СЕПТЕМВРИ на вратата чука вече, коя ли ще е първа с бебче?

• 13 831
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Сонче, Стон, и аз много се радвам, че от това се отървах временно, макар че вече му бях намерила цаката - свещички Тилкотил и наистина помагаха.
Много ме е яд, че не можах да отида на лекцията за кърменето, но от 11часа съм на жк в Шейново и няма как да пропусна.
А как не ми се ходи - вкъщи си пуснах климатика и ми е едно приятно Grinning
Мойте сънища са много по-обикновени. Вчера се събудих много щастлива, защото бях сънувала, че си влизам в дънките от преди да забременея. Ей това ако го направя ще черпя да знаете! Joy
Като излезна след малко ще съм сигурно цял ден в движение затова ви пожелавам лек ден и приятно бърборкане.  Hug
Асе и да разправяш как мина лекцията, ей Mr. Green

# 151
ИриниHug Мога да си представя как си се чувствала. На мен д-р Марков последния път ми каза, че бебо върви с една седмица напред, а последния преглед с ехограф показа за някои части нормално, а за някои една седмица назад  Sad В смисъл те нали мерят примерно главичка - тя отговаря на еди коя си седмица, краченце на друга и т.н. Ще ми се да го отдам на това, че става въпрос за различни апарати, и различни лекари. Доколкото знам, зависи и с каква прецизност се слага маркера от край до край, за да се измери параметъра. Но определено непрекъснато мисля да не би бебо да не се развива нормално, защото едно от последствията на високото кръвно е ретардация /забавяне в развитието/ на плода  Sad
Дано всичка да е наред с всички ни! Praynig
Дидка, проблемът е, че ако тръгна да раждам август, незнам към кой доктор да се обърна, както писах моята от днес е в отпуск до края на месеца  Cry

Hug хубав ден на всички   bouquet

# 152
  • София
Момичета, говорих с Док. Каза да отида до Тина Киркова да ме видят. Към обяд ще отида и да видим.... Praynig

# 153
Ирини, много ми напомни кошмара преди второто раждане с твоите перипетии вчера.  Hug
Имай предвид, че дечковците си знаят най-добре как да растат, за да излязат здрави човечета на финала. Щом плацентата е наред и кръвоснабдяването, значи всичко ще е наред докрай!  Peace Не се поддавай на моментните емоции и се наслади на тези прекрасни последни седмици.

Ирина, корема ти да не се е посмъкнал малко? Много ми прилича по описание на смъкващи контракции, за да си направи бебчо място още да расте. А може и да се е наместил правилно.

Мариам, не си сама с изтрещели сънища. Аз в последно време сънувам непрекъснато, че съм пак в кукления театър и приготвяме нови постановки, шием кукли, боядисваме декори, и аз по средата с големия тумбак hahaha
Снощи пак ooooh!

# 154
  • София
Веч, не, не се е смъкнал. Бебо се беше в правилно предлежание от известно време. Така или иначе Док каза да отида да ме видят, въпреки че се надявах да ми каже да не ходя....

# 155
Здрасти девойки сладки  love001
Иринa миличка стискам палци за прегледа днес в Тина Киркова Praynig Praynig Praynig
Относно болките при цикъл аз никога не съм имала много болезнана менструация, но пък след тази бъбречна криза която преживях миналата седмица и то 7 часа си мисля че ще се справя с болката, а пък и нали има обезболяване на раждането знам че някои го отричат, но аз смятам ако не мога да издържам да си поискам.
Леле снощи каква жега беше, направо не се дишаше ooooh! дано днес вечерта поне да разхлади.
Айде лек ден на всички Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 10:51 от singing_girl

# 156
Ирина, ти си знаеш най-добре. Ако се притесняваш, отиди да те проверят, но и да те бръкнат не могат да ти кажат кога ще родиш.

Луси, това е най-дебелото ми състояние. Май стигнах до тука с първата, но не ми се иска да се сещам. Е, не сме цоцолани, но като не ни е гот, то няма значение колко тежим, нали? Сега само се опитвам да не покачвам повече. Ако не мина 80, ще съм доволна. Пусто ми е вкусно да си хапвам Wink

Купих си басейна! Утре ще си го взема и ще отида да си потърся разни работки за раждането.
Имам сума ти работи да завършвам и не знам от къде да почна. Поне е хубаво времето. Едно слънчево и весело...

# 157
  • София
Веч и Шейла, и аз не исках да ходя. И сигурно, ако се бяхте включили такива успокоителни по-рано, нямаше и да звънна! Но вече съм хвърлила зара, няма как. Ще се отчитам после.  Praynig
Шейле, а по повод килцата - моите са вече 95,5  Shocked (+42)...

# 158
Иринка, стискам ти палци всичко да е наред, но според мен, щом са утихнали нещата, значи не е дошъл още момента... И аз имах наскоро една такава случка (бях се преуморила) и бебо ми даде да разбера, че не трябва така.  Naughty
Все пак щом си звъннала на лекаря, е по-добре, нека и той да те успокои...
Луси, и аз така със силни менстр. болки първия ден от цикъла... Направо съм се мятала като риба на сухо, и на студена пот ме избиваше и мен... 9 месеца и съм ги забравила вече, но ще се припомнят Simple Smile Между другото някои жени казват, че им се променял цикъла след раждане... ставал по-поносим, така да се каже, та и аз се надявам...
Ирини, и аз се включват към пожеланията за спокойствие! Всичко ще е наред, нали казват че +- 2 седмици е нормално да има отклонение... Просто ще се роди по-късно сладуранката, и ще е жива и здрава! Горе главата!

Момичета, имам проблем... пак. Болна съм, май от тоя гадния вирус (племенницата ми ме зарази  Cry  Close ), цяла сутрин повръщам, и имам темп. 37.7 С... Обаждах се на личната лекарка, тя ми каза да вземам Осцилококцинум и едни свещички Вометусхил (някой беше писал по-назад, че са помогнали и били хомеопатични)... Пия и по малко водица/ чайче, за да не се обезводня... Но най- ме е страх за бебока! Моля ви кажете, може ли да му стане нещо... Чела съм, че в 8-мия месец са най-рисковани такива вирусни инфекции... Много ме е страх, горкичкото ми бебче, дано не страда и да е добре! ...  Cry

# 159
Хелоу,хубавици
Иринка,аz също нищо не мога да ти кажа,душа.Първия път,като ме zаболя нещо,родих същата нощ.Както ти каzваш(все си се моля и сега така да стане,ама..) .Та zатуй..я си ходи на доктор,няма да те бърникат много много и така.Аz съм шубе,в смисъл,когато нещо не съм сигурна,по скоро бих отишла,не съм смела като Шейла и Веч.Айде,пък хубавиновини да донесеш.
Иринии,а ти къде си?Успокои ли се малко?
Малее,момичета,с тоя болеzнен цикъл трябва да е много гадно.Имам една приятелка,тя е като тебе,Люси.Понякога каzва,че не може да се вдигне от леглото  Shocked .И това не zнам какво е,надали ме е боляло и веднъж по тоя начин..Дано се оправите,като родите,нали така каzват?
Аz днеска пак рано,в 7 и нещо,след лягане към 2.30ч...Пуснах да пера дрешки.Кой каzваше,че му мирише на бебе?На нищо не ми мирише,щото съм купила някакъв прах беz аромати,zа много чувстрвителна кожа.Но като почна да гладя,ще си припомня.Понеже аz по принцип не гладя.Ама,ей,как се zабравя...Сега като ги гледам тия дребосъщеа в пералнята и ми е едно странно..ама готино странно  Crazy

# 160
Деси, не си мисли, че съм толкова смела. Аз бих звънила поне 10 пъти на акушерката да се разберем кое какво и защо преди да се грабна за клиниката. А при първото раждане имах поне 3 фалшиви тревоги, докато се усетя за кво се боря. Сега опитът си казва думата.
И да призная, няма оправия болезнения цикъл. Преди ме болеше 3-4 дена, сега ми стигат 1-2 дена да съм като парцал и къщата да стане на вили и могили. Просто лазя от болки тогава. Явно си е до чувствителност на вегетативната нервна система.

# 161
Забравих да ви посъветвам за тези контракции - бъдете сигурни че пиете достатъчно вода, защото обезводняването довежда контракции. Запомнете, и ако контрактирате, пийте няколко чаши вода за всеки случай.

Ирина, ако ще се успокоиш, си струва да отидеш на преглед  Hug
И направо ти се чудя, как ги носиш тези екстра кила. Трябва доста да ти тежат, милата.

# 162
Ееехх,вчера ви изпуснах и до сега наваксвах.. Whistling
Нали ви казах ,че онази вечер исках да ходим да вземем на беба нещата ,а мъж ми отиде да си човърка колата и ми отказа...ми дойде си нагъзен на една страна-вдигал нещо седалката на колата и се сецнал в кръстчето Rolling EyesТа вчера го водих в кабинета ,където работех колегата да го поразкърши малко...жал ми беше ,че го боли ,ама ми мина през ума ,че Господ си знае работата-трябваше да постави бебето на първо място и после колата Mr. Green
Така де ,вече е по-добре...не мрънка много Mr. Green
Ирини ,ужасен ден си имала,миличка HugНо пък обяснението за изоставането е разумно,потърси още едно мнение и си карай спокойно бременността Heart Eyes
Ирина,аз бих отишла на лекар,не съжалявай ,че си се обадила на док Hug..чакаме добри новини следобед.
Сонче ,браво че при вас  с бебо всичко е наред baby_neutral
Мириам,,благодаря ти за спокойствието ,което внасяш тук с присъствието си-понякога като те чета  направо с ореол те виждам.. Hug
Асе,вчера бях на пловдивската среща за кърменето.Запознах се с Бу-много готина мадама,каза да и пиша или да и се обадя ,ако имам проблеми с бебка и кърменето Laughing
абе и още щах да пиша ,ама забравих какво беше...

# 163
Ирини, не се тревожи Hug има вероятност доктора да ти е объркал термина. Ще изчакаш още малко бебето да порасне в теб и то ще си дойде, когато е готово. Понякога приказката "Господ си знае работата" е вярна. Не се връзвай прекалено много на докторите.
Дидка, купих си търсените чаршафи на ТАС от магазина на бул. България Simple Smile И да ти кажа колко сте хубави ти, твоята приятелка и бебо Heart Eyes
Вчера бях на доктор. И той излиза в отпуск до 26,08. На мен термина ми е на 12,09 и ако случайно бебето тръгне по-рано няма кой да ме изражда Sad Доктора нямало да бъде в града и каза, че ако случайно зараждам по-рано той няма да може да поеме ангажимент и да си отида да си раждам без него Sad Sad Sad И сега съм в голяма чуденка. newsm78 Дано бебето не тръгне по-рано, но ако стане... Sad...какво ще правя. В нашия град няма кой друг да ме изражда. Още по-малко да се изтърся на някой преди раждане. Никой няма да поеме ангажимент. Да отида в София да се уговоря с някой...същата работа. Как ще кажа на някой доктор, че искам евентуално да ме изражда, ако тръгне бебето. Sad Ужас просто. Sad
И сега трябва да стискам до 26,08 #Crazy

# 164
Здравейте, чета, чета и просто немога да ви изчета, да не говорим да взема отношение, всичко ми се изпари от главата ooooh! Аз утре  съм на консултация и ще пиша, макар че след последния път когато докторката разбра че няма да раждам при нея не иска да ме види Close та да видим утре. А и краката ми са така оттекли и на мен десния повече(някой беше писал за това) и трябва да правя изследвания.
За първа страничка - още незнам кога ще раждам 1ви вариянт- Св.София 20.08(но на мен ми се вижда много рано, но после доктора няма да го има); 2ри вариянт- Пловдив, но в петък съм на преглед там и тогава ще решавам
Хайде лек ден и повече усмивки, по-малко тревоги!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт