Отговори
# 120
  • Варна
Освен Пуки, кой друг от варненките ходи на ЖК в Майчин Дом или възнамерява да ражда там...? Май беше ШикиМики, но не съм сигурна..?
Пуки при кого ще раждаш там? И по ЗК ли ще ти е раждането? А нещо за педиатрите там знаеш ли..?

А, Шики мики де отиде, че отдавна не е писала май? newsm78 А иначе тя май се ориентираше нещо към АГ,защото помня че точно заради нея не съм изпадала в подробности с разкази за раждането ми там, на мои приятелки и познати.За да не я плаша.
В Майчин дом по ЗК ще мина разбира се,макар че ми е ясно че ще си доплатя за някой неща. Секциото ще ми правят Халачева и Корновски.Преди те ми спасиха живота от извънматочна и ми направиха коремната операция, та съм много доволна. И от прегледите сега при Халачева също съм много доволна. А и бебе нямаше да имам ако не беше тя. За педиатрите нямам лично впечатление, но съм чувала че Юдова е много добра. Има две Юдови обаче.Майката е педиатъра, а дъщерята е генеколог там.

# 121
Ха-ха Крисси аз го прочетох Joy Май доста хора ще се откажат да стават родители  ,за нас вече е късно  Joy
Пуки ,кухнята е силно впечатляваща ,а от любопитство  колко голям ви е хола ?

Трикси ,аз от два дена отново имам гадене ,много странно...  ако  е така до края нямам думи!

Nedialka_81,видях те на снимката ,ама с тези очила пак няма да те позная ,виж по коремчето е по-сигурно  Laughing

Имам проблем  с качването на снимки в албумчето,в албум лято -уж  я качих ,а не мога да я открия .Някой  да ми помогне ?

# 122
Koй се оплаква от ускорен пулс? Моя е около 120 +/- 10. Оня ден като бях на прегледа при Димитрова тя беше доста притеснена от този факт. Взе да ме разпитва дали съм ходила на кардиолог. А бе уплаши се жената Wink

# 123
Госпойца Димитрова, аз вече се насочвам към МД, но още не съм ходила да говоря с хората.

# 124
Ехо,
несериозни софийски мами Laughing
срещичката мина, даже има снимки в албумчето вече, макар да бяхме в малко камерен състав, но беше много приятно.
Бяхме Параход,Гуава, Мам79 и аз  Heart Eyes откарахме неусетно от 4 до 7 часа в сладки приказки.
Целувки!

# 125
  • Бургас
Срещата дори и в камерен състав изглежда супер,а вие сте куклиииии. Hug
Параходче ама твойто тумбаче много прибрано пу-пу.
На фона на мойто ти си направо като манекенка. newsm03

Шикито май щеше да се среща с приятелки в Трявна мисля.

Крисси и аз го прочетох,ама за нас наистина е късно да си променяме решението smile3521

Пуки аз съм прилагала съвета на Софко и имаше 100% успех Mr. Green
Та ако ти писне действай.

Софко и мен ме мъчи опашката ,че на момент не мога да си намеря място чак;
Не ми е удобно ни седнала,ни легнала,ни никак-абе голям зор.

# 126
  • Бургас
уф забравих да честитя на Сев влизането в 8-ми месец.
Та честито ти 8-ми месец красавице newsm51

# 127
  • Варна
Защо толкова малко сте били на срещата ? Shocked newsm78 Отивам да ви видя снимките.
Никози, хола ми вече не е хол.Стана втора детска.И странно, но е по-малък от кухнята.

# 128
  • Варна
Svetli_81, много сте пораснали, като ти гледам снимки от преди и сега. Mr. Green
Неди, тебе щях да те питам само по гръб ли се пече на плажа? Mr. Green

# 129
  • Варна
Пуки, мерси за инфото
Капучино, ти къде ходиш на ЖК?
Никози,откакто смениха фейса на снимка.бг има проблем с качването на снимки, както и с триенето на такива. Влязох във форума на сайта да чета и всички се оплакват, както и всички модератори ги успокояват,че е временно

Отивам да гледам и аз снимки да се разведря, какво ми трябваше да пусна Д-Р Хаус-епизода е за бременна в 28гс и естествено с множество загадки и усложнения....спекох се и аз покрай сериятаа

Госпойца Димитрова, аз вече се насочвам към МД, но още не съм ходила да говоря с хората.

А колко по-рано преди термин трябва да се отиде? Питам,понеже моя лекар, който ми води ЖК не изражда и ще трябва да си търся друг-от Окръжна -както съм решила да съм там, от друга страна ме изкушава леко МД, щото ми е на две крачки, и както се казва само минавам подлеза и съм там, но...в МД пък никой не познавам освен Капка Иванова, а хич не съм доволна от нея...

П.п и мен много ме опъва опашката, сякаш повече от дясната половина,а понякога толкова ме боли,че болката тръгва по десния крак надолу-като прищипан нерв.
А знаете ли- веднъж ми стана много смешно,как един неук човек-имам предвид медицински неук, обясняваше че нервите не се прищипвали Laughing та сега и аз с моето обяснение,ако има по-голям специалист да ме поправи за прищипването-ще се извиня

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 21:54 от Госпойца Димитрова

# 130
Аз ходя на ЖК при позната, която също не изражда, така че съм в голяма чуденка. Simple Smile Мисля следващия месец да отида на място в Майчин дом, да говоря с хората, да се ориентирам и ако ми хареса - хареса. Ако не...остава ми единствено Окръжна. Иначе и на мен МД ми е на няколко крачки, а и условията поне са добри, а това което искам е най-вече да ми е спокойно и да знам, че най-близките ми могат да са до мен, когато настъпи деня. Хич не ми се ще непознати хора само около мен, които да се държат грубо. Sad

Варненки, няма ли да заформим някоя малка среща най-накрая?

# 131
Svetli_81 ей супер си Simple Smile
много бързо си качила снимките Simple Smile много са готини таман ги показах на мъжото Simple Smile
Пуканка кухнята си е много свежарска Simple Smile
но сутиена е трепач Simple Smile  Joy

# 132
  • Бургас
Пуки душа и по корем се печа ама е зор, щото трябва да си направя трапче да тумбака.
Тази сложна процедура става като с дупака размествам пясъка на нужната дълбочина. newsm53

guava ти изглеждаш точно толкова позитивен човек,колкото си те представях/ пу-пу да не ти е уроки/ само като ти чета включванията.

Тони я да не гледаш такива неща.
От утре само анимация и филмчета за деца до 12г. newsm62

Лека нощ и спокойни сънища красавици smile3524 newsm46

# 133
Мими, пулсът ти и на мен ми се вижда доста ускорен. Ще ходиш ли наистина на кардиолог?
Крис, аз този тест вече съм го правила  Laughing Wink
уф забравих да честитя на Сев влизането в 8-ми месец.
Та честито ти 8-ми месец красавице newsm51
Благодаря ти , мила    bouquet Heart Eyes

# 134
Здравейте мамчета Laughing
  Надявам се да не сте ни забравили,но имах проблем с компа и сега ще наваксвам с четенето Laughing
  Сега пък сме и болни с малкият,той втори ден е с Т,че и антибиотика не му харесва #Crazy
 Аз поне съм само със запушен нос и се надявам да се размина с по сериозни болести Praynig
 Гледам шопингът напредва Peace Аз за сега още не съм пазарувала ,но мисля да започвам малко по малко,макар,че доста неща отпадат които са останали от баткото.
     отивам да погледам снимки.Лека вечер от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт