Отговори
# 105
  • Варна
Сев, Майлили, колко пулс правите ако не е тайна? Аз не ви разказах че ходих на втори кардиолог, след  неприятната ми среща с оная шарлатанка, дето ми взе пари без да ме прегледа. Та на втория преглед се оказа че сърцето ми си е супер, обаче жената ме разпитва подробно и като чу че пия по 6 литра вода на денонощие се  Shocked. Каза че толкова много течности товарят сърцето много и да се ограничавам максимално.

# 106
  • Бургас
Пуки и аз имам мерак за твойта кухня,макар че на теб вече ти е омръзнала.
И това сутиенче е доста секси,с него ще мога да изкрънкам от милото доста неща,не само номерчето на картата. smile3521

Крисси моята микровълнова е Електролукс и съм страшно довална,дано и ти имаш късмет с тази марка.

Майлили пу-пу да не му е уроки на мъжа ти.Дано така да помага и като се появи бебочето.

Сев и аз не мисля,че трябва да се притесняваш.Било е неволно и за малко.Реагирала си бързо и си отмила всичко.

# 107
  • Бургас
Светли-81 много сладурско тумбаче. Hug

# 108
Здравейте мами!

Имам един бърз въпрос към всички мами, чийто бебчовци са били или ще бъдат в преносимите туристически кошари! (Гери, имам спомен, че вие сте ползвали такава)
Какво подлагахте отдолу, за да е по-меко и за да не подухва на бебето докато спи?
Моят батко беше в такава кошара през лятото около годината. Така и не свикна, тъй като беше вече спал на матрака в креватчето си и му беше тясно и неудобно, пък и навярно твърдо...
Бебето ще се наложи да спи в такава кошара поради липса на място засега... Дали няма някакви подложки или дюшечета, пригодени за този тип легла?  newsm78

# 109
  • Варна
Феел Ю, има такива тънки матрачета за тези кошари. Аз също съм на тази вълна и огледах. Те някой модели ги продават с някакво подобие на матраче, но понеже нашето ми се стори много тънко/около 2 см. / търся допълнително. Има много сладки матрачета за кошара, но са със стандартни размери,които трябва да имаш предвид. Нашата кошара е 65 на 95 см. и в краен случай ще взема матраче 60 на 120 или 70 на 120 и ще го резна, защото не мога да намеря за нашия размер готов матрак.

# 110
Уффф, трябва да го измеря и аз... Нащето легло няма матраче, само стандартната дъска с промазано покритие се продава. Иначе, аз слагах одаало, сгънато на 4, ама не му беше удобно само с него...

# 111
  • Варна
Охххххх ooooh!, имам да гладя един кош дрехи и да пържа риба а така ме мързиииииииииииииииии.
Абе да ви кажа нещо,незнам при вас така ли ще е, ама не мога да се начудя. Значи нали от няколко дена пера бебешки работи и простирам, и всеки път като почна да простирам се събират клюкарки под терасата и почват най-нагло да зяпат докато не свърша. Shocked Close Ама така ме дразни това, че вече ще почна през ноща да простирам. #Cussing out

# 112
feel_u,
аз нашата преносима кошарка, точно заради това не я използвах- и аз имах само облицована сгъваема дъска, а тука матраци за такива кошари изобщо не продават. Не съм подлагала одеала, защото навсякъде четях колко е опасно на меко, докато не може да си владее вратните, а и другите мускули бебето, а и много ме беше страх от гръбначно изкривяване.

Това матраче, за което Пуки, ти е писала ми звучи добре на мен, поне може да пробвате...

А, мислила ли си за вариант- бебешко креватче, но по- малък размер... ако има такъв изобщо...? Май Госпойца Димитрова се беше ориентирала към нещо подобно...

Пуки, аз на твое място бих се забавлявала, че съм обект на такова внимание... сигурно скучаят и оценяват по достойнство новите неща за малкия Simple Smile...
Ако много те дразнят, що не им изтръскаш някоя покривка отгоре, пък после да кажеш "Ауууу, извинете, не ви видях!!!"  Joy

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 17:20 от [sfkbfk]

# 113
Пуки, аз скоро не съм си мерила пулса, но преди като не го усещах чак толкова силно ми беше малко над 90. Като ходя на ЖК следващия път ще искам да ми премерят пулса.
Иначе аз още не съм започнала да пера бебешките дрешки, пък и не познавам почти никой от съседите ни (понеже сме на квартира тук) и едва ли ще има някакъв интерес, както при теб. Ама не се учудвам много на реакцията на твойте съседки, може би си мислят, че вече се е родило бебето и само се навъртат под терасата ви.
feel_u, аз не мога да отговоря на въпроса ти, но докато четях поста ти мъжа ми ме попита: Ооо, мило, какви са тия голи мъже дето гледаш?  hahaha Joy

П.П. Сутринта видях, че днес ми се е преместило бебето от линийката в 8-ми месец. Вече броя времето до края, че започна да ми натежава доста и да се чувствам като тюлен.

# 114
  • София
Пуки, не съм си мерила пулса, но усещането беше все едно ще експлоадирам. И аз пия много вода, постоянно съм жадна, но май не е от това, защото всеки път ми става лошо около 1 час след като си взема лекарствата.
Кухнята е убиец  Peace
(провери си пощата)

Feel_U, аз до колкото знам детето трябва да спи на матраче не по-тънко от 6см (може и повече да беше). Всякакви други постелки, в това число и пригодени не са за препоръчване. Наши познати, които си купиха преносими кошари задължително си купиха матраци за тях. Някои фирми май правеха и нестандартни размери по поръчка.

Софко, много добро предложение за справяне с любопитните съседи  hahaha И аз много се дразня от такива. Навремето като бях абитуриентка клюкарките цял ден седяха пред блока да чакат да изляза да ме разгледат.  #Cussing out Добре, че като се жених нямаше такива изпълнения.

# 115
  • София
Сев, Госпойце, благодаря ви за отговорите! Май наистина неразположенията от началото на бременността се връщат и в края! Ще гледам да закрепя положението! Днес съм яла една кисела ябълка и една шопска салата и удържам фронта!

# 116
Ние пък снощи сглобихме двойната количка, и както и очаквах, баткото категорично не ще да стои вътре- за повечето работи сме все наобратно та не се учудвам, ще го науча, ако трябва и насила. Ходи си при неговата старата и много нежно я нарича "мааами", а се опитва и да я бута.

Пешеходните ми опити с него завършват до по- съседната къща, след което следва застопоряване, като магаре на мост и рев с вдигнати ръце, ръце докато не го вдигна и занеса до вкъщи, което на 30 С и над 80% влага си е подвиг в моето състояние.  Mr. Green

Много се радвам на бебунка колко силно ме бута отвътре  Heart Eyes...
Оставям ви, че снощи до късно гледах филми и сега ме цепи глава- такъв лукс трудно намирам време да си позволя...

А, и още нещо, незнам как са вашите венци, но моите ме побъркват от болка... със сигурност не са зъби, щото скоро бях на зъбар, но такова нещо не ми се е случвало, като скомина ми се явява ту тук, ту там и болииии... май и на това страдание ще трябва да гледам отгоре, както когато ми шумяха ушите, докато бях бременна с баткото- тогава гинеколозите ме гледаха странно като им се оплаквах, а след една промивка в кабинета уши- нос- гърло, шума изобщо не ми спря...  Crazy Stop.

Та като изключим болящата опашка и скоминясалите ми зъби, другите екстри на бременността засега (чук- чук на дръвце) ме подминават... то има време де...

Хайде, със здраве дружина!   bouquet

# 117
Пуки, тоя сутиен направо на "кърмачески" ми заприлича Mr. Green Хем бебчо ще е нахранен, хем мъжо ще се наслаждава Laughing А твойта кухня е мечта за всяка домакиня ааааааааааааааах smile3521 Какво им обръщаш внимание на клюкарките, те нали са за това - да клюкарстват. Хич не си ги слагай на сърце Naughty
 trixy, дано да е нещо временно и да не те тормози повече Peace
Сев, няма страшно, не се притеснявай Peace
Крисси, честити ти покупки  bouquet

# 118
Момичета текат ми сълзи от смях...вижте какво ми пратиха на скайпа Joy rotfImbo rotfImao Направете този тест Laughing за кандидат родители Joy

http://missby.wordpress.com/2008/03/24/ready/

# 119
  • Варна
Освен Пуки, кой друг от варненките ходи на ЖК в Майчин Дом или възнамерява да ражда там...? Май беше ШикиМики, но не съм сигурна..?
Пуки при кого ще раждаш там? И по ЗК ли ще ти е раждането? А нещо за педиатрите там знаеш ли..?

Общи условия

Активация на акаунт