Отговори
# 180
mylili Честита ви нова квартира. Много прекрасни моменти да изживеете в нея и да сте спокойни!   bouquet
al-Yashbi' точно това обсъждаме, че е строго индивидуално...
syconium успех с местенето... поне двете с Feel_U ще сте си дружки Simple Smile

Бебочка чакаме да разкажеш за предложението Simple Smile  Hug

# 181
Nedialka_81,   hahaha как ме развесели, ама за да ме изгонят, ще трябва кран да викнат  Joy

А, аз да питам има ли някоя мама, която да живее в центъра, около паметника Левски, или която смята да си разхожда бебока в Замовата градинка?

# 182
  • Варна
Офффффффф, току що ми се обадиха от моята болница и пред такава дилема ме поставиха че ще се побъркам.  newsm78
Като правих инвитрото, замразих и 6 мои ембриончета, тоест оплодени вече яйцеклетки.Тогава ги замразих с цел ако не стане от първия опит, да имам такива за втори опит, без да минавам гадните и много натоварващи хормонални стимулации. Аз обаче забременях веднага и сега бебчетата сладоледчета стоят в клиниката замразени.Но за това се плаща на всеки 6 месеца. Ако не платя ще ги убият, ще ги хвърлят в канала, а някак си сърце не ми дава, защото си ги чуствам като дечица/а и те са/. От друга страна пък вече са ми непотребни, защото съм бременна. Имам срок до тази вечер да реша и утре сутринта да съм в клиниката. Confused
Тогава ми взеха 800 лв. Сега ще е сигурно по-ефтино, но пак няма да е малка сумата. Но не толкова парите ме безпокоят, а това че няма смисъл цял живот да ги държа там, и все някога трябва да се реша да ги унищожа, а сърце не ми дава. Cry

# 183
Пуки не е лесно ама ако исмаш възможност остави ги още 6 месеца и реши дали няма пак да ги използваш.Аз бих изчакала раждането newsm78

# 184
  • София
mylili, честита ви нова квартирка! Много се радвам, че решехте този проблем! Пожелавам ви от сърце много щастливи мигове в новия дом с любимия и с бебка!  Hug
syconium, ти наистина си авантюристка! Стискам палци да е за добро!
Параход, благодаря за съветитте!  Heart Eyes
Неди, трая си, защото ме плаше много 8ия месец!  Blush
alliss3, я не ги мисли толкова, всеки да се оправя по единично!  Wink
Гери, не се тревожи, има достатъчно време да се обърне беба,тя си знае работата!  Wink
Инче, всичко ще бъде наред, не се стресирай само! Контракциите при мен се изразяват в рязко втвърдяване на корена ( ама твърд ката камък ), болка ниско в корема като болка по време на цикъл и тази болка преминава към кръста! Дано съм полезна!
Пуки, много трудно решение трябва да вземеш за толкова кратък срок! Не мога да те посъветвам, но знам, че ще вземеш най - правилното!

# 185
mylili, Честита ти нова квартира! Много се радвам, че си намерихте жилище  Hug
Инче, аз знам, че в момента са нормални Бракстън Хикс контракциите. Ето ти малко инфо да прочетеш за тях http://www.fema-bg.com/index.php?m=1233&lang=1 . Аз лично ги усещам като втвърдяване на корема, но без да има болка!
Браво на мамите с хубаво резултати от прегледите!
tediko, аз също смятам в началото на септември, когато влизам в 9-ти месец да съм вече с подготвен багаж
Пуки, моят съвет е, ако ти минават мисли през главата (дори и най-беги) за още едно детенце, да си запазите ембрионите. Но ако си сигурна, че не искаш повече деца не виждам смисъл да ги пазиш  Peace

Да ви се оплача, че от около седмица пръстите на ръцете ми са меко казано като кебапчета, ужасно са се подули и даже халката ме стяга нетърпимо. Ако имате някакви съвети за справяне с подути ръце ще се радвам да споделите.

# 186
Пукс, и аз като Гери мисля, ако не ти е проблем с плащането за още някой и друг месец, изчакай, най-лесно е да се хвърлят... изчакай бебс да се роди и да видиш дали няма да ти щукне след 3 месеца пак да имате бебче))))

trixy, мерси за обяснението. Болки нямам, но и на мен за няколко секунди се втърдява много.

Сев, мерси, ей сега ще скокна да прочета. Дано ми хвърли малко яснота по въпроса)))) Да и при мен има леко втърдяване, без болка и понякога с много силно изразен пулс.

# 187
Пуки Hug послушай сърцето си, наистина ситуацията е специфична и с оглед на твоята обострена чувствителност Hug каквото и решение да вземеш е правилното туй да знаеш Peace
Аз съм в Слатина за мамите от Гео Милев Mr. Green с кеф ще се присъединявам към вас Peace
mylili Честита ви нова квартира - знаех си че нещата ще имат своя щастлив край!
Някоя мама дали е ходила за измерване на тонове, какво представлява? Аз трябваше вече да съм го направила, но лекарят ми е в отпуск до 11, тази от ЖК ми каза, че мога да отида в Св. София и да ми направят запис, но има ли някаква процедура, предварително записва ли се човек newsm78, оххх хиляди въпросителни, но ако някой знае ще бъда благодарна да ме насочи!

# 188
ssissi, аз писах в по предните теми, но моето измерване на тонове протече така: доки извади едно като стетоскоп, малко по-голямо и както ти слушат сърцето така и тя започна по коремчето да го движи... и явно е включено към усилвател, защото от пъпната връв се чуваше така все едно бебо скача на въже, а от ритничетата все едно някой почуква на вратата, сърчицето е ясно, все едно твоето си слушаш, само че доста по-бързичко)))

# 189
ssissi, тя Инчето вече ти е обяснила какво представлява измерването на тонове. В моя случай и лекарят ми от частните прегледи, и този от ЖК има такъв уред и затова не мога да ти кажа как стоят нещата с предварителното запазване на час, но във всички случаи е по-добре да се обадиш предварително да си запазиш час, както се казва за всеки случай.

# 190
  • Варна
Цитат
Пуки  послушай сърцето си, наистина ситуацията е специфична и с оглед на твоята обострена чувствителност  каквото и решение да вземеш е правилното туй да знаеш

Даааа, това да послушам сърцето е най-правилното. А то казва да си ги оставя.  bouquet Heart Eyes Благодаря ви.

# 191
Пуки и аз като другите мами знам, че решението ти ще е правилното! Аз лично ако бях в тази ситуация и ако имах финансовата възможност бих ги запазила за още 6 месеца или колкото е там периода... Нищо не се знае! Може да искате още едно бебче след като родиш Simple Smile   bouquet
Инче и на мен не са ми слушали тоновете... само му пускат сърчицето на бебо да го чуя и доки казва че е ОК... а тоновете май се записват нещо и се следи за контракции, не съм сигурна, тя Сев ти даде линкче...
Сев аз ти препоръчвам да свалиш халката докато още можеш, да не се наложи да се реже Sad

# 192
Сев аз ти препоръчвам да свалиш халката докато още можеш, да не се наложи да се реже Sad

Леле, мила и такъв вариант ли има  Shocked Свалям я тогава, колкото и да не ми се иска. Ама по-добре да си остане цяла
Иначе тоновете на бебо ги записват точно, както записват и нашите като отидем на кардиолог, т.е. правят кардиограма

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 16:02 от Severinka

# 193
Пуки щом сърцето казва да ги оставиш значи така трябва  Heart Eyes
ssissi ето при мен как мина с тоновете - сложи ми доктора едни колани през корема като в средата имаше нещо като кръг/диск.С ехографа погледна как е застанал бебока,видя къде се намира сърчицето и точно там постави този диск .Чува се сърдечния ритъм като междувременно излиза и лист като кардиограма - отчита пулса,има ли контракции.При всяко движение на бебето трябваше да натискам едно копче- в ръката си държах това с бутончето,което е с големина на по-голяма запалка.Самия запис продължи окло 15-на минути.
Сев и аз бих ти казала да махнеш халката.А за самите отоци явно задържаш вече вода.Вариянт е да ядеш по-малко солени неща и повече течности.Аз това бих ти преложила,но ако става повече и ти е неприятно най- добре доктора да си каже.

# 194
  • в здрача
JANITA75 не се притеснявай, и аз нищичко не съм купила, като изляза по магазините и все за неща за каката се заглеждам и тя намазва.

Miss Fairy и аз не се харесах в по-официалните рокли, ама и тук имаме само 1 магазин за бременни. Накрая се спрях на панталон и туника. Та в събота на сватбата ще съм с тях.

Trixy ние повече държим на годишнината от както се събрахме, отколкото на тази от сватбата, така че - честито!!!

alliss3 и аз броя седмиците до септември, напълно те разбирам, макар че аз не обучавам замесник. Хич не си го слагай - когато човек иска нещо да научи го прави, когато не иска - няма начин, още не са открили как с фуния да наливаш в мозъка.

Аз тези дни предимно четях, беше ми много криво, видях малката само събота и неделя и вчера вечерта ми идеше да зарева, тази сутрин - също, ама в офиса все намират начин да ме накарат да се засмея.
Кой пусна онова готиното клипче с кърмещите мами - ей, едвам се сдържах да не ревна, много е сладурско?

Честито на намерилите квартири! Леко преместване им желая.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора.
Малей, аз ли бавно пиша, вие ли сте бързи? Хайде, сега ще ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт