Скоро стягаме и сака, СЕПТЕМВРИйчето пък чака!

• 12 365
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Стига де Мире, ще ме изчервиш! Ето тези взех аз http://img329.imageshack.us/img329/4139/dsc09217wo3.jpg http://img353.imageshack.us/img353/7821/dsc09227xs4.jpg

# 181
Добър вечер, мили мами! Мисля, че часовата зона позволява да споделя произхода на моя ник. Идва от 1 гел лубрикант наречен "Флучи" и на мен много ми хареса как звучи и просто му добавих едно "я" накрая, за да стане от женски род Simple Smile Но държа да споделя, че го видях в една реклама тоз гел, та не съм го ползвала и не мога да го препоръчам. Като се наложи с милото си ползваме "Глайтгелен", ама то това май-много натуралистично стана... Embarassed
Иначе днес бяхме на разходка до Бачковския манастир. Имаше доста хора, но се наредихме и ние на опашката за иконата, поклонихме й се и се помолихме. Сега се чувствам по-добре и някак по-спокойна.
Иначе за снимките с покупките за бебчовците, обещавам, че щом взема нещо веднага ще го качвам. Засега още нямам нищо, но мисля тази седмица да вземем поне най-необходимото. А сега ще си лягам, мили мами, понеже утре сутрин трябва в 6,30ч да хванем автобуса за София и не ми се мисли как ще стана.. Лека и до скоро!

# 182
Дидка и нашето легло ще е такъв цвят, много сладко ти е станало всичко Peace
Асе  Hug Hug Hug
Дидка а тези повивалници мекичките какви цени вървят? Че аз се чудя от кои да взимам нали има и едни по големи и твърди newsm78

# 183
Кой каза нощна смяна?!
(хето ме хей!
Асе,
хайде, бе душа - липсваше  Hug Да ти кажа - точно заради епизиотомията лигнинът е най-добре! превръзката каквато и да е някак запарва и започва едно сърбене...
Поясът - действително е идейка - сядането не беше много леко първите дни, но пак казвам - при мен драмата бяха най-вече хемороидите, а не шевчето.
сонче, аз съм против чувалчетата. Особено в началото! точно защото бебето почти не се върти е най-добре с хубава памучна завивка или одеало да си го завиваш. Първите месеци всичко в леглото н абебето трябва да се сведе до минимум, което означава - само една завивка - без играчки, шишета, големи чаршафи, в които недай боже да се увие... Това е личното ми мнение, базирано на опит и четене.
За спорта след раждане - не се залъгвайте, че ако кърмите ще можете да се отдадете на регулярни фитнес занимания или аеробни движения. Аз доколокото знам при физически натоварвания и изпотяване в кърмата се отделят някакви киселини /вещества.../, които не са добри за детето. моля Асето да се изкаже! Освен това коремните преси са табу преди матката да си е върнала първоначалния размер, което става към втория месец. Просто ги имайте предвид тези неща.
Стеле, за шишетата и коликите - най-малко въздух в коремчето на бебо влиза ако е кърмен от гърда! така че заложи на добрата предварителна подготовка в кърменето, не на шишетата  Wink
Принцеска
, уелкъм!
оф, още не съм вечеряла.... хайде - ще ви следя  Whistling

# 184
Привет и от мен! Hug
Днес местихме някои неща от стария апартамент , в това число кошарата, която ще ползваме вместо легло. Та...разпънахме я да си я припомним  Laughing , сложихме и горното ниво и понеже в старата къща имахме дървено легълце, което сега няма да местим, веднага възникна въпроса....някакво матраче ще трябва ли да се слага върху горното ниво... newsm78 Някак не ми се вижда добре да сложа директно чаршафче и върху него бебето.... Thinking А пък да сложа нормален матрак също не ми се иска, защото тогава много ще се повдгне нивото.... Thinking Та седя и си мисля....и трябва да го измисля....Въпросът ми е към мамите, които ще ползват кошарата за постоянно спане..
Друго около мен май няма за споделяне. Стискайте палци..утре ще се уговарям с колежката...дано да не е в отпуск.. Praynig
Гледам, че коментирате стриите....аз не съм спирала да нося сутиен, махам го само нощем. За сега стрии нямам....дано е така и за в бъдеще.... Praynig Мажа се със захтин и масажното олио на Хип всеки ден след душ.
За ника...ми...харесва ми как звучи...Е, не ме кефи 3-ката след него, ама явно на много мами им допада думата... Laughing
Лека вечер! Hug

# 185
Дидка, много ти благодаря за помощта със софийските магазини, мило Hug Утре правя последна обиколка и приключвам с пазара. Най-важните неща ги накупих.
Относно стриите, аз за сега спасих положението и нямам. Мажа се от 2-ри месец с крема против стрии на Чико. От първата бременност имам стрии по корема и гърдите, които сега са бледи. Стига да не са много не е болка за умиране.
За връщането на формата след раждането, аз сега съм +14 кг. Първата ми работа след раждането е да намаля яденето. Надявам се бързо да върна формата си, както при първата ми бременност. Само дето тогава бях на 22 г, а сега съм на 32 г та ще видя дали ще отслабна бързо като на времето newsm78
Добре дошла на Принцеска. И аз съм от Благоевград Wink

# 186
Иринче, абе ще те вземем в кабинета - видяло се е Hug
Ако се сваля повече от половин килограм на седмица (всъщност до кило, но пак си е много) при горенето на мазнините в организма се отделят токсини. Всички те отиват директно в кърмата Peace Т.е. целият боклук на тялото ви отива в устата на бебето Sick Мисля това няма да е приятно за нито една от девет страни, участващи в кърменето Peace
Това не значи, че трябва да ес занемарите и да заприличате на шишкава лелка с ролки и пеньоар, поради липса на други дрехи Wink Но поне до 5-6 месечна възраст на бебето е добре натоварванията да се ограничават Peace
Пееща, нашият повивалника е такъв и струваше 13.50, ако не се лъжа.
Твърдите са, ако нямате скринче Peace Тях може да ги поставите директно върху леглото и така да си направите плотче за повиване Peace

# 187
Асе много благодаря Hug

# 188
Аз ще взема твърд повивалник!Но се чудя какво да сложа отгоре че да му е меко на малкото ми момиче newsm78
Асе и аз съм чувала за токсините ама...има жени които качват 20 килограма и ги свалят за 2 месеца...като първите 8-10кг още в родилното!!Тогава какво правим!Ако съм свалила повечето килограми при излизането от болницата и кърмя newsm78Има ли токсини в кърмата при това положение Hug

# 189
Мирка, те твърдите повивалници са меки отгоре Wink Просто основата им е твърда, за да може да стоят върху леглото Wink
Така или иначе ще слагаш тензухче или бархетна пеленка, докато преобличаш бебето, че да не е директно върху мушамата Grinning
Ама си ми голям бонбон с тез сладурски заключения, дето ги правиш Hug Hug Hug
И не, тези свалените в родилното са от бебе, плацента, води и т.н боклук, който излиза от теб. После му е майката да се внимава с упражненията.

# 190
  • Свиленград
Добър вечер и от мен!
За ника- един приятел ми го измисли преди 8 години и така до днес. Навсякъде се регистрирам така! Simple Smile
За стриите - с тази бременност нямам нови стрии,но и съм качила много по-малко килограми. Иначе от предната се нацепих на всякъде,та и те ми стигат.  Embarassed Embarassed Embarassed Имам на ханша,на гърдите, на бедрата и една голяма под пъпа,която ми се появи веднага след раждането .Не е гаранция,че като се мажете ще предотвратите нацепването. Всичко е до кожа.
За възстановяването след раждането - единствено ще имам време за ограничаване от яденето. За фитнес просто няма да имам време,а така ми се искаааааааа  Cry Cry Cry Cry С Ники никой не ми помагаше,за да мога да го оставям 2-3 пъти в седмицата,та камо ли сега с 2-те деца. Каквото успея да сваля вкъщи ще е истинско постижение. Въпроса не е толкова в свалянето на килограмите,колкото в стягането. Защото дори и да сме слаби като сме с отпуснати кореми и паласки пак не е красиво. Истината е,че фигурата на жената много се променя след раждането. Мога да ви демонстрирам в снимки преди и след раждането каква съм,но ще се депресирам и за това по-добре да не показвам... За мен разликата е голяма.
Дидка, много хубава стая се е получила...БРАВО! Имаш вкус и това си личи.
Принцеска -добре дошла при нас!
За коликите исках да кажа,че са пуснали някакви нови капки,на които не помня името,но ще го науча.Били много добри. Съдържали ензим,който при бебетата го няма и така успокоявали коремчето. Една моя приятелка ги ползва преди няколко месеца и беше много доволна. Давали се само сутрин по веднъж на ден. Дано да имат ефект и при нас.Аз задължително ще ги пробвам.
Исках да помоля ВАЕ, ако е удобно да ми прати 2 опаковки Инфакол. Но за доуточняване се надявам да се свържем на лични.
Лека нощ и от мен!   bouquet

# 191
За коликите исках да кажа,че са пуснали някакви нови капки,на които не помня името,но ще го науча.Били много добри. Съдържали ензим,който при бебетата го няма и така успокоявали коремчето. Една моя приятелка ги ползва преди няколко месеца и беше много доволна. Давали се само сутрин по веднъж на ден. Дано да имат ефект и при нас.Аз задължително ще ги пробвам.
Капките се казват Colief. Казват, че били добри, но са и скъпички.
Ето сайта:
http://www.colief-bg.com/

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 00:21 от sunshine3

# 192
Асе  HugМного ти благодаря за разясненията!!Значи всичко е наред и да не се притеснявам какво свалям в болницата!!А за повивалника благодаря също!!Ш'са спраим  bouquet

# 193
Мацки, лека от кака ви  Hug Hug Hug

# 194
Еее Стеле оставяш ли ме сега?
Аз тъкмо ви прочетох и се засилих... Hug
Дойде ли си мъжо от купонясването нищо не казваш?
Аз пък съм добре мерси, че питаш!
Днес излязох от центъра на леглото и ходихме всички да гледаме мъжо как играе на новата тенис маса, която си купиха вчера по нощите с неговият приятел.
Дори поцъках и аз, но беше нещо като тенис на маса за гипсирани в кръста... добре, че двете деца ми гониха топчетата инак мисията съвсееем щеше да е невъзможна Mr. Green .

Дидка, наистина не съм видяла, а уж чета всичко.
Реката се казва Острешка и извира в средна стара планина някъде под връх Ботев (Пеновите дупки), гр. Априлци е първото населено място по течението и, затова е толкова чиста(надявам се все още), че едно време пиехме вода направо от реката и беше много вкусна.
За съжаление или може би не напразно гр. Априлци въобще не е близо до София.
На около 30 км. от Троян в посока Севлиево и пътя не е много хубав... Confused
Гледката обаче си заслужава и въздуха също, красиво и девствено има страхотни хотели, които предлагат всички екстри, а също и невероятна природа.
Ти си ценител на красивите места и ще го оцениш  Peace
Ето поздравявам те с тази гледка.
В Априлци на пролет, малко след Гергьовден се ражда най- красивото зелено, което съм виждала през живота си.
Дори тревата мирише прекрасно!

Juliko  Hug точно така направих, зарязах Джекито и се отдадох на удоволствието с Хю... hahaha

Ехо, ама само аз ли останах в нощната смяна?

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 01:45 от Mariam777

Общи условия

Активация на акаунт