Отговори
# 75
  • София
Тони, честито за возилото на малкия грах! Ей, свърши се с една от най-тежките задачи. Сега сигурно си я буташ из вас и умираш от кеф.

Мъжо днес ми докара потничетата от Световната седмица на кърменето. Много са яки. Сега съм се накиприла с надпис Денонощен млечен бар  Joy Другата ще я нося като ми спаднат габаритите, че с тоя тумбак ще ги разтегна и двете. То ясно че после ще ги опна здраво в областта на "бара" ама ще ми е простено. hahaha

# 76
Здравейте в този приятен почивен ден!
Трикси,не си само ти мила,и аз цивря при най-малката дума накриво.Преди изобщо не би ми направило впечатление.Но реването наистина успокоява.
Госпойце,количката е много яка!
Наде,не съм те засичала преди,но ти пожелавам смелост,кураж и здраво весело бебе през януари!
Мая,Никози и който друг иска,вече е късно и не знам дали ще четете тази вечер,но ако искате пак да си направим сутрешно кафе както онази неделя.Лекцията ще е за кърменето на 05,08 от 18ч. както писа Нинка.Ако се видим утре може да се разберем нещо за вторник.Пишете,аз съм на линия до късно тази вечер.

# 77
Тедико,ЧРД!  bouquetМного здраве,любов и едно малко,послушно човече ти пожелавам!

# 78
  • Варна
Тони, честито за возилото на малкия грах! Ей, свърши се с една от най-тежките задачи. Сега сигурно си я буташ из вас и умираш от кеф.

Няма майтап-бутам я вкъщи по теракота, а тя така хубаво се плъзга  Laughing...ама съм наясно,че навън няма да е така
Неди, наистина е лека-поне летния вариант, в някои сайтове го дават 7кг, в други 8
Коша обаче е малко тежък-4кг, и като се сложи върху рама от 7/8кг отива 11-12кг без бебето
Аз съм доволна,че успях да си задоволя капризите за лекота, хубав брезент, изолираност за зимата и цена
Ако лятната количка не беше намалена от 450 на 300 нямаше да я взема, с коша Дриими излизаше почти 800лв, което наистина ми идваше много
Ох, разтоварвайте емоциите,че всяко сдържане играе против нас Peace.
Аз съм  по-нервен човек по природа,но откакто съм бременна така се промених..., и съзнателно и несъзнателно-в началото си стаявах емоциите, но после за всяко ядосване се самоуспокоявах,че и граха ми ще се роди такъв нервен...и хич няма да ми е лесно с такова дете.
Но може би защото в момента съм сама и няма кой да ме дразни вкъщи, та остава само работата,но прибера ли се-забравям за нея

# 79
tediko, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди много здрава, щастлива и обичана. Останалото бебчо ще ти го дари Hug

Искам да благодаря на shivani и TSV за обяснението за магазина на Пег Перего. Намерихме го и останахме възхитени от продавачката, не помня кой беше писал, че е страхотна, е потвърждавам го, така хубаво обясняваше. Но няма майтап, харесахме вече (искрено се надявам да е окончателно), все още не купихме де, защото мислим септември да правим покупките, та... харесахме количка на Пег Перего - Уно... че и коритце за къпане си харесахме, което може да се монтира на вана, може и на поставка отделно. Има и шишетата на BE-FREE, ако някой се интересува.

Svetli_81, убедена съм че беше в същия магазин Hug, ама така се изниза, неможах да те заговоря  ooooh! КАжи поне хареса ли си нещо.

Ходихме и до Хиполенда, ама там не ни хареса нищо.

Трикси, мила успокой се и кой знае за каква глупост сте се скарали с милото ти, а сега да не си говорите, я отиди и го  Hug, сигурна съм, че и на бебка ще й е по-добре, мама и тати да не са скарани!

Грахова, честито за количката. Ей много се радвам. Малък грахчо вече ще има къде да се вози и мама няма да изпада за колички повече в дилеми)) Сега остава да си купя и аз моята Пег Перрего, ама ще почакам още поне месец.

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 19:57 от ina.gg

# 80
Момичета, благодаря на всички за пожеланията Hug
Наде, желая ти много спокойна бременност и най-прекрасното бебче през януари. Стискам ти палци newsm10
Тони, честита количка! Много е хубава, ти и твойто грахче да я ползвате със здраве Peace
Трикси, не се сърди мила, гушни го милото и ще ви олекне и на двамата Hug
Лека вечер Heart Eyes

# 81
  • Пловдив
Наде, честито и успех. Спокойствие и всичко ще е наред.  bouquet

Госпойце браво, страхотна количка.

Мис ще ти пиша на лични.

# 82
 Госпожице, количката е жестока ! Поздравления с пожелание да я напълниш с едно здраво и хубаво бебче !
Майче, ти  утре с детенце ли ще бъдеш? Аз вече съм без ,така че ако се съберем повече с удоволствие щи пийна по кафенце с вас !
Мис , сутринта последно пак ще се чуем или пък ако се разберете нещо тази вечер ,пишете ми  -аз ще стана рано и ще прочета.
Крисси ,хайде и ти на кафенце ,Нинка ти как си утре

# 83
Влизам малко да се поразведря преди сън. Досега гледах "Реката на тайните" по Нова и ми е едно угнетено... Хем съм го гледала, знам, че не  е подходящ за убиване на времето от една бременна, ама не устоях на разтърсващата история.
А тук при нас все хубави поводи  Hug. Първо да честитя празника на Тедико с пожелания за пълна къща с детски смях   bouquet. После на Госпойцата честита количка. Много време те вълнуваше този въпрос, избора ти е чудесен  Peace! И накрая честито на nadeto_pm за прекрасната новина, винаги си добре дошла при нас, като по-бременни  ( Joy) сигурно можем да ти помагаме  Hug
Сигурно помните Andjy, забелязах я в  подфорума "Искам бебе", което значи, че вече се е посъвзела психически и отново е готова  да става мама. Супер, стискам й палци от все сърце  newsm10
П.С. И честити мебели на Сисилия, но като ги сглобят да ни ги покаже  Naughty

# 84
Добро утро  bouquet Минавам да ви видя, че утре няма да мога да влизам често нали съм на работа.

Честито на Надето и прекрасна бременност миличка със здраво бебче януари  bouquet

Тониииии, ама много хубаво возило си му взела на Граха.  bouquetХехеее чак ми се прищя да ме пубуташ и мене вътре.Едно уютно такова.... Joy

Инче, хайде грабвай Пег перегото  Peace

Аз пък да ви се похваля вчера си харесах фурна Горение и понеделник ще я взимаме-направиха ми и страхотно намаление Laughing JoyСега дилемата е каква пералня с горно зареждане? newsm78 И съдомиялна на 45см? ooooh! Ще съм благодарна да ми споделите за вашите на лични за да не пълня темата със спам Hug

alliss3 аз чакам с нетърпение Andjy да ни се ппохвали отново. Hug

За кафето не пише кога и къде? newsm78

# 85
  • Варна
Добро утро, мами  Simple Smile
Тони, честита количка, наистина изглежда лека и маневрена.
Крисси, за пералня с горно отваряне не мога да те посъветвам, но ако вземеш със сушилня няма да сбъркаш. Моята съдомиялна е Електролукс, страшно съм доволна. Вече 4 години ми е верен помощник  Simple Smile. За размерите в магазина ще те ориентират от кои модели има на 45 см.

Варненки, някой ходи ли на похода за кърменето вчера? Ние се включихме чак накрая, когато имаше забавление за децата, но успяхме да опитаме от вкусната торта на една от организаторките - две огромни цици, ама много вкусни  hahaha. Като ме видяха бременна ми подариха и "Книга за кърменето"  Laughing. Програмата за следващите дни включва мероприятия, както следва: на 4.08. от 10 ч. в "Майчин Дом" лекция и практически съвети за кърменето, на 5.08. в 10 ч. в АГ лекция и посещение на родилно отделение и на 6.08. в 11 ч. в Окръжна болница посещение на родилното отделение. За тези, които не са се насочили къде да раждат мисля, че сега е момента да посетят болниците и да разгледат как са условията /напр. в Окръжна никога не пускат външни хора и друг път няма да ви  се отдаде възможност да влезете, освен ако не ви приемат за раждане/.
Лек и прияте ден. Ние пак сме на плаж днес, дано няма вълни като вчера, че не можах изобщо да се изкъпя в морето  Cry.

# 86
Добро утро!

Ако ви се пие кафе с нас ,заповядайте-Пловдив ,градската градина,Сентрал парк в 10.30

# 87
Добро утро, мамчета!
Криси, добър избор за печка- Горение, а пък щом има и Намаление, грабвай я с нетърпение Laughing, за пералнята- моя приятелка има с горно зареждане и е много доволна, най-малкото заема по-малко място Peace
Лек и приятен ден Hug

# 88
  • Бургас
Добро Утро,красавици! Hug

Ние мислим да ходим малко на плажче  grinning039 да попеча тумбака и дупака  smile3521

Крисси аз също харесван всичко на Горение особено,когато има и Намаление.
Повечето ми познати са с пералня с горно зареждане и са много доволни.
Незнам марките но ще поразпитам и ще ти сведа информация.

Никози благодарско за поканата,ама ми идвате малко далече.
Иначе с удоволствие бих се запознала и реално с вас,а не само виртуално.
Пийнете едно сокче и заради мен.
И да се снимате.

Лек и приятен неделен ден на всички  love001

# 89
Добро утро, момичета Simple Smile

Тони, честита придобивка Simple Smile Дано не ти изневерява по разбитите улици Simple Smile

Крисси, обзавеждането е страхотно удоволствие. Малко ти завиждам дори Wink

Миличка Наде, и аз съм с един спонтанен аборт. И сега все още понякога имам кошмари, но положителната нагласа, че този път всичко ще е наред е много важна. Желая ти безпроблемна бременност и януари да гушнеш здраво бебе  Hug

Софийски мами
, никой не отговори на Северинка - това означавали, че никой няма да се появи на срещадата днес ?

Общи условия

Активация на акаунт