heart Eyes
Ла Естрела, винаги, когато с евключиш се радвам много  Hug

Аз до обяд бях по задачи в най-големия пек и сега реанимирам, че в 17ч пак имам среща  Rolling Eyes мноооого жега, ей!

# 108
Здравейте прекрасни мами и палави септемврийчета!
Днес си имаме повод да ви почерпим виртуално с малката ми фурия Мия,и още много поводи за времето,през което не бяхме на линия Simple Smile Като че за празника най-сетне си имам комп - беше много зле положението и аха аха вече да си поръчваме нов...
Имам да ви разказвам милион и едно, но днес ще празнуваме,а и организираме юбилея на нашето тати,така че с разкази и снимков материал сме след понеделник
Не съм ви чела,но след понеделник дупе да ви е яко Wink Мислете общи мерориятие,че както сте ни залипсвали... Hug
Прекрасен ден на всички и много много усмивки!

# 109
Честит празник на всички именици и от мен!
Да сте живи и здрави и нека Богородица закриля всичките ни дечица!

DZ, честита ви годишнин! Дълги години на празнувате с любов този ден!

Ние днес с Йони се запознахме с учителката при която я записахме на ясла /близка е на фамилията, но ние не се познавахме/. Много мила и сърдечна жена и двете много я харесахме. Поговорихме, взехме необходимите документи и веднага щом приготвим всичко нужно, голямото ми момиче ще тръгва на ясла. Много се вълнувам от предстоящото събитие. Разправям и от сега къде ще ходи, какво ще прави там, как ще я оставям, но само за малко и после ще дойда я взема и ще ходим заедно на люлките. Днес разгледа и обстановката. Честно казано не се притеснявам много относно адаптацията и, но ще видим как ще е.  Thinking
За Родопите компания не си намерихме, но за Великотърновския край и Еленски балкан да, затова сега скачам да спретна някакъв багаж и надвечер тръгваме.  Party
Целувки за всички!

# 110
Честито на именниците!        DZ, честита годишнина!         
               Честит празник на всички от Варна!

# 111
4ерпя по едно коктейл4е за празника! 4естито и на другите празнува6ти...

Днес бяхме на море в холандия,/на около 90км от тук/, и даже и поплувахме. Филип се страхува от водата в на4алото, но после му хареса. Виктор не бе така доволен , но си спе6е през пове4ето време в коли4ката. По-късно и фото..

За рождения ден ни бройте и нас, дали 6те е късно за пари4ките на4алото на септември, като кацнем в Бг???

# 112
Честит имен ден на всички наши красиви именички!
Честит празник на Варна на всички варненки! Честита годишнина на ДЗ!

Скоро ще кача снимки да ни видите колко сме пораснали! Нямах нет почти цял ден, а сега трябва да къпем №1 и №2.

Марлелке, прати един скайп на лични, че имам да ти пращам снимки!

Доника, честито първо усещане на бебчето! Липсва ми вече тази комуникация през коремчето! Наемате ли се с Рени да изберете и доставите торта за празника? Ако да, пиши колко ще струва тортата, за да я отразим в планирането на бюджета.

МарияФ, няма да е късно в началото на септември. Предлагам всички желаещи да заявят участието си до края на август, изпращайки паричките на Мама Меги, за да проведем преговорите с клуба с точна информация.

Много целувки и прегръдки от нас с юнаците!

# 113
  • Пловдив
Честито на всички именници днес....малки и големи!!!

Честит празник и на всички варненки...прекрасен град.. Hug
Честита годишнина и на DZ
Честит 2-ри РД и на Мишето на Амеретка, на патерици! Hug

Ние още сме на Златни пясъци и едва сега успах да ви попрочета,че нещо връзката не е от най-добрите! Времето е прекрасно, а аз се чувствам отпочинала и много затъжена за моето момченце,което вече страшно ми липсва.... Tired Но утре вече ще сме си заедно!
dennis , прегръдки и от мен.... Hug
ирини, оттърси се доколокото можеш от бременлийските тревоги и се отдай на приятните събития,които те очакват!
Доника, усещането на новото бебе е невероятно изживяване, на което все повече ще се радваш!

За РД ще ми трябва малко време да помисля,защото още не съм решила какво точно ще планираме с роднини и приятели за 2-рия РД на Стенли!
Оставям ви сега,че ме викат...До скоро!

# 114
Благодаря на всички за пожеланията Hug

# 115
МОМИЧЕТААААААААААААА

НА ВЧЕРАШНИЯ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК БОГОРОДИЦА, НАШАТА ПРИЯТЕЛКА АЛФИ Е РОДИЛА ВТОРИЯ СИ СИН! ГОЛЕМИЯ 4КГ, 52СМ СТЕФАН!
БЕБОКА НЕ ПРИЛИЧА ПО НИЩО НА БАТКО СИ - СЪС СВЕТЛА КОЖА И СВЕТЛИ ОЧИЧКИ, ОЩЕ ВЧЕРА Е ЗАСУКАЛ. МАМА Е ДОБРЕ!
Нека цялто семейство бъде благословено!

# 116
Алфи, мъжка майко, ЧЕСТИТО!!!!

Да ти е жив и здрав малкият Стефан, и да сте много горди и щастливи с него и батко Ваньо. Явно, освен името, ти е отнесъл и боята  Hug  bouquet! Бързо възстановяване ти пожелавам и те чакаме скоро с разказ за чудното събитие!

# 117
  • гр.Русе
Честит син,мила Алфи!!!
Нека расте здрав,умен,красив и силен!!!

# 118
 Aлфи, честито! Всичко най-хубаво пожелавам на малкия Стефан и на цялото семейство!

# 119
Алфи, Честит ти втори син!    bouquet Пожелавам ти да сте здрави и с много радост да посрещате бъдещето! А най-вече да те слушат всичките мъже!

Честит празник и на всички, които празнуваха вчера!  bouquet/С малко закъснение/
За общият рожден ден все още не зная дали ще присъстваме, уреждаме почивката си и нямам яснота от  коя дата ще е точно. Мисля, че до десетина дена ще знам, като по-вероятно е да сме си тук, защото на 19 е РД на Алекс. Говорих с фотографката, няма ангажименти за тогава, цената е 50 лв за цялостното снимане + 9.00лв за диск, почти същата като миналата година. Като все пак й казах, че още не е сигурно, да видим желанието на септемврийчетата.

Общи условия

Активация на акаунт