СЕПТЕМВРИ на вратата чука вече, коя ли ще е първа с бебче?

• 13 824
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен  Simple Smile
имам въпрос, някой нещо беше споменал за смъкващите контракции. Какво точно представляват те? Имат ли връзка с така нареченото смъкване на корема. Аз напоследък имам много контракции, понякога ме боли, понякога не и се чудя дали не са такива. Корема ми определено е много надолу отишъл, като увиснал седи. Не си спомням предишния път като бях бременна дали беше така.
Още не съм готова с покупките за бебето и хич не ми се иска да раждам по рано.
Успех на всички ви да нямате никакви притеснения. Аз като съм имала само един видеозон за цялата бременност и си нямам никаква идея колко е голямо бебето, дано да е добре много се движи в корема ми.
Поздрави за всички  Hug

# 181
Сонче, и аз така се ядасвам в момента, мила. Май месец поръчахме на познат кухня - още не сме я получили. Ама и аз имам вина - като я поръчвахме му казах да не я бърза (имах впредвид забавяне от седмица-10 дена), тя каква излезе ooooh!
Всичко, което трябва да стои по шкафове ми е върху масата и по пода в бъдещата детска стая #Cussing out откачам! Да не говорим, че е динствената мивка ни е в банята #Cussing out

# 182
  • Бургас
Ало?Simple Smile Четеме ли се? ;р Коой мееееееее пленииииии със странен глаас...а, слушам Лили Ивановата..малко лирично отклонение.. http://www.vbox7.com/play:de3f01e8  кажете сега как да не връхлетя връз нетя, като моят човек е на бач..хич не ми се вирят краци и не ми се почива, цялата бременност я изкарах на крак..не мога, бре..шило в торбъ не стои
Мацки,ша има за вас бацки..
Днес излизах с мамитеее..много хубава гледка..да гледаш как 4 мами си хранят  бебоците коя с пюре, коя с яхнийка и т.н, а 5-та мама даваше на нейния 45 дневен момък овесени ядки, водата, де..пичът тежи 6 кг, представяте ли си? Една от мамите вика- моят на 6 месеца беше толкова...пупупу, да е живо и здраво..
Ооооф, в петъко ставам официално врачанка..тюююю..сменям си личната карта..
А одеве влязох в една втора употреба и си купих ама мноо яка индонезийска рокля..14 кинта..голем кеф..само да родя и се превръщам в една кокона, оооооо..фъргам са по токчета и къса пола и те тава е..тооооо..сега братче да не смееш си покажеш баджако..измъчих се..днес седат наш’те мами и ми се смеят, била съм за снимка, с големия корем как се кретам и как надигам еднолитрово шише с боза..с дънков гащеризон, дет не мога да го закопчая отстрани..без гащи...Simple Smile)))))))аз редовно съм си без гащи..)))и едната вика- Уууу, кат изпаднал германец си..Simple Smile))))))а аз се заканвам- ооо, ша видите вие..кака ви кат роди къ ша са фтали и ша стане па Муци..сега съм Гуци))
Шматкоу, ма знаам, че си ти, бря..Simple Smileпо- ти отива този ник- да знаиш..нема ли скоро па да се гласите насам да идете?
Иринии и Ирина, момичета, вярвайте, че всичко ще е наред до края! Бъдете спокойни!
Сонка, пиши молитвичката, бейбе, на първа страница, аз съм ДА!
Мариамо Гуш, грешницо..Simple Smile))хич не те виждам с ореол па ассс..хихих, просто си готина..))цункай щерки от мене.
Жужка, правилно ти е казал лекаря! Надявам се вече си спокойна!Гуш..
Ааа, Десито, сетих се за какво се хилех тия дни на твои думи- дет викаш, да не съм аз изчезнала щото нали онова с перинеума дет го писах..смейте са вие..ората даже с хавлиена кърпа масажират боски да не ги боли кат цока бебето после, ний са смеим..да не са побараме тия дни да наваксваме..Simple Smileбързешком..представих си ни))))
 Хм, липсва мииии Юник... Люска, Ася, нещо за нея?
При нас сънищата са така- аз сънувам момиче, че имаме, мъж ми- момче, ха да видим, кажете за какво да се хванем на бас

# 183
Къде да ходим, ма Муцоу...тука ша си изсъхнем ний в тая София гадна...сигурно чаааак до след като с ероди бебока.

# 184
Здравейте мами. Аз имам един въпрос към вас и се надявам да може да ми отговорите.
Някой знае ли как се казва песента от рекламата на световната седмица на кърменето. Много ми харесва а майка ми не може да се сетя как се казва. Hug

# 185
Всемогъщи, чудотворни и милостиви Боже, Създателю и промислителю на небето, земята и всички твари. Ти си изрекъл за всички съпрузи благословението, да се плодят и множат, и че наследие от Господа са децата от майчината утроба.Благодаря Ти, небесни Отче, задето си ме направил участница в това благословение, и моля Те, благоволи да благословиш подарения ми от тебе плод на моята утроба. ...
Запази ме от страх, от уплаха, и от зли хора, които биха желали да повредят и разрушат делото на Твоите ръце! Дай му разумна душа и направи да расте тялото му здраво, а когато настъпи времето и часът, разреши ме по Твоята милост. Дай ми подкрепа и сила за раждането: Спомагай ми с Твоята всемогъща помощ и облекчи страданията ми, защото това е Твое дело, чудотворна сила на Твоето всемогъщество и дело на Твоето милосърдие.
Господи! Ти си Бог, който знаеш и виждаш нуждите на всички човеци! Ти си състрадателен и заради изпълненото с жалост Твое сърце, аз Те моля: благоволи да облекчиш скърбите ми, които ми предстоят и извади на светлина плода на моята утроба с живо и здраво тяло, с цели, невредими и благообразувани членове. Аз на Тебе го връчвам и го полагам в Твоите всемогъщи, творчески ръце, в Твоите Свети обятия, да благословиш този плод на моята утроба, както си благословил децата, които са ти донасяли.
Спасителю, ето аз принасям на Тебе този плод, който си ми дал. Възложи над него Твоята благодатна ръка. Благослови го със Светия Твой Дух и когато се роди, облагодетелствувай го със светото и блажено Кръщение. Освети го и го обнови за вечния живот, чрез възраждането. Направи го ново създание. Направи го да бъде и той член на Твоето Свето Тяло - Твоята Света Църква, та и от неговите уста да възлиза хвала за Тебе и да пребъде завинаги чедо и наследник на вечния живот, чрез светите и честни Твои страдания и смърт, Иисусе Христе, и заради Твоето Свето Име. Амин.
  Praynig
Ето я молитвата и нека Господ бди над дечицата ни  Praynig
МуцHug врачанска моме  Hug Зарязваш Пз, значи  Wink
Шматка, направо ти съчувствам. При мен поне е един шкаф, при теб - цяла кухня  Confused
Момичета, от два дни се опитвам да си запиша час за педиатър и не става - ту свободно, ту заето  #2gunfire Ако и като детето ми е болно ми трябват два дни, за да се свържа с нея ...  #Cussing out Та реших, че няма да е тази педиатърка #2gunfire Кажете моля добър педиатър в района на Овча Купел 2,1, старата част и в краен случай - Красно село, Борово

# 186
bubety,песента е на Ваня Костова и се казва "Море от нежност"

# 187
bubety,песента е на Ваня Костова и се казва "Море от нежност"

Мерси много  Hug  Hug  Hug

# 188
Добре, че е Муценцету да ми повдигне настроението с нейните лафове. Браво, Муц! Развесели една бременна жена  Simple Smile
Много хубав линк ни е дала Асето за писанията на форумките за кърменето. Аз от там почти се разревах. От умиление де. Много ми хареса историята за магазина за бъдещи майки.
 breastfeeding
Много ми се идваше на лекцията тази сутрин в Мола, ама свърших много бързо прегледа и имаше цял час до нея. Просто нямаше къде да се мотам толкова време и отидох направо на работа. Даже вчера навивах две хубавици да дойдат. Едната с бебе на 1 мес. и проблеми с кърменето и една наша съфорумка - септемврийка - Ния. И двете са несериозни.... ама така като гледам и аз как отидох, съм най-сериозната  Embarassed Blush Embarassed

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Shocked
Няма друга такава скорост!!!

Сонче, много хубава молитва. По принцип не съм силно вярваща, ама тя ме вдъхнови. Мисля тези дни да отида на църква, да запаля свещичка и да се помоля да е жива и здрава щерка ми и да се роди леко и когато и е време. Дай боже на всички така.  newsm17

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 16:51 от Anjelika84

# 189
Молитвата е чудесна!!И аз съм силно вярваща и се замислих,че за съжаление все се оповавам на вярата когато имам проблем и като че ли малко я позабравям в ежедневието!!Не ходя на църква и това ми е малко грях!!Но иначе си се моля на ум редовно!!!Аз мисля да ида също на църква а и преди самото раждане искам да ида и да запаля една свещичка за здравето на мама и бебе  Praynig Praynig
Диде благодаря за адреса Hug

# 190
Сонче, от сърце казвам Амин на тази молитва !
Бог да бди над дечицата ни и скоро да ги гушкаме.

За майсторите които уж са близки аз имам категорично отношение от как сестра ми си прави кухнята около има няма половин година.
Да е чужд поне да му кажеш какво мислиш в очите пък като е приятел още по лошо.

Муцка, вярваш ли, че тооочно като те четях и слушах Лилито и чак ме стресна ама тооочно тази песен се вихреше, аз виех и кат те зачетох се поогледах наоколо Joy.
По БТВ то даваха новата и песен и аз търсих в ДС то, но не я открих та виех на осъдени души hahaha .

# 191
Здравейте и от мен! Днес отидох до мола за лекцията, НО не успях да я изслушам!  Sad
Така ми прилоша, взе да не ми стига въздух, да ми се вие свят, да ми се приспива...абе ужас. Викам си "я дай да си ходим, да не правим сцени на припадащи жени тука, като виждам че натам отиват нещата".. и се изнесох като пръ*ня. После ми беше много притеснено да карам в това положение, но някакси стигнах до вкъщи. В момента и у дома е мноооого топло. Направо си е пуканка! Мъж ми вчера довлече един таралеж, който бере душа на балкона в жегата. Горкият - 2 пъти го поливам със студена вода вече, и вода с ледчета му сложих....ама нъц, не ще да пие. Стрес и жега, братче. Довечера сигурно ще го пуснем, само малко снимки да си направим ... Laughing
Ирини, какво каза д-р Попиванова за твойта рожба? Днес ще ходиш ли и някъде другаде за консултация. Пиши какво се случва..  Охх, дано всичко се изясни възможно най-скоро  Praynig

# 192
Сонче,браво zа молитвата  Heart Eyes
Ти блиzо до Овча купел1 ли си?Аz живея(ех)там  bowuu .Имам си чудна докторка,на сина ми,много я обичам,много поzитивен и мил човек..кабинета и е в О.К.1 ..Ако имаш интерес нямам против.Само трябва да си се видищ с нея може би,че едно време,нали zнаеш,системата беше друга.Рано даване на сок и т.н. глупости.Но тя е младичка,много готина и според мен много неща е променила.Но пак каzвам,при всички случаи ти трябва да си я преслушаш.
Муце,обичам те да zнаеш.
Монаааа,пусни живоинката,моля те  Cry Оу,много ми е жал така.
Иринии никаква я няма днес  Thinking .Айде,да се появи,че вчера беше шаш..
Я,аz от днес съм в 36та седмица,ухааа  Whistling

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 17:19 от desi manova

# 193
Абе момета, някой знае ли какво се случва и със sweetkids_mama? Никаква я няма напоследък. И за още някой се бях сетила, ама сега точно не помня кой...бременна ми работа:)

# 194
Деска, аз съм в ОК2 и исках тук да е педиатъра. След проучване няколко месеца разбрах, че има една докторка, която е за късното захранване, обаче се оказа, че не си вдига телефона.  #2gunfire Та сега съм решила, където и да е (стига да не е в другия край на Сф), но да е читава  Peace Така че ще съм много благодарна, ако дадеш координати на твоята докторка  Hug  Hug  Hug
А не си ли вече в 37-ма  Hug

Абе момета, някой знае ли какво се случва и със sweetkids_mama? Никаква я няма напоследък. И за още някой се бях сетила, ама сега точно не помня кой...бременна ми работа:)
И UNIQUE  я няма от доста време  newsm78 Някой няма ли им телефоните  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт