Отговори
# 90
Добро утро  мамчета !
Да попитам и аз за срещата  -  В 16.00 на НДК ли остава ?

# 91
  • Велико Търново
Здравейте най-после и от мен Simple Smile Голям зор видях с четенето, стигнах до средата на предната тема и изчетох тази. Още две седмици ще ми е трудно да ви чета (вече се оплаках), ама като изляза в отпуска пак ставам редовна. Сега да видим какво ми е останало в главицата да ви пиша...:

Енигма, честито  bouquet Тедико, честит рожден ден!

В предишната тема бяхте захванали килограми и стрии. Аз до 16.07 бях + почти 4кг. Нямам кантар вкъщи и незнам колко още и дали съм качила. Измерих си коремчето и за две седмици се беше увеличило с 2,5 см. Това в нормите ли е? Иначе стрии още нямам (дано и занапред е така  Praynig ).Майка ми няма след две раждания, което ми вдъхва малко надежда, ама и си се мажа Simple Smile

Личния лекар на цялото ми семейство е една много готина педиатърка и въобще не съм се замисляла за друг. Много е в час с нещата, а и като човек е сладурска Simple Smile

За име не помня дали ви казвах - засега моята госпожица ще се казва или Преслава или Ния - на никого няма да кръщавам, просто много ми харесват и двете имена, ама незнам кога ще се спра на едното.

Това е засега Simple Smile Дългичко стана, ама използвам, че съм на компютъра Simple Smile

# 92
Здравейте сладуранни Simple Smile
Честит рожден ден Тедико   Tada bdbaloni  много любов, усмивки и сдурско бебече Simple Smile
а за срещата днес Simple Smile понеже ми е първа мисля да не я пропускам Simple Smile
айде мацки то не бяха анкети то не бяха уговорки Simple Smile та няма да се давим като власите на края на дунава Simple Smile знам че ще е малко жега ама то е от времето Simple Smile
цунки и приятен ден Simple Smile

# 93
Добро утро, мами! Аз днес ъсм ранобудна, станах в 8.00 ч и свърших работата, с която не успях да се справя вчера.
Криси, радвам се, че всичко с обзавеждането върви толкова добре, после непременно да покажеш как изглежда възобновеното ви жилище  Peace

Аз пък сутринта садих цветя и без да искам се пипнах по устата  ooooh! и отидох веднага да се измия с топла вода, ама ... Дали според вас има накакъв проблем, че тези почви са с изкуствени торове все пак?

# 94
  • София
Добро утро, сладурки!
Вчера пак ми беше много лошо, гадеше ми се целият ден, карах го на кисели ябълки и фотосинтеза, вечерта излязохме да вечеряме навън, аз естествено нямах апетит, хапнах малко и като се прибрах такова повръщане му ударих  Sick Sick Sick накрая нямаше какво да повръщам, иимах спазми и връщах само стомашен сок! Май съм се и обезводнила малко, защото цяла нощ бях жадна и изпих доста вода, сега продължавам, а като се сетя за храна и напромо ми е  Sick Абе защо така ми се върнаха гаденето и повръщането, направо ще полудея. За една седмица съм свалила 1 кг Cry Горкото ми детенце, как ли го мъча с моето драйфане!
Сев, споко, нищо лошо не е станало, нали си реагирала на време!
На Andjy и аз стискам палци!
Nadejda:))), имената, които си избрала са прекрасни и Преслава и Ния много ми харесват! Ние май ще се спрем на името Рая за бебка най - накрая!
Крисси, поздравления, напредвате с обзавеждането!
Аз на срещата няма да дойда, имам семейни ангажименти, но вие да си изкарате приятно и да си снимате пупите, за до може ние да ви се радваме после!

# 95
trixy, мила, това с гаденето и повръщането наистина е много неприятно. Но наистина щом повръщаш трябва да приемаш по-големи количества течности, за да не се обезводниш. Иначе пробвай с фреш от лимон и портокал, хем ще те освежи, хем може и да спре/понамали гаденето.
Мисля, че и Параходчето беше казала, че си повръща от началото на бременността, та чак до сега. Може и тя да се включи с някой съвет.

# 96
  • Варна
Днеска ли ви е срещата бе Софиянки? Аз пак съм проспала уговорките ви.  Laughing Айде, ще чакаме снимки.
Глейте къв сутиен има в Ла редут http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-satin-avec-noeud.asp … 6&prodcolor=1
 Laughing Laughing Laughing

# 97
  • Варна
Пуки,ти от бебешорските колекции как се набута в розовата серия  Laughing
Крисси-моята пералня е с горно зареждане-поради същата причини-нямахме място, Whirpool е-1000оборота, 40см,обаче ми идва доста шумна. Преди имах от тези дето са с "око",както им казвах преди-и беше доста по-тиха.
На свекърва ми е Indesit също с горно зареждане, ама и тя ми се струва шумна.
Може би всички са шумни,но аз имах тиха(от нормалните перални-нали се сещаш, с барабан отпред) и като ги сравня двете....

Трикси като повръщаш толкова, е хубаво да пиеш не просто течности или вода, а ако имаш възможност компот от кайсии,или хапни кайсии-при повръщане се губи калий, и когато се наливаш с вода, за да не се обезводниш разреждаш и малкото количество останало от него. Така че-кайсии,банани, домат, сок от кайсии или нещо наистина сладко за пиене върши работа

# 98
  • София
Аз пак по обедно време се включвам.
Снощи пак ми се разблъска сърцето от хаповете. Направо го чувах как блъска в ушите ми и цялата пулсирах. Ей, тъкмо се бяха оправили нещата и дозата е намалена. Ще видя в четвъртък доки какво ще каже. Обаче като отидох до 00 почнах да губя звук и картина и побързах да се върна в леглото преди да съм целунала пода.

Сев, нали не си погълнала нищо от почвата, така че няма страшно.

Абе вчера четох  пак, че гадостите от първия триместър сега могат да се завърнат с пълна сила. Много тъпо. Ама ще търпим. Периода на полуразпад започна  Mr. Green

Пуки, да нямаш мераци днес  Mr. Green Моя мъж и без фльонгата ще ми се зарадва  Laughing

Ние довечера чакаме свеки на гости. На командировка е и утре си тръгва. Мъжът ми цяла сутрин чисти, а довечера трябва да приготвя и вечеря. Май пак няма да си почине.  Confused Айде ще намина по-късно да ви видя!

# 99
Леле Пуки, с тоя сутиен можеш и някой лев да припечелиш Wink Моя мъж като го видя и му светнаха очичките.
Аз съм се отдала на чистене и подреждане тия дни. Нещо почнах да си мисля, че няма да ми стигне времето.
Да ви се оплача. Откакто съм на тоя Магнерич, на 2 пъти получавам ужасно разстройство  Sick. Ама с такива болки и газове, че направо ми се реве.

# 100
  • Варна
Не бе, нямам мераци. Натиснах бутона без да искам и го видях. hahaha Ама пък това е начин да развържете кесиите на любимите или поне да видите номера на кредитните им карти. Mr. Green

Криси, да изброя аз какви уреди имам и съм много доволна. Пералнята, фурната и съдомиялната ми са Аристон. Пералнята може да пере и 1 кило и 10, с безшумна центрофуга е до степен че трябва да си сложиш ухото на нея, за да я чуеш като центрофужи. С 13 програми е, между която любимата ми е за ръчно пране. На всяка една програма могат да се избират градусите, ако не ти харесват тия на самата програма. Съдомиялната ми също е с  много програми, има и стерилизация на бебешки шишета и биберони. Фурната ми пък е самопочистваща, тоест от 3 години вече както я имам, не е чистена на ръка въпреки че става голямо мазало като пека пиле на грил в нея. Ако се чудиш какво е това самопочистване ще обясня. Много удобна и хубава функция е. Има си програма, която като се пусне, фурната се заключва, вдига 500 градуса температура за час или два, както избереш, след това като изстине отваряш и цялата мазнотия и мръсотия е станала на бял прашец, паднал на дъното, който обираш със кърпа все едно бършиш прахоляк.
А, и котлоните ми са Аристон ,пак сензор като фурната. Всичко освен пералнята ми е инокс и е вградено. Микровълновата ни е някаква друга марка, но не съм и доволна от нея. Чакай да ти покажа и зелената ни кухня само в единия й ъгъл, защото иначе е доста голяма, може би 7 на 7 метра.

# 101
Криси, радвам се, че всичко с обзавеждането върви толкова добре, после непременно да покажеш как изглежда възобновеното ви жилище  Peace

Чисто новичко ни е. LaughingОще не сме започнали ремонта,понеже сега оправят фасадата и чакаме акт 16, но до септември и това ще стане та искаме уредите да са купени като дойдат да сглобят кухнята, защото същите ще ни монтират уредите.

Много ви благодаря на всички Hug Heart Eyes

Купихме страхотна съдомиялна Беко/отзиви намерих във форума/ LaughingОтидохме за един модел който беше на промоция, но взехме по-скъп, но пък с всички екстри.Чакам да я докарат до довечера Laughing Пералня се чудихме доста и се спрях на Електролукс и тя има хиляди екстри.Другата седмица ще я вземем.Моята ще стои в банята та се надявам да не се чува много.Много съм щастлива.Аз мисля че една и съща марка не правят всичко хубаво..на едни фурните..на други хладилнците и затова си проувах сред приятели и тук във форума и така си избирах.

Кафето с Нинчето мина супер. LaughingМис жалко че не дойде.

Пуки ,ти как го чистиш тоя аспиратор с това стъкло ooooh! newsm78

# 102
Пукс, айде да ме поканиш да живея във вашата кухня. Ех... страхотна е... дано някой ден и ние се сдобием първо със апартамент, пък после с такава кухничка  Rolling Eyes

# 103
  • Варна
Пукс, айде да ме поканиш да живея във вашата кухня. Ех... страхотна е... дано някой ден и ние се сдобием първо със апартамент, пък после с такава кухничка  Rolling Eyes

Тя стана демоде вече. Тия овални форми и фен шуй вече не ме кефят много.  Криси, за инокса има специални препарати, а стъклото го чистя с кърпа и обикновен препарат за стъкло.Налага се тази процедура на два месеца, не повече. То всъщност само прах събира.Мазнотии по стъклото не се лепят, може би защото ширма е доста мощна. Единствената грешка в апартамента ни която допуснах, беше да сложа черна стъклена мивка от Мартинели в банята. Е, това беше голяма глупост от моя страна относно варовика. Сега сме взели бяла обикновенна и само чакам мъжо да се накани да ги размени.

# 104
mylili, не, не съм поглъщала от почвта, та и аз си мисля, че няма да има проблеми. Иначе и аз съм с ужасно сърцебиене вече от доста време, ама знам, че си е нормално сега в нашето състояние.
mimisofia, кажи на лекаря си за страниноте ефекти от лекарстовото, вероятно ще го замени с друго. На мен ужасно разстройство  ми причиняваше сиропа за повишавана не хемоглобина и като казах на доки той ми предписа едни хапчета, от които нямам проблеми  Peace

Чисто новичко ни е. LaughingОще не сме започнали ремонта,понеже сега оправят фасадата и чакаме акт 16, но до септември и това ще стане та искаме уредите да са купени като дойдат да сглобят кухнята, защото същите ще ни монтират уредите.

Ооо, новичък ... още по-добре, тъкмо ще си го направите съвсем по ваш си вкус. Само искрено ви пожелавам да актуват на време, че знам как се бявят някои с получаването на разрешение заползване. Виждам, че вече си си избрала пералня и съдомиялна  Peace Мойта мералня е Candy и съм много довлона, има много функции и е доста тиха.
Пуки, кухнята ти е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт